Video; Autumn Haul

I dag har det vært ganske kjedelig vær ute, det er grått og regner med noen få solglimt inn i mellom. Det å skrive på bloggen er en liten avkobling fra at det ikke skjer noen ting rundt meg. Jeg får skrevet ned tanker, ideer og muligheter. Bloggen har den siste tiden blitt en arena hvor jeg slipper tankene mine litt løst, og bare skriver ting rett som de er. Det er en god følelse å utvikle tanker om til virkelige ord, selv om mye ikke kan publiseres for offentligheten. Det er mange opplevelser jeg skulle ønske jeg kunne dele og skrive ned, men som rett og slett blir alt for privat. En ting jeg virkelig ønsker er å være litt mer personlig her på bloggen, slik at dere får bli litt bedre kjent med meg. Jeg elsker å blogge fordi jeg får satt ord på mine egne tanker og følelser, samtidig som jeg får innspill og blir bedre kjent med andre. Hva kan man vell ikke elske ved det?

Det at været er stygt og det faktum at jeg ikke har noe å finne på nå, har gitt meg den fantastiske muligheten til å filme hele 3 filmer til dere. Jeg gleder meg til å dele dem. Jeg elsker å lage videoer og variere innholdet her på bloggen, og da er det godt å ha Youtube i ryggen. Kanskje det er noe jeg skal gjøre fast, ettersom jeg har så mange forskjellige ideer? Det er så utrolig mye gøy man kan gjøre på film, som er tungvindt å gjennomføre skriftlig.Det er ikke alt som er like lett å sette ord på. Selv om det blir lagt mer tid og energi i å lage videoer, er det utrolig spennende. Til nå har jeg ikke lagd noen personlige eller meningsfulle videoer, men jeg tror det vil komme etter hvert. Jeg har blitt superfan av storytime-videoer, og har utrolig lyst til å lage slike selv. Kanskje tirsdager og fredager skal bli mine "Youtube-dager"? Det hadde i så fall vært utrolig kult om jeg kunne klart å gjennomført det. Under er den første videoen min, jeg håper dere liker den!

Hva liker du best ved å blogge?

Video: London Haul

Nå er endelig filmen ferdig! Etter London var jeg rett på skolebenken og tilbake på jobb, før influensaen slo meg rett i tryne. Nå er jeg , nesten, helt frisk, og mer enn klar for å gi alt på absolutt alle områder! Jeg kan ikke bli mer syk i år, ettersom russetida og eksamener er rett rundt hjørnet. Lurer egentlig litt på hvordan det blir med bloggen når jeg får russebuksa på om 3 uker, fordi da har jeg egentlig ikke noen varierende antrekk å vise frem! Jeg kan selvsakt legge ut noen russeknuter en gang i blandt, om det er ønsket.

Se videoen i full HD for beste kvalitet.

Hva syntes du om innkjøpene?

VIDEO; mine vinterfavoritter

Hva er dine vinterfavoritter?

Video: My every day makeup routine

Hvordan sminker du deg hver dag?

Video: Mine favoritt applikasjoner

Hva er din favoritt app på mobilen?

Video: Hair doughnut

Som jeg lovde, her kommer ukens video fra meg. Dette er en ganske gøyal måte å variere på bloggingen. Jeg liker jo å skrive, elsker å ta bilder og det er utrolig nok ganske gøy å lage videoer til dere også. Det tar kanskje litt lenger tid enn å ta bilder og skrive, men det er verdt det. Husk å sette på full kvalitet nr du ser på videoen :)

Noe du ønsker at jeg skal lage video om?

DIY: Fotovegg

Hei alle sammen. Videoen kom kanskje ikke i går kveld, men nå er den her. Det tok meg alt for lang tid å filme den inn, og jeg redigerte til 2 i natt tror jeg. Er med andre ord, veldig trøtt i dag. Har foresten begynnt med et nytt konsept, jeg kommer til å lage en video til bloggen en gang i uka, og jeg håper dere liker det.

Har du prøvd dette?

London Haul

Hva handlet du sist?

Video; Innkjøp i London

Her er del 1 av innkjøpene mine i London. Jeg kjøpte utrolig mye, og tenkte derfor at det hadde vært lurt å dele det opp i to videoer. I den første, som er under, viser jeg småting, dill og dall rett og slett mesteparten av det som ikke er klær. Jeg glemte en del da jeg filmet den inn, men jeg tror dere overlever. Skru på høy kvalitet når du ser, og følg med når den neste videoen kommer.

Har du noen ideer til andre videoblogger jeg kan lage?

Video: Rommet mitt

Det er veldig lenge siden jeg lagde en video av rommet mitt nå, så det er på tide med en ny, og bedre film. Den forrige filmen av rommet mitt var helt elendig. Jeg filmet i mørke, har et stygt filter over, and so on. Nå har jeg brukt søndagen min på å lage en litt bedre film, hvor du faktisk kan se hva som er på rommet mitt. Er blitt litt glad i å lage film til bloggen, det er desidert 10 ganger bedre enn å lage film til skolerelaterte prosjekter.

Hva syntes du om rommet mitt?

Høstfavoritter

Hva er dine favorittplagg om høsten?

How to video; DIY blomsterkrans

Her er da videoen som ble veldig etterspurt! Satt oppe til klokken 3 i natt, kun for å bli ferdig med den. Bad girl, jeg vet. Oppdaget nemmelig at da jeg lagde denne kransen, så brant jeg meg skikkelig, og satt og ropte banneord som en gammel seiler. Måtte da ta opp aaallt av lyd på nytt, og derfor er lyden egentlig helt tullete. Høres ikke bra ut. Tusen takk til macen min for å ha en fantastisk mikrofon, liksom. 

Det skal ikke så mye til for å lage en blomsterkans, det er faktisk utrolig lett. Alt du trenger for denne tutorialen er blomster, limpistol og en hårbøyle. Dette får dere se i videoen nedenfor. Jeg har kjøpt de falske  blomstene på Plantasjen, hårbøylen på Glitter, og limpistolen på en hobbybutikk.

 

Har du noen DIY-erfaringer du vil dele?

Photoshop tutorial

Heisann! Tenker meg at det er på tide med en ny photoshop toturial snart, men vet ikke om hva. Jeg har lært meg utrolig masse i det siste, og har blitt en god del flinkere i PS. Kan legge til en liste over mulige toturials som jeg selv kan tenke meg å lage, så kan dere si ifra om hva dere vill ha. Har som sakt sommerferie nå, aka ingenting å gjøre mens alle andre er på skolen.

(Hvordan man legger på litt sminke - gjøre bakgrunnen mer uklar - Gjøre kanter og elementer klarere/skarpere - Hvordan fargekorrigere (på en måte instagram effekter) - hvordan få bilde til å se gammelt/vintage ut)


Hvilken tutorial vil du ha?

Photoshop tips #1

Hjalp det deg?

Photoshop tips

I kveld skal jeg lage en videoblogg, det begynner å bli lenge siden sist. Jeg fikk et leser spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine, program osv. Så i videoen skal jeg vise hvordan jeg redigerer lys, farger, kontraster ect. I tilleg skal jeg vise hvordan jeg får 2 personer i samme bilde, på 2 forskjellige måter. Har hatt stor etterspørsel etter slike tips, så dere må stay tuned i morgen :)

Skal du se videoen i morgen?

Video: Room tour

Rommet mitt er ikke helt ferdig enda. Selvom vi flyttet inn rett før sommerferien, klarer jeg aldri å bli helt ferdig. Mangler enda speildører uttpå klesskapet mitt, og mangemange bilder på veggene. Gleder meg til det er helt ferdig. Da kan jeg låve dere, at det kommer en bedre  film i mye bedre kvalitet (hehe, gadd ikke å laste opp med høy bildeopptimalisering...)

Hva syntes du om rommet mitt så langt?

Video: DIY tank top with studds

Lagde en videoblogg ved midnatt i går, ettersom det har vært mange fårespørsler om dette. I videoen klipper jeg i en gammel tee, fester på studds og har beskrivelser for hvordan jeg gjør det. Enjoy!

Kameraet mitt er helt elendig når det kommer til fokusering i video, så unskyld for at videoen ble veldig uklar. Om det er noe du lurer på, så er det bare til å slenge igjen en kommentar under i kommentarfeltet, så svarer jeg enten i eget innlegg eller i ukens spørsmål senere i uka.

Hva syntes du?

Get inspired

Inspirert ?

Who says

Jeg mener at virkelig alle burde høre minst en gang på denne sangen, ikke bare høre - men virkelig lytte godt til teksten. Legg merke til ordene, steningene og meningene. Selena mener virkelig ingenting vondt i denne sangen, og er bare helt nydelig. Hun har et så godt poeng i teksten sin, et virkelig forbilde for oss unge mennesker.

Hva mener du om teksten?

Video: YOLO

Vi filmet ganske mye i går, ja det er jeg som har filmet dette. Se på den søte tigerdrakten, det måtte bare lages en film av den. Dette er altså jenta som har laget headeren min. Hun er mye søtere i virkeligheten, hehe.

Har du noen gang laget en helt random video?

Videodagbok


Heisann! Forrige fredag, hadde jeg planer om å lage videodagbok til dere, så skulle dere få se hva jeg gjør hver eneste fredag. Jeg gjør nemlig det samme hver uke, og har alltid lite tid. Må inrømme at mesteparten av innleggene på fredager er forhåndsskrevne. Men tilbake til saken...

I dag skal jeg endelig gjøre det! Satser på å få litt hjelp fra venner and so on til å filme meg, og jeg filmer dem jeg er med (noen, bare dem som vil være med) and so on. kommer med å filme en god del med mobilen, orker ikke å drasse med meg speilrefleks på alle de plassene jeg skal. Satser på å publisere filmen i morgen eller på søndag.

Er dette noe vi gleder oss til eller?

Videoblogg; Rommet mitt

Noen av dere maser hele tiden om å se rommet mitt, har laget en video av det før. Da viser jeg dere bare den siden det er for mørkt til å lage en ny. Det er noen endringer på rommet mitt nå, men ikke ås veldig mye.

 

Hva syntes du om rommet mitt?

Video: Sminken min

// Bruker også rouge og dipliner, men glemte helt å ta det med! Neste gang får dere se dem.

 

Hva vil du ha video om neste gang?

Video; Hår donut

Hva syntes du?

Breaking dawn

 

 

Skal du også se den i dag?

Vlog; Hårvideo

 

Heisann! Denne videoen er sikkert over 1 mnd gammel, husker jeg skulle legge den ut. Men som vanlig glemmte jeg meg heelt bort! Jeg har alltid så mye jeg vil blogge om. Videoen er en fortsettelse av DENNE videoen.

 

Hva syntes du?

Vlog; Sminken min

 

 

Heisann!  Jeg vet kvalitetet og det er dårlig, men nå har jeg lært en ting - Aldri film etter klokken 6 på kvelden. Den ender bare opp som søppel da! haha

 

Noe du likte?

Videoblogg

Heisann! Har redigert filmen ferdig nå, holder på å laste den opp på youtube! Hehe, broren min har kjøpt seg Batterfield 3, gjett om internetten går treigt nå da! Stakkars lille gutt, får ikke spillt når jeg laster opp videoer :)

 

Hvordan video tror du det er?

When fashion can´t be found, music is needed

Heisann! 

 

Hører du på noe av det samme?


 


 

Ps. Husk at jeg er i Polen, og at alle innlegg frem til Mandag den 17 er forhåndsskrevet. Når jeg kommer hjem skal jeg svare på alle spørsmål, mail and so on. Og selfølgelig skal jeg kommentere tilbake til alle som følger meg selvom jeg er bortreist. Dere skal få en kommentar for hver eneste dere gir meg, slik som vanlig. 

Ha en fin dag!

Boyband gal-Pia

Heisann!

 

I det siste har jeg følt en trang for å finne nye artister eller band. Jeg er jo veldig glad i gutter på min alder som spiller i band and so on. Jeg digger jo for eksempel Justin Bieber. I dag søkte jeg rundt på youtube, og fant; One Direction! Jeg er skuffet fordi jeg ikke har funnet dem før, de er best! Jeg har serriøst fått helt boyband-crush.

 

 

Hva syntes du om dem?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits