New look

Året 2012 har i mitt hode gått kjappere en andre år. 2012 har vært et år fylt med både opp og ned turer. Det har skjedd så mye fantastisk, og bra at jeg sitter og smiler av tanken. Tenkte å ramse opp (kort) noen av de gode tingene som har skjedd i livet mitt dette året.

 

Som dere sikkert ser har jeg også jobbet med et nytt bloggdesign som jeg nå har lansert ut på bloggen. Siden det er et nytt år, trenger vi nye ting. Har jobbet hjemme med dette dag og natt i flere dager nå, for å bli ferdig til i dag. Så håper dere liker det, og finner lettere frem på bloggen min. Det er bare til å skrike ut om det er noe dere mangler.

Før:

Etter:

Liker du det nye designet mitt?

Smile for the past


Nå har enda ett år gått forbi, og jeg har hatt et helt fantastisk år. 2012 har vært et år med mange muligheter, mange opplevelser og masse nytt. Ser frem til flere fantastiske år og mange gode opplevelser med alle medmenneskene rundt meg. Håper også at alle får en fantastisk feiring i morgen. 

Hva er din beste 2012-opplevelse?

Antrekk 30.12.12


Bukse & Bluse - h&m // Genser - Gina Tricot // Klokke - CMYK // Smykke - BikBok

Hva syntes du om antrekket?

New in


Topp fra Gina Tricot // 99 kr

Genser fra h&m // 75 kr

Bluse fra h&m // 149 kr

Crewneck genser fra Gina Tricot // 149 kr

Bluse fra h&m // 149 kr

Bukse fra h&m, 75 kr // Belte fra h&m, 99 kr

Noe du liker?

New watch

Kjøpte den på CMYK på salg, var utrolig pen til en utrolig billig penge! Husker ikke nøyaktig pris, men lå rundt hundrelappen. Skal bli stas å bruke klokken som et tilbehør i seg selv, som et armbånd. 

Hva syntes du om klokka?

Vinteren knekker mange


Hater det stygge været som har bredd seg over haugesund de siste dagene. Jeg rekker ikke å stå opp før det blir mørkt. Noe som begir seg til at antrekksbilder aldri blir tatt. Har fått vinterdepresjon, og har utrolig stor skyldfølelse fordi jeg aldri får blogget. Livet er virkelig kjipt.

Blir det mørkt tidelig hos deg også?

6 antrekk


Hvilket likte du best?

The luxury of being a girl


Vi jenter er så heldige i juletider. Jeg spessielt er alltid tom for de fleste skjønnhetsprodukter når jula nærmer seg. Allikevell får jeg alltid det jeg trenger mest i gaver på selve kvelden. Om ikke, får jeg alltids penger til å kjøpe det jeg trenger. Vi jenter er helldige.

Hva er den beste julegaven du fikk i år?

I prefer contrasts


Har du noen gang tenkt over at noen bilder bare blir penere med andre farger? Slik som dem over. Jeg er mye mer fornøyd med svart/hvitt bildene enn dem med farger. Kanskje det har noe med at jeg har dratt opp kontrastene i bildet, og øyet mitt liker kontraster bra? Hvem vet. Hvert øye ser forskjellig, og alle har forskjellige ting som fanger dems oppmerksomhet og interesse.

Hva ser du etter i et bra bilde?

All I want for christmas is youHva skal du gjøre i dag?

X-mas

For en tidlig start på dagen i dag. Startet en skoleavsluttning litt over 8 i dag, men var ferdig og klar for ferie allerede klokka hall 10. Etter flere søvløse netter, kjenner jeg på både kropp og sinn at ferie er noe jeg har godt av nå. 

Gleder meg til å slappe av masse, bli skikkelig frisk, og bare nyte hele ferien med familie og venner. God jul!Hvor skal du feire jul i år?

Antrekk 20.12.12


Shorts & Genser - Topshop // Lue - h&m

Hva syntes du?

Antrekk 19.12.12


Shorts - DIY // Tee - Cubus // Vest - Carlings // Lue - bikbok

Hva syntes du om antrekket?

Bortevekk


Nå er det lenge siden dere har hørt fra meg. Jeg har vært syk siden fredag, og har omtrent brukt hele dagene mine i senga. Spiste ikke en smule fra Fredagskveld til mandag. Gikk på skolen i går, men da jeg ble dårlig igjen, ble en hel historie for seg selv. Er enda syk, men går på skolen og prøver å få dagene til å fungere så normalt som mulig. Kommer hvertfall ét antrekksinnlegg senere, men ikke forvent så veldig mye de neste dagene. Regner med at jeg blir frisk til helga igjen. 

Hva pleier du å gjøre når du er syk?

Fredagens drømmeantrekk

fredagens drømmeantrekk

Ville du gått i dette?

The snow came to stay
Har du tatt noen fine snø-bilder i år?

Antrekk 12.12.12


Jakke & shorts - Cubus // Topp - h&m // Skjerf & veske - BikBok 

Hva syntes du?

Fashion inspiration

// Lookbook.nu

Noe du likte ekstra godt?

Antrekk

Skjørt & veske - BikBok // Genser - New Yorker // Hals - Gina Tricot // Armbånd - CMYK

Hva syntes du om antrekket?

HelgHelgHelg
Endelig er det helg, er helt utslitt etter en tung skoleuke. I dag har jeg ingen spessielle planer, sett bort ifra husarbeid. Har sett ferdig alle sessongene av frustrerte fruer, så jeg har ikke noe å kose meg med i kveld heller. 

Vurderer å se sessong 3 av Pretty little liars igjen, elsker den serien. Gleder meg til neste episode i januar! wiii

Hvilke tv-serier liker du?

Dagens AntrekkSkjørt - Topshop // Genser - Cubus // Skjerf - Bikbok // Sko - Mani

Hva syntes du om antrekket?

Gull verdt


Har du hund?

Ladylike


Hva syntes du om bildene?

Passion for fashion

Ahh, er endelig ferdig med skoleprosjektet mitt. Har bare en presentasjon å skrive om produktet mitt nå, så er jeg helt klar! Ble fornøyd med prosjektet mitt denne gangen, endelig en oppgave jeg virkelig engasjerer meg for. Har laget ei brosjyre om høstmoten. Vet at det er vinter nå, men da jeg startet var det faktisk høst. 

Alt er satt opp i InDesign, og alle bilder er tatt og redigert i Photoshop Cs6 av meg. Elsker at vi fikk de programmene på skolen, bruker dem hele tiden. Hver eneste dag faktisk. 

Hva syntes du om prosjektet mitt?

Sengedag med mediefag

Dette kommer til å bli en lang, og lite innholdsrik dag. Dagen min ble startet med en naturfagsprøve som gikk helt på tryne. Aldri følt meg så ubrukelig før. Ettersom jeg alltid har vært skoleflink, var dette en helt ny opplevelse for meg.

Nå, og resten av kvelden, skal jeg arbeide med innleveringen min til i morgen, og lage en pressentasjon om det. Skal legge ut hvordan reklamebladet mitt for klær ble senere, fordi nå må jeg gjøre det ferdig. 

Har du prøve/ innlevering/ framføring denne uka?

Jeg drømmer
Vinteren er her, og alt jeg ligger å drømmer om er sommeren. Jeg vil ha varme, sol og kunne kle meg slik jeg vill. Fryser sykt mye om vinteren. Prøvde å gå med 2 strømpebukser her om dagen, forsatt kald. Dessuten blir jeg så sykt bleik om vinteren. Fikk faktisk helt sjokk da jeg så på bildene av meg selv over. Trodde virkelig ikke at jeg var  bleik. 

Vil du ha sommer snarest mulig?

Antrekk 04.12.12


Bukse - Topshop // Genser - DIY // Bluse - h&m 

Hva syntes du om antrekket?

Details of the dayHva syntes du?

Antrekk 03.12.12


Jakke & shorts - Cubus // Topp - BikBok // Tube-bh - Gina Tricot //

Hva sytes du om antrekket?

Ukens spørsmål

Du tar kjempe fine bilder, hvilket kamera bruker du?
Tusen takk! Jeg har Canon Eos 500d, og bruker 2 forskjellige linser. Bruker andre når jeg er på skolen.

 Hvilke kamera Anbefaler du?
Selv bruker jeg Canon 500d, og alle canon kameraene jeg har vært borti er helt supre. Så Canon er noe jeg anbefaler. Har lagt merke til at skolen min kun har Canon kameraer, og linser, så da må det jo være ett supert merke. 

Fint, du har ganske bra stil <3 Va det ikke kalt å ta bilder ute?
Nei, jeg syntes ikke det er så kaldt å gå ute med tynn strømpebukse om vinteren, hehe. Jeg er en person som generelt fryser uansett, til og med i Syden. Så om vinteren er jeg vandt med og fryse litt, jeg blir ikke noe syk heller.

Hvorfor farget du håret svart?
Jeg var lei av lysebrunt med dip-dye, og trengte en litt drastisk forandring. Gjorde det samme i fjord også.


Hvorfor ble du lei av bloggbyen.com?
Hele opplegge ble bare helt tragisk til slutt. Det var utrolig gøy å være Norges 3 beste blogger der, men jeg takler ikke å bruke wordpress. Savnet også alle de snille og gode kommentarene og leserne jeg hadde her på blogg.no.

Hvordan planlegger du ett antrekk?
Det er egentlig helt forskjellig. Jeg tar på meg det jeg føler for. Er jeg søt og i godt humør, kler jeg meg gjerne i skjørt, pastell og andre lyse farger. Er jeg sur eller bare i et badass humør, kler jeg meg gjerne litt mer rocka. Uansett hvordan jeg kler meg, tar jeg alltid på meg joggebukse og en stooor genser etter antrekksbildene er tatt :-)

Hva ønsker du deg til jul?
Jeg er ikke så vanskelig på gavefronten akkuratt. Ønsker meg ting som alle andre jenter ønsker seg egentlig. Sminke, smykker, gavekort, penger, og andre små dilldall ting. Men øverst på lista må være Caviar-neglelagg, gad det er pent. Men om det skal være litt dyrere ting fra mamma og pappa (som jeg bare kan glemme, ettersom jeg er på forskudd på både julegave pg bursdagsgave) ønsker jeg med et skjerf fra Acne, ny portrettlinse, eller regnfrakk til kameraet mitt.

Jeg har lyst å gå på den linja, har stor interesse for foto og Photoshop, men hva er snittet for å komme inn der du er nå?
På Vardafjell var snittet ca. 3,9 for å komme inn. Jeg hadde 4,6 før eksamen. Men siden jeg kom opp i Norsk og bommet skikkelig, endte jeg opp med 4,4 i snitt.. Nesten synd at jeg slapp unna muntlig eksamen.

Hvor har du kjøpt de runde naglene? :- )
De har jeg kjøpt på Ebay.com. 
Dødskult med dip-dyet genser! kan du legge ut oppskrift på hvordan du gjorde det?
Det er litt vanskelig, men jeg kjøpte tekstil farge, blandet det med vann, så dyppet jeg genseren oppi :-)

 

Noe du lurer på til neste gang?

 

 

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits