Juleshoppingen har startet

Heisann!   Kom hjem fra julehandelen, fikk ikke kjøpt gsver til venner, men familiegaver er jeg snart ferdig med! Heldigvis. Har derfor ikke blogget noe serlig i dag, hadde ikke tilgang til kameraet mitt heller, så da gikk antrekket i båss. Skal ta bilder av det i morgen, så dere får se det da.

Nå skal jeg øve på engelsktentamen, som vi foresten har i morgen. Etter den er jeg nesten fri! Bare mandag igjen så er jeg ferdig med alle tentamener i år, sweet!

Etter opplasteren til youtube starter å funke og blir ferdig, kommer 1 av 3 videoer jeg har spillt inn ut på bloggen. Selvølgelig som en liten beklagelse for uffattelig dårlig blogging i dag.

 

Har du startet med juleshoppingen?

Outfits of October

 

Noen du likte ekstra godt?

Loves from Nelly

Jeg virkelig elsker disse antrekkene fra Nelly.com, kunne lett sendt alle hjem i postkassen min akuratt nå! Det minner meg på at jeg har 499kr til gode på den fantastiske nettbutikken. Må snart finne noe lekkert å bruke dem på!

 

Likte du disse plaggene?

 

Blogganbefaling #sun96niva

Heisann!   For noen uker siden startet jeg en konkurranse, som nå er avsluttet. Den gikk ut på at dere skulle like ett bilde på facebook. Hvis min gruppe fikk nok likes kunne vi vinne kinobiletter, men vi fikk bare 156 likes eller noe. Jeg er utrolig takknemmelig for at dere stemte på meg der, tusen takk!  

 

Jeg har gått gjennom bloggene til alle dem som meldte seg på og kom frem til en soleklar vinner; Gratulerer Sunniva! (link) Hu er ei utrolig flink blogger og blogger om hverdagen sin generelt. Hun tar utrolig mange fine bilder og legger virkelig sjela si i det hun skriver. Det er ikke rart jeg er innom bloggen hennes hver eneste dag!

// Alle bilder er lånt fra bloggen hennes

 

Leser du bloggen hennes?

New design

Heisann!   Som dere faste lesere ser har det kommet et helt nytt desig her på bloggen, jeg elsker det! Har laget det med mine egne to hender. Håper det ikke blir for vanskelig å bevege seg rundt på bloggen, dere finner det meste i menyen over headeren. Om du finner noe som mangler blir jeg utrolig glad for at du sier ifra! 

 

Har også byttet bildestørrelse fra 700 px til 800 px, så det kommer til å se litt rart ut de neste dagene med forskjellige bildestørrelser, men det overlever vi vell? 

Btw. Tuuusen takk for enda en nydelig header fra veninna mi Kristine! (link i navnet til nytt vindu)

 

Gammelt design:

Nytt design:
Hvilket likte du best?

Antrekk #29.11.11// Genser - DKNY // Bukse - Gina Tricot // Smykke - Random // Ringer - veldig random //


Hva syntes du?

Reach for the stars


Prøvde meg litt frem i picnik.com, ressultatet kan du se til høyre.

Jeg syntes redigert var penest!

 

Uredigert eller redigert?

Lookbook
Hvilket antrekk likte du best?

Hairstyles
//Weheartit

 

Hvordan er håret ditt i dag?

Antrekk #28.11.11

Heisann!   Jeg ble med Victoria hjem fra skolen, så lånte hennes kamera til å ta bilder (derfor de er dårlige, haha). Siden det var tentamen i dag har jeg tidenes slappe antrekk. Burde ikke være lov å være så sløv som meg om morgenen. Det hjelper ikke stort at jeg våkner 5 min før jeg må løpe ut døra heller. Derfor ser jeg ut som et takras i dag!
  

Elsker genseren! <3

Kristen bukse, haha! Jeg skal sånn serriøst melde meg ut av kirka om de ikke slutter å sende meg brev i posten snart! haha

Slaskehåret fikk ikke børstes i dag morges... ups.

 

Har du tentamensuke?

Norsktentamen

Mye og gjøre her ja...

 

Nå har vi norsktentamen og jeg ble ferdig for evigheter siden! Vi får ikke gå før klokken 12, så det er utrolig mang som ligger å sover i dette øyeblikk. Bare 20 minutter igjen... Trenger mer tidsfordriv...

 

Hva gjør du når du er ferdig med tentamen?

New design comming up


Heisann!   Etter en hel dag med har jobbing, er jeg endelig ferdig med designet mitt! Jeg ble utrolig fornøyd, det blir ganske stor og drastisk forandring i forholt til hvordan dere er vandt til å se bloggen. Innleggene blir 800px, det blir drop-down meny istedefor sidemeny +++

 

Alt jeg mangler å lage og sette på plass er en passende header. Så om jeg får ræva i gir og maser litt på Kristine (som lager headere for meg), så skal nok det nye designet komme raskt. Men om noen av dere som leser bloggen min er flinke til å lage header, da tar jeg gjerne imot og linker dere i ett innlegg.

Btw. i morgen kommer vinneren+anbefaling av vinneren av konkurransen min.

 


Ser det nye designet på bildet okey ut?

Første søndag i advent

Heisann!   I dag er det første søndagen i advent, her hjemme har vi tent det første lyset og spist god mat. Pinnekjøtt. Nå er det virkelig ikke lenge til jul, enda bedre mat, pakker og masse innetid foran pc´en. Can¨t wait til juleferie, snø og masse, masse søvn. På torsdag begynner vi også med julekalender, jeg har fått bloggkalenderen fra Femelle! Håper jeg får noe fint :)I dag har egentlig vært en utrolig avslappende dag. Har lugget i senga hele dagen. Barit kom også til Haugesund, kjente at hele huset ristet! VI mistet også noen taksteiner og naboen sin trampoline fløy! Det var helt sykt, aldri opplevd lignende, jeg trodde hele huset skulle rase sammen! 

Har Berit vært der du bor?

Wishlist for christmas
//Canon EF 50mm objektiv - 899 kr på Elkøp // Dobbelt smykke/Armbånd stativ - 295 kr  // Ørdeobbe stativ - 125 kr // Veggkroker - 59 kr  // 4 etasjebeholder, gjennomsiktig - 159 kr  // Krølltang fra OBH Nordica - 399 kr på Elkjøp // Mulberry clouch // Hals i en fresh farge //Leppestifer i nude farge // Justin Bieber parfymen // Digital fotoramme // Smykker - ringer - armbånd // Gavekort på BikBok, Gina Tricot, H&M, Nelly.com, Asos and so on... // 

Alt utenom det siste er linket. Ingenting er sponset.

 

Dette er noe av hva som er på toppen av ønskelisten min i år. Jeg ønsker meg ikke klær, for det liker jeg å handle selv, hehe. Jeg blir selfølgelig glad for alt jeg får, jeg tror faktisk aldri jeg har blitt missfornøyd. Så gavehandling til meg er generelt ganske lett. Jeg har funnet noe i alle prisklasser, men denne lista er mest vinklet  mot familien min.

 

Jeg ønske også meg masse pynteting fra kremmerhuset i hvitt, beige og lyse farger. Jeg skal dekorere rommet mitt i de fineste tingene når vi flytter! Jeg har ikke bestemt meg for hvilke farger som skal gå igjen enda, men det skal være lyse farger.

 

Hva ønsker du deg til jul?

1 plagg - 3 antrekk

1#
2#

#3


// Har samme bukse på alle bildene

 

Hvilket likte du best?

Everyday makeup

// Maskara - Conceleaner . Øyenskygge - Dipliner - Rouge - Pudder - Øyenbrynsgel - Øyenbrynspenn - Leppestift //

 

Hvor mye sminke bruker du hver dag?

Antrekk #26.11.11

 

Hva synes du?

Fashion inspiration
//weheartit

 

Hva stilinspirerer deg?

Blogganbefaling #Annawii

Har utrolig pen bohems stil, så om du liker å kle deg bohemsk anbefaler jeg denne til deg! Masse brune, beige og lyse jordfarger med noen utspill med andre sterke farger. Hun blogger mange, mange ganger daglig! Hun er svensk da, men det gjør ingenting. Videoene hennes, wow! Elsker dem.

 

Besøk bloggen hennes her - > annawii.blogg.se

 

 

Leser du noen svenske blogger?

Good morning sunshines

Heisann hoppsann!  Nå har jeg og Victoria (som sov over hos meg i går) akuratt våknet. Vi er like sossiale som alltid og sitter med hver vår pc, facebook kinda took over our hole lifes. Vi er drittsultne begge to da, så vi skal sikkert slepe oss ned trappene for å lage litt frokost. Men for en herlig lørdag det er i dag, grå himmel, regn og ett svettevarmt rom <3

 

Vi hadde det kjempekjekkt ute på Play i går sammen med ei som heter Jeanett. Vi danset masse, drakk brus (so hardcore) og lo så mye at mange så rart på oss, normalt. Vi gjør alltid det så, vi bryr oss ikke om blikk eller kommentarer. Sammen med veninner er alt kjekkt!

Kaffee <3

Kaffe er faktisk utrolig godt med masse sjokolade i seg! Bildene er noen dager gammle, men har ikke vist dem til dere før.Smiiile

 

 

Hva gjorde du i går?

Antrekk #25.11.11
// Skjørt - Risøee // Genser - H&M // Srømpebukse - H&M //

 

Hva syntes du?

Details


// Jeg bare elsker blonder, paljetter og perler! Derfor blir denne genseren bare helt perfekt i mitt hode, detaljene på skuldrene er prikken over I´´en.

 

Er du glad i detaljer?

Outfit from summer 2011

Heisann!   I det siste har jeg merket på bilder at jeg ser ut som en vandrene mumi, ikke pent. Jeg savner virkelig sommer og ikke minst den deilige brunfargen jeg ikke før nå innså at jeg hadde. Jeg var jo faktisk utrolig brun! Loveit. Prøver å overtale meg selv til å ikke ta solarium, men holde meg til selvbruning. Bør kanskje få fast rutine, hver søndag er selvbruningsdag fra nå av!
Tyrkia

Tyrkia

Tyrkia

Rett før Tyrkia

Dagen etter Tyrkia

Noen dager etter Tyrkia

Skolestaart

Rett før skolestart

Denne fargen likte jeg! Damn, elsker den faktisk! Den er også laget av selvbruning + 30 min solarium, whoopwhoop der var søndagsplanen i boks.

 

Hva gjør du for å være brun?

Fredagens drømmeantrekk

Fredagens drømmenantrekk
Ville du gått med dette?

1 month to christmas


//weheartit

 

Heisann!   Tiden fyker jo nesten fra meg, føles som om det var i går jeg startet på ungdomsskolen, nå er det jaggu meg bare 7 måneder igjen! Det betyr at det snart er jul, en måned for å være presis. Jeg har ingen julestemmning, great. 

 

For å få litt julestemmning skal jeg kjøpe julebrus og pepperkaker i morgen. Helg, skal bli deilig! På mandag starter vi en utrolig tøff uke, tentamener hver eneste dag + andre prøver. Livet er ikke alltid like lett! Men jeg som alle andre må gjennom det. Gleder meg til å få julekarakterene mine, om dem er bra så kommer nok julestemmningen skal vi se! Hvis ikke, ja, da får jeg sitte å suttre om livet mitt hele jula. Før vi glemmer det, tusen takk for at dere er verdens beste lesere! Dere er så snille, nå har kommentartallet mitt gått helt oppi 5000 kommentarer! Dere hjelper meg virkelig å leve ut ungdommsdrømmen min! Elsker dere alle, håper dere får en helt fantastisk jul! Btw. om du vil kan du følge facebook pagen min her. (åpnes i ny fane)

 

Har du fått julestemmning?

Smile to hide the true story

 

 

Smiler du selvom alt er dumt og feil av og til?

Karakterer, viktig?


Heisann!   Dette blir ett litt mer personlig innlegg enn de vanlige overfladiske moteinnleggene mine. Dere kjenner meg jo såvidt! Så tenker meg det at 1 gang i uka minst må jeg dele ett litt mer personlig preget innlegg med dere. Da får dere sjangsen til å bli bedre kjent med meg her på bloggen, kanskje jeg blir bere kjent med dere også? Sleng ut i kommentarfeltet om ting du vil vite om meg, noe som ikke har noe med mote å gjøre. 

 
I år kan jeg ikke skryte over at jeg har "slitt" for å få gode karakterer, det kommer nesten av seg selv! Jeg øver uffattelig lite. Jeg kan øve 1 liten time eller to dagen før prøven og fortsatt få en 5+. Selvfølgelig, i 8.ende klasse hadde jeg 2-3 6´ere på kortet. Men det var jo før jeg ble såpass skolelei.

 

Jeg gidder ikke å legge krefter og energi i skolearbeidet mitt dette året, jeg sparer det til eksamen. Jeg er faktisk utrolig fornøyd med karakterene mine, jeg kommer lett inn på akuratt den linja jeg vil tror jeg. Det er Media & kommunikasjon. Det er litt trist at bare denne uka har jeg hvert 0,5 - 1 poeng fra 6´er. Skjer alltfor ofte!

 

Hvordan er dine karakterer?

Antrekk #24.11.11

// Skjorte - Nelly.com // Bukse & statement smykke - Gina Tricot // Pannebånd - BikBok // Ringer - Tyrkia //

 

 

Hva syntes du?

Antrekk #23.11.11// Cardigan - Jc // Bukse - Gina tricot // Topp - H&M // Skjerf/Skjal/poncho - Gina Tricot // Øredobber - Usa // 

 

Hva syntes du?

Lookbook


 

En du likte ekstra godt?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits