New in


Det tristeste ved å ha rødt hår, var at det så passe idiotisk ut å gå med røde klær. Var mange som kledde det og, men ikke jeg. Det var vel hovedgrunnen til at jeg farget det bort fra rødt, kun for å kunne bruke røde klær. Så nå i det siste har jeg kjøpt masse røde klesplagg, ahh i love it. Denne skjorten var vell noe jeg har siklet over ganske lenge, men alltid tenkt "næh, tar det til neste stipend". Så da jeg så at det var 30% på hele Cubus idag, slo jeg til.

Hva er din favorittfarge?

Outfit: Red skirt
Jakke - Asos        Skjørt & veske - New Yorker        Smykke & topp - h&m

Hva syntes du om antrekket?

DIY: Crazy shoes
Dette er noe jeg har tenkt på og gjøre en god stund nå. Det er føles som om skoa mine er helt nye når jeg ser på dem nå, de er jo helt annerledes. Skoa er jo ganske spessielle og litt maskuline fra grunn av, så sløyfebåndene gjorde dem ganske feminine.

Har du gjort noe lignende?

Outfit; Denim & stripes
Genser - h&m       Bukse - Bikbok       Vest - DIY        Sko - Dinsko        Hodebånd - Cubus

Hva syntes du om antrekket?

Drypp, dipp, vått.

De siste dagene har det bare vært drittvær utendørs, og jeg har så og si ikke beveget meg utenfor husets fire vegger. Dette har vært det største grunnlaget for null blogging fra min side. Heldigvis var det sånn halvveis tørt ute en periode idag, så da kunne jeg endelig ta noen bilder. 

På onsdag skal jeg og noen andre i klassen ned til stavanger. Da skal vi på daglig leder kurs, og det skal bli spennende og lære litt mer rundt dette emnet. Er ikke helt sikker på om jeg tar med meg kameraet da, men jeg skal forhåndsskrive hvertfall 1 innlegg.

Hva syntes du om bildene?

Photoportrait: BoyfriendTok disse nydelige bildene av Sander her om dagen. Fargene av bladene som bokeh i bakgrunnen lager en så fin stemning i bildet, gir meg en skikkelig høstfølelse.

Hva syntes du om bildene?

Long dark daysMørket kommer nå i 5 tida, og det er kun 2 timer etter jeg kommer hjem fra skolen. I tilleg har det kommet et fælt uvær de siste dagene, så sjangsene mine for å ta gode bilder, er lik 0. Muligens jeg drar med meg kamera i regnværet i morgen, med en plastikkpose på. Jeg burde virkelig investere i en regnfrakk til kamera, jeg bor trossalt på den regnfulle delen av landet.

I dag kom det ut en ny episode av PLL, var såå spennende og jeg har hvert så hekta i mange år. Fellte nesten en tåre da jeg så at neste ikke kom ut før i januar. Heldigvis for meg, holder jeg og kjæresten på og se Gossip girl sammen, så vi har værtfall noe å gjøre når det er stygt høstvær.

En kjekk serie du liker?

Fotografering A&Q

Det er veldig mange som har spurt meg en god del spørsmål om kameraet mitt, linser og redigeringsprogram i det siste. Det blir slitsomt i lengden og svare det samme til hver enkelt hver gang,  så jeg sammler alt i ett innlegg nå. Om det skulle være noe mer enn dette her, så bare sleng det i kommentarfeltet eller let gjennom gamle innlegg i kategoriene spørsmål eller tips.


Youtube kanalen min: http://www.youtube.com/user/28pia96

Foto-bedriften min: https://www.facebook.com/PhopixUB

Hva syntes du om innlegget?

Raising star

Kjenner virkelig at høsten har kommet nå. Bakken er prydet av mange farger, og kulden blir bare verre for hver dag som går. Nå har jeg en grunn for å sitte inne hele dagene, kulden.  Tiden min innendørs kan jeg dessuten få brukt til mye nyttig, jeg photoshopper nå mer enn før! Jeg får så mye lyst og glede av å ta bilder ute med alle disse fargene. Photoshop er et av de beste programmene som har hendt meg, og jeg har så utrolig lyst å bli bedre nå som jeg har tid og grunn.

Ellers i livet, er alt supert. Idag fikk jeg nok en 6´er i mediefag, å det kunne jeg ikke unngå å smile av. Nok en gang har jeg lært at masse hardt arbeid virkelig gir ressultater, og en hel haug gleder.

Hvordan har du det?

Outfit

Jakke - Asos          Skjorte - Ebay         Topp - H&M        Lue - Carlings        Bukse - Bikbok

 

Hva syntes du om antrekket?

Outfit; Checked and knit

Genser - Bikbok        Bukse & skjerf - h&m        Jakke - Asos

 

Hva syntes du om antrekket?

New winter essentialsGenser  - Bikbok 199 kr        Lue - Carlings 69 kr

Begge skjerfene - h&m for 149 kr & 30 kr
Smykke - h&m 30 kr

I går var det nattåpent og elleville dager på senteret. Jeg gikk passe tidelig på dagen, slik at jeg kunne unngå de store folkemengdene og køene om kvelden, er ikke særlig fristende og shoppe da uansett. Jeg trengte klær som kunne holde meg varm nå som vinteren har kommet, og da fant jeg noen flotte kupp. Heldigvis for meg kom stipendet for noen dager siden også, hehe.

Her i Haugesund har det heldigvis ikke komt snø enda. Det er bare iskaldt ute, bra jeg har en varm jakke for å si det mildt. Ser stadig at bloggere legger ut bilder av snø som har kommet, og det begynner å nærme seg hitover. Gruer meg, jeg hater snø. Eneste som er positivt, er at det blir flotte bilder om vinteren!

Hva syntes du om innkjøpene?

First day of the weekend
Åhh, endelig er det fredag. Har ventet en hel uke på at denne dagen skulle komme. En helf med fri, og masse avslapping. Har gjort så utrolig mye denne uken. Jeg har handlet inn noen vinter-carvings, jeg satt barnevakt i 2 hele døyn nesten, jobbet med skoleprosjekt, og byttet mellom foreldrene mine. De er skilte, så jeg bor annen hver uke hos hver. Utrolig stress når jeg pakker med meg mer klær i to trillekofferter for en uke, enn når jeg skal på ferie. Jeg må alltid sitte på dem og få hjelt til å få igjen glidelåsen. Dette må jeg nok bare leve med, jeg må ha med alle favorittklærne mine slik at jeg kan kle meg etter humøret.

Nå skal jeg bruke helgen til å sove masse, slappe av og se på film, med kjæresten. Av og til trenger man jo en hvilehelg også.


Hva skal du i helga?

Outfit; Militarygirl


Jakke - Cubus        Topp og hettegenser - H&M        Bukse & solbriller - Bikbok        Veske - New Yorker


Hva syntes du om antrekket?

Old photographs

Her er noen bilder jeg har tatt det siste året. Tenkte jeg kunne poste dem på nytt, siden disse bildene er noen av de jeg har tatt som jeg er aller mest fornøyd med. Alle bildene er tatt med Canon 500d, med forskjellige linser. Gleder meg til jeg kan vise fram masse bilder tatt med det nye kameraet, blir enda bedre.

Hva syntes du om bildene?

Apple tree

Da jeg tok antrekksbilder idag, la jeg merke til at naboen hadde epletre. Etter å ha bodd her i x (mange) antall år, har jeg aldri lakt merke til det før nå. Så jeg bestemte meg for å hoppe over gjærdet og ta bilder av det, for å trene litt mer på manuellt fokus.

Hva syntes du om bildene?

Outfit; Stripes and knitted

Cardigan - Gina Tricot        Bukse - Bikbok        Skjerf - Cubus        Skjorte - h&m        Klokke - CMYK

Hva syntes du om antrekket?

Mørket og depresjonen kommer til samme tid, år etter år

Jeg er vel ikke den eneste av oss som syns at livet blir mørkere samtidig som dagene blir kortere. Vi er allerede i oktober, og jeg kjenner allerede at det ikke frister å gjøre noe annet enn å ligge i et varmt teppe og se film hele dagen. Jeg grøsser allerede av tanken på alle de neste månedene med enda mer mørke vi må gjennom. Tankene mine er ikke gode, jeg tenker på at jeg hver dag må stå opp når det er mørkt, gå til skolen i mørket, og det verste - gå hjem fra skolen når det er mørkt. I tillegg er ikke isglatte veier med slaps, sur vind og våt snø noe jeg ikke ser frem til at kommer om en måned og to. Det eneste jeg klarer å tenke på er de uendelige mørke månedene vi har i vente.

Hvert år rammes 450.000 av oss nordmenn en mild variant av vinterdepresjonen. Vi er trøttere, spiser mer, sover mer/eller alt for lite, orker ikke å gå ut, vi mister konsentrasjonsevnen vår, og vi mestrer ikke like bra som før. Neste helg skal vi stille klokken en time, noe som både kan være heldig og uheldig for mange av oss. I mitt tilfelle har jeg opplevd vinterdepresjon år etter år, og det er ikke gøy å være trøtt og negativ hele tiden.

Jeg var på det verste i for 4 år siden. Da gikk jeg på skolen, kom hjem og sov til det var middag, satt på dataen til jeg la meg ? and repeat the next day. Slik holdt jeg på fra oktober til januar-februar. Jeg var konstant trøtt, og orket sjeldent å gå ut. Jeg hadde et så høyt fravær fra skolen at jeg var flau, allikevel klarte jeg heldigvis å holde karakterene like gode som vanlig. Jeg ønsker ikke at andre skal gå gjennom en slik trist høst/vinter som jeg gjorde for noen år tilbake. Vi burde jo egentlig utnytte tiden så godt vi kan. Så jeg har samlet en liten liste med noe som hjelper. Jeg fant mange gode råd på nett, men har plukket ut de som har hjulpet best for meg.Hvordan reagerer du på høsten/vinteren?

Autumn
Høsten er nå kommet skikkelig, og det er så mange vakre farger på bakken. Selvom høstferien nå er over, så har jeg enda muligheten til å ta mange bilder fremmover. Jeg har masse fritid, og har enda masse energi til å gå ut før de fleste av oss blir rammet av den dumme vinterdepresjonen. Senere idag kommer det et litt mer utdypende innlegg om depresjon, å da kommer jeg til å ta opp dette med vinterdepresjon.

Hva syntes du om bildene?

Shoot my dog
Tok disse bildene av den nydelige hunden min Lotta her om dagen. For dere som alltid spør, jeg tar så og si alle bildene på bloggen med Canon 60d, og 50mm f.1.8 objektivet.

Hva syntes du om bildene?

Dagens antrekk
Jakke - Asos        Tights - Gina Tricot        Tee - Cubus        Lue - Bikbok

Hva syntes du om antrekket?

Photographer in the autumn woods


Hva syntes du om bildet?

Antrekk; spikes and yellow
Lue & jakke - Asos (studds DIY)        Bukse - Bikbok        Genser - Cubus

Hva syntes du om antrekket?

Outfit; Checked and chains
Tights & skjorte - Bikbok        T-skjorte - Cubus          Smykke - H&m

Hva syntes du om antrekket?

The balloons wouldn't fly


Et bilde jeg tok av min lillesøster da vi var i Tyrkia i sommer.. Tatt med det gamle kameraet mitt, Canon eos 500d - 50mm 1.8.

Hva syntes du om bildet?

Outfit; rock this leatherSkjørt - Asos        Topp - Cubus        Sko - Dinsko        Smykke - Gina Tricot

 

Hva syntes du om antrekket?

HøstferieI dag er det endelig høstferie, å så deiligt. Skal bli godt med en god ukes ferie nå etter mange uker med intens jobbing. Har sålangt i år fått bare gode karakterer, og de har jeg jobbet herdt for også. Fikk 4 siste karakterer i går og i dag, så nå kan jeg feire høstferien med to 6´ere og to 5´ere. God høstferie!

Hva skal du i høstferien?

Shadows


Holder på og jobber med dette bildet i photoshop akuratt nå. Er ikke helt ferdig, og det er flere ting som skal fikses og justeres på. 

Hva syntes du om bildet?

Outfit; simple spikes
Tights - Bikbok        Tee - Cubus        Sko - Dinsko       Jakke - Asos        Spikes - Ebay

Hva syntes du om antrekket?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits