Dagens antrekk
God dag ale søte lesere! Nå har jeg klart å dratt på meg en helt forferdelig øyebettenelse, så ligger for det meste med en klut på øyet. Ser på bildene over at jeg er heeelt rød på det ene øyet, s¨jeg blir nok til å ikke bruke øyesminke på en stund, trist..

Hva syntes du om antrekket?

Gifts


Dette er altså det meste jeg fikk til jul i år. Pappa og familien min hos han var med på å betale kameraet mitt, ettersom det var dyrere enn jeg hadde råd til. Av mamma fikk jeg den nydelige Michael Kors veska + lommeboken i serien Jet-set, noe jeg har ønsket meg dødslenge. Det var jo ganske dyrt, så det er jo selvfølgelig en del av bursdagsaven min (har bursdag om 2 mnd).  

Jeg har også fått 3 pysjamaser, noe som passer meg midt i blinken. Pysjamaser, parfymer, kremer, sminkevesker ect. er alle ting jeg ikke gidder å kjøpe selv, men som jeg har utrolig behov for å ha. Etter jeg kommer hjem fra skolen er det nemmelig pysjamas og joggis klær jeg vandrer rundt i, så lenge jeg ikke skal ut på noen gjøremål. 

Nå skal vi snart kjøre hjem fra stavanger, så jeg krysser fingrer og ben for at ferjen ikke bli innstilt pga været. Muligens jeg får øvelseskjørt litt på hjemveien også, om ikke været blir for gale selvfølgelg. Jeg vil også ønske alle en god romjul, håper alle koser seg.

Har du fått noe av det samme?

Merry ChristmasJeg har nå hatt 2 travle dager, stappet full av reise og familie. I går øvelseskjørte jeg ned til Stavanger, for å feire jul her med familien min. I dag har vi gjort som så og si alle andre, spist pinnekjøtt, og åpnet presanger. Gaveåpning for 12 personer tok lang tid, drøyt over 3 timer totalt. Alt i alt har jeg fått alt jeg ønsker meg, er så utrolig takknemmelig og fornøyd med alle gavene mine! Kan poste ett innlegg i morgen som viser litt av dem, iallefall de jeg har rukket å tatt bilde av.

Hva fikk du til jul?

Outfit; Pink skirt & denim jacket
Skjørt  - Ebay        Jakke - Asos        Topp - Gina Tricot        Sko - matbutikk i Polen (hahaha)       Veske - h&m


Hva syntes du om antrekket?

Unposted outfitSkjorte - Vero Moda         Bukse - Bikbok         Tee & skjerf - Cubus        Veske - Modekungen

Selvom jeg har vært dårlig på bloggfronten i det siste, har jeg alikevell tatt bilder. Jeg kommer bare hjem så sent at det ikke er noe poeng i å blogge da, føler jeg. Jeg får legge om rutinen min og ta med meg maccen rundt forbi, da kan jeg få blogget uansett hvor jeg er. Jeg har jo fritt bruk med internett i mobilabnomanget mitt, så det vil ikke være noe problem å få nett rundt forbi heller.

Hva syntes du om antrekket?

Get ready

Nå har jeg endelig juleferie, og det vil si at jeg har tid til å blogge på fulltid igjen. Jeg har samlet opp masse inspirasjon, så blogglysten er på topp igjen. Jeg ser frem til å ta med meg kamera rundt forbi, og glede meg til å komme hjem for å blogge. Skal begynne å ta med maccen til Sander på dagtid, så blir det ikke bare blogging på kveldstid..

I dette innlegget burde jeg egentlig hatt flotte bilder av snø, men det er jo ingen snø ute. Det er jo ganske mye flott med at det ikke er snø ute, jeg kan øvelseskjøre eksempelivis, men det hadde vært fint å fått noen fine snøbilder til jul..

Er det snø der du bor?

Dagens antrekk


Jakke & skjerf - Cubus       Topp - h&m       Bukse - Bikbok        

Er så utrolig trøtt og sløv, og så utrolig lei av regn nå. Det regner, eller er varsel om regn/vind hver dag, og da er det vanskelig å kle seg med skjørt. For å toppe det hele er det nesten allerede mørkt når jeg kommer hjem fra skolen, så er jo heelt umulig å få et eneste pent bilde.. Føler også at jeg går kledd i mye av det samme for tiden, så gleder meg til ferie. Da er det ikke meldt regn lenger = på tide å dra frem skjørtene. 

Hvordan påvirker været klesvalgene dine?

Personlig almanakk
Bestilte nylig en julegave til meg selv, nemlig, enda en personlig almanakk. Jeg har hatt det så uffattelig travelt de siste månedene, at jeg rett og slett ikke klarer å holde styr på alt lenger. Jeg kom på den almanakken jeg hadde før, og besluttet meg for å kjøpe en ny. Jeg er helt avhengig av å ha kontroll og struktur i sakene og planene mine, så denne vil bli en viktig del av mitt liv igjen.

Har du personlig almanakk?

New in; Michael Kors


Fikk denne super geniale reise lommebok i pakkekalenderen her om dagen. For meg som reiser en god del, og snart er 18, er dette en genial løsning til oppbevaring av pass, forsikringsgreier og andre reisedokumenter. Kommer så absolutt til å få brukt denne masse.

Har du fått noe spessielt fint i kalenderen i år?

Photography; little person in a big worldDenne uken velger jeg å poste 2 bilder i uke prosjektet mitt, siden dette er uke 2. Bildene over har jeg laget i skolesammenheng. Prosjektet gikk ut på å ta bilder ute, og bilder av en person i fotostudio. Vi skulle lage en liten person i en stor verden, noe som var utrolig spennende! Jeg lærte utrolig masse nytt i photoshop, noe jeg elsker å drive på med. Selv syntes jeg bildene ble helt ok.

Hva syntes du om bildene?

Snow, snow, snow


Tok også disse bildene i den shooten jeg har vist tideligere. Er så utrolig spennende å ta selv protretter ute, spessielt når det er snø. Vanligvis hater jeg alt som har med snø og gjøre, men når det kommer til fotografi elsker jeg snø. Det er så lett og skape kontraster, gjøre noe spennende og andre ting i snøen som ser bra ut på foto. 

Er aldri noe spennende som skjer på søndager, i dag har jeg bare jobbet med skoleprosjekter og andre private prosjekter. Søndager er til for å slappe av, og for å gjøre alt klart for en helt ny uke. Mandag er som en ny start, man starter på alt fra scratch igjen på en måte.

Men over til noe helt annet, jeg fikk jo en rose for å fotografere for Amnesty på fredag. Som vanlig døde den allerde dagen etterpå. Nå driver jeg og nødvanner den, haha. Jeg aner ikke hva jeg gjør feil, men jeg eier bare ikke evnen til å holde blomster i live. Er det rart jeg ellers bare har falske blomster på rommet mitt?

Hvilken årstid liker du best å fotografere i?

Wintersnow

Nå som vinteen er her er det utrolig lett og bare bli sittende inne hele dagen. Det er vinter, det er kaldt, og det er som oftest stor sjangse for å bli våt om man går ut. Frister det å gå ut da? nei. I denne anledningen har jeg kommet opp med et "få deg ut selv om det er kaldt"-prosjekt. I 52 uker, altså det neste året, skal jeg ta et litt mer kreativt bilde enn vanlig hver eneste uke. Et bilde som krever tid, tolmodighet og masse arbeid.

Tenker meg at bildet i går var bilde nr.1, så neste bilde kommer en gang i den kommende uken. Jeg gjør dette for å forbedre meg selv, utforde meg selv, og gi meg selv noe å bruke fritiden på. 

Har du prøvd deg på kretive fotografier før?

Fly in the woods


I dag sto jeg opp i 9 tida, kun for å gå ut å t bilder i et fint lys. Prøvde meg på mitt første levitate bilde noen sinne, og ble fktisk fornøyd. Nå vet jeg hva jeg bør tenke på og gjøre bedre neste gang, utrolig krevente og spennende prosjekt. Ser nå at kantene er litt for tydelige, men neste gang skal jeg jobber mer med dette.

Har du tatt levitate bilder før?

Dagens antrekkJakke - h&m        Tee - Cubus        Vest - Monki        Bukse - Bikbok        

Jeg er så utrolig sløv nå som det er drittvær, har ikke lyst å kle meg i det hele tatt. Alt som frister er å gli under dynen og ligge der til solen kommer igjen, noe som sansynligvis ikke skjer før til sommeren. Når jeg faktisk går med det samme antrekket flere dager på rad, så merker jeg godt på meg selv at vinteren er her. Dette må være årets store joggebukse-årstid, selv om jeg vanligvis ikke liker å gå med joggebukse offentlig. Der er min grense, det blir litt for sløvt.

Hvordan liker du å kle deg om vinteren?

Advent, snø & stormLenge siden sist, men har hatt en helt utrolig hektisk uke. Har bestilt meg en personlig almanakk for å holde bedre kontroll på alle avtaler, denne uken ble utrolig rotete. Tur til stavanger, oppdrag i bedriften og annet skolearbeid. Denne helgen blir ikke mindre heller, idag skal jeg på foto-oppdrag for Amnesty, og i morgen må jeg jobbe med papirer til bedriften og en skolestil som skal leveres på mandag. Hardt liv.

Snøen har også kommet (igjen..) som følge av stormen som var her i går og idag. Mediene omtalte det som orkan, men så gale var det nok ikke. Postkassen vår forsvant da, men den fant vi nedi krysset på bildet. Jeg ble kjørt til skolen idag, til tross for advarslene om å holde seg hjemme og innendørs. Det var så utrolig mye kaos over alt, da jeg gikk hjem fra skolen i dag lå det pinner og gjenstander over alt.

Har det vært storm hos deg også?

Berg-og-dalbanen aka ungdomsperioden

Fikk et spørsmål for en liten stund tilbake. Det er egentlig et ganske enkelt spørsmål, men det er så mange vanskelige svar på det med vanskelige forklaringer. Har jeg god selvtillit?. Selvtillit og selvbilder er ganske store tema som mange stiller spørsmål rundt. Jeg har helt ærlig både god og dårlig selvitllit. Selvtillit er som en berg og dalbane som aldri slutter og spinne hos mange av oss. Både ungdomer og voksne sliter med selvtillit, men idag skal jeg fokusere på min egen aldergruppe.

En dag er selvtilliten vår helt på topp, alt er fint, livet stråler og er virkelig på sitt beste. Andre dager kan det være helt motsatt. Alt er bare surt, negativt, og det er lett å krangle med alle rundt seg. På disse dagene sprer vi generelt bare dårlig energi.

Min egen selvtillit kontroleres av så utrolig mye. Bare jeg får et "bitch-blikk" på gata, kan en helt fantastisk dag bli helt bånn i bøtta. Om noen slenger frekke kommentarer, klager over prestasjonene mine, eller noe så lite at jeg føler ubehag i klærene mine kan få en god dag til og snu helt om. Av og til får jeg bare lyst til og ligge hjemme under dyna, gjemme meg og bare sove til dagen er over.

I motsettning til om jeg får komplimenter, leser de fantastiske kommentarene dere legger igjen (jeg har på 3 år, fantastisk nok bare fått 1 til 2 stygge kommentarer, og jeg vet hvem de var fra), eller om en person rundt meg bare er en skikkelig gledesspreder og virkelig vet hvordan man skal få opp humøret til andre. Slike menesker elsker jeg, det burde være flere slike. Det er virkelig ikke så vanskelig å være snill med andre, selv om mange helt klart sliter med det.

Jeg personlig er veldig opptatt av å holde min egen og andres selvtillit oppe. Jeg elsker og se smilet på en annen persons ansikt når de får et kompliment. Jeg prøver å smile og le så mye jeg kan når jeg er blandt andre, selv om jeg ikke er på godt humør i det hele tatt. Eneste grunnen til at jeg gjør det er for å holde andre i godt humør, og spre glede. Glede har den gode evnen av og smitte.

Om noen jeg kjenner klager over hvor kort hår de har, hvor mye de hater livet sitt, og andre negtive ting om seg selv - da ber jeg dem holde kjeft og tenke på alt det positive ved seg selv. For det har seg slik at om du slutter og tenke på alle kompleksene dine, vil dem litt etter litt forsvinne. Si til deg selv at du er god nok hver morgen, til slutt legger det seg i underbevisstheten og du vil faktisk tro på det selv. Du vil mye heller stå foran speilet og si "Jeg ser bra ut i dag, jeg liker hårfargen min, øyenfargen min og hvordan jeg går kledd i dag". Om du tenker positivt om deg selv, er jeg det så mye lettere og få bedre selvtillit, du vil også nyte hver eneste dag.


Vær positivt innstilt til deg selv og menneskene rundt deg, si fine ting om hverandre. Alt hadde vært så mye bedre om vi hadde hjulpet hverandre i jakten på god selvtillit og bra selvbilde. Hvorfor er det egentlig så sykt mange som snakker stygt om hverandre, kan ikke alle bare ha som motiv å hjelpe andre til å få bedre selvbilde? Det hjelper ikke akuratt å spre rykter, baksnakke og kommentere stygt, da vil du senere få det samme slengt i tryne. Karma is the bitch of all bitches. Det er ikke bra i det hele tatt å bare ha stygge tanker om seg selv. Hvem ønsker vel ikke og bare gå rundt i det perfekte liv? Et liv hvor du elsker alt ved deg selv. Prøv og være den personen du ønsker at andre skal være mot deg, hjelp hverandre og få bedre selvtillit og selvbilde!

Skriv alt du liker ved deg selv i kommentarfeltet! 

Dagens antrekk
Genser - cubus        Tights - Bikbok        Vest - Monki        Lue - Carlings       Sko - DinSko (diy)

Hva syntes du?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits