Fredagens drømmeantrekk

Friday dream outfit

Ville du gått i dette?

Sleepy Friday

Så trøtt som jeg er i dag, har jeg aldri vært før. Har bare lyst å ligge i en stor genser, gravd under dyna, og bli der. For alltid. Bli under den varme, store, dobbeltdyna mi.

Merker også at Sander har smittet meg med forkjølelsen sin, uffda. Gjør ikke akuratt saken bedre. Det blir heller ikke bedre ved at klesserommene våres har en gjennomsnittsvarme mellom 18-20 grader. Alt for kald. Iskaldt. Godt jeg har ett eget skap til kakao, junkfood og teppe på skolen, ellers hadde jeg ikke overlevd en eneste dag. 

Har du like dager som meg iblandt?

The snow is hereHva syntes du om bildene?

Blue eyed girl
Hvilken øyefarge har du?

Antrekk 29.11.12


Skjørt - Gina Tricot // Topp - Primark // Sko - Converse // Mobildeksel - Ebay // Ringer - Modekungen & Usa // Smykke - BikBok

Hva syntes du om antrekket?

 

7 måneder


I dag har jeg og den fantastiske gutten min 7 måneder jubileum. Tida flyr, det føles som om det har gått mangemange år. For hver dag som går, blir jeg bare mer og mer forelsket i Sander. Han betyr virkelig alt for meg. Det føles godt å ha en jeg kan snakke med om alt, alltid.

Så senere idag skal jeg være med kjæresten min, og feire. Vi skal finne på noe koselig, sikkert se en film sammen å bare slappe av eller noe. Så hvis jeg blogger dårlig idag, er det derfor. 

Hva skal du i dag?

Avhengighet
Jeg har blitt helt avhengig av frustrerte fruer i det siste. Ser på flere episoder daglig, uheldigvis i skoletiden også. Det er bare så spennende å se på, dramadrama og mer drama. Elsker å se på andres liv fylles med drama, men hater å havne i det selv. Men hvem gjør vell ikke det? Underholdning på høyt nivå.

Å bare for å si det, fordi jeg gleder meg sånn:  I dag er det nøyaktig 3 mnd til jeg fyller 17 år. Herrejesus hvor mye jeg gleder meg. Spessielt til å tilbringe dagen med alle mine næreste venner tilstede. 

Er du avhengig av noen serier?

Antrekk 28.11.12Skjørt - DIY // Topp - h&m // Skjerf - New Yorker // Jakke - BikBok // Sko - DinSko

Hva syntes du om antrekket?

Haircuff// Fra h&m

Hva syntes du om haircuffs?

Make my day better


Hei alle søte lesere! Tusen takk for at dere følger meg videre. Det betyr så mye at jeg får like mange snille kommentarer som før. Dere sier så mye pent, dere gjør virkelig dagene mine 10 ganger bedre. Når jeg leser gjennom kommentarfeltet, fårstår jeg alltid hvor mye jeg setter pris på dere. Motivasjonen min for bloggen er virkelig dere. Leserene mine, dere gir meg så mye. Tusen takk.

Hvorfor blogger DU?

Antrekk 27.11.12
Skjørt - Topshop // Genser - h&m // Sko - Converse // Armbånd - BikBok // Smykke - Nelly

Hva syntes du?

Fotostudio

Jeg jobber så mye i fotostudio for tiden. Da tar jeg like gjerne noen bilder av meg selv i samme slengen. Jeg elsker å ta bilder der inne. De blir så fine og klare, og mye lettere å redigere i prosjektsammenhenger. Senere kan jeg vise litt av skoleprosjektet jeg har nå. Lager brosjyre om høsttrender, utrolig spennende!

Har du tatt studiobilder før?

Hvordan det er å gå media & kommunikasjon

 

Postet dette innlegget for ei uke siden på den midlertidige bloggen, men siden jeg ve at det er mye flere som følger meg her bør dere få det med dere også. Valget av vidergående skole er utrolig viktig. Ble så utrolig glad da flere sendte meg mail og fb-meldinger om hvor godt de likte dette innlegget. Flere av dem ble også overbevist om at dette var den rette linja for dem. Blir så utrolig glad når bloggen min betyr noe og kan hjelpe andre, tusen takk kjære lesere!

Som sakt begynte jeg på videregående nå i høst. Jeg kom inn på førstevalget mitt, media & kommunikasjon, ved Vardafjell vgs. her i Haugesund. Jeg vet at det er mange som tenker og søke media-linja til høsten, så jeg vil bare fortelle litt om den. 

Litt om skolen min her i Haugesund er; jeg har en skolevei som tar 20 min å gå. Jeg går utrolig treigt i tillegg. Skoledagene mine begynner 08.05 hver eneste dag. Vanligvis slutter vi 15.05 hver dag, utenom mandager og onsdager, hvor vi da slutter tidligere.Når du går på medielinja får du ganske mange muligheter. Vi får velge mellom generell studiekompetanse, eller å gå ut i lærling for fagbrev.  Vi har også en mye bedre påbygnings linje, som lar oss ha mediefag det tredje året. Det viser seg at media elever har mye høyere snitt enn andre, og det er flere som får påbygningsåret godkjent enn på vanlig påbygg. Velger du å gå ut lærling går du 2 år på videregående, så i 2 år i lærling i ett yrke som du liker.Vi har ikke så mange fag egentlig. Vi har 3 hele dager med bare mediefag, veldig chill. Utenom det har vi 2 timer norsk, 3 timer engelsk, 3 timer matte og 2 timer naturfag. Selvfølgelig har vi også 2 timer med gym i uka. Fagene er veldig lette å få gode karakterer i. Frem til nå har jeg gått opp 1-2 karakterer i alle fag.

I media timene har vi det ganske bra. Vi sitter 8 timer i strekk og bare slapper av og koser oss på maccen. Der er ganske mye praktisk arbeid i tillegg. Vi lærer mye om kamera, lyd, film, journalistikk, grafisk og så mye mer! Alt jeg elsket samlet i en skolehverdag.  Jeg er egentlig ganske sløv, så det passer meg perfekt å sitte å rediger bilder og lignende hele skoledagen.Vi har ikke mange prøver heller. Ikke i det hele tatt. Lekser har vi så å si aldri, fordi matteleksene vi får er oppgavene vi gjør i timen. Mediefaget derimot gir oss litt arbeid derimot. Vi har innlevering sånn ca hver 3-4 uke, og holder alltid på med ett nytt prosjekt. Det er sykt gøy, så det er egentlig ikke noe jeg liker å kalle lekser.

Til dere som vurderer vardafjell vgs. har de også slitt litt med varme. I over 20 år har de hatt problemer med at det er alt for kaldt i klasserommene. Så hver eneste dag må jeg kle meg ekstra opp, gjerne ha med meg ullteppe eller lignende. Det suger.Men alt i alt, er media en linje jeg elsker. Jeg elsker alt vi gjør. Skulle trodd at linjen var spesialsydd bare for mine ønsker. På vidergående får vi heller ikke sydd puter under armene, vi velger selv om vi vill jobbe eller ikke. Så innsatsen og viljen må være på plass hele tiden. 

 

Hvilken linje går / vil du gå på?

 

Video: Room tour

Rommet mitt er ikke helt ferdig enda. Selvom vi flyttet inn rett før sommerferien, klarer jeg aldri å bli helt ferdig. Mangler enda speildører uttpå klesskapet mitt, og mangemange bilder på veggene. Gleder meg til det er helt ferdig. Da kan jeg låve dere, at det kommer en bedre  film i mye bedre kvalitet (hehe, gadd ikke å laste opp med høy bildeopptimalisering...)

Hva syntes du om rommet mitt så langt?

Jeg ga en gang opp

Mens jeg blogget på en annen blogg, tok jeg ganske mange bilder og utviklet meg utrolig mye. Jeg har blandt annet fått utrolig mange nye ferdigheter med kamera. Har postet noen gode innlegg på den bloggen jeg ga opp, så jeg har lagret dem for å dele dem her også. Jeg føler meg mye mer inspirert her, og blogglysten er utrolig nok tilbake. Nå er det kun blogg, blogg, blogg som står i hodet mitt. 

Først vil jeg bare vise noen bilder, antrekk og hendelser fra tiden jeg var borte.

Skal du følge bloggen min videre?

Tilbakefall

Jeg har en god, og en dårlig nyhet til alle dere som leser bloggen min. Flesteparten vil ikke bli påvirket, men kanskje jeg selv vil. 

På bloggbyen har jeg en blogg jeg nådde langt med. Jeg ligger hele tiden langt oppe på platformen, fikk mange nye muligheter og nye lesere. Jeg fikk mer kontroll over bloggen, hvor leserne mine virkelig kom fra ect, og følte meg friere. Men alt har ikke vært en dans på roser.

Etter jeg flyttet fra blogg.no mistet jeg ganske mange lesere, følgere og alle de pene tilbakemeldingene jeg fikk daglig. Jeg klarte å lage eget design på blogg.no, det klarer jeg ikke her. Selvom jeg følte meg innesperret på blogg.no, vil jeg nå tilbake. 

Derfor har jeg valgt å bytte bloggadresse igjen. Jeg skal slette den på bloggbyen, fordi jeg vill ikke ha noe med bloggbyen å gjøre lenger. Jeg har mistet all blogglyst der, og var så mye mer fornøyd med blogg.no. 

Så hade bloggbyen, velkommen tilbake blogg.no :)

Tips: Få vipp på øyenvippene

Gjør du dette?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits