Oktober outfits

 

Hva syntes du om stilen min?

Halloween kostyme

Heisann!

Blogget ikke om Halloween partyet i går, brukte søren meg en hel time på å krølle håret! Lærte meg noe da ja, aldri start å stelle deg 1 time før du skal gå - neste gang skal jeg starte 2 timer før! #Jentesak.

 

Jeg ble vertfall utrolig fornøyd med hvordan ressultatet ble! Jeg var pusekatt, svart kjole, røde negler og lepper. Holdt på passe lenge med øyenskyggen, den ble litt dårlig siden den var litt gammel. Men den ble voldsom, som også var poenget! 
Duckface, krøller håret med bølgetang!

Meg og feen min Anne! <3

Utrolig pent bilde av Wenche!

Jeanette var leopard! 

Utrolig nydelig bilde av Anne og Tuyen!

Rebecca var alltfor jævelig skummel, Kristine er Skrillex! Haha, hun ligner noe sykt!

Søte Vibeke var indianer! :D

Høydeforskjell? Neida, jeg har platåsko på meg :)

Wenche og den skummle rebecca!

Typisk jenter, skal alltid ta speilbilder!

Tuyen, Vibeke og kristine, nydelige jenter!

Meg etter en tøff kveld, hehe! Ser at jeg enda har solskille fra August! AHHAHA

Forskjell ja, haha

Antrekk #31.10.11
// Shorts og Skjorte - Gina Tricot // Topp - JC // Belte - Forever21 // Riger - Gina Tricot og Tyrkia // Armbånd - H&M //

 

 

Hva syntes du?

 


Ble foresten ukens blogg på DENNE søte bloggen her, ta en titt innom! :)

 

Vlog; Sminken min

 

 

Heisann!  Jeg vet kvalitetet og det er dårlig, men nå har jeg lært en ting - Aldri film etter klokken 6 på kvelden. Den ender bare opp som søppel da! haha

 

Noe du likte?

Antrekk #30.10.11 

Hva syntes du?

Autumn is beautiful

Image and video hosting by TinyPic

Hvordan var været hos deg i dag?

Ear cuff 

Har du ear cuff?

Videoblogg

Heisann! Har redigert filmen ferdig nå, holder på å laste den opp på youtube! Hehe, broren min har kjøpt seg Batterfield 3, gjett om internetten går treigt nå da! Stakkars lille gutt, får ikke spillt når jeg laster opp videoer :)

 

Hvordan video tror du det er?

Halloween kostyme

Heisann! Har akuratt våknet, har alle husket å stille klokken? Jeg vet ikke hva klokken er, min er 12.00 akuratt nå, hva er din? Jeg vil gjerne leve etter rett tid, hehe. Har hatt en 15 min´s photoshoot med kostymet mitt for ikveld. Blir liksom aldri fornøyd med bildene! Men her er de som kom ut som best vertfall.Noen som ser hva jeg skal være eller?


Laget katteører selv, haha! Beste kunstverket jeg noen gang har gjort, ever. 

Sko fra Nine West

 

 

Ser du hva jeg skal være?

Antrekk #29.10.11

Heisann! Leser rundt på alle blogger at de er ute å fester og koser seg. Jeg skal ikke på halloween party før i morgen, så det blir slik blogging i morgen her. Jeg har kjøpt inn ting til kostymet mitt i dag, lite fantasifullt. Det blir ikke noe heksesaker for å si det slik, jeg er eldre nå!


// Skjorte - Berska // Bukse - Gina Tricot // Singlet - H&M //

 

Hva syntes du?

Ny trådløs fjernutløser

heisann! Da var det siste jeg trenger for bedre outfit bilder endelig ramlet inn i postkassa mi. Mange av ere trodde det var en mobil eller sminke, men neida. Endelig, har ventet med å kjøpe dette i ett halvt år nå. Lat? neida! Men fremmover blir det flere utebilder siden jeg kan ta bilder når det passer meg.
Er utrolig fornøyd med denne modellen, den får med fokusering også! Noe jeg måtte ha.

Fikk med en søt liten veske til, kan feste snor i den siden den er så liten.

Like liten som tommelen min ja!

Har testet den masse allerede!

Testetesteteste!

Hehehe

 

Har du en slik?

Pakke i posten 

Hva tror du det er?

1 plagg - 3 antrekk

1:
2:

3:


Hvilket likte du best? 

DIY; Halloween gresskar

Heisann! I dette innlegget skal jeg vise dere hvordan jeg lagde mitt første gresskar klart for halloween. Som sakt, jeg hadde aldri gjort dette før, så jeg var bare heldig med at det ble slik det ble. Legger ut bilde for bilde med forklaring under.

 

Du trenger:

  • Stor kjøkkenkniv
  • En litt mindre kniv
  • Gresskar
  • En pose / søppelbøtte
  • Kulepenn
  • Lys
1; Først må du tegne fjeset du vil ha på med en kulepenn, det går ann å vaske vekk strekene etter du har kuttet om det fortsatt er noen. Etter det skal du Kutte av lokket i enten ett rundt lokk eller ett "hakkete"2; Så må du dra ut allt fyllet i gresskaret med hendene, jeg annbefaler at dere prøver med en sje da! Alt gikk mye raskere og lettere da, og mindre grappsete. Du må huske å kaste allt i en plastpose eller i søppelet, ellers blir det mye graps, lover!3; Nå kan du begynne og skjære ut øyner, nese og munn. Eventuelt andre ting. Bruk den lille kniven på små områder som munnen og nesen, den store kniven kan brukes i øynene om du ikke er perfeksjonist, heheHaha, meg midt i arbeidet, mama bare " Bildet blir bedre om du smiler altså!

Hahahah, jeg er så uffattelig pro! 4: Nå kan du vaske vekk kulepennflekker med en mild såpe, tørke den utpå og litt inni hvis du skal ha lys. Nå setter du lys inni og  tenner på.


5: SETT DEN PÅ TRAPPEN! Hehe, skrem vekk alle små unger...

 

Har du gjort dette før?

 

 

Morgentryne

Hater når morgentrynet mitt er på sitt værste, som i dag. Uff, da blir jeg lite fotogen. Vertfall mindre enn andre dager. Skrivingen av DIY-innlegget er godt igang, snart skal jeg hoppe i dusjen og stelle meg før jeg fyker ut døra. 

 

Det var sykt gøy i går på isbanen, skal legge ut video om jeg får overført dem til pc´en. Det var ikke så br musikk, men bra nok. Jeg var utrolig nok ganske flink på skøyter, jeg datt bare 2 ganger +++ Det var vell det sosiale som var kjekkest, selvom Victoria gikk hjem tidelig. 


Hvordan jeg føler meg nå - Trøtt, utslitt og retusjert!

 

God morgen alle sammen!

DIY


Heisann! I dag har jeg kuttet ut gresskarhode, i morgen tidlig (12, heh)  kommer det ett innlegg hvor jeg viser dere hvordan jeg gjorde det. Det var ikke så vanskelig, men min første gang. Hehe, på tide å kjøpe gresskar nå. Tror de bare koster 10-20 kr rundt om i dagligvare butikker :) 

Antrekk #28.10.11// Bukse - Gina Tricot // Skjorte - BikBok // Singelet - H&M // Skerf - B.young // Øredobber - H&M // 

 

Hva syntes du?

Fredagens drømmeantrekk

likelike

heisann! Dette antrekket egner seg både for fest og hverdag. Jeg digger skjorten og mulberry clouchen. Eller, jeg digger alt, men spessielt det. Gikk kledd i noe lignende på skolen i dag. Hadde jeg ikke hatt planer om å stå på skøyter med ett forsøk på å danse sammtidig, skulle jeg gjerne gått kledd slik! Dere får ønske meg lykke til meg skøytinga btw, jeg suger. 99.99% sikker på at ett blåmerke eller to dukker opp, hehe. 

 

Ville du gått med dette?

Fredag, endelig fredag!

Heisann!
// Skjerf - B.young // Ring - Forever21 // Armbånd - H&M og BikBok //
Nå er Halloween bare noen få dager unna. I dag skal jeg skjære i grsskar med lillebroren min på 3, guuu han har gledet seg og mast siden onsdag! Gutten har tolmodighet. I kveld skal jeg på isdisco faktisk. Bambi skal ut på isen. Skal filme det, dere skal få se mine elendigheter på skøyter!

Hva gjør du på en vanlig fredag?

Nelly.com - Skal, skal ikke?

Heisann!Skal jeg eller skal jeg ikke bestille disse nydelighetene?

People talk

Heisann!Image and video hosting by TinyPic

Dette er en quote jeg liker utrolig godt, det er så utrolig sant også! Jenter snakker masse om andre. Jeg kan selv forberede meg noe sykt på det punktet! Leste dette for mange år siden, har tenkt på det hver dag siden nesten. På tide å poste det bloggen da eller? Gif laget av meg, hehe.

 

Stemmer det?

Antrekk #27.10.11

Heisann!

 

// Skjorte - Bershka // Smykke - New yorker // Topp - Forever21 // Jeans - Gina Tricot // Uglering - Claire´s // Andre ring - Tyrkia //


Har hatt en skikkelig Rihanna-feeling i dag, hører på sangene hennes om og om igjen. Er helt hekta, sangene hennes spinner oppi hodet mitt hele tiden! Skikkelig synd at jeg ikke kunne reise å se på henne denne helga, hadde så sykt lyst! Neste gang skal jeg kjøpe biletter asap!

 

Har btw en utrolig dårlig hår/sminke dag i dag. Kan ha noe med at jeg sykklet hjem i regn og vind. Ødelegger en hel del! Må nesten starte med outfit bilder før jeg går til skolen! Føler meg skitten og håret er fett. Uff, det blir fett så utrolig raskt! KaSkal øve litt på spanskprøven, gå tur med nurket og rydde rommet før jeg hopper i dusjen. Skikkelig gøy og intresang dag. Me gusta liksom. 

 

 

Hva syntes du?

Drømmeantrekk; Some new and some old

Hallo!dreamsweet

Har sett på så utrolig mange online butikker nå, jeg er så alt for svak for klær. Serriøst, jeg er født til feil økonomi. Klær er ikke bare klær, det sier så mye om personen som bruker klærne, det fremmhever personligheten! Har man kontroll på klærne, og kler seg skikkelig - Er man skikkelig. Kler man ser horete , så er man offte litt horete også. I de fleste tilfeller vertfall, hehehe. 

 

Før var jeg jenta som gikk i den kule onepiecen min, joggebukse, dc t-skjorte, store hettegensere og hue. Det er bare 1 år siden nå. Det er så flaut å se på gamle bilder. Føler jeg har mer kontroll på visse saker nå som jeg har endret meg helt stilmessig. Er stolt. 

 

 

Hva mener du stilen til en person forteller?

Hansker for tuch-mobiler

Heisann!

 

Har funnet frem hanskene mine i dag også, fryser meg ihjæl! Har sikkert nevnt det i hvert eneste innlegg de siste dagene, sannheten skal frem! Vertfall, jeg har ett litt "annerledes" hanskepar. Jeg høres sikkert helt sprø ut når jeg skriver nå, men den tankegangen endrer du raskt, hehehe. 

 

Jeg fant frem hanskene mine som er beregnet for sånne mobil-freaks som meg, Wihuu! Nå som snøen garantert kommer når som helst, må jeg gå fuckings (unnskyld) 5 km til skolen hver dag, for å så gå enda 5 kilometer hjem igjen. Make no sence! Derfor er det perfekt for meg som er helt avhengig av mobilspill, musikk og teksting når jeg går i nøyaktig 28 min til skolen. 35 min på late dager, hehe. 


Det svarte er "tupper" som fungerer på tuch-skjermer! Helt genialt!

Fingen jeg bruker, hehe!

My man, is the background! <3

Se det fungerer! :D

 

 

Har du slike hansker?

Knitted sweaters

Hei alle sammen!Knitted

Er det bare her i Haugesund det virkelig starter å bli kaldt nå eller? Jeg ligger godt gjemt under dyna med ovnen på, fryser fortsatt. Det er en pain for fingrene mine å skrive, kaldt! Ikke rart jeg er helt forelska i store oversized strikkegensere. Det er pent avslappet og går til alt! Jeg kan bruke strikkegenser til bukse, skjørt, shorts til og med joggebukse. Det vil fortsatt se fresht ut. Love it!

 

Da jeg var på senteret sist, ble jeg helt forelsket i en genser på bikbok. Den har akuratt kommet ut i butikkene, så den skal jeg kjøpe! Er heelt forelska, den skal jeg ha!


Elsker fargen! Denn hadde sett super ut oppå jeansen min eller ett skjørt, Perfekt!

 

Liker du strikkegensere?

Antrekk #26.10.11

Heisann!

// Genser - River island // Shorts - Gina Tricot // Hals - BikBok // Sko - Berlin // Armbånd - Gina Tricot //

 

 

Hva syntes du om antrekket mitt?

Trend - Pannebånd

Heisann!

 

Fant ett pannebånd jeg kjøpte i fjor nedgravd i en skuff her om dagen. Husker at jeg var heelt forelsket i det da jeg kjøpte det, men jeg har vell bare brukt det 1 gang? Det er utrolig pent, synes jeg. Derfor måtte det bare få sitt eget innlegg. Har sett att mange store bloggere legger ut masse bilder av sine pannebånd, så da er vell dette en trend som er på vei inn igjen?// Bikbok i fjor

 

 

Har du noen brukbare pannebånd?

Antrekk #25.10.11

Heisann!n!
// Genser - Cubus // Skjerf & sko - Berscah // Ringer - Usa & Tyrkia // Strømpebukse - ukjent // Øredobber - Glitter //

 

Hva syntes du?

Ser du hva dette er?

Heisann!

 

Nå merker jeg på både kropp og sjel at høsten er her, og vi går mot vinter! Skal bli litt godt å kunne gå med de sløveste genserne i skapet med det største skjerfet for å holde seg varm, men må innrømme at jeg har litt lyst problemer for å komme meg ut av senga om morgenen! For kaldt i rommet, alt for varmt under dyna, dilemma! 

 

I går var jeg jo som sakt på shopping, nærmere - vindusshopping. Så det ble ingen godsaker med meg hjem. Så en pen genser på bikbok, men tanken på at jeg måtte ha råd til fjernkontrollen var bare for stor, hehe! Tar sikkert opp motet og tar meg en tur opp igjen iløpet av uka for å kjøpe den. Og en annen liten hemmelighet!Har nettopp funnet frem en hel del vintertøy, har ikke så masse av en eller annen merkelig grunn. Men masse av det er plagg som er kommet på moten igjen, som for eksempel store skjerf. Det har jeg masse av det! Noe annet jeg har funnet frem er det på bildet over, noen som ser hva det er?

 

Hint; Pent, Varmt, Store bloggere bruker det masse nå for tiden. Jeg suger i hinting, bare så det er sakt. Vinner aldri i gjette/mime leker av en grunn.

 

Hva er det på bildet?

Antrek #24.10.11

Heisann!

// Bukse - Gina Tricot // Skjorte - New Yorker // Ballerinas - Eurosko // Armbånd - BikBok // Lommebok - Bershka //

 

 

Hva syntes du?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits