We love knits

Nå har jeg nettop gjort det jeg egentlig aldri burde, jeg har gått gjennom høstkolleksjonen til Nelly! Hver eneste gang jeg bestemmer meg for å bare kikke og ikke kjøpe, må jeg virkelig kjempe på lag med selvkontrollen. Spesielt om høsten, hvor alle plagg bare roper "Kjøp meg!". Jeg sier det hele tiden, jeg elsker høsten. Jeg elsker alle strikkegensere, og skulle ønske jeg hadde et eget walk-in closet til bare høsttrendene. Er det en drøm jeg har, men sikkert aldri får oppfylt, er det den. Jeg har ikke bestilt noe enda, men det er virkelig vanskelig å ikke bestille nummer 7 og 9 hjem i postkassa. 

Lenke til plaggene: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 -

Hvilken genser liker du best?

En hjelpende hånd

Er det andre enn meg som bare ELSKER følelsen av å få mye gjort i løpet av en dag? Jeg har fått så mye unnagjort i dag, at jeg ikke kan huske sist jeg var så effektiv en gang. To-do listen min nå har bare blogging og en liten treningsøkt igjen, så er lista fullført. Nå blir det jo veldig kjedelig om jeg skal sitte å ramse opp alt jeg har gjort, men jeg kan bare si at jeg har laget nok videoer til at det blir 2 Youtube-videoer i uka, hele denne måneden! For dere som ikke har fulgt meg så lenge - jeg er ekspert på å drøye ting til den dagen det skal leveres/publiseres. Jeg kaller det bare latskap-genet.

Jeg ser på det med stolthet at jeg endelig har hatt en så pass produktiv dag. Det å være stolt av sitt eget arbeid, er nemlig veldig viktig for å lykkes. Det øyeblikket når du kjenner på stoltheten, er det øyeblikket du innser at all svetten, alle tårene og all latteren var verdt det hele. Noen ganger kan det faktisk virke helt umulig å komme i mål med alt, men selv det umulige kan bli unnagjort med litt stå-på vilje. Plutselig booster stoltheten opp selvtilliten, og man begynner å tro at det umulige er blitt mulig. Dører åpner seg, og man ser endelig flere lysveier enn mørke og ukjente korridorer.

Det er en god følelse å vite at man duger, at man gjør sitt arbeid godt nok. Men, det er dessverre ikke alle som alltid har det slik. Ikke alle klarer alltid å komme i mål med alt alene, og vi trenger alle en hjelpende hånd en gang i blandt. Det er helt vanlig å støte på noe som er vanskelig, hardt og helt uforståelig. Derfor er det viktig at vi har hverandre til å støtte opp om hverandre og hjelpe sidemannen ut av knuten. For eksempel i dag var jeg så opptatt med min liste, at jeg hadde helt glemt å spise. Da var det godt at Sander lagde middag for oss, slik at jeg heller kunne ta oppvasken for han senere når jeg var ferdig. Det var kanskje ikke det "hardeste" eksempelet, men det var et hinder i min dag som jeg trengte hjelp til.Hva var du stolt over sist?

Video; Autumn Haul

I dag har det vært ganske kjedelig vær ute, det er grått og regner med noen få solglimt inn i mellom. Det å skrive på bloggen er en liten avkobling fra at det ikke skjer noen ting rundt meg. Jeg får skrevet ned tanker, ideer og muligheter. Bloggen har den siste tiden blitt en arena hvor jeg slipper tankene mine litt løst, og bare skriver ting rett som de er. Det er en god følelse å utvikle tanker om til virkelige ord, selv om mye ikke kan publiseres for offentligheten. Det er mange opplevelser jeg skulle ønske jeg kunne dele og skrive ned, men som rett og slett blir alt for privat. En ting jeg virkelig ønsker er å være litt mer personlig her på bloggen, slik at dere får bli litt bedre kjent med meg. Jeg elsker å blogge fordi jeg får satt ord på mine egne tanker og følelser, samtidig som jeg får innspill og blir bedre kjent med andre. Hva kan man vell ikke elske ved det?

Det at været er stygt og det faktum at jeg ikke har noe å finne på nå, har gitt meg den fantastiske muligheten til å filme hele 3 filmer til dere. Jeg gleder meg til å dele dem. Jeg elsker å lage videoer og variere innholdet her på bloggen, og da er det godt å ha Youtube i ryggen. Kanskje det er noe jeg skal gjøre fast, ettersom jeg har så mange forskjellige ideer? Det er så utrolig mye gøy man kan gjøre på film, som er tungvindt å gjennomføre skriftlig.Det er ikke alt som er like lett å sette ord på. Selv om det blir lagt mer tid og energi i å lage videoer, er det utrolig spennende. Til nå har jeg ikke lagd noen personlige eller meningsfulle videoer, men jeg tror det vil komme etter hvert. Jeg har blitt superfan av storytime-videoer, og har utrolig lyst til å lage slike selv. Kanskje tirsdager og fredager skal bli mine "Youtube-dager"? Det hadde i så fall vært utrolig kult om jeg kunne klart å gjennomført det. Under er den første videoen min, jeg håper dere liker den!

Hva liker du best ved å blogge?

Outfit; marine & white
Genser - Vero Moda        Jakke - Primark        Skjørt - Soaked in luxury        Sko - Skopunkten 

Produktanbefalinger; Hair and face

Psssst - dette er ikke et sponset innlegg :)

Et blogginnlegg i 12 tiden, wow, dette er absolutt ikke vanlig! Nå som jeg studerer har jeg ikke 8 timer på skolebenken lenger, og kan bruke resten av tiden min til akkurat det jeg selv ønsker. Herligt. Døgnrytmen min er helt perfekt, selv om jeg ikke må rekke skolen klokken 8 lenger. Selv på de dagene hvor jeg ikke skal ha forelesning før klokka 12.00, klarer jeg å stå opp før alarmen min ringer 08.00. Jeg utnytter dagene mine mye bedre, får gjort mye mer og har plutselig tid til mer enn bare skole, skolearbeid og matlaging. Dette er en livsstil jeg virkelig kan nyte minst i 3 år. 

Back to the point - I dette blogginnlegget ønsker jeg å vise dere det nye jeg har handlet. Jeg brukte noen timer på blivakker.no, fordi jeg virkelig trengte å erstatte det oppbrukte i sminkevesken min. Sminke og hårprodukter kan være utrolig vanskelig å kjøpe på internett, fordi man vet egentlig aldri hva man får. Treffer man på fargen? Er det rett konsistens? Vil det fungere på meg? Ja - det er mange ting som kan gå galt. Derfor skal jeg kort skrive hva jeg syntes om produktene, og hvordan de har fungert på meg med mine "problemområder".


Moroccan oil smoothing lotion: Dette produktet kjøpte jeg ikke på blivakker.no, men ble anbefalt å kjøpe den av frisøren min da jeg klipte håret kort! Jeg sliter med ekstremt brusete hår, og mine flyvehår flyr mer enn myggen på en varm sommerdag i skogen. Bare det er litt fukt i luften, har jeg - no chance - til å temme håret mitt. Alt dette, før jeg prøvde denne. Den holder håret mitt i sjakk, og varer hele dagen. Den skal egentlig brukes før du eventuelt føner håret eller retter det, men jeg bruker den hver dag allikevel. Denne holder håret mitt rolig, sjakk matt! Du trenger ikke mye om gangen heller, så den varer lenge også - penger spart. 

Wella varmebeskytter: Jeg har ikke brukt denne lenge nok til å vite om den beskytter eller ikke enda. Men, den lukter helt fantastisk. Det jeg vet til nå er at den skal brukes på tørt hår, og jeg har ikke fått noen splitta tupper enda. Før jeg klipte av håret mitt hadde jeg mange splitta hårtupper, og håper på å være litt mer beskyttet mot det nå.


Glo minerals face primer: Denne er bare helt fantastisk, jeg skal aldri sminke meg uten denne igjen. Denne påfører du før all sminken, og etterlater huden silkemyk. Sminken holder hele dagen, og du slipper å dra med deg sminkevesken hvor enn du går. Dette er et produkt jeg vil anbefale på det sterkeste, jeg har aldri vært så fornøyd før.

Isadora øyenskygge: Jeg har brukt de vanlige brunfargene på øynene mine i alt for lang tid nå, og ønsket å fornye litt - bare ikke for drastisk. Derfor kjøpte jeg trio-settet fra Isadora. Fargene er lutt brune, men med et hint av burgunder i seg! Ettersom burgunder har vært høstens it-farge de siste årene, også i år, så tenkte jeg at dette ville bi en sikker vinner. Fargene er veldig pene, ikke ekstreme og passer til hverdagen ved rett påføring. Den "samler" seg ikke i globalen, og da er jeg mer enn fornøyd!

Max factor øyenskygge: Jeg fikk 50% på Max factor produkter, og ville egentlig bare bruke det på et produkt. Jeg trengte en hvit skygge til å bruke som base, og valgte derfor denne. Den har kanskje litt for mye glitter i seg til å brukes hver dag, men den vil bli godt brukt om det er noe spesielt som skjer. Jeg opplever at den er litt vanskelig å påføre med kost, og må bruke fingeren. Derfor kommer jeg ikke til å kjøpe den igjen, tror jeg. 


NYX BB-cream: Jeg skal innrømme at jeg ikke har brukt BB-cream før, men fra nå av skal jeg ikke tilbake dit. Denne er oljefri og gir fuktighet til huden, samtidig som den glatter ut og dekker de røde områdene på huden min. Hadde det ikke vært for at huden min stadig bryter ut, ville jeg ikke trengt en concealer en gang. 

NYX concealer: Dette er andre gang jeg kjøper denne, fordi jeg er helt avhengig. Den dekker til absolutt alt og etterlater meg med et fornøyd smil etter påføring. Den sitter lenge, men denne kan være god å ha i veska for å dekke litt ekstra ut over dagen. Den er veldig liten, så det er lett å ta den med seg selv i en liten clouch. 

NYX øyenbrynspudder: Jeg klarte å knuse min forrige fra Collection, og finner ikke noen som selger det merket her i Norge. Derfor valgte jeg å kjøpe denne fra NYX, ettersom jeg bare har gode erfaringer fra dem. Ettersom håret mitt er kommunegrått valgte jeg litt usikker å kjøpe i fargen Ash. Fargen passer meg godt, og jeg er utrolig fornøyd. Kostene som fulgte med var dessverre ikke av det beste laget, så de blir nok ikke brukt. 


Har du noen av disse produktene?

Outfit; Suede, leather and wool

Skjørt - Asos        Sko - Primark        Kåpe og topp - New Yorker


Hva syntes du om antrekket?

My new Michael KorsIiih, jeg er i litt ekstase nå. I dag har jeg kjøpt meg en ny veske, og jeg er utrolig fornøyd. Jeg var innom Michael Kors butikken her i Stavanger på Lørdag, og da jeg så denne veska falt jeg helt pladask. Ettersom veska er dyrere enn en vanlig H&M veske, ville jeg ikke kjøpe den helt spontant. I hele helga har denne veska vært i hodet mitt, og jeg kom bare aldri over den. Derfor måtte jeg bare kjøpe den rett etter skolen i dag, og jeg angrer absolutt ikke.

Veska er i modellen Sloan Large Quilted-Leather Shoulder Bag, og den finnes også i flere farger. Jeg har en fast regel for meg selv; jeg prøver å kun kjøpe nøytrale og klassiske farger når jeg legger en del penger i veskene mine. Det jeg liker godt med denne veska er at den "ligner" litt på Chanel sin klassiske veske i mønsteret. Jeg er også helt betatt av gulldetaljene, og at den ikke skriker ut "MICHAEL KORS" slik som de andre veskene jeg har. Den er liksom litt annerledes, akkuratt slik jeg liker det.


Jeg er veldig rar av og til, men jeg liker å belønne meg selv når jeg har gjort noe godt. Jeg tenker at denne veska kan være en gave til meg selv, fordi jeg klarte å gjennomføre påbygg med gode nok karakterer til å gjøre det jeg selv ville. Jeg hadde også et trangt budsjett i sommer da jeg dekorerte leiligheten, så nå har jeg endelig råd til å belønne meg selv litt. JippI!Hva syntes du om den nye veska?

Måtte til legen på grunn av smerter i brystet

Jeg har vært borte en liten uke nå, noe som ikke er ulikt meg. Men, denne gangen hadde jeg utrolig nok en legit reason. Jeg ble nemlig så syk at jeg måtte til legevakten for å få hjelp. Jeg tok ingen bilder den uka jeg var "borte", så kan dessverre ikke illustrere dette blogginnlegget på en annen måte enn med mine vanlige, smilende bilder.

Her om dagen dro jeg til legevakten for å sjekke om forkjølelsen min hadde utviklet seg til noe alvorlig. Jeg hadde hatt hoste i 2 uker, med feber inni mellom. Jeg gikk til legevakten fordi jeg ikke har fastlege her, og skolen min har ikke et legetilbud. Jeg hadde fått symptomer som minnet om astma, bronkitt og lungebettenelse.

Jeg er egentlig ikke personen som aldri går til legen, fordi jeg er aldri døende. Men, da jeg begynte å få ekstreme smerter i brystkassen, hjalp det ikke med selvdiagnosering via internett lenger. Jeg kunne ikke hoste, le, bevege meg eller puste tungt uten å kjenne smertene. Det var skikkelig vondt. Jeg lå som en hjelpesløs liten person i sofaen, og kunne ikke gjøre noe annet enn å ligge stille og be til høyere krefter. Det var flere personer som sa at jeg var nødt til å gå til legen, fordi dette kunne ikke være riktig.

Etter en liten time med venting, ble det endelig min tur. Jeg er skikkelig redd for sprøyter, og lot legen få vite dette da han tok frem nålen for å ta blodprøve av meg. En liten fun fact; Når jeg ser nåler og sprøyter, blir jeg som et lite barnehagebarn, og krever premie fordi jeg var så "flink" som gjennomførte det. Derfor gikk jeg å kjøpte meg smågodt og pepsi max da legetimen var over.

Etter flere tester, enda mer venting og mye hosting - fikk jeg endelig svar på hva som virkelig var galt med meg. Det viser seg at jeg bare hadde fått et virus som kom til å gå over om noen uker, ved hjelp av mye søv og hvile. Brystsmertene kom av kraftig hosting. Jeg hostet så hardt at jeg brakk meg hver eneste gang, og derfor har musklene i brystkassen min blitt "såre". Det er vondt, men ingenting alvorlig eller farlig.

Grunnen til at jeg generelt aldri går til legen, er jo nettopp fordi det aldri er noe alvorlig. Jeg har enda vondt, og hoster mye. Men jeg har fått resept på en hostesaft som jeg egentlig burde fått for 2 uker siden. Dum som jeg er, har jeg ikke vært og hentet denne hostesaften enda. Men, nå er formen mye bedre og hosten er ikke like kraftig lenger. Heldigvis.

Har du hatt en skummel opplevelse med helsa?

Makroner & magasiner


For en herlig søndag det er i dag. Det er stygt vær ute, som gjør at jeg kan sitte inne hele dagen uten å få dårlig samvittighet. Jeg bruker dagen til å lese Det Nye og Henne, samtidig som jeg spiser de hjemmelagde makronene mine. Det er så utrolig avslappende å bli inne i sengen hele dagen, lese og bare kose seg. Det er nødvendig med en søndag i uka, fordi alle trenger en dag hvor de kan koble ut og stresse ned. Selv bruker jeg dagen til å bli inspirert og inspirere andre.


Når vi først er innom inspirasjon - I det siste har jeg blitt helt avhengig av twitter, og ble helt ut av det blå veldig aktiv der. Før forstod jeg ikke helt konseptet, men nå er jeg totally in. I den sammenhengen har jeg også åpnet øynene mine for Youtube, nok en gang. Det frister å lage flere videoer igjen, ettersom jeg småflørtet litt med ideen i fjor. Nå har jeg tid, ideer og inspirasjon, noe jeg ikke hadde for 1 år siden. Er dette noe dere ville satt pris på, eller noe jeg skal holde avskilt fra bloggen?


Senere i dag kommer det ut et innlegg som forklarer hvorfor jeg har vært borte en stund nå, jeg måtte til legen pga. smerter i brystet! Skummelt..

Hva gjør du i dag?

10 grunner til å klippe håret kortere!

Vi jenter er veldig avhengige av håret vårt. Det er en stor og viktig del av personligheten og identiteten vår. Noen drømmer om hår ned til rumpa, andre ønsker å få helt lyst og stritt hår, en annen person kan gjerne nøye seg med de store flotte krøllene sine. Vi er alle så forskjellige, og hva er ikke flott med det? Selv sparte jeg på håret mitt i det som virker som en evighet. Jeg hadde så lyst på langt hår, at jeg gjorde alt for å få det til å vokse fortere. Hodebunnsmassasje, ingen hårstrikk med metall, hårkurer, andre vidunderkremer som skal få håret til å vokse - and you name it. Alt ble testet, og det fungerte.

Da håret mitt ble merkbart langt, var det koselig med alle komplimentene om hvor langt håret hadde blitt. Men, det var alt for mange ulemper for min del. Det å klippe av de lange lokkene vi har spart opp de siste årene, kan virke som verdens undergang. Selv om det er nødvendig av og til. Under har jeg listet opp de 10 grunnene som gjorde at jeg fikk nok, og klippet av de lange lokkene!

 

1. Floker
Når du har langt hår, er du nesten avhengig av å ha en hårbørste med deg. Til alle tider. Floker kommer hele tiden, og håret tiltrekkes seg alle mulige knuter. Det skal ingenting spesielt til for å komme en floke eller to, rett etter du børstet det. Etter at jeg klipte håret kort, har jeg faktisk ikke fått en eneste floke. Håret mitt er alltid lett å gre gjennom, selv med fingrene. 

2. Lugger
Jeg håper virkelig ikke at jeg er den eneste her, men hvor mange ganger har ikke du hektet fast håret ditt noe sted? For eksempel om sommeren når alt er klamt, og håret ditt på et magisk vis kom under armen din slik at du lugget deg selv. Eller om du ligger i sofaen, og noen setter seg på håret ditt. Eller om du sover i sengen med noen som har dratt deg i håret om natten? Det er utrolig plagsomt å bli lugget i alle mulige situasjoner, og eneste utvei er dult eller kort hår!

3. Økonomisk smart
Før brukte jeg veldig mye penger på håret mitt. Mye shampoo, balsam, hårkurer, hårsprayer, tørrshampoo, saltvannsspray, varmebeskyttende spray, hårmasker, hårfarging og lista er lang. Nå som jeg har klippet av meg alt håret, så trenger jeg ikke den samme mengden med hårprodukter på en gang, og på lang sikt vil jeg spare noen kroner på å ha kortere hår. Produktene vil ikke bli tomme like raskt, og jeg kan heller bruke pengene mine på kvalitetsprodukter.

4. Tørketid etter dusjen
Det verste med langt hår, er å dusje. Selve dusjen er ikke dårlig, men det er tørketiden etterpå som virkelig er gale! Da jeg hadde langt hår måtte jeg alltid dusje kvelden før, men hadde fortsatt ikke tørt hår da jeg våknet dagen etter. Jeg unngikk å føne håret, ettersom det bare hopet seg opp som en stor høyball krysset med en sau. Så mitt eneste alternativ var lufttørking. Nå, med kort hår, kan jeg dusje før skolen. Håret tørker på null komma niks. Fantastisk! 

5. Lite tid om morgenen
Jeg var såå lei av å måtte flette håret hver eneste kveld, for å unngå helt grusomt sovehår. Det ressulterte i at å få stritt hår ikke var aktuelt for meg. Å få krøllete hår stritt, har jeg ikke tid til om morgenen. Det er så utrolig deilig å kunne våkne om morgenen nå, uten bekymringer for håret mitt.  Nå kan jeg børste det, ta min faste krem i og løpe ut døren.

6. Splitta tupper
Dette var virkelig min verste fiende. Jeg har farget/stripet håret mitt siden jeg gikk i 3.klasse på barneskolen, så det var en selvfølge at det var veldig slitt. Jeg var avhengig av å ha en saks rundt meg, fordi jeg taklet virkelig ikke å finne splitta tupper i håret mitt. Nå har jeg klippet av alt hår som noen gang har blitt farget og bruker sjeldent varme i håret. Slitte tupper er ikke et problem nå med kort hår! (ikke enda vertfall)7. Ny start
Det å klippe av seg en stor menge hår, kan sees på som en ny start. Du kvitter deg med det gamle, og inviterer inn det nye. Jeg har lest at menge jenter endrer utseende en god del når det skjer noe stort i livene deres, eller når de går gjennom en stor endring. Ny skole, jobb, kjærlighet og vennskap kan muligens være viktige faktorer her. Kanskje vi jenter er så rare, at i det vi klipper av oss håret, så er vi som nye mennesker?

8. Se voksen ut
Når jeg tenker meg om, så ser vi mye mer voksne ut når man klipper av store mengder av håret. Idealet i dag er at jenter skal ha så langt hår som over hodet mulig. Det er helt normalt at tenåringsjenter sparer og sliter med håret sitt. Da er det i alle fall litt gøy, å skille seg ut ved å bryte idealene. 

9. Alle kler det!
Så lenge du snakker med frisøren din om hva du ønsker, hvor langt håret skal være ect, kan de finne ut hva som passer ditt ansikt. Ta med inspirasjonsbilder og vis dem frem til frisøren din, så finner dere noe som vil passe akkurat deg. 

10. Vokser ut igjen
Selv var jeg veldig redd for å angre. Til slutt fant jeg ut at dersom det skulle bli krise etter lokkene hadde falt, og jeg gjorde ingenting annet enn å angre - så vokser håret ut igjen. Eventuelt kunne jeg satset på hair extensions, selv om det ville blitt en dyr affære. 

 

Kjenner du deg igjen i påstandene mine?

Something new, marble and blue

De siste ukene har jeg hatt en murrende forkjølelse over meg, og nå i helga kom den endelig. Jeg er glad for at den endelig kom, fordi jeg er så utrolig lei av å hoste og ha vondt i halsen hele tiden. Fra nå av kan jeg bare føle meg bedre, og jeg er allerede i bedre form i dag enn i går. Selv om jeg har hatt mine runder med feber, hosting og snytepapir - stoppet det meg ikke fra å shoppe. På fredag tok jeg og søskenbarnet mitt oss en runde gjennom Kvadrat, og ingen av oss kom tomhendt hjem.

Jeg kjøpte to "støv"ruller på Gina tricot. Jeg er som en katt, og røyter utrolig mye. Derfor er det essensielt at jeg har med meg en liten i veska, men også har en liggende hjemme. Super praktisk, billig og enkel i bruk! Dere som leser bloggen min, husker sikkert da jeg kjøpte en rosa matt leppestift. Jeg var og er så fornøyd med den, at jeg nå også kjøpte meg en i rød. Jeg elsker å kunne ha farge på leppene uten den klissete følelsen, og da er dette det perfekte produktet for meg. Dessuten holder den lenge, enda ett pluss i boka!

Jeg kjøpte vell litt mer enn de rullene på Gina Tricot. Jeg fant også tre topper, som jeg smeltet helt for. Jeg har plutselig fått sansen for topper med hals, og kjøper bare det for tiden. Klesskapene mine består for det meste av sort, grått og hvitt. I det siste har jeg fokusert på å få litt mer farge inn i stilen min, og da passet disse toppene rett inn.

Her i studentleiligheten har jeg ikke lov til å henge noe på veggene, sett bort i fra en planke som er festet langs den ene veggen. Veggene er derfor helt tomme nå, noe som gir oss litt mer luft i rommet og åpner opp leiligheten. Jeg ønsket å pynte litt der, og kjøpte derfor disse søte sitatbildene til å henge opp. Jeg skal finne rammer på ikea, så skal dere få se hvordan resultatet blir etter det.


Er det noen farger og/eller mønster som går gjennom i leiligheten min? JA! Jeg er utrolig opphengt i fargepalett når det kommer til leiligheten. Fargene jeg har valgt er hvitt, gull og pastellblå. Et mønster som går igjen i flere blogger nå for tiden er marmor, også kalt marble. Jeg har nå kjøpt meg nye puter, som står i stil med stuebordet! Jeg oppdaget ganske raskt at de gamle putetrekkene mine ikke passet inn med resten av stilen, og byttet de ut med disse pene fra Kremmerhuset.

Hva syntes du om innkjøpene mine?

The perfect black dress

Jeg har _endelig_ funnet det som i mine øyne, er en perfekt sort kjole. Da jeg så kjolen tenkte jeg "oy, hvilket beast er dette da?". Sannheten er vel at jeg har lett i dag og natt etter den perfekte sorte kjolen, og nå fant jeg den. Endelig. Det eneste var at jeg hadde sett for meg noe som var litt mindre gjennomsiktig, jeg er ikke helt klar for å vise alt til hele verden enda. Og kommer sikkert ikke til å gjøre det noen gang heller. Denne kjolen er helt see trough, noe jeg ikke er spesielt fan av. Derfor måtte jeg også kjøpe en sort underkjole for å dekke litt.

Jeg har i det siste lagt merke til at både store og små bloggere legger hverandre til på Snapchat, noe jeg syntes er utrolig gøy. Jeg har helt ærlig ganske mange bloggere og kjendiser på snap. Derfor vil jeg gjerne gjøre det samme som mange andre, la flere legge meg til. Frem til nå har jeg bare hatt venner og bekjente. Jeg skal heller ikke legge skjul på at det også er noen jeg ikke kjenner til, som mest sannsynligvis ble lagt til i russetiden uten at jeg husker noe særlig av det.  Så nå vil jeg legge dere til på Snapchat! Jeg er ikke veldig aktiv selv på Snapchat, men det hadde vært koselig å bli kjent med flere av leserne mine. Dessuten kan dere mase på meg der de dagene latskapen tar over og bloggen blir nedprioritet.

Add meg på snapchat: Piavinningland

Hva heter du på Snapchat?

Top notch right now

Høsten er endelig offisielt startet i dag, og det elsker vi! Nå skal virkelig alle ullgensere, hatter, skjerf og ullsokker få prege livene våre de neste månedene. Høstmote er noe av det vakreste som finnes, selv om høstværet ligger på andre enden av skalaen. Det er en fryd å vite at nedtellingen til høsten er omme, og at de fine trendene nå kan "offisielt" trø ut i gata.

Nå sitter jeg og vindusshopper på nett, fordi jeg forelsker meg i alt som hadde passet til høstgarderoben min. Alt jeg kjøper dyrt, er basic-plagg, som  passer til alle sesonger. Øverst på ønskelista mi akkurat nå er en LV veske, burberry skjerf og acne cardiganen min i enda en farge. Gosh, det blir virkelig dyrt om jeg skal oppfylle drømmegarderoben min. Vi skulle vel alle ønsket at penger vokste på trær?

Top Notch

 

Jeg har en kjekk ting å fortelle dere i dag! Noen av dere husker sikkert innlegget mitt om han anonyme som kommenterte at vi burde få konsentrasjonsleirer for muslimer. Vell, i dag er det både på nett og i avisen til Aftenposten. Det er utrolig gøy for meg å komme på trykk, fordi jeg elsker virkelig å skrive. Jeg lover dere, det kribler like mye i magen hver eneste gang.

Hvilke klesplagg drømmer du om for tiden?

Jerngrep om tiden

Utendørs pøser det net akkurat nå, og jeg føler meg veldig heldig som får sitte inne og se på reprisen av VMA`s. Jeg slutter så tidlig på skolen hver dag, at jeg har mye tid til å se slike repriser på tv.Jeg har skole hver eneste dag enten fra 9-12 eller 12-15. Hvor chill er ikke det? Jeg har bare 3 timer skole hver eneste dag. Jeg klarer ikke å beskrive hvor deilig det er i forhold til de tunge 8-timers dagene på videregående. Selvfølgelig er det en god del arbeid jeg må gjøre på fritiden, som gjør at skoledagene mine blir litt lenger enn jeg påstår ovenfor. Men, jeg har ikke funnet ut hvilken studiemetode som passer best for meg enda. Blir jeg den som leser litt hver dag? hun som går på alle forelesninger, og ikke leser en eneste bok? Personen som bare jobber i grupper? En kombinasjon av dette, kanskje?

Jeg håper på å finne ut av dette snart, og da må jeg kunne planlegge når jeg skal gjøre hva. I sommer mistet jeg almanakken min, og jeg var håpløs uten. I helga var jeg i Haugesund for å jobbe litt, men også for å hente alle pakkene som hadde kommet til meg. Blandt dem var min nye bestevenn og hans følgesvenn, de nye matchende almanakken og notatboken min ♡ 

Endelig kan jeg ha kontroll på alle innleveringer, forelesninger og alt annet som skjer i livet mitt det neste året. Almanakken min hjelper meg virkelig å holde kontroll på alt. Jeg har flere ganger opplevd hvor håpløs jeg er uten en, og den stressende følelsen klarer jeg ikke å leve med. Notatboka kjøpte jeg inn for å skrive ned alle ideene som plutselig kommer til meg. Jeg får bokstavelig talt bloggideer, oppskrifter, antrekksideer, skoleinnleveringsideer og alt annet - når jeg ikke har noe å skrive det ned på. Mest når jeg skal sove, men også i andre situasjoner. Det er utrolig slitsomt og dumt at jeg alltid skal glemme disse ideene, fordi de fleste er egentlig veldig gode. 

En grunn til at jeg legger litt ekstra penger i almanakken, og denne gang notatboken, hver eneste gang jeg skal ha ny - er fordi jeg kan designe hele selv. Jeg elsker å bruke fritiden min på å leke meg i Photoshop og InDesign, og derfor er det alltid spennende å lage en ny almanakk. Jeg er alltid utrolig kresen, og leter etter inspirasjon i timesvis før jeg har noen skisser for hva jeg skal gå for. Av de fem almanakkene jeg har hatt tidligere, er det denne jeg er mest fornøyd med til nå. 

Husker enda min første almanakk, som hadde et stort bilde av meg selv på skateboard, på både forsiden og baksiden. Jeg hadde duckface klistret i fjeset, og druknet i store klær fra Session. Skriften på forsiden var knallgul, og i kursiv. Kun fordi det matchet den gule skriften på den blå merkegenseren. Det sto "Pia Emilie Mehammer Vinningland 2009". Kult, eller hva? haha. 

Som vanlig har jeg også gått for den minste boka nok en gang. Den passer som vanlig perfekt ned i alle veskene mine, og er utrolig hendig å bære med seg i alle situasjoner. For meg som aldri vet når jeg skal på skolen, hvilket bygg eller hvilket klasserom jeg skal i, har det blitt et must for meg å bære den med meg. 

Husker du din første almanakk?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits