Moving time...


Bloggtiden min her inne på blogg.no, er nå offisielt over. Jeg har testet ut Nouw.com i noen dager nå, og kan med hånda på hjertet si at jeg elsker det. Dere kan derfor nå følge med meg HER på nouw. Dersom du ikke er på nouw selv, så kan du følge meg på bloglovin HER. Jeg er også på blogkeen, HER. 

It´s soon my birthday

Kalenderdagene suser forbi og det begynner å nærme seg min 20 års dag. Snart er jeg ikke tenåring lenger (eller, ikke på papiret hvert fall). Med tradisjon tro, har jeg som i alle år, laget meg en ønskeliste. Egentlig trenger jeg absolutt ingenting, jeg kjøper jo det nødvendige selv. Med litt sur studentlommebok tar det selvsagt litt lenger tid å spare opp enn ellers, men jeg får det til. Jeg føler egentlig at hvert eneste år er det bare "påfyll" med materialistiske ting som kommer på ønskelistene våre. Jeg lider ikke og er langt i fra i nød. Min ønskeliste er derfor bare fylt opp med ting som jeg har veldig lyst på, som jeg kommer til å kjøpe inn selv uansett med litt tid.

Jeg kan ikke være den eneste som bruker notat-appen til å skrible ned alt mellom himmel og jord, som min lille materialistiske hjerne "trenger" og "skal spare til". Jeg har lange lister på mobilen min, og den blir stadig bort oppdatert med nye "nødvendigheter". Sånn sett, er det en lur måte for å unngå spontanshopping. Fordi med en liste på mobilen, vet man hele tiden hva man virkelig vil ha, og det blir mye lettere å styre unna den søte toppen man nettop fikk et craving om på bikbok. Penger spart! 

 

Det siste året har jeg blitt mer og mer fascinert over enkle og tidløse plagg. Ting som ikke går av moten, og plagg med kvalitet som varer mer enn én sesong. Jeg har droppet en god del handleturer for å heller spare til de litt dyrere gjenstandene. Det er jo så alt for lett å bli lei av alle plaggene man kjøper på impuls. Dessuten får jeg en ganske god følelse når jeg endelig kjøper noe jeg har siklet etter en god stund. Blir nesten litt stolt over meg selv, som oftest i form av en blanding av styrken til å spare - og gleden ved å endelig ha oppnådd målet mitt. 

Ønsker du deg noe av dette?

...What I want for christmas...

"Hva ønsker du deg til jul?" er et spørsmål jeg gruer meg til hvert eneste år. Etter mye om og men, har jeg endelig klart å sette tunga på hva jeg ønsker meg til jul. Jeg syntes alltid det er vanskelig å finne ut hva jeg skal ønske meg, fordi egentlig har jeg alt jeg trenger. Jeg tror at for mange av oss er det ofte når slike lister skal lages, man faktisk innser hvor godt vi har det. Jeg har ingen behov eller har ingen nød for noe jeg absolutt må få eller kjøpe selv denne julen, og derfor blir det en veldig overfladisk liste. Med andre ord - en ønskeliste, uten noen sterke behov.

 

Som student blir jo også penger tatt i mot med ett kjempestort smil. Jeg har jo ikke råd til å kjøpe absolutt alt jeg ønsker meg, og dyre innkjøp jeg gjør blir ofte planlagt og innspart til i flere måneder. Med et planlagt budsjett er ikke dette noe problem. Alt som er på lista er egentlig ting jeg har planer om å kjøpe selv en dag, og satser stort på både romjulsalget og januarsalget, selv om de fleste varene ikke kommer dit. Heldigvis kan jeg skryte litt av meg selv, drite litt i janteloven, og si at med planlegging og sparing, skal jeg nok få alt jeg kunne ønske meg. Hvor lang tid det tar, er et spørsmål for en annen tid ;)

 

Christmas wishlist
Dersom du lurer på hvor noen av disse godbitene er fra, så er det bare til å spørre ♡
Hva ønsker du deg til jul?

 

Something new

I det siste har skjerfene mine blitt utrolig slitte og har fått utrolig mange nupper. Jeg bruker skjerf nesten hver eneste dag, spesielt nå som det begynner å bli kaldt ute. Derfor var jeg helt nødt til å kjøpe nye skjerf, men jeg ville også ha noen som varer en stund. Cubus sine skjerf har blitt flittig brukt i lang tid nå, og de var egentlig utgått for lengst. Jeg har elsket og holdt fast i de skjerfene mine alt for lenge nå. Av erfaring vet jeg at Acne skjerfene holder seg lenge, og derfor bestemte jeg meg for å skaffe meg 2 nye. Jeg har allerede et Acne skjerf, i modellen Alaska, som jeg nå skal selge pga lite bruk.

En av de beste følelsene jeg har når jeg shopper, er når jeg vet at jeg virkelig kommer til å få bruk for produktene jeg kjøper - i lang tid. Derfor valgte jeg å legge litt ekstra penger i skjerfene mine i år, dermed kan jeg holde meg god og varm en lang stund. Hva er vel bedre enn å investere i helsa, og samtidig se pen ut?


Har du investert tid eller penger i noe pent denne vinteren?

5 inspirational outfits

Nå har jeg sett på mange forskjellige nettbutikker, nettsider og ikke minst mange nydelige plagg, som jeg bare kan ønske å fylle garderoben min med. For tiden har jeg virkelig fått sansen for nøytrale farger, med ett element som "popper" ut. Da spesielt burgunder. Nedenfor har jeg satt sammen 5 antrekk, som burde vært på plass i garderoben min i går. 
classy and stylishromantic outfit
simple but still trendylet the winter come

 

 

dirty pink, black and gold
Er det et antrekk du liker spesielt godt?

 

My new Marc By Marc Jacobs


Lykke! Da mamma reiste til New York for noen timer siden, kom hun hjem med denne nydelige veska til meg. Delvis julegave, og delvis betaling for å passe på lillebroren min mens hun var bortreist. Jeg hadde sett på denne veska kjempelenge, men lagt den fra meg fordi den var så dyr. Heldig som jeg var, var det 40% salg på MBMJ butikken i New York, og det er historien om hvordan denne skatten kom til mine hender. Den er i modellen Silivone valley stachel, og den er i perfekt størrelse til mitt bruk. Den har plass til iPad når jeg skal på skolen. Når jeg skal ut, har den plass til kamera. Den har også en avtagbar lenke, slik at den også kan fungere som en skulderveske. 

Hvilket kjøp er du mest fornøyd med nå?

We love knits

Nå har jeg nettop gjort det jeg egentlig aldri burde, jeg har gått gjennom høstkolleksjonen til Nelly! Hver eneste gang jeg bestemmer meg for å bare kikke og ikke kjøpe, må jeg virkelig kjempe på lag med selvkontrollen. Spesielt om høsten, hvor alle plagg bare roper "Kjøp meg!". Jeg sier det hele tiden, jeg elsker høsten. Jeg elsker alle strikkegensere, og skulle ønske jeg hadde et eget walk-in closet til bare høsttrendene. Er det en drøm jeg har, men sikkert aldri får oppfylt, er det den. Jeg har ikke bestilt noe enda, men det er virkelig vanskelig å ikke bestille nummer 7 og 9 hjem i postkassa. 

Lenke til plaggene: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 -

Hvilken genser liker du best?

The perfect black dress

Jeg har _endelig_ funnet det som i mine øyne, er en perfekt sort kjole. Da jeg så kjolen tenkte jeg "oy, hvilket beast er dette da?". Sannheten er vel at jeg har lett i dag og natt etter den perfekte sorte kjolen, og nå fant jeg den. Endelig. Det eneste var at jeg hadde sett for meg noe som var litt mindre gjennomsiktig, jeg er ikke helt klar for å vise alt til hele verden enda. Og kommer sikkert ikke til å gjøre det noen gang heller. Denne kjolen er helt see trough, noe jeg ikke er spesielt fan av. Derfor måtte jeg også kjøpe en sort underkjole for å dekke litt.

Jeg har i det siste lagt merke til at både store og små bloggere legger hverandre til på Snapchat, noe jeg syntes er utrolig gøy. Jeg har helt ærlig ganske mange bloggere og kjendiser på snap. Derfor vil jeg gjerne gjøre det samme som mange andre, la flere legge meg til. Frem til nå har jeg bare hatt venner og bekjente. Jeg skal heller ikke legge skjul på at det også er noen jeg ikke kjenner til, som mest sannsynligvis ble lagt til i russetiden uten at jeg husker noe særlig av det.  Så nå vil jeg legge dere til på Snapchat! Jeg er ikke veldig aktiv selv på Snapchat, men det hadde vært koselig å bli kjent med flere av leserne mine. Dessuten kan dere mase på meg der de dagene latskapen tar over og bloggen blir nedprioritet.

Add meg på snapchat: Piavinningland

Hva heter du på Snapchat?

Top notch right now

Høsten er endelig offisielt startet i dag, og det elsker vi! Nå skal virkelig alle ullgensere, hatter, skjerf og ullsokker få prege livene våre de neste månedene. Høstmote er noe av det vakreste som finnes, selv om høstværet ligger på andre enden av skalaen. Det er en fryd å vite at nedtellingen til høsten er omme, og at de fine trendene nå kan "offisielt" trø ut i gata.

Nå sitter jeg og vindusshopper på nett, fordi jeg forelsker meg i alt som hadde passet til høstgarderoben min. Alt jeg kjøper dyrt, er basic-plagg, som  passer til alle sesonger. Øverst på ønskelista mi akkurat nå er en LV veske, burberry skjerf og acne cardiganen min i enda en farge. Gosh, det blir virkelig dyrt om jeg skal oppfylle drømmegarderoben min. Vi skulle vel alle ønsket at penger vokste på trær?

Top Notch

 

Jeg har en kjekk ting å fortelle dere i dag! Noen av dere husker sikkert innlegget mitt om han anonyme som kommenterte at vi burde få konsentrasjonsleirer for muslimer. Vell, i dag er det både på nett og i avisen til Aftenposten. Det er utrolig gøy for meg å komme på trykk, fordi jeg elsker virkelig å skrive. Jeg lover dere, det kribler like mye i magen hver eneste gang.

Hvilke klesplagg drømmer du om for tiden?

Summertime: What is in my purse?

Hei! I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg har hatt i vesken min hele sommeren, og hva som alltid er med meg når jeg er ute. Veska jeg bruker mest for tiden er den lille sorte fra mbmj, noe som vil si at jeg ikke kan ha all verdens med ting med meg, noe som også er veldig greit! Jeg har nemlig en tendens til å overpakke. Jeg elsker innlegg som viser hva folk har med seg i veskene sine. Det er inspirerende, og kan gi meg ideer til hva jeg selv kanskje ikke tenkte at kunne bli nyttig.

Solbriller - Regn, snø, sol, vind - uansett hvilket vær det er og hva gradestokken viser, så har jeg alltid et par solbriller med meg. Det er ikke bare de få gangene sola bestemmer seg for å titte frem at de kommer til bruk. Dersom det blåser er det greit å ha på solbriller, i pollensesongen er det et must om jeg ikke vil se ut som en panda, solbrillene beskytter øynene når det er snø og når det regner renner ikke sminken. Dessuten kan solbrillene være prikken over i`en til antrekket ditt.

Nøkler - Selv om vi har en dør som låses opp av fingeravtrykk her hjemme, er det alltid nyttig å ha med seg nøkler. Dersom strømmen i huset går, eller om fingeravtrykkscanneren henger seg, er det mer effektivt å låse seg inn enn å vente på at scanneren skal ordne seg. Jeg går også rundt med nøkkelen til leiligheten i Stavanger, fordi nå er det faktisk bare en uke til jeg flytter!

Desinfeksjonsmiddel - Når du er ute i offentligheten kan alle ta på alt, bordoverflater, håndtak, klær, mat ect. Jeg er helt ekstrem på å smøre hendene mine inn i antibac hele tiden, fordi jeg ikke vil få andres bakterier eller sykdommer i meg. Spesielt når jeg skal spise er jeg opptatt av å ha renest mulig hender. Min søte lille rosa flaske fra Primark passer perfekt i alle veskene mine.

Håndkrem - Når jeg smører hendene mine med antibac hele tiden, blir de tørre. Hendene mine blir ekstremt tørre! Derfor bruker jeg for tiden denne håndkremen fra Body Shop, som jeg fikk av lillesøsteren min til jul. Den lukter helt himmelsk, og hver gang jeg smører den på vil jeg bare lukte på hendene mine. Det samme gjør dem rundt meg også, hehe. Men en håndkrem kan også komme til nytte selv om du ikke er avhengig av antibac, spesielt om vinteren.

Leppeprodukter - Tørre lepper er noe av det verste jeg vet på meg selv, og munnsår er helt uakseptabelt på min munn. Derfor har jeg konstant en EOS, en lip-liner og en leppestift liggende i vesken min. EOSen er for å tilføre fuktighet gjennom hele dagen, og de andre for hold og farge. En pen sommerfarge på leppene er så pent på alle jenter!

Hårstrikker - Er det bare jeg som er nødt til å få håret bort fra ansiktet i løpet av dagen? Jeg tror ikke det. Håret mitt blir veldig lett "fluffy" om jeg kan si det slik, spessielt når det er fuktig ute. Det er også veldig langt, og er ofte i veien. Da er det greit å kunne få håret bort. Jeg har alltid en vanlig hårstrikk, uten metall, liggende i veska for hestehaler og dulter. I tillegg har jeg en liten gummistrikk for fletter. Halleluja for hårstrikker!

Kort - Bankkort, førerkort, busskort og kredittkort, alt ned i veska! Jeg trenger egentlig ikke å forklare bruksområdene og hvor nyttige disse kortene er, fordi det er noe alle vet. Jeg pleier vanligvis ikke å gå rundt med kredittkortet i veska, ettersom jeg bare bruker det på ferie. Men, jeg har bare glemt å ta det ut av en eller annen merkelig grunn.


Hva har du alltid i veska?

Sneakpeak på høstfavoritter hos Nelly

Jeg har, som mange andre også har, meldt meg på nyhetsbrevet til nelly.com. Jeg får mail av dem ganske ofte, om nyheter og salg. I dag fikk jeg vite at de har kommet ut med noen høstnyheter, noe jeg alltid syntes er spennende. Jeg fikk også se litt av det som snart kommer i butikken, og det gleder jeg meg til! Men, av det de allerede har lagt ut for salg, klarte jeg selvfølgelig å finne meg noen favoritter. 

LINKER
 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

Er det bare jeg som syntes at klærene ser sååå mye penere ut på modellen, enn på bildene uten person? Hah, det er rart, men sant. Muligens det har noe med stylingen å gjøre, men slik er det bare. Nå har dere vertfall sett mine høstfavoritter fra Nelly. Holder også på og lager et høsttrend innlegg for tiden, men det tar utrolig lang tid å lage. Jeg håper på å være ferdig i løpet av uka, og gleder meg til å publisere det. Jeg er personen som handler inn høstklær om sommeren, fordi jeg alltid gleder meg til høsten.

Når starter du høsthandelen?

What i`d love to wear today

classic

 

Hva syntes du?

Eksamenstrekk i stinkende russebukse

Heisann alle sammen! I dag vil jeg utrykke mine følelser for, den nå hatede, russebuksa mi. Jeg har nå brukt den i godt over en måned (tok den på den 9.april). Den har vært på hver eneste gang jeg har gått ut av huset her hjemme, og den har aldri blitt vasket. Dersom jeg hadde vasket den, hadde jeg risikert å bli klippet av den ene buksefoten. Den lukter vundt, den er skitten, den er slitt og den er utrolig ekkel! Alt jeg spiser og drikker, får også buksa mi smake på. Jeg må helt ærlig innrømme, jeg gleder meg sinnsykt til å ta den av på søndag. Jeg tror aldri jeg har følt behovet for å dusje så ofte, som når jeg bruker denne buksa. Det hele har ressultert i at håret mitt nå blir fett etter 1-2 dager. Slik har jeg aldri hatt det før. Akuratt nå henger russebuksa på lufting, i et desperat forsøk på å få den "luktfri".

Jeg har allerede planlagt antrekk for en hel uke etter 17.mai. Jeg er virkelig klar til å bruke klærne mine igjen, noe jeg savner inderlig mye. Jeg gleder meg til å bruke skjørt, kjoler, kåpene mine, hatt og alt annet jeg har hatt liggende en god stund! Jeg har handlet inn noen nye klær og sko, som jeg selvfølgelig gleder meg til å endelig kunne bruke. For meg som varierer antrekkene mine hver eneste dag, har det vært avslappende, men utrolig frustrerende å bruke den samme buksa hver eneste dag. Jeg har virkelig savnet det lille presset jeg legger på meg selv hver eneste kveld, hvor jeg er nødt til å finne et antrekk til dagen etter.


Antrekket fra i går, var mer eller mindre likt alle andre antrekkene den forrige måneden.. hehe

Allerede på mandag starter jeg opp med prøveeksamen i mediefag, noe som blir utrolig tungt! Tror ikke det vil bli lett å møte opp på skolen for å ha eksamen dagen etter 17.mai. Men, jeg skal nok klare det! Litt uoffisielt, har jeg nå sommerferie. Jeg har ingen "vanlige" skoledager igjen, og trenger bare å møte opp på eksamener, og forberedelsesdager. Jeg ble foresten trukket opp i nynorsk skriftlig, så min ofisielle sommerferie starter 5.juni, jippi! Jeg hadde egentlig håpet på å komme opp i matematikk skriftlig, men så lenge jeg kommer unna muntlig eksamen er jeg lykkelig. En liten funfact om meg, er at gjennom mine 6 år på ungdomsskolen og videregående, har jeg aldri hatt muntlig eksamen. Jeg har hatt ren flaks med meg hele livet!

Har du blitt trukket i eksamen?

Summer shoe cravings

shoes i want

Noen sko du likte?

Summer outfits i`d love to wear

fesival

 

lalala

 

casual
Hva ser du frem til å kle deg opp i til sommeren?

Pearls for girls
For en liten stund tilbake kjøpte jeg disse herlige perleøredobbene. Da jeg så dem, vurderte jeg nesten å ta flere hull i ørene, kun for å ha på alle samtidig! Men, jeg tror jeg har nok med 2 hull i hvert øre, til nå i alle fall. Jeg har den siste tiden forelsket meg i alt som har perler, og klarer ikke å gå bort fra tanken om at det er så ufattelig pent. Ikke har jeg lyst å gå bort fra den tanken heller, hehe. 

Hva syntes du om øredobbene?

Baby blue


Nå som våren er her, kler jeg meg gjerne opp i alle farger som fargepallettet inneholder! Har lagt merke til at når våren kommer med sine lyse solstråler, kler jeg meg også opp i litt lysere farger. Jeg er veldig glad i denne vakre årstiden vi har nå, og må nesten innrømme at det er våren og høsten jeg gleder meg til hvert eneste år. Som dere har sett på bildene over, gikk jeg virkelig all inn med hvitt og blått i dag. Det er ikke ofte jeg rekker å koordinere neglelakkfargen med klærne mine, men i dag har jeg jaggu meg fått tid til det også.

Nå som sola har beholdt sin sentrale plass midt på himmelen, hver eneste dag i ei uke, er det lett å bare løpe hjem fra skolen med en gang sjangsen byr seg. I dag gikk det så fort i svingene, at jeg glemte helt ut at jeg har kapittelprøve i matematikk i morgen. Så nå sitter jeg her, helt uten noe å øve på. Hadde det vært hvilket som helst annet fag, hadde jeg freaket helt ut nå, men matte er virkelig ikke mitt svakeste fag. Jeg satser på at jeg glir like lett gjennom denne prøven, som hvilken som helst annen. Alle har jo lov å glemme en gang i blandt! 

Hva skal du i dag?

Daniel Wellington
Endelig er denne klassiske skjønningen min! Jeg kan ikke en gang huske hvor lenge jeg har sett på denne klokka. På bursdagen min bestemte jeg meg for å kjøpe den, litt spontant, men det var jo trossalt bursdagen min. I bunn og grunn hadde jeg egenlig planlagt å kjøpe den med størst klokke på, men den var helt enorm! Valgte derfor den i mellomstørrelse, gull med sort lenke. Vil tro denne vil bli godt brukt, og kommer til å passe til de aller fleste antrekk og stiler med sitt stilløse utseende. En tidløs klokke vil alltid være enkel å både kle opp og ned, og det er akuratt dette jeg liker så godt med Daniel Wellington.

Hva syntes du om klokka?

Personal style inspiration

//Sponset.


Hallo alle vakre personer! Er det en ting jeg liker å gjøre, er det å lese. Jeg leser på det meste jeg kommer over, men magasiner er definitivt mitt faoritt lesestoff. Når jeg vil lese noe som fanger min oppmerksomhet, havner jeg alltid på Det Nye. Magasinet inneholder alt fra mote, livsstil, raportasjer og skjønnhet. Alt jeg liker, samlet på en og samme plass. Spessielt har jeg i løpet av årene forelsket meg helt i stilen til magasinet. De har et utrolig ryddig og flott design, som ikke roter og forvirrer øynene. Det er et stort pluss, for min del.

Som blogger er man jo også ganske avhengig av å finne inspirasjon og ideer et sted, og det finner man over alt. Jeg finner mest i magasiner, og da spessielt i Det Nye. De skriver mange reportasjer, men de beste må være de dyptgående reportasjene som ligner på en kronikk. Jeg elsker å lese saker hvor de går i dybten på et tema, og det gir meg uendelig med inspirasjon til både bloggen og i hverdagen. En annen ting jeg plukker opp fra magasinet, er de freshe bildene de bruker i motedelen av magasinet. Der finner jeg alt fra stilige street-style bilder til must-haves klær. Alt i alt, blir min personlige stil veldig påvirket av dette.Det Nye har også et tilbud for dere som er som meg. For dere som er nødt til å ha noe å lese på på senga eller innimellom skolearbeidet, så er det nå et abonnomentstilbud på det nye. Nå får dere 5 utgaver av Det Nye + stor toalettmappe fra Lulu`s for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven). Jeg vet selv at jeg skal benytte meg av dette tilbudet, fordi jeg rett og slett elsker det gode innholdet de kommer med hver eneste måned. Bladet inneholder alt jeg trenger for å kunne sette meg ned en stund, ikke stresse, og bare koselese på stoffet. Tilbudet finner dere HERSom dere sikkert vet, har jo selv 3 stk av Lulu`s toalettvesker, og de kan jeg virkelig anbefale på det varmeste. Det at du får dem med i abonnomentet, er virkelig ikke annet en positivt. Jeg har tre stykker i tre forskjellige farger og størrelser. Aldri har jeg blitt skikkelig fornøyd med en toalettmappe, før jeg oppdaget disse. De ser utrolig søte ut, og er geniale å ha med på reise. Jeg får plass til alle mine sminke og pleie-produkter i dem, og de er i så god kvalitet at de på utsiden ser ubrukte ut. Tilbudets totalverdi ligger på 694 kr, så for min del som elsker alt som kommer i pakken, kan dette umulig være en dårlig deal. Men nå skal jeg komme meg til butikken, fordi i dag er enda et nytt magasin i butikk!

Leser du noen magasiner?

1 bukse - 4 antrekk

black jeans

Nå begynner våren å komme, og sola titter støtt og stadig frem nå for tiden! Det er på tide å finne frem vårklærene, og forberede garderoben for den fineste av alle årstider. Personlig elsker jeg våren, hvor det ikke er hverken for varmt eller for kaldt. Man kan kle seg i lag på lag, og man kan også kle seg lettere kledd. Om våren kommer blomstene, alle fargene, alle formene, mønstrene og lyset.

Hvilket av antrekkene likte du best?

Pierced ears

Vet dere hva? i dag overvant jeg min egen frykt, og fikk endelig tatt to ekstra hull i øreflippene. Har lenge sett på bilder på av veninner, andre bloggere, weheartit og pintrest; og konklusjonen min har lenge vært at det er utrolig flott og feminimt med flere hull i ørene. Det gir så mange muligheter for variasjon og lek, og etter min mening kan man i større grad velge om man ønsker å ha rocka eller feminint tilbehør. Nå må jeg vare vente 6 uker til, så kan jeg style ørene mine akkurat som jeg selv ønsker! Jeg har kjøpt inn en hel haug med øredobber som jeg storgleder meg til å få bruke.

Sist gang jeg tok hull i ørene var jeg 6 år, livredd og klar til å flykte landet allerede etter det første hullet var skutt. Strengt tatt var jeg så redd, og hadde utrolig vont, etter det første hullet var tatt. Jeg blodnektet å ta hull nummer to, og husker at det måtte mye overbevisning og litt bestikkelser til for å få meg til å sette meg ned i stolen igjen for å fullføre "hull i ørene"-prosjektet. Jeg husker også at jeg var utrolig stolt over hullene i ørene mine når begge var tatt, og gledet meg til å gå på skolen for å vise det til alle veninnene mine.

Helt ærlig, har jeg gått rundt og vært ekstremt nervøs i hele dag. Muligens i flere uker. Jeg var nesten helt sikker på at jeg kom til å feige ut, igjen, etter det første hullet ble tatt. Heldig som jeg var, kunne salongen tilby meg å ta begge hullene på en og samme tid. Selvfølgelig takket jeg ja, ettersom min evige frykt mot nåler og spisse gjenstander hadde skremt meg bort fra det hele om det ikke var tilfellet. Jeg forventet at det hele skulle gjøre utrolig vondt, og var veldig klar til å ligge i senga resten av dagen. Overraskende nok gjorde det bare vondt de første minuttene, og nå er det bare litt ubehagelig. Lykke sier bare jeg! Nå skal jeg bare være flink til å rense og drive renhold, fordi jeg skal ikke ta hullene på nytt dersom noe går galt, noe det har gjort tideligere. Hullene i ørene mine skal ikke få sjangsen til å gro igjen, fordi nå er jeg ferdig med hull i ørene, og skal aldri lage flere hull på kroppen igjen, forhåpentligvis. 


Hvor har du piercinger?

What to wear?

inbetweenMidt mellom vinter og sommer er været såpass ustabilt, at det blir vanskelig å finne ut hva man skal ha på seg. Man vil jo holde seg varm gjennom den veldig varierende årstiden, og det er ikke alltid like lett når været endrer seg fra A til Å på noen få minutter. For min del kunne jeg like gjerne gått i joggebukse og hettegenser i hver eneste dag, men min egne gylne regel er at jeg ikke beveger meg utendørs kledd slik. Faktum er at varmen går ut gjennom hodet. Så lenge du er varm på toppen, er du varm i kroppen. Så kle deg så fancy og trendy du bare vil, og sleng på en stilig hatt, en lue eller ett pannebånd og du er sikret noen varme timer ute i kulden. Jeg har funnet ut at jeg kan likeså gå med skjørt som bukser! Skjørt er alltid like pent, og de aller fleste kler dette. Det høres kanskje ikke så varmt ut, men kjøp en litt tykk strømpebukse så er du good to go.
 
Hvilket antrekk likte du best?

Flower Power

flowerpower

Jeg har noen få ord å si; Jeg elsker store deler av vårens trendbilde.

Liker du blomstertrenden?

Lær å unngå spontanshoppingen!

Du går på kjøpesenteret og plutselig ser du en dødspen topp inn butikkvinduet hos din favorittbutikk, skal du kjøpe den? Du legger også merke til at den er på salg, så den er nok ikke dyr. Du ser for deg to-tre antrekk som helt sikkert ville sett bra ut, og du går rett inn og kjøper den, rett og slett fordi den var så billig. Har dette skjedd med deg? Jeg kan med hånda på hjertet si at dette har skjedd meg så alt for mange ganger. Jeg blir så svak, spessielt under romjuls-og nyttårssalget, og kjøper unødvendige ting hvert eneste år. Spontanshopping kan både være positivt og negativt. Noen ganger får du virkelig brukt den toppen som var på salg, men som oftest ender den bre bakerst i skapet med prislappen på selv ett år etter innkjøpet. 

I dette innlegget har jeg samlet sammen noen tips for å unngå denne irriterende spontanshoppingen, som tømmer lommeboka vår uten at vi helt selv tenker over det. Fordi ofte tenker vi at det er såå billig at det ikke vil ha noe å si, men i det lange løp er du nødt til å spørre deg selv, var det virkelig verdt pengene? Jeg tok et søk på google for å se hvor mange blogginnlegg som kom opp når jeg søkte på spontanshopping, og det var nesten 16 000 treff. Ironisk nok var ett av mine egne innlegg øverst. Fy meg.Lag lister
Dette er mitt første, og desidert beste tips. Jeg har selv to lister på mobilen; en som inneholder det jeg trenger, og en som inneholder det jeg ønsker meg. På denne måten er alltid listene tilgjengelige, og det er lett å unngå å kjøpe noe som ikke står på listene. Når jeg da er på shopping, leser jeg alltid gjennom listene før jeg går inn i en butikk for å vite hva jeg er på jakt etter. Du må foresten ikke oppdatere listene når du er på kjøpesenteret, fordi da er det lett å legge til ting du virkelig ikke trenger. Jeg bruker appen "A check list", som gjør det lett for meg å krysse ting ut etterhvert som jeg kjøper noe.

Lag collager
På et tegneark, i et redigeringsprogram eller på polyvore.com. Det skal ikke så mye til for å samle sammen alt du ønsker deg på ett sted, og da får du et visuelt bilde på akkuratt den tingen du ønsker deg og unngår ikke bare spontanshopping, men også å kjøpe noe som ikke helt var det som ønsket deg. Jeg lager gjevnlig slike collager til bloggen, fordi da velger jeg de tingene jeg ønsker meg, og tar bort de jeg egentlig ikke trenger. Om du trenger å ha denne collagen på mobilen for tilgjengelighet, er det bare til å ta et bilde av den!


 Unngå å gå ut på kjøpesenteret
Dette har jeg selv vert nødt til å gjøre dette året, fordi jeg ville unngå spontanshopping. Når du ikke ser pene og eventuelt billige klær på salg, så blir du heller ikke fristet til å kjøpe det. Selvfølgelig er det litt vanskelig med tanke på at man i dag har internettshopping også, men jeg har forsøkt å holde meg borte fra facebook og blogger i det siste, fordi jeg ikke vil møte fristeler som ender i kjøp. Penger spart! 

Ta med deg akkurat nok!
Ikke ta med deg bankkortet ut på shopping om du har muligheten til å ta med kontanter. Ta heller med deg akkurat nok penger til å kjøpe det du har planlagt, for å unngå å kjøpe noe som kommer uventet i ditt synsfelt. På denne måten kan du også spare penger til å kjøpe deg den neste tingen som står øverst på din "wish list", og dessuten unngår du å kjøpe mat og drikke fordi sulten plutselig dukker opp.

Tenk deg om et par ganger
Trenger du egentlig denne toppen? Selv om klesplagget du ser på er latterlig billig, er det ikke sikkert du trenger den for det om. Du har sikkert noe lignende hjemme i klesskapet, og du burde virkelig tenke deg om flere ganger, og finne flere enn 3 kombinasjoner å bruke plagget i. Penger er penger, og det er lett å sløse bort noe som du tenker på som småpenger. Virkeligheten er at du ikke kommer til å bruke plagget, og det er noe spesielt vi jenter må bli bedre på å innse. Bare for å komme med et eksempel, så har alltid Coop obs en avdeling med salg. Hver eneste gang jeg går gjennom denne butikken med Sander, er jeg nødt til å slepe han gjennom avdelingen, fordi han innbiller seg at han trenger alt som er på salg (bokstavlig talt). Unnskyldningen hans er at det er så billig, og at det ikke vil utgjør noen forskjell. Virkeligheten folkens, den er at vi ikke alltid trenger det selv om det er på salg og at det utgjør en forskjell for lommeboka.

Har du noen flere tips for å unngå spontanshopping?

What I want from London

Heisann alle sammen! Wow, for et fravær jeg har hatt. Det er virkelig ikke bra, og jeg kan ikke få beklaget nok. Det må være skikkelig drit å lese hver gang jeg skeiver om fraværet mitt her på bloggen, så jeg skal ikke nevne det mer enn hva jeg har gjort nå. Jeg har noen superspennende å fortelle dere, det første er at jeg skal nok en gang til London! Jeg har virkelig fått dilla på å reise dit, og det er definitivt en av mine favorittbyer å reise til for litt shopping.

I den anledning har jeg laget meg en liten collage over hva jeg planlegger å kjøpe der. Jeg er en ekstrem spontanshopper, og må derfor lage meg lister og collager for å ha noe å holde meg til. På den måten holder jeg meg unna kjøp som egentlig ikke ender i å bli brukt. Jeg planlegger å lage et innlegg om spontanshopping senere, samtidig som jeg også kommer til å dele en, forhåpentligvis, veldig positiv nyhet med dere i kveld.
what i want

Som dere ser holder jeg på å oppgradere garderoben min til noe som passer våren litt mer. Jeg er veldig lei av det sure været utenfor, og vil derfor egentlig bare hoppe over de neste månedene, slik at jeg får sett dagslys igjen. Blomster, tørre veier, sol og litt skyer er alt jeg klarer å tenke på nå. Det har vært så mange dager hvor jeg bare har kunnet drømt om å ta antrekksbilder i det siste, at jeg klarer ikke annet enn å tenke på våren som er rett rundt hjørnet. Jeg håper jeg finner mye pastellfargede klær, ettersom jeg har fått heeelt dilla på det i det siste, både i klær og på andre detaljer. 

Hva har du lyst å kjøpe til våren?

What we all have been waiting for..


Klokka er nå 00.00 den 1. januar 2015, og jeg kan med stolthet endelig si at jeg håper at dere alle får et fantastisk godt år! Håper alle har det helt supert nå, og satser egentlig på at minst mulig har mulighet til å lese dette innlegget med en gang det ble publisert, fordi nå skal alle være ute å ha det gøy! For øyeblikket står jeg i høyden og fotograferer fyrverkeriet som strømmer opp av Haugesund. Gleder meg til å vise frem bildene, om jeg får det til!

Hvordan tror du 2015 blir?

Spontanshopping på romjulssalg er farlig

Hola! Har fått en helt ekstrem trang for å få sommer og kunne reise til litt mer eksotiske strøk. Med dette, har også trangen for å kjøpe klær i sprudlende og eksotiske farger, som ikke alltid er helt min stil. I dag gikk jeg crazy på romjulssalget på H&M, men jeg endte opp med å kun plukke ut et helt antrekk til å ta med meg hjem. Bland dette var alt plagg jeg vanligvis ikke ville kjøpt, men de var helt fantastisk pene. For å toppe det hele, bestilte jeg meg nettopp ei kåpe fra nelly, i en farge jeg aldri har brukt før. Jeg kan helt ærlig si, at garderoben min begynner å bli klar for våren.
Nelly har utrolig mye flott på salg nå, og jeg tok meg selv i å legge ALT for mye i handlevogna. Jeg er en typisk spontan-shopper, men prøver å begrense meg selv. Denne gangen bestilte jeg kun denne jakka hjem, ettersom jeg vet jeg vil få bruk for den. Jeg la sårt alt det andre fra meg, og kunne føle en stolt følelse komme inni meg da bestillingen var gjennomført. For å oppsumere det hele, kan jeg si at jeg klarte å motstå spontanshopping to ganger i dag, når trangselen var på sitt værste.

Har du handlet noe pent på romjulssalget?

All new Marc by Marc Jacobs
Jeg fortalte dere at jeg gikk innom noen butikker før jeg gikk på jobb i går, og her er det jeg kjøpte! Jeg har siklet etter Marc by Marc Jacobs sine vesker veldig lenge, og er overvelmet over at jeg endelig kjøpte den. Veska er i modellen Karlie classic q, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det er en perfekt liten veske, som er perfekt til å ha med rundt. Det er plass til alle mine små nødvendigheter i den. Ettersom den også var litt dyr, og det er god kvalitet, er dette en klassisk liten sort veske jeg kan bruke i flere år.

En annen ny ting dere muligens legger merke til, er at jeg har skiftet designet her på bloggen. Jeg ville rette fokuset på store bilder, og bredest mulig blogg. Jeg ville også gjøre den enklere, lysere og mer ren enn det den var. Håper dere liker det nye designet! :)

Har du drømt om å kjøpe noe i det siste?

Make a change for yourself

iihh, jeg kan ikke tro jeg sier det, men jeg elsker snøen ute. Normalt sett hater jeg alt som har med snø og gjøre. Men, nå som jeg har lappen og kan kjøre dersom jeg skal langt, er det litt koselig å kunne gå ute i snøen. Spessielt gøy å gå ute med kamera. I går kjørte jeg også fro første gang alene på glatta, og det er alltid gøy å gjøre noe for første gang. Det gikk helt flott, og jeg regner med at det alltid skal gå godt så lenge man er veldig observant, forsiktig og konsentrert på kjøringa. 

Som jeg nevnte tideligere, har jeg jobbet i hele dag, men jeg gikk nok innom noen butikker før jeg endte på jobb. Jeg kan vise dere hva flott jeg kjøpte når jeg får sjangsen til å ta bilder i det flotte lyset som er utendørs når snøen er her. Jeg har også vurdert å ta enda et hull i hvert øyre, fordi jeg syntes det er så pent med to hull i ørene. Først må jeg overvinne skrekken min for alt med sprøyter og spisser, fordi jeg husker enda opplevelsen ved å ta hull i ørene da jeg var 6 år. For å si det mildt, nektet jeg å ta hull i øre nr.2 etter det første var tatt. Lille pysete meg. Kanskje jeg feiger ut etter at ett hull er tatt, slik som sist.

Har du en frykt for noe?

Acne raya


Wii, endelig er den min! Jeg fikk cardiganen av mamma til jul, og herre så fornyd jeg er. Jeg har siklet etter den siden før sommer en gang, jeg har bare aldrig tatt meg selv til å kjøpe den selv. Heldig som jeg er, lå den under juletreet i år. Den er 110 ganger bedre enn forventningene mine. Den er dødsvarm, og kan praktisk talt nesten fungere som en ytterjakke. Stoffet den er laget i er utrolig behagelig å gå med, ettersom jeg hater alle varme klær med ull involvert. Dere kan se den i et antrekk i gårsdagens innlegg. 

I det siste har jeg virkelig fått øynene mine opp for litt dyrere plagg, altså basic plagg. De er utrolig mye bedre enn vanlige, og man kan ha dem i en betydelig lengre periode uten at plagget ser helt slitt ut takket være kvaliteten. Jeg ville aldri kjøpt noe dyrt som var trendy i en sessong, men jeg tenker at det egentlig er greit å investere litt penger i plagg som kan vare noen år og aldri går av moten. Acne er heller ikke det dyreste merket på markedet, og de har superstilige basic klær.

Vil du ha kvalitet eller kvantitet?

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Februar 2016
hits