Something old, something new and something blue
Bukse - Mac        Sko - New Balance        Cardigan - Deguy        Topp - Primark        Skjerf - Cubus        Lommebok - Micheal Kors

Hva syntes du om antrekket?

DIY; Nail statement
I går prøvde jeg noe heelt nytt, som egentlig burde være utrolig stilig. For noen uker siden bestillte jeg disse pynte-naglene for neglene, helt uvitende om hvordan jeg skulle feste dem. I går prøvde jeg å sette dem på mens neglelakken enda var våt, og la et strøk med topcoat over. Jeg tok bildene rett etterpå, som er grunnen til at neglelakken utenfor neglene ikke er fjernet, hehe. Festet gjorde ikke susen, og de falt av i dag.

I dag kom jeg på tanken om at øyenvippe-lim muligens kan fungere, og tror jeg vil gå til innkjøp av dette da. Slike små pynte detaljer på neglene kan se utrolig stiligt ut, etter min mening. Jeg satt dem på plass med en pinsett, ettersom hendene mine er alt for ustødige. Ser for meg store flekker uten neglelakk, fordi jeg ikke karer å plassere naglene rett, haha. 

Personlig elsker jeg neglelakker i alle regnbuens farger, og kan ærlig si at jeg ikke selv har peiling på hvor mange jeg egentlig har. Dilemmaet er bare at jeg bruker de samme fargene hele tiden, fordi jeg har hele tiden min "favorittfarge". Tenk at kun en liten pyntedetalj på neglene egentlig kan gjøre en enorm forandring på neglene, det er jo så lite, men alikevell stort. Håper på at noen av dere har erfaring, eller peiling på hvordan man kan feste slike.

Vet du hvordan jeg kan få naglene til å sitte skikkelig på?

Dagens antrekk
Skjorte - Only       Cardigan - Kjøbenhavn        Skjørt - HM        Smykke - Primark

Hva syntes du om antrekket?

Prioriter hver eneste dag, time, minutt og sekund

Morsdag, farsdag, bursdager, jubileer og valentins dag etc.er alle sammen dager vi setter høyt på prioritetslista. Vi feirer dem hvert eneste år med ekstra glede, omsorsg og noen også med gaver. Det er viktig å ta vare på hverandre, og vise at vi bryr os om hverandre. Men, hvorfor skal vi kun vise dette ekstra mye på akkuratt disse dagene?

Er det ikke like viktig å vise at vi bryr oss hver eneste dag, og ikke kun på noen simple datoer i året? Spessielt med tanke på hvor lett det er å vise omsorg ovenfor noen andre. Bare et smil, et komliment eller en klem i ny og ne kan være nok til at andre legger merke til at du bryr deg om dem. Og gaver er ikke bare til for å gis under spessielle anledninger, det er lov å komme med en liten gave på en helt vanlg dag. Man trenger virkelig ikke å tømme hele lommeboken for alt rusk som er i den, kun for å gi en gave. En gave kan være noe hjemmelaget, et kort, eller noe billigt fra en vanlig butikk. Det blir kun vanskelig om du ikke bruker kreativiteten.

Ulykker kan skje når som helst, og folk kan bli alvorlig syke. Er det ikke da viktig å kunne vite med seg selv at man virkelig viste at vi brydde oss gjennom hele forholdet du har hatt med den personen da? Tenk å være den som sitter igjen, og har den vonde følelsen at man aldri viste at man brydde seg nok, å sitte igjen med anger. Det er ikke godt.


Det er så utrolig viktig å vise at man bryr seg litt ekstra, konstant. Ikke bare på de store dagene som vi alle kjenner til. Hver eneste dag teller, hvert minutt og hvert sekund av tiden din teller også. Det er lett å gjennomføre gode gjerninger for andre, men vi trenger alle en påminnelse om hvor viktig det er av og til.

Det er ikke bare andre som tjener på den gode gjerningen du gjør, du tjener også på det selv. Selv om det skal komme som en selvfølge å være litt ekstra grei mot noen andre v og til, kan tenke godt om deg selv og gå med god samvittighet. Det er jo en vinn-vinn situasjon for alle egentlig. Så hvorfor ikke?

Når gjorde du noe for noen andre sist?

Shoes I adore

Untitled #194

Som dere helt klart ser, så har jeg fått helt dilla på sorte sko med tykk såle, og cut outs. Åh, mener bare at de ser helt perfekte ut, og skulle gjerne hatt noen slike selv! Ettersom det er under 3 uker igjen til jeg reiser til London, har jeg sperret bankkortet mitt for alt bruk.Eller, jeg tar det ikke med meg ut. Når jeg ser på sko og klær i butikken, har jeg begynt å ta bilde av dem, slik at jeg kan finne lignende i London. GLEDER MEG TIL LONDON, omg kan ikke få sakt det nok en gang.

Likte du ett av skoparene spessielt godt?

Bed rest
//Bilder fra høsten i fjor

De siste dagene har jeg brygget på en forkjølelse, som nå blomstrer på sitt fulleste. Halsen er tørr og vond, nesen renner og det er ikke mangel på hosting og nys her i gården. Med andre ord, jeg ligger sløvt over sengen og sover ut feber hver dag etter skolen. Jeg vil ikke ha fravær, så skole kommer jeg meg gjennom med stor hjelp fra paracett og ibux. Er så redd for å falle bak i pensum, og ikke få med meg alt før en prøve, noe vi har mye av for tiden. Det er tungt og hardt å være syk det siste året på vidergående. TIl og med mamma sa at jeg kanskje burde være hjemme i dag, og hun ber meg aldri om å være hjemme når jeg er syk.

Jeg har vært syk i nesten en uke nå, så satser på at i morgen er jeg på bedringens vei. Blir jeg ikke frisk, så trenger tydligvis kroppen å slappe av, og da må jeg gjøre det. Da må jeg bare bite i det sure eplet, og bli hjemme fra skolen. Har lest mange kjerringråd, selv om jeg er skeptisk til slik, om hvordan jeg kan bli kvitt forkjølelse. De fleste sier at den beste medisinen er ro og hvile, så det er netopp det jeg skal gjøre nå. 

Hva skal du i dag?

Travel recap

Nå begynner jeg virkelig å bli klar for å reise ut på vingene igjen. I dag er det kun 20 dager til jeg reiser utenlands for femte gang i år. Gu, som jeg gleder meg. Denne gangen fyker jeg til London, igjen. Det er en by jeg mest sannsynligvis aldri vil gå lei. Shopping, pene gater, pene mennesker, god mat og full pakke. Jeg elsker London. I denne sammenheng, har jeg laget en collage over noen bilder da jeg var i Bremen, London, Paris og Kreta tideligere i år.

Har du reist i år?

Sunday, I love you.
For en effektiv og produktiv søndag jeg har hatt! I dag har jeg redigert og publisert film til dere, skrevet en artikkel, skrevet en kommentar til avisa,  gjort historieleksene mine, redigert og levert 150 bryllupsbilder, blogget 3 ganger og sett på Pretty little liars. Jeg har virkelig fått unnagjort mange oppgaver i dag. Utrolig hvor effektiv man kan være på en dag, om man bare virkelig setter seg inn for det. 

Ellers er jeg i veldig dårig form i dag. Føler meg utrolig uggen og dårlig. Halsen min er helt tørr, og det er akkuratt som om det klær på innsiden. Utrolig kjipt med tanke på at jeg ønsker å ha minst mulig fravær i år, ettersom det er mitt siste år på vidergående. De fire dagene jeg skal til London får være nok fravær. Jeg får bare bite tenna sammen, spise mange repsils og sove mest mulig i natt. 

Har du noen tips mot sår hals?

En hatt, 5 antrekk

Herlige søndager er til for å bli inspirert. Selv elsker jeg å lese andre blogger, å bli inspirert. I innlegg hvor ett plagg blir presentert i flere antrekk, finner jeg størst inspirasjon. Jeg pleier også å få mange gode tilbakemeldinger på slike innlegg jeg lager selv, så nå har jeg laget nok ett "ett plagg, fem antrekk" innlegg. I dag skal jeg vise dere måter å bruke en hatt i flere antrekk, fordi jeg personlig har blitt helt forelsket i hatt. 
casual fall

 Dette antrekket er ganske enkelt, avslappet og trendy. Selv kunne jeg enkelt gått i dette, hver eneste dag. Æsj, men det ser utrolig pent og behagelig ut. Jeg elsker å bruke bare duse og mørke toner i ett antrekk. Skoene er dessuten råkule, jeg må absolutt kjøpe noen slike.

cutie

Dette antrekket er mer romantisk, søtt og pent. Om høsten elsker jeg å pakke meg inn i grovstrikkede cardigans, med en søt kjole og tynne strømper til. Hatten i dette antrekket blir bare prikken over i`en. Har forresten fått skikkelig sansen for vesker med gull/sølvlenker på, det er bare noe ved det som griper meg helt.

 Untitled #191

Dette antrekket er veldig classy, men spretter alikevell. Jeg elsker å kombinere ellers kjedelige farger, med en som glittrer opp hele antrekket. De beige skoene får også beina tine til å se lenger ut, noe som i de fleste tilfeller bare er et stort pluss. Hvem vil vel ikke ha lange bein? eller vertfall en illusjon av det. Klokken her var også helt nydelig, og jeg skal selv prøve å finne den når jeg reiser til London.

Untitled #192
Dette antrekket passer meg helt perfekt om høsten. Shorts, striper, farge og hatt. Enkelt, men utrolig stilig sammtidig.Antrekket er i seg selv egentlig ganske kjedelig og basic, men skoene, hatten og kåpen gjør at det skiller seg ut i folkemengden. Skoene var for meg ved første øyekast, ikke pene i kombinasjon med kåpen. Jeg studerte dem litt mer og de kan virke litt maskuline, men kåpen blender dette ut. Derfor føler jeg at de kan lett kombineres sammen.

 

Untitled #193

Det siste antrekket er veldig typisk meg. Jeg er utrolig glad i maxiskjørt og ballerina sko, og bruker det hele året. Syntes det er så utrolig pent i kombinasjon med en hatt, og fargene passer rett inn med høstfargene.

Hvilket antrekk likte du best?

Video: Rommet mitt

Det er veldig lenge siden jeg lagde en video av rommet mitt nå, så det er på tide med en ny, og bedre film. Den forrige filmen av rommet mitt var helt elendig. Jeg filmet i mørke, har et stygt filter over, and so on. Nå har jeg brukt søndagen min på å lage en litt bedre film, hvor du faktisk kan se hva som er på rommet mitt. Er blitt litt glad i å lage film til bloggen, det er desidert 10 ganger bedre enn å lage film til skolerelaterte prosjekter.

Hva syntes du om rommet mitt?

Antrekk


Bukse - Mac        Blazer - Frankrike        Topp & veske & smykke - Primark        Sko - New Balance

 

Hva syntes du om antrekket?

Curls and braids
I det siste har jeg fått skikkelig dilla på å krølle og flette håret. Det å krølle håret har jeg gjort til en vane i flere år nå, men det og lage fletter av forskjellige varianter er nytt. Syntes det er så pent og klassisk, det er også utrolig lett å gjøre på en dårlig hårdag. Selv om jeg egentlig er elendig, og bare kan lage standard fletter, får jeg mye ut av det også. Skulle gjerne lært meg litt mer spessielle flettemetoder og tatt det hele til et nytt nivå, men det får komme etter hvert. 

Har du dilla på noe?

Antrekk // City chicKjole - BikBok        Jakke - Promode        Hatt - H&M        Sko - DinSko        Veske - MK        Smykke - Gina Tricot

Hva syntes du om antrekket?

Before and after

Hei alle sammen! De siste dagene har jeg hatt en skikkelig høstopprydning i klesskapet, og på rommet generelt. Så må har jeg kastet 2 store søppelposer med klær, og lagt av en hel tredje pose til bruktmarked. Det er snakk om mye klær som skal bort altså!

Men, men.. Slik går det da når man tviholder på alle klærne sine over 5 år. De passer kanskje enda, men det ville rett og slett ikke sett bra ut om jeg gikk tilbake til mine gamle fjortis-bimbo-merkeklær, fra session. Det er nok en periode jeg er ferdig med, tenker nå jeg.

Det er kanskje to forskjellige perspektiv på bildene, men for meg ser det nesten ut som et helt nytt klesskap. Det føles vertfall slik, og det er en god følelse. Jeg elsker å holde på med slike småprosjekter som gir en synlig forskjell.

Tenkte også jeg kunne lage en ny og friskere romvideo, ettersom den forrige jeg laget er filmet i mørket, og ikke minst ganske vanskelig å se rommet på. Jeg vet at dere liker romvideo, så jeg skal ordne det i løpet av helga.

Har du hatt høstopprydning på rommet enda?

Classy outfit

Hva syntes du om antrekket?

Trip with my fisheye

I dag har jeg vært med klassen på spasertur til Haraldsstøtta, noe jeg selvfølgelig måtte utnytte. Jeg tok meg fisheye-objektivet til mobilen min, slik at vi kunne ta kule selfies sammen. Har planlakt å ha mange fisheye-bilder på russeboksen min, tror det vil bli veldig stiligt.

Ellers skal jeg nok bruke resten av kvelden min til å se på netflix med Samder. Kom hjem fra jobb for ikke så lenge siden, så nå ønsker jeg bare å slappe av resten av kvelden. Er heelt utslitt, etter en tøff mandag. Blir alltid så sliten av å begynne på skolen igjen etter en helg, vet ikke hvorfor. Men, det er på slike dager jeg er mest lykkelig for at jeg har Netflix.

Hva syntes du om mobilbildene?

Dagens antrekkSkjørt - Nelly        Jakke - New Yorker        Topp - Primark        Solbriller - RayBan

I dag har vært en av de bedre søndagene. Jeg gikk en tur med hunden i en time for å hente Sander på jobbmøte, og tok noen antrekksbilder på veien. Bladene har begynt å falle ned fra trærne, og lyser opp bakken i alle mulige nyanser av rødt, gult og grønt. Det er akkuratt slik jeg liker å se på når jeg går tur. Om bare noen få dager, kan jeg sikkert begynne å ta skikkelig høstbilder.

Hva syntes du om antrekket?

5 grunner for å elske høsten


Hva elsker du ved høsten?

Høstfavoritter

Hva er dine favorittplagg om høsten?

Dagens antrekkJakke - Asos        Tights - Victoria Secret        Tee og skjerf - Cubus        Sko - New Balance

Rainy photographs

Hva syntes du om bildene?

Antrekk // FlowergirlKjole - Bikbok        Cardigan - Gina Tricot        Veske - Hellas

Hva syntes du om antrekket?

Details of the diva

I dag har jeg vandret rundt med noen av de nyeste detaljene i garderoben min, som jeg faktisk kjøpte i går. Den nye, trendy hatten og fjærsmykket. Begge fra H&M. Har fått skikkelig dilla på hatter i det siste, tihi.

Forresten, så bestilte jeg meg London-tur med ei venninne i går! Det blir min andre tur til den flotte byen min i år. London er en av mine favorittbyer, og det er alltid dit jeg ønsker å reise. Nå skal jeg reise utenlands alene med ei veninne for første gang, noe som blir veldig spennende. Med andre ord, jeg gleder meg.

Har du vært i London?

Braided hair
Utrolig hva man får tid til, når man står opp 10 minutter før planen. I dag sto jeg nemmelig opp kl 07.10, og fikk da tid til å faktisk gjøre noe med håret. Bestemte meg for å lage denne frisyren. Fikk utrolig mange søte komplemanger på skolen i dag, som alltid er gøy når man har lakt litt ekstra innsats i noe. Har selv alltid likt å studere forskjellige hårfrisyrer, men har selv aldri hatt langt nok hår til det, før nå.

Har du prøvd noe lignende?

Girls day out

I dag har jeg vært på cafe med ei venninne. Var så herligt å sette seg ned å bare få snakket ut om alt og ingenting. Når vi ikke går i samme klasse lenger, er det vanskelig å holde seg oppdatert på hva som skjer, spessielt når begge har sitt å gjøre på fritiden.

Nå skal jeg finpusse på kommentaren min til avisen på fredag. Har en del å skrive, før jeg også skal begynne på et lite medieprosjekt. Snart begynner vi igjen med prøver, presentasjoner og full baluba. Gleder meg allerede til høstferien, for å si det mildt.

Når var du sist på cafe?

Dagens antrekkCardigan - Cubus        Topp - Gina Tricot        Bukse - Mac

Nok en dag med en voldsom stressende morgen. Nå for tiden har jeg vert helt elendig på å stå opp om morgenen. Når alarmen min ringer om morenen, klarer jeg å skru den av i søvne. Jeg har sånn va 11 alarmer på, men klarer ikke å dra meg selv ut av senga. Jeg står opp ca. 10 minutter før jeg må løpe ut døra, og får aldri tid til å finne klær. Takk gud for god planlegging kvelden før, ellers hadde jeg gått ut som et takras.

Hva syntes du om antrekket?

The perfect autumn jacket

Nå er høsten her, vi er i september og det blir mørkere og kaldere for hver dag som går. Det er da godt å ha en varm, pen og stilig jakke hengende klar til høsten. Selv har jeg ikke sett poenget i å investere i noe dyrt enda, selv om jeg bor i kalde Norge. JEg tenker at jeg er enda ung, og kommer til å utvikle stilen min til noe annet når jeg blir eldre. DA kan jeg bruke større summer på en jakke.

Denne høsten har mange forskjellige jakketrender kommet til syne. Jeg har spessielt lagt merge til disse teddy-jakkene som er utrolig søte og stilige på samme tid. Ellers er det mange klassiske stilrene jakker som går igjen. Fargene har jeg lagdt merke til at gjerne går i kamel, grått, brunt, lyseblått og beige. Under kan dere se noen av mine favoritter for de kalde høstdagene. 

Jackets
Hvilken jakke skal du bruke i høst?

 

DIY; Homemade french manicure


Nå har jeg endelig fått lagd det innlegget jeg selv har mast på å få ut. Latskapen min har irritert meg så mye, at i dag måtte jeg bare få det gjennomført. I dette innlegget skal jeg vise dere hvordan jeg lager fransk manikyr på meg selv, uten at det ser helt fjollete ut. Jeg er proffisjonell på å ødelegge neglelakken når jeg lakker, men med denne teknikken klarer jeg det. Jeg har egentlig alltid syntes det var kjedelig å lakke neglene, uansett hvor pent det blir. Men, denne metoden finner jeg faktisk litt spennende.

Når man lakker neglene med denne hvite kanten på spissen, er det vanskelig å få linja helt bein. Med mindre du er superstødig i både høyrearmen, OG venstrearmen. Noe som for meg, er helt fysisk umulig. Jeg bestemte meg for at dette måtte jeg finne en løsning på, uten å måtte gå til en neglesalong. Jeg gidder ikke å betale for å fikse neglene mine, når jeg selv ødelegger det med en gang uansett. Det blir bare å kaste penger ut av vinduet.  


På bildet over ser du hvilken neglelakk jeg bruker, i riktig rekkefølge. Pleier å variere med hvilken jeg begynner med av nr 1. og nr 2., alt kommer ann på hvor tydelig/utydelig jeg ønsker at den hvite linjen skal være. Den første er en lyst farge som skal dekke hele neglen, den andre er den hvite linja. 

Her har jeg først lakket neglene med den første neglelakken. Så bør du vente 10-20 minutter. Eller, i det minste til den har stivnet skikkelig. På bildet ser du at jeg har tatt teip på neglene? Vi vil ikke at den skal dra av det første neglelakklaget, når vi skal dra teipen av. Når du tar på teip, justerer du selv hvor stort område du ønsker at den hvite tuppen skal dekke. Alt er opp til deg selv på det området. Når du har festet den, er det bare til å lakke tuppene utenfor teipen. Kommer det overflødig neglelakk utenfor, er det bare til å fjerne det med neglelakkfjerner når det er tørket. Husk å ikke fjerne teipen før den hvite tuppen er tørket skikkelig.


Her er sluttressultatet! Her har jeg bare tatt et lag av den tredje neglelakken, for å få en litt naturlig rosafarge over neglene, med litt skinn i selvfølgelig. Over der igjen, tok jeg top-coat, for å få et bedre ressultat som varer lenger. Så lett var det, og jeg er ganske sikker på at du kan få til akkuratt det samme. Leg har litt hvitt igjen på tommelen på bildet ser jeg nå, og linjene var ikke riktig justert etter hverandre, men øving gir en mester. Jeg har ikke like lange negler på hver finger, ettersom jeg desperat forsøker å spare til litt lenger, og justerer derfor hvitfargen etter lengden på hver enkel negl. Det er bare til å prøve seg frem selv.

Har du noen negle-tips?

"The good you do today, will be forgotten tomorrow"
Vet dere hva som alltid gjør meg glad, på selv de dårligste dagene? Å se et smil fra andre mennesker. Her om dagen kjørte jeg noen hjem sent på kvelden, på veien hjem skjedde det noe som gjorde hele dagen min. Midt i mørke sentrum stoppet jeg for en syklist som skulle over gangfeltet. Det var helt uvirkelig å se på. Jeg tar det som en selvfølge å stoppe for myke traffikanter, men denne personen var helt spessiell. Damen som gikk av sykelen sin, så nesten overasket ut da jeg stoppet bilen. Hun smilte fra øre til øret, og så virkelig glad ut. Det gjorde hele meg glad å se på henne. 

Vet selv hvor irriterende det er at biler aldri stopper for oss myke traffikanter. Alikevell, hadde jeg aldri forventet et så fantastisk flott smil. Aldri hadde jeg smilt så stort om noen hadde stoppet for meg, før nå. Fordi nå vet jeg hvor godt det føles selv å bli smilt till i trafikken. Hvor folk ellers aldri ser ansiktene til hverandre. Vanligvis hadde jeg gått over et gangfelt med ansiktet plantet ned i mobilen. Muligens flere burde smile til billistene når de går over et gangfelt, kanskje det blir kjekkere å stoppe for myke traffikanter da? Ikke vet jeg, men det kan være at det ene smilet du gir til billisten, virkelig gjør dagen hans mye bedre.

Har du opplevd noe lignende?

Antrekk // Classy autumnSkjørt & kåpe - Bikbok        Skjorte - h&m        Skjerf - Cubus        Veske - Michael Kors

En herlig dag, innebærer alltid at man slutter på skolen tidligere enn planen. Slik som i dag. Vi slapp fri to timer før, noe som er  helt fantastisk. Det er sikkert mange måneder før noe slik skjer igjen, garantert. Jeg forsov meg litt i dag, og det hele endte opp med at jeg gikk i tights og en oversized skjorte. I alle fall, så benyttet jeg den ekstra tiden min, på å piffe meg litt ekstra opp for resten av dagen. Ironisk nok, ligger jeg nå som et slask på sofaen, og ser på Netflix. Jeg og Sander har begynt å se på "Keeping up with the Kardashians", som egentlig er en veldig meningsløs serie. Men spennende, det er den ja. 

Muligens kommer jeg meg opp av sofaen, og filmer en videoblogg til dere. Har lenge hatt lyst å lage en høstplagg favoritter-video, men har bare aldri fått meg selv til å gjøre det. Men det kommer, jeg skal ta meg tid til det. Er veldig glad i å lage bloggvideoer, men vet aldri helt hva de skal handle om. Så da jeg fant denne ideen på youtube, som jeg aldri bruker forresten, ble jeg meget inspirert til å gjøre det samme selv.

Hva syntes du om antrekket?

 

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits