Produktanbefalinger; Hair and face

Psssst - dette er ikke et sponset innlegg :)

Et blogginnlegg i 12 tiden, wow, dette er absolutt ikke vanlig! Nå som jeg studerer har jeg ikke 8 timer på skolebenken lenger, og kan bruke resten av tiden min til akkurat det jeg selv ønsker. Herligt. Døgnrytmen min er helt perfekt, selv om jeg ikke må rekke skolen klokken 8 lenger. Selv på de dagene hvor jeg ikke skal ha forelesning før klokka 12.00, klarer jeg å stå opp før alarmen min ringer 08.00. Jeg utnytter dagene mine mye bedre, får gjort mye mer og har plutselig tid til mer enn bare skole, skolearbeid og matlaging. Dette er en livsstil jeg virkelig kan nyte minst i 3 år. 

Back to the point - I dette blogginnlegget ønsker jeg å vise dere det nye jeg har handlet. Jeg brukte noen timer på blivakker.no, fordi jeg virkelig trengte å erstatte det oppbrukte i sminkevesken min. Sminke og hårprodukter kan være utrolig vanskelig å kjøpe på internett, fordi man vet egentlig aldri hva man får. Treffer man på fargen? Er det rett konsistens? Vil det fungere på meg? Ja - det er mange ting som kan gå galt. Derfor skal jeg kort skrive hva jeg syntes om produktene, og hvordan de har fungert på meg med mine "problemområder".


Moroccan oil smoothing lotion: Dette produktet kjøpte jeg ikke på blivakker.no, men ble anbefalt å kjøpe den av frisøren min da jeg klipte håret kort! Jeg sliter med ekstremt brusete hår, og mine flyvehår flyr mer enn myggen på en varm sommerdag i skogen. Bare det er litt fukt i luften, har jeg - no chance - til å temme håret mitt. Alt dette, før jeg prøvde denne. Den holder håret mitt i sjakk, og varer hele dagen. Den skal egentlig brukes før du eventuelt føner håret eller retter det, men jeg bruker den hver dag allikevel. Denne holder håret mitt rolig, sjakk matt! Du trenger ikke mye om gangen heller, så den varer lenge også - penger spart. 

Wella varmebeskytter: Jeg har ikke brukt denne lenge nok til å vite om den beskytter eller ikke enda. Men, den lukter helt fantastisk. Det jeg vet til nå er at den skal brukes på tørt hår, og jeg har ikke fått noen splitta tupper enda. Før jeg klipte av håret mitt hadde jeg mange splitta hårtupper, og håper på å være litt mer beskyttet mot det nå.


Glo minerals face primer: Denne er bare helt fantastisk, jeg skal aldri sminke meg uten denne igjen. Denne påfører du før all sminken, og etterlater huden silkemyk. Sminken holder hele dagen, og du slipper å dra med deg sminkevesken hvor enn du går. Dette er et produkt jeg vil anbefale på det sterkeste, jeg har aldri vært så fornøyd før.

Isadora øyenskygge: Jeg har brukt de vanlige brunfargene på øynene mine i alt for lang tid nå, og ønsket å fornye litt - bare ikke for drastisk. Derfor kjøpte jeg trio-settet fra Isadora. Fargene er lutt brune, men med et hint av burgunder i seg! Ettersom burgunder har vært høstens it-farge de siste årene, også i år, så tenkte jeg at dette ville bi en sikker vinner. Fargene er veldig pene, ikke ekstreme og passer til hverdagen ved rett påføring. Den "samler" seg ikke i globalen, og da er jeg mer enn fornøyd!

Max factor øyenskygge: Jeg fikk 50% på Max factor produkter, og ville egentlig bare bruke det på et produkt. Jeg trengte en hvit skygge til å bruke som base, og valgte derfor denne. Den har kanskje litt for mye glitter i seg til å brukes hver dag, men den vil bli godt brukt om det er noe spesielt som skjer. Jeg opplever at den er litt vanskelig å påføre med kost, og må bruke fingeren. Derfor kommer jeg ikke til å kjøpe den igjen, tror jeg. 


NYX BB-cream: Jeg skal innrømme at jeg ikke har brukt BB-cream før, men fra nå av skal jeg ikke tilbake dit. Denne er oljefri og gir fuktighet til huden, samtidig som den glatter ut og dekker de røde områdene på huden min. Hadde det ikke vært for at huden min stadig bryter ut, ville jeg ikke trengt en concealer en gang. 

NYX concealer: Dette er andre gang jeg kjøper denne, fordi jeg er helt avhengig. Den dekker til absolutt alt og etterlater meg med et fornøyd smil etter påføring. Den sitter lenge, men denne kan være god å ha i veska for å dekke litt ekstra ut over dagen. Den er veldig liten, så det er lett å ta den med seg selv i en liten clouch. 

NYX øyenbrynspudder: Jeg klarte å knuse min forrige fra Collection, og finner ikke noen som selger det merket her i Norge. Derfor valgte jeg å kjøpe denne fra NYX, ettersom jeg bare har gode erfaringer fra dem. Ettersom håret mitt er kommunegrått valgte jeg litt usikker å kjøpe i fargen Ash. Fargen passer meg godt, og jeg er utrolig fornøyd. Kostene som fulgte med var dessverre ikke av det beste laget, så de blir nok ikke brukt. 


Har du noen av disse produktene?

My skincare routine

Huden min er et lite prosjekt for seg selv. Den skal vaskes, scrubbes, renses, hydreres og repareres. Jeg har som de fleste andre jenter, en fast rutine med faste produkter som gjennomfører all denne jobben. I over ett år har jeg vært helt starstuck med hudpleieserien Soap and Glory, som du får kjøpt på Boots. Personlig kjøper jeg det helst i London, fordi utvalget og prisen er bedre der. Dette merket har egentlig ganske små beholdere, men de er gode i bruk. Jeg bruker mine veldig ofte, men ingen har gått tom enda.

Jeg syntes det er utrolig viktig å ta vare på huden sin, uansett hvilken hudtype man har. Selv har jeg kombinert hud, som vil si at den er oljete noen steder, men fortsatt tørr i andre områder. En god miks av flere problemer med andre ord, hehe. Jeg har heldigvis funnet redningen for meg, og det skal jeg love at tok noen år å finne ut av. Jeg har prøvd alt av både dyre og billige produkter til huden min. Under ser dere mine 5 hudrutiner!


Dette er det eneste produktet jeg ikke bruker fra Soap ang Glory, enda. Jeg kjøpte denne sminkefjerneren på salg, fordi ei venninne av meg anbefalte den. Jeg har ikke brukt den lenge nok til å anbefale eller advare mot denne sminkefjerneren enda, men frem til nå har den fungert godt. Den fjerner all sminken jeg har i ansiktet inkludert øyesminken. Den er rask, effektiv og grundig. Jeg fjerner sminken min hver eneste kveld før sengetid, for hvem hater vell ikke å våkne med gårsdagens sminke på + noen nye irriterende urenheter?

Skal legge til her at jeg har sensitiv hud, og huden min reagerer ikke på dette produktet. Andre produkter kan gjøre huden min rød, gi meg utslett, kløe, svie ect. lista er lang. Der er vel et godt tegn at jeg ikke reagerer på denne. Så dersom du har sensitiv hud, kan dette kanskje være produktet for deg.


Åh, min kjære ansiktsmaske. Den lukter himmelsk, og fungerer like godt. Huden føles silkemyk etter bruk, spesielt når jeg kombinerer denne med andre produkter fra Soap and Glory. Dette er ansiktsmaske med peeling i, noe som bare er et bonus i mine øyne. Jeg bruker denne 1-2 ganger i uken, for å ikke overdrive bruket.Som sakt, min sensitive hud tåler ikke for mye styr og bry. Den skal være på huden i 5 minutt for en rask oppfrisker, men du kan la den være på i 15 minutter for en ekstrem rens. 


2-3 ganger i uken skrubber jeg ansiktet mitt for å fjerne døde hudceller med denne skrubben. På pakken står det at jeg skal gjøre det hver eneste morgen, men det blir litt for mye for min hud. Dessuten har jeg ikke så god tid om morgenen hver eneste dag. Jeg begynner med å massere den på nesen, utover mot kinnene og opp i t-sonen og på haken. Jeg sliter ofte med tørr hud, spesielt om vinteren. Da fungerer denne fantastisk, og huden min blir som en drøm igjen.


Er det noe jeg ikke liker, men fortsatt sliter med, så er det hudormer på nesen! Derfor bruker jeg slike strips 1 gang i uken, av og til sjeldnere. Det er viktig å ikke bruke slike for ofte har jeg lest, fordi det kan forstørre porene og gjøre problemet verre. Heldigvis er ikke hudormer et ekstremt problem for meg, da hadde jeg sikkert kjøpt et produkt som hjalp bedre. Det er utrolig ekkelt å se på strippsen etter den er dratt av, fordi man ser utrolig godt alt dritten den har dratt ut av huden. Mine strips er kjøpt i London, men jeg er faktisk tom nå og har bestilt nye på Ebay. 


Hver eneste morgen og kveld påfører jeg fuktighetskrem til ansiktet mitt. Jeg smører et godt lag med denne gode kremen i hele ansiktet. Den lukter himmelsk. Jeg elsker følelsen av å ha myk og hydrert hud, og det hjelper virkelig denne med. Jeg får bare lyst til å gå rundt og klappe meg selv i fjeset hele tiden.

Hvilke rutiner har du for ditt vakre ansikt?

New hairdo

Som dere sikkert har fått med dere, har jeg brukt den siste uken på å flytte og klargjøre leiligheten her i Stavanger. Den begynner å bli ganske pen, og er snart klar til å vises frem her på bloggen. Jeg vil bare ikke vise den før alle smådetaljene er på plass. Jeg har 2-3 DIY prosjekter igjen, noe som er utrolig spennende. Dersom du følger meg på Instagram (piavinningland), kommer jeg til å publisere noen bilder av leiligheten der senere i dag. Kanskje du selv leter etter litt inspirasjon?

I går var jeg alene uten noe å gjøre, og bestemte meg derfor for å gå til frisøren som er like ved studentleilighetene her. Så nå har jeg, endelig, klippet av meg over halvparten av håret mitt! Jeg holder enda på med tilvenningen, ettersom jeg har hatt langt hår såpass lenge. Utenom det faktum at det er uvandt å ha hår som ikke er i veien hele tiden, er jeg utrolig fornøyd. Nå kan jeg endelig dusje om morgenen uten å ha vått hår hele dagen!

 

Har du gjort noen drastiske endringer i det siste?

♡ BareMinerals ♡

Er det et sminkemerke jeg ikke klarer å gi opp, så er det BareMinerals. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg har bare alltid vært skikkelig fornøyd med produktene jeg kjøper fra dem. Et lite ekstra pluss er jo at det er solfaktor i produktene for huden, noe jeg tror de aller fleste syntes er helt fantastisk! Jeg smører meg aldri med solkrem når jeg er hjemme, noe jeg kanskje burde. Derfor er det så greit å ha sminkeprodukter som hjelper til og beskytter huden. 

Som oftest er det bare fundation og sminkekoster jeg har kjøpt fra BareMinerals, og denne gangen tenkte jeg at jeg skulle prøve foundation i en ny form! Jeg pleier å bruke fundation i pulverform fra merket, men denne gangen kjøpte jeg en i fast form. Jeg har ikke testet den enda, men har på følelsen av at denne vil dekke bedre, uten at jeg ser oversminket ut. 

Jeg har en veldig lys hud, og kjøper da en av de lyseste fundationene de har! Den passer meg ikke akkurat nå, fordi jeg utrolig nok har fått litt farge denne sommeren. Men, når fargen forsvinner, vil denne fundationen passe meg perfekt. Jeg har kjøpt den i fargen R110. 


Hva er ditt favoritt sminkemerke?


Shades of pink

Om sommeren pleier folk å dra frem hele regnbuen de fleste jenters klesskaper inneholder, men slik er det ikke for meg. Jeg har for det meste fargenøytrale klær i sort, hvitt, beige og grått. Farger har ikke vært dominerende i mitt klesskap siden jeg gikk i, vell 8.ende klasse. Det var tiden hvor session var min gud, og jeg tilba de fargerike dyre swag klærene de solgte. Som en besatt hund på hundesnacks, jeg er seriøs. Det var ikke før etter noen tusenlapper og 1-2 skoleår jeg oppdaget at det var noe penere enn dette. Da begynte jeg å opparbeide garderoben jeg har nå i dag, som egentlig mangler farger. Mistenker at jeg fikk nok i 14-års alderen, og at det er hoved årsaken til min fargeløse sans nå.

Det var ikke før nå nylig at jeg tenkte at en veldig sterk farge kunne fremheve veldig mye på meg. Jeg har alltid vist at røde lepper har kledd meg, men har aldri utforsket noe mer enn det når det kommer til leppene mine, og sminke generelt. Derfor gikk jeg til innkjøp av en knæsj rosa matt leppestift, og en transparant lip-liner, slik at jeg kunne bruke den til andre eventuelle farger også. Angrer jeg? Nei! Denne rosa leppestiften har vært min regnbueklatt denne sommeren, og nå vurderer jeg å gå til innkjøp av enda flere farger også. 
En liten morsom ting med dette innlegget, er at det egentlig skulle inneholde flere bilder med litt close-up av fargen, men det ble droppet. Det ene nesehullet mitt er litt større enn det andre, noe som er veldig vanlig hos de fleste av oss. Men, da jeg tok bildene var jeg ekstremt uheldig med kameravinkelen. Det ene nesehullet så ut som et stort sort hull i forhold til det andre, jeg satt å lo så kraftig av meg selv da jeg så det, men bestemte meg for å ikke publisere det. Man vet virkelig ikke hvem som kommer over det, og utnytter sjangsen til å slenge en negativt ladet kommentar. Selv syntes jeg bare det var morsomt, men jeg skal virkelig ikke la bloggen bli et sted hvor jeg åpner for nettroll til å leke fritt. Nobody is perfect. Jeg har det store nesehullet mitt, og nettrollene har sine onde kommentarer :)


Hvilken farge har du på leppene dine denne sommeren?

Flettefin på nasjonaldagen

I år er jeg russ (som dere garantert har fått med dere), og jeg tror ikke noen vil se på noe annet enn den blå russebuksen min i år. Russebuksa passer ikke sammen med så mange andre klær, og er ellers lite pen alene også. Det er jo veldig avslappende å ha ei bukse hver eneste dag, uten å måtte tenke på hva man skal ha på seg. Men, det har noen ulemper også. Den er jo veldig skitten etter landstreffet, og den lukter ikke helt normalt etter 1 måned non-stop bruk. 

Ettersom det skal regne i så og si hele landet på 17.mai, kan det være fint å få håret bort fra fjeset. Vi vil vell ikke ha håret vått i alle kanter, eller hengende rett ned etter ansiktsformen? Jeg har vertfall planlagt å finne en fin flette, som holder seg fin uten å bli bustete og fluffy utover dagen. Jeg syntes det er så utrolig pent og klassisk med en pen flette til bunad, og bruker gjerne det samme til russebuksen. I den anledning har jeg funnet en god del eksempler for forskjellige fletter fra pintrest, som jeg deler med dere nå. Jeg er egentlig ikke superwoman når jeg fletter håret mitt, så jeg er virkelig spent på hvordan ressultatet blir. Dersom dere vil ha fremgangsmetode ect, er det bare til å søke etter "braid" på pintrest :)

Hva skal du gjøre med håret på 17.mai?

Sealed lipsNå som høsten har etablert seg godt hos oss nå, og vinteren ikke er langt i sikte, er det viktig å pleie leppene sine. Jeg får utrolig lett tørre lepper, og da er det bare en utvei - fuktighet! Jeg har en helt enorm uvane å våte lippene mine med tungen når leppene er tørre, og dette gjør jo bare galt verre. Jeg har heller aldri vært noe særlig fan av å bruke masse penger på dyre skjønnhetsprodukter, ettersom jeg har flere lister med andre ting jeg ønsker å kjøpe.

Gjennom mine 18 vintre, har jeg så langt erfart at ofte kan det billigste være det beste. Jeg har i den grunn lagt all min tillit i EOS, som fungerer like bra hvert eneste år. De både lukter, og smaker godt. De holder leppene fuktige, og de er ikke minst veldig budsjettvennlige med tanke på varigheten. De er så brukervennlige, og man har alltid plass til EOS i veska, så når man skal ut er det helt genialt å ha med seg.

Jeg har også noen skrubb produkter fra Mary-kay, men disse kan jeg da ikke bruke i alle anledninger? Hvor tullete hadde det ikke sett ut om jeg skulle skrubbet leppene mine på skolen, når jeg har EOS som et godt alternativ? Mary-kay sine leppeprodukter er veldig gode, og jeg har skrevet om dem tidligere HER. Leppene føles babymyke etterpå, men de er ikke brukervenlige ettersom du rett og slett ikke kan sitte på skole, jobb eller andre anledninger med disse. 

Hvordan bekjemper du vintertørre lepper?

Curls and braids
I det siste har jeg fått skikkelig dilla på å krølle og flette håret. Det å krølle håret har jeg gjort til en vane i flere år nå, men det og lage fletter av forskjellige varianter er nytt. Syntes det er så pent og klassisk, det er også utrolig lett å gjøre på en dårlig hårdag. Selv om jeg egentlig er elendig, og bare kan lage standard fletter, får jeg mye ut av det også. Skulle gjerne lært meg litt mer spessielle flettemetoder og tatt det hele til et nytt nivå, men det får komme etter hvert. 

Har du dilla på noe?

Beauty time


På lørdager uten noen gjøremål, kan det være utrolig herligt med enkel avslapping. En varm dusj, og selvpleie. Spessielt med tanke på sommer, så trenger vi jo ekstra fuktiighet når det er så varmt. Så denne dagen har jeg tilbrakt ved å gjøre nettopp dette. Jeg er livredd for å flasse bort fargen jeg ønsker meg når jeg kommer til Frankrike, så derfor er det essensielt at jeg begynner å fukte huden allerede nå. 

En konflikt jeg alltid spør meg selv om; hårpleie, neglepleie eller hudpleie først? Fordi om man tar neglene først, så ødelegger man dem når man gjør alt det andre. Om man ikke tar neglene først, så får de oljer på seg, og da sitter ikke lakken særlig godt.. Begynner jeg med håret, så får jeg supermasse oljer på hendene, som jeg ikke ønsker å ha på resten av huden. Og ikke for å snakke om bodylotion først, det vil jeg jo heller ikke ha i håret. Det er mange dilemmaer som komme opp, men jeg får bare nøye meg med å løpe frem og tilbake til vasken til en løsning kommer.


Ellers har jeg jo kjedet meg, en del, i dag. Som dere kanskje ser på bildene som jeg tok rett etter dusjen. Dagen har gått i netflix, mer netflix, og et lite kjærestebesøk. For en lite innholdsrik dag, eller hva? Dette ble egentlig et ganske sent innlegg, men bedre sent enn aldri. Dessuten er det jo sommerferie, så tviler på at mange har lakt seg allerede.

Hva har du gjort i dag?

Maybelline Baby lips

Etter å fått Maybelline anbefalt av så og si alle mine venninner, så måtte jeg også prøve de. Til min stor lykke og fornøyelse, hadde h&m salg på disse. Det gjorde at jeg slo til, og kjøpte dem. I følge hjemmesidene til Maybelline, skal de tilføre fuktighet i 8 timer, og leppene skal føles mykere etter kun en uke. I tilleg skal de også være solbeskyttende med SPF 20. Noe jeg tenker er utrolig bra, ettersom det er så mye sol nå for tiden.

Etter å kun brukt dem  i noen få dager, kjenner jeg allerede forskjell. Leppene mine er faktisk mye mykere, som baby lepper. Ironisk nok, som navnet sier, haha. Nå har jeg lagt EOS`ene mine helt på hylla, og går kun med disse i veska. Som en liten bonus, så ser pakkningen utrolig søte ut, og gir en enkel og søt farge på leppene. Tenkte derfor jeg kunne tipse om dette på bloggen, ettersom jeg er så fornøyd selv.


 // innlegget er basert på egne meninger, og er ikke sponset.

Har du prøvd Baby lips?

Peach nails


Har tatt på meg en av mine sommerfavoritter i dag. Denne peach fargede neglelakken er bare så enkel, pen og perfekt. I motsettning til neglene mine. Den ene nagla mi knakk på midten for ikke så lenge siden, så den har nylig vokst nesten helt ut nå. Lykke å kunne gå uten plaster på fingen igjen. 

Hvilken neglelakkfarge elsker du om sommeren?

Hairchange


I går var jeg hos frisøren, for å fjerne den grusome mil lange etterveksten. Har helt ærlig retusjert mange av bildene mine, for å få etterveksten minst mulig synlig. Var over 10 cm lang. Alt for å unngå mye hårfarging, haha. Ellers har jeg også mye rødskjær i håret mitt, som blir en egen prosess å fjerne.. Uheldigvis for meg. Det å farge håret er bare en lang ond sirkel, med ettervekst å fargeskjær. Har også stusset litt (1 cm) av tuppene mine, ettersom krølling og farging av hår sliter mye. 

Når farget du håret sist?

French manicureNår jeg ser på film eller serie, må jeg ha noe å tukle med. Om jeg ikke sitter å spiller på mobilen, holder jeg på med noe annet. I dette tilfellet, neglelakk. Jeg bestemte meg for å prøve ut å lage fransk manikyr. Jeg er ganske skjelven i henda når jeg holder på med slik nøyaktighet, så jeg ble positivt overasket over at det ikke ble verre. Noen av de hvite linjene ble tykkere enn de andre, men øvelse gir mester :-)

Har du prøvd dette?

Unngå vintertørre lepper


I dette innlegget ska jeg anbefale et produkt til dere lesere, og jeg virkelig forguder dette. Nå som det er kaldt ute og frosten angriper leppene våre, må vi alle ta ekstra godt vare på leppene våre. Jeg har oppdaget et produkt fra Mary Kay, og dette hjelper virkelig mot vinterkalde lepper. Leppene mine er mykere enn noen gang, og jeg har aldri tørre lepper lenger. Alt du trenger er de produktene over, og to enkle steg.


Det første du skal gjøre er å finne frem lip-masken, som ser ut som på bildet over. Den trenger du ikke så mye av. Denne inneholder små korn, og etter hva jeg har forstått fjerner disse døde hudceller og annen dritt. Denne skal du påføre lett med en finger på leppene, ikke bruk masse krefter her. Der etter skal du skylde det vekk med en våt klut (lunket vann).


Nå skal leppene dine være renset, nå må du bare myke dem opp, så er du ready to go. Da påfører du lip balm som en vanlig lipgloss/lipsyl. Leppene kjennes ut som nye nå, helt fantastisk.


// Dette har jeg brukt egne penger på, hverken innlegget eller produktet er ikke sponset.

Har du noen produkter/tips å anbefale?

Fremdrift til fremtid

I dag har vært en god dag. Jeg har ikke gjort noe mer enn å spilt sims med kjæresten i hele dag, vi konkurrerer om hvem så får best hus og familie. Ellers fikk jeg en god karakter i norsk da vi hadde anonym-retting. Det gir meg masse håp om å få en god sluttkarakter i år, ettersom at alle fag er avgangsfag i år, tror jeg.

Håret mitt er jo helt krise nå etter jeg farget det. Noen røde flekker her, noen svarte der. Har kjøpt meg 2 hårfargepakker til, og satser på å få farget det nå en av de neste dagene. Det er bare så utrolig kleint å gå med halvfarget hår.. Var tydeligvis mye vanskeligere å farge bort rødfargen enn jeg hadde trodd. Selv kaller jeg dte bare zebra-effekten.

Har du feilet med hårfarging før?

Colored my hair
I går bestemte jeg meg spontant for å farge håret. Den fine røde fargen min hadde fadet ganske mye ut, etterveksten var lang, og fargen sto i fare for å nærme seg oransje. Så igår kjøpte jeg meg en pakke med mørkebrun farge, som jeg alltid gjore før.

I dag da jeg våknet var jeg glad for at rødskjæret enda var der, fordi jeg elsket å ha rødt hår. Jeg kommer til å farge det en gang til allikevell, fordi det er ikke rødskjær over alt, men i noen partier. Spessielt helt opperst er det mye rødt, så dette får være en lærepenge for meg; Jeg bør alltid kjøpe 2 pakker med hårfarge.

Hva syntes du om fargen?

Red head


Wohoo! I går farget jeg utrolig nok håret rødt. Var den mest spenningsfulle (og smertefulle) frisørtimen jeg noen gang har opplevd. Jeg hadde nesten ingen forventninger til hvordan det skulle bli, men er utrolig fornøyd med ressultetet. Frisøren min var utrolig flink, men utrolig hardhendt derimot. Nå får jeg bare gå rundt med hatt de neste dagene, fordi jeg vil ikke at håret skal bleikes  noe mye..

Hva syntes du om hårfargen?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits