What we all have been waiting for..


Klokka er nå 00.00 den 1. januar 2015, og jeg kan med stolthet endelig si at jeg håper at dere alle får et fantastisk godt år! Håper alle har det helt supert nå, og satser egentlig på at minst mulig har mulighet til å lese dette innlegget med en gang det ble publisert, fordi nå skal alle være ute å ha det gøy! For øyeblikket står jeg i høyden og fotograferer fyrverkeriet som strømmer opp av Haugesund. Gleder meg til å vise frem bildene, om jeg får det til!

Hvordan tror du 2015 blir?

Nyttårsforsetter er for tøffinger

Noe alle vet, er at det er nyttår i dag. Mange av oss skal ut å feire denne magiske dagen med venner og familie, kjære og nære. Vi skal snart skifte ut kalenderene våre, og begynne på et nytt og spennende år. Det er om noen timer på tide å lukke en dør, og åpne en ny. Dette året har for meg vært et fantastisk år hvor jeg har reist utrolig mye, og opplevd mer enn jeg hadde forestilt meg. Jeg har absolutt ingen forventninger til året som snart ringer inn, og gleder meg til å se hva som skjer. jeg vet at jeg kommer til å oppleve mange store endringer, og jeg kommer til å være nødt til å være åpen for mange nye opplevelser.

Vi relaterer ofte ett nytt år med nye sjangser og muligheter, og jeg er ganske sikker på at en del av dere skal lage dere nyttårsforsetter for 2015. Nyttårsforsetter er ikke noe jeg har troen på, i det hele tatt. Jeg ser på det hele som en unnskyldning til å tro at man kan klare å forandre seg på et år, uten å legge skikkelig grunnlag for det. Mange av dere er sikkert kjempeflinke og har gjennomført nyttårsforsettene deres tideligere, men det har aldri jeg klart. Jeg har alltid satt meg nyttårsforsetter, hvert eneste år glemmer jeg det. Jeg tror heller på at om man virkelig vil gå inn i en endring gjennom et nyttårsforsett, bør man dele det litt opp. Man bør sette seg delmål mot det O´store målet. Men slik fungerer da jeg, for alt jeg vet kan det hende at vanlige nyttårsforsetter fungerer for dere. Håper uansett alle feirer dagen med god mat og gode mennesker..
Godt nyttår!

Spontanshopping på romjulssalg er farlig

Hola! Har fått en helt ekstrem trang for å få sommer og kunne reise til litt mer eksotiske strøk. Med dette, har også trangen for å kjøpe klær i sprudlende og eksotiske farger, som ikke alltid er helt min stil. I dag gikk jeg crazy på romjulssalget på H&M, men jeg endte opp med å kun plukke ut et helt antrekk til å ta med meg hjem. Bland dette var alt plagg jeg vanligvis ikke ville kjøpt, men de var helt fantastisk pene. For å toppe det hele, bestilte jeg meg nettopp ei kåpe fra nelly, i en farge jeg aldri har brukt før. Jeg kan helt ærlig si, at garderoben min begynner å bli klar for våren.
Nelly har utrolig mye flott på salg nå, og jeg tok meg selv i å legge ALT for mye i handlevogna. Jeg er en typisk spontan-shopper, men prøver å begrense meg selv. Denne gangen bestilte jeg kun denne jakka hjem, ettersom jeg vet jeg vil få bruk for den. Jeg la sårt alt det andre fra meg, og kunne føle en stolt følelse komme inni meg da bestillingen var gjennomført. For å oppsumere det hele, kan jeg si at jeg klarte å motstå spontanshopping to ganger i dag, når trangselen var på sitt værste.

Har du handlet noe pent på romjulssalget?

Dagens antrekk
Hva syntes du om antrekket?


Back to old routinesHei og god morgen alle sammen! Det er sikkert bare jeg som står opp så sent som dette i jula, eller? Er godt å sove lenge en gang i blandt, selv om det i juletider vil si hver eneste dag. I dag er en fin dag, og til tross for at det regnet litt tideligere, er det sol utendørs nå. Snart skal jeg ut for å ta antrekksbilder, og muligens ta hull i ørene! Uff, for meg høres det utrolig skummelt ut, men på den positive siden så ser det utrolig pent ut.

Senere i dag skal jeg vertfall få igang treningsrutinene mine igjen. Føler at jeg nærmest har sponset treningssenteret i desember, fordi jeg rett og slett har hatt så lite tid. Skal bli godt å komme meg litt opp dit for å bruke opp litt av energien min, muligens jeg blir så trøtt at jeg får fikset døynrytmen min? Hvem vet, det er lov å håpe, hehe. Alt jeg vet, er at det ikke er greit at jeg sovner klokka 3-4 på natta, og står opp på denne tida.. 

Sover du lenge i ferien?

Dagens antrekk
Cardigan - Acne       Topp - Forever21        Skjerf - Cubus       Smykke - HM       Bukse - Gina Tricot

Hva syntes du om antrekket?

All new Marc by Marc Jacobs
Jeg fortalte dere at jeg gikk innom noen butikker før jeg gikk på jobb i går, og her er det jeg kjøpte! Jeg har siklet etter Marc by Marc Jacobs sine vesker veldig lenge, og er overvelmet over at jeg endelig kjøpte den. Veska er i modellen Karlie classic q, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det er en perfekt liten veske, som er perfekt til å ha med rundt. Det er plass til alle mine små nødvendigheter i den. Ettersom den også var litt dyr, og det er god kvalitet, er dette en klassisk liten sort veske jeg kan bruke i flere år.

En annen ny ting dere muligens legger merke til, er at jeg har skiftet designet her på bloggen. Jeg ville rette fokuset på store bilder, og bredest mulig blogg. Jeg ville også gjøre den enklere, lysere og mer ren enn det den var. Håper dere liker det nye designet! :)

Har du drømt om å kjøpe noe i det siste?

Make a change for yourself

iihh, jeg kan ikke tro jeg sier det, men jeg elsker snøen ute. Normalt sett hater jeg alt som har med snø og gjøre. Men, nå som jeg har lappen og kan kjøre dersom jeg skal langt, er det litt koselig å kunne gå ute i snøen. Spessielt gøy å gå ute med kamera. I går kjørte jeg også fro første gang alene på glatta, og det er alltid gøy å gjøre noe for første gang. Det gikk helt flott, og jeg regner med at det alltid skal gå godt så lenge man er veldig observant, forsiktig og konsentrert på kjøringa. 

Som jeg nevnte tideligere, har jeg jobbet i hele dag, men jeg gikk nok innom noen butikker før jeg endte på jobb. Jeg kan vise dere hva flott jeg kjøpte når jeg får sjangsen til å ta bilder i det flotte lyset som er utendørs når snøen er her. Jeg har også vurdert å ta enda et hull i hvert øyre, fordi jeg syntes det er så pent med to hull i ørene. Først må jeg overvinne skrekken min for alt med sprøyter og spisser, fordi jeg husker enda opplevelsen ved å ta hull i ørene da jeg var 6 år. For å si det mildt, nektet jeg å ta hull i øre nr.2 etter det første var tatt. Lille pysete meg. Kanskje jeg feiger ut etter at ett hull er tatt, slik som sist.

Har du en frykt for noe?

Dagens antrekkJakke - Bikbok        Skjorte - HM        Bukse - Gina Tricot        Skjerf - Bikbok        Veske - Primark

Hallo alle sammen! I dag tilbringer jeg hele dagen på jobb, utrolig spennende forresten. Er så spennende å være litt selvstendig, og selvfølgelig ha muligheten til å kjøpe pene ting som jeg har ønsket meg. Tideligere måtte jeg spare i flere måneder, av og til år, før jeg hadde råd til de dyre pene tingene. Nå skal det ikke like mye til, fordi jeg tjener en del selv. 

Litt trist er det at jeg går glipp av første dag av romjulssalget, selv om jeg ikke har planlagt å kjøpe noe uansett. Det er stemningen av alle folkene som er ute som er hyggelig å være en del av. Det er alltid så utrolig mange mennesker, noen stressa og andre rolige. Jeg vet ikke hvorfor, og det er kanskje litt merkelig, men det er så utrolig spennende å observere mennesker i ulike situasjoner. Nå må jeg legge fra meg maccen og komme meg videre til jobb, hehe. 

Skal du handle på romjulssalget i dag?

Acne raya


Wii, endelig er den min! Jeg fikk cardiganen av mamma til jul, og herre så fornyd jeg er. Jeg har siklet etter den siden før sommer en gang, jeg har bare aldrig tatt meg selv til å kjøpe den selv. Heldig som jeg er, lå den under juletreet i år. Den er 110 ganger bedre enn forventningene mine. Den er dødsvarm, og kan praktisk talt nesten fungere som en ytterjakke. Stoffet den er laget i er utrolig behagelig å gå med, ettersom jeg hater alle varme klær med ull involvert. Dere kan se den i et antrekk i gårsdagens innlegg. 

I det siste har jeg virkelig fått øynene mine opp for litt dyrere plagg, altså basic plagg. De er utrolig mye bedre enn vanlige, og man kan ha dem i en betydelig lengre periode uten at plagget ser helt slitt ut takket være kvaliteten. Jeg ville aldri kjøpt noe dyrt som var trendy i en sessong, men jeg tenker at det egentlig er greit å investere litt penger i plagg som kan vare noen år og aldri går av moten. Acne er heller ikke det dyreste merket på markedet, og de har superstilige basic klær.

Vil du ha kvalitet eller kvantitet?

I will survive


Utenom litt jobb og arbeid noen dager av ferien, prøver jeg å slappe mest mulig av i ferien. Med mye skole, jobb, freelance, blogg og andre gjøremål blir hverdagen min uten ferie veldig full, og noen ganger sliter jeg med å få skikkelig tid til kun meg selv. Til tider føler jeg meg skikkelig innesperret i meg selv, fordi jeg gjør så utrolig mye på kommando av meg selv. Jeg jobber, blogger, skriver avis og jeg studerer. Det er mye å gjøre på en og samme tid, ikke rart jeg er helt utslitt hele tiden. Derfor er det så utrolig viktig at jeg liker det jeg gjør, ellers hadde jeg aldri orket 6 flere måneder med det. 

Nå har vi kommet til 2.juledag, noe som vil si at det bare er èn dag til alle butikkene åpner seg for oss igjen. Jeg har enda en dag igjen som jeg kan bruke på avslapping. Jeg har iallefall mestemt meg for å stå opp tidelig i morgen, slik at jeg rekker å kikke i butikkene før jeg skal videre på jobb. Hvert eneste år pleier jeg å dra Sander med meg på alle kjøpesenterene tiiiidlig om morgenen, men i år blir det andre boller, fordi i år skal vi begge jobbe. Litt trist, ettersom de gode tilbudsvarene blir solgt raskt. But, I will survive.

Skal du på romjulssalget

Dagens antrekk
Cardigan - Acne        Sunnies - RayBan        Skinntights - Gina Tricot       Sko - Mani        Genser - HM

Hva syntes du om antrekket?

Snow for christmas


Wohoo, i natt begynte det å snø. Jeg kan ikke huske at snøen har kommet på selve julaften før. Nå kan jeg endelig si at snøen har kommet, og muligens kommet for å bli. Det er muligens bare et tynt lag til nå, men værvarslingene melder at det kommer til å snø enda mer i dag. Utrolig gøy, fordi nå kan jeg endelig få tatt noen skikkelige vinterbilder i år også!

I går var foressten en utrolig fin dag. Selv om jeg ikke er number 1 fan av pinnekjøtt, så var det godt med litt annerledes mat. Jeg fikk utrolig mange flotte gaver, og jeg tviler faktisk utrolig sterkt på at det blir noe byttedag på meg i år. Jeg fikk ganske mye som jeg har siklet etter i flere måneder! Jeg er utrolig fornøyd og takknemmelig for kvelden i går, og håper at du som leser sitter igjen med samme følelse som meg om gårsdagen. 

Hva syntes du at var det flotteste med gårsdagen?

Julestemning - hva er det?
God jul til dere alle! I dag ble jeg vekket på senga av Sander med mange julegaver. Hvert eneste år pleier vi å ha en liten "mini-julaften" hvor vi åpner presangene fra hverandre. I år ble jeg dødsglad da jeg åpnet gaven han hadde kjøpt til meg i dag. Jeg har snakket om å kjøpe meg et polaridkamera i over ett år, men har aldri fått meg selv til å gjøre det. Heldig som jeg er, hadde værdens snilleste gutt kjøpt kameraet til meg! Lykke i en boks.

Ellers har jeg aldri vært personen som får julestemning, og i år er ikke annerledes. Hva vil det egentlig si å ha julestemning? For meg er jul en hel måned med masse stress og rot som alt bygger seg opp mot en kveld, hvor man endelig kan senke skuldrene for en kveld. Deretter begynner ryddingen, roproblemene fordi jeg aldri vet hvordan jeg skal få plass til ting, så kommer Norges store byttedag hvor det er stappfullt i alle gater og sentre, og helt til slutt kommer nyttårsaften. Hvordan skal vi få tid til å slappe av og nyte denne "julestemningen"? Ikke vet jeg, men muligens alt stresset er en del av det.

Selvom jeg ikke helt vet hva det vil si å ha julestemning, vil jeg alikevell ønske dere alle en storartet jul. Jeg håper dere alle koser dere mer enn dere burde, og for all del slapper av og har det gøy med deres nermeste og beste. I dag handler det om å ta vare på enhver rundt seg, og sette pris på det man har. GOD JUL!

Hva er din definisjon på julestemning?

Let´s build a snowmanHa en god lillejulaften! Er det andre enn meg som savner snø? sikkert ikke, ettersom det virker som om hele landet bortsett fra Haugesund har fått bakken dekket i snø. Dette var det første året på veldigveldig mange år jeg faktisk ønsket meg snø. Jeg hadde gledet meg til å ta bilder, masse bilder! Ikke minst har jeg nettopp innsett hvor vakre antrekksbilder og portretter er i snø. Jeg kan vel bare ønske meg snø av nissen i år? hehe :)

Nå har jeg bar et halvt år igjen av vidergående skole, og det er utrolig rart å tenke på. Fremover har jeg russetida mi, eksamener og deretter bare flytteforberedelser. Faktumet er at jeg skal søke meg videre til en høyskole om bare en!? måned, det er VIRKELIG skummelt å tenke på. Alt jeg kan gjøre er å nyte tiden jeg har igjen i småbyen Haugesund, fordi om et halvt år er det byebye smalltown - hello big city.

Er det snø hos deg?

 

Busy woman


For en travel jul jeg har tatt for meg i år, og det blir like travelt fremmover også. Jeg har jobbet en god del i det siste, og skal jobbe litt i jula fremover også. I dag startet jeg klokka 10 om morgenen, noe som var veldig merkelig med tanke på at jeg egentlig har ferie.

Planlegger å kjøpe noe nytt og dyrt til meg selv som premie for all jobbinga jeg har gjort i jula, men først må jeg få lønn. Tenker jeg havner på en ny veske, eller noe annet spennenede jeg har ønsket meg lenge. Acne, Daniel Wellington, Marc by Marc Jacobs og Mulberry, det høres alt så siklende godt ut.

Hva skal du i dag?

Antrekk // christmas shopping
Heisann alle sammen! I dag fikk jeg unnagjort innkjøp av den aller siste julegaven for i år. Jeg har kjøpt alle julegaver denne uka, som er veldig typisk meg, kom ikke som noe sjokk at jeg skulle være i siste liten denne jula også. Ettersom jeg her juleferie, benyttet jeg sjangsen til å (endelig) ta noen antrekksbilder. 

I det siste har jeg også fått skikkelig sug på å bytte bloggdesign, ettersom jeg aldrikalrer å si meg helt fornøyd med det jeg har nå. Det blir jo ganske mange fridager nå, innimellom alle dagene jeg skal jobbe, så kan jeg begynne på et nytt design! Kjenner jeg meg selv rett, blir jeg ferdig på en dag og to, fordi jeg aldri klarer å slutte når jeg først har begynt. Det å kode bloggdesign er som sims for meg, man klarer aldri å slutte når man først har begynt!

Hva syntes du om antrekket?

Dark winter

Det er virkelig ingen ord som beskriver vinteren bedre enn ordet mørke. Det er mørkt når jeg står opp, og det er mørkt når jeg går til skolen. Det å ta bilder i dagslys forblir en drøm som ikke blir oppfylt før om noen måneder. Det er derfor jeg har vært borte fra bloggen en stund, delt med årsaken til at jeg har hatt et stort medieprosjekt pågående. Nå har jeg mange bilder å dele fra prosjektet, selv om de er enten tatt i fotostudio eller mørke, så blir det vertfall innlegg.

Hva syntes du om bildet?

Kisses and wishes

wishlist
I år har jeg etablert meg en ganske dyr ønskeliste, noe som ikke er så sjokkerende. Har rett og slett siklet etter disse tingene i flere måneder, og klarer ikke å få dem ut av hodet. Jeg vet at det er veldig usannsynlig at jeg får noe av det til jul, og ønsker meg dermed penger for å kjøpe alt selv. Har blitt helt forelsket i dyre designer basic klær og tilbehør, fordi det er klassisk, har god kvalitet, og det går aldri av moten.
Hva ønsker du deg til jul?

VIDEO; mine vinterfavoritter

Hva er dine vinterfavoritter?

Dream outfit; Blue winter

Blue fall
Ville du gått kledd slik?

Outfit; Put the hat on

Genser - Lindex       Skjørt & hatt - h&m        Belte - Bikbok        Lommebok - MK       Sko - DinSko

Siden høsten har jeg brukt så mye ullgensere, og gensere generelt, at det slår nye rekorder. Jeg har aldri vært hun jenta som bruker ullgenser om vinteren for å holde seg varm, jeg har bare slengt på en tee, en cardigan og et gigantisk skjerf. De siste månedene har det vært innkjøp av flere gensere, og de har blitt brukt ofte. Kan nesten si at jeg er litt stolt over meg selv, fordi jeg forebygger eventuelle forkjølelser og halsbettenelser, hehe :)

Senere i dag skal jeg på julebord med en liten jentegjeng og noen gutter, noe som blir utrolig koselig! Jeg må finne frem noe pent å ha på meg, men har absolutt ingen anelse om hva det skal være. Har en tendens til å enten go over the top, eller pynte meg for lite. Kan fortelle dere at en gang i 5.klasse vant jeg en lesekonkurranse på biblioteket ved å lese flere sider enn de andre på min alder. Jeg og veninna mi møtte opp i rosa, glitrende og matchende ballkjoler som om det var en gallautdeling, og alle andre var i hverdagsklær. Det var pinlig det, men slik har da jeg bare alltid vært. 

Hva syntes du om antrekket?

Passion

Hva syntes du om bildet?

OutfitKjole - Danmark        Kåpe og ballerinasko - Primark       Veske - MK 

Jeg har tatt på meg vanen ved å legge ut gårsdagens antrekk, fordi jeg rett og slett får bedre tid på dagen da. På denne måten blir det lettere for meg å prioritere tiden min om dagen, slik at jeg får redigert og eventuelt tidsstilt innlegg til dagen etter, eller at jeg bare rett og slett har alle bildene klare og ferdigredigerte når de skal lastes opp. Jeg vil jo blogge hver dag, men føler meg så stresset og presset til å få det ferdig raskt når jeg er med andre, at det da sjeldent blir gjort. Når andre sitter å venter på meg fordi jeg skal blogge, føler jeg meg litt egoistisk og slem.. Slik som nå, ligger Sander og sover ved siden av meg, fordi jeg har laget blogginnlegg og redigert bilder i godt over 2 timer. Stakkars fyr, hehe.

Hva syntes du om antrekket?

Lucky day

I dag gikk det opp for meg at jeg så og si er ferdig med alle vurderingssituasjoner på skolen for i år, jeg har bare en fremføring i norsk igjen. Nå kan jeg endelig fokusere på andre ting som venner, kjæreste og meg selv. Med andre ord, jeg kan nå senke skuldrene og slappe av.

I helga derimot, har jeg mye å se frem til. Hele fredagen vil gå til julebord, lørdagen blir en foto og shoppingdag, og på søndag søndag skal jeg spille inn søndagsfilmen til dere på bloggen. Jeg må forresten takke for hver og en av kommentarene dere skrev til meg i går, det betydde virkelig alt for meg.

Hva skal du i helga?

Kort sakt; Vi jenter er dritt

Jeg satt på skolebiblioteket her om dagen, og hørte tilfeldigvis en samtale noen jenter haddet, kanskje litt for høyt. Det gikk da virkelig opp for meg, hvor frekke vi jenter egentlig er mot hverandre. Disse jentene snakket om en fest de hadde vært på i helga, hvor det hadde komt ei jente som "så dritstygg ut". Er det rart vi jenter føler oss presset til å se bra ut hele tiden?

Jeg har måtte inforstått meg med at på skolen min er utseendet viktig. Du skal kle deg pent, du skal sminke deg, og du skal for all del ikke gå i joggebukse og hettegenser. Jeg føler meg litt priviligert når jeg går i mediaklassen, som aldri beveger seg ut av grotta (klasserommet). Jeg slipper litt av dette presset. Vardafjell vidergående skole var en gang skolen for de som skulle jobbe med økonomi, de kledde seg slik vi i dag kaller snobbete, og tradisjonen for å kle seg pent er der enda.

Jeg kan forstå at for noen jenter er det viktig å snakke nedlatende om andre, for å føle seg bedre selv. Det er mange som har så lav selvtillit at de må trykke andre sin lavere enn sin egen. Det er ikke greit, men jeg ser hvorfor noen kan ha behov for å gjøre det, selv om det er galt. Mange vil nok bruke unskyldningen "det er bare slik vi jenter er", men det gjør det ikke mer greit. Det burde ikke være slik vi jenter er. Ingen vil vel bli stemplet for å være en drittsnakker, bare fordi du er jente.

Hvorfor støtter vi ikke heller på hverandre, og heier hverandre opp? Trangen for å kalle ei annen jente stygg burde ikke være der. Om så denne jenta ikke så ut som en en supermodell, so what? Gir det oss andre jenter retten til å rakke ned på henne? nei, aldeles ikke. Tvert i mot. Vi burde heller støtte hverandre, glede hverandre og komplimere hverandre, uansett hvor falskt det blir. Da prøver du vertfall å glede noen andre, fremfor å trekke de ned.

Fordi det er det vi helst vill, sant? Vi liker å ha glade mennesker rundt oss, og hva er bedre enn å sørge for andres glede da? Det er så utrolig lett å glede andre mennesker, og du bruker dessuten mye mindre energi på å glede noen enn å snakke dritt om dem.

Tenk hvor vondt det er å gå på skolen hver eneste dag, se de samme menneskene hver eneste dag, og vite at de samme folkene snakker nedlatende om deg hver eneste dag. Det høres ut som en utrolig vond følelse. Jeg tror de fleste av oss har opplevd det å grue seg til noe, fordi noen andre bevisst har gjort deg noe vondt. Ingen burde bli satt i den situasjonen, hvor man har en vond følelse og gruer seg til å være i et fellesskap. 


Jeg vet virkelig ikke hva mer jeg kan si, fordi det er et så utrolig stort tema, med utrolig mange forskjellige sider. Jeg vet at jenter er som jenter er, og at det alltid vil være dem som trykker andre ned. La oss bare få en ting klart; vi jenter snakker unødvendig mye dritt om hverandre. Vi er nedlatende, diskriminerende og utrolig frekke. Alt for å få det ene sekundet hvor man føler seg bedre enn den andre. Alt dette for ingenting. Hvorfor gjør vi det, når ingenting godt kommer ut av det uansett? Det forstår ikke jeg.

Jeg setter pris på dine tanker om temaet, om du ønsker å dele dem :)

Når du er så utslitt, at hver ferie blir hellig


I dag er det bare 17 dager til juleferie, og jeg gleder meg som en liten 5 åring til ferien. Ikke fordi det er jul, men fordi det er ferie. Jeg liker jul, men jeg har hatt påbygg siden sommeren, og ser nå på hver og en ferie som noe helligt og en tid som har noe vakkert over seg. Jeg har virkelig begynt å sette pris på de feriene og helgene hvor jeg ikke har noe å gjøre. Jeg har forelsket meg i å sove på både dagtid og nattetid, fordi uten det kommer jeg meg ikke gjennom skoledagen dagen etter. 

Hjemme har vi nå pyntet til jul, lys og pakkekalender er kommet opp. Selvfølgelig må jeg legge til at jeg også har Flax-kalender, som jeg satser på at jeg vinner noe på for første gang i år. Hver kveld skal jeg nå kose meg med klassikeren Jul på månetoppen som jeg ser på annen hvert år. Det er den eneste tv-kalenderen jeg noen gang har likt, og jeg blir alltid glad når det er akuratt denne julekalenderen sin tur på tv-skjermen. 

Gleder du deg til ferien?

December feelingNå er endelig vinteren kommet, og jeg kan virkelig kjenne det på kroppen. For hver dag som går blir det kaldere, og jeg pakker meg bare mer og mer inn. I går var jeg ute og tok bilder på kveldstid, herre så kaldt det var. Jeg satt med skjelvinger og hakkende tenner i flere timer i etterkant. Noen bilder ble gode, så det var helt klart verdt litt vinterkulde.

Vinteren ringer jula inn, og i den anledningen har jeg lakket neglene mine i en dyp lilla farge. Er blitt helt avhengig av mørke og litt mystiske neglelakker i det siste, heldigvis for meg er det også supertrendy nå for tiden! Jeg lakker neglene mine sånn typ. hver 1-2 dag, fordi jeg eeelsker å variere på fargen. Neglelak er noe jeg alltid har vært fasinert av, noe som forklarer den store samlingen min av neglelakker i alle regnbuens farger. 

Hva tenker du på av ordet "vinter"?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits