Nytt domene

Antrekk 16.09.12

// Genser - Cubus/DIY // Bukse - Primark // Skjorte - H&m/DIY //

// Veske - Gina Tricot // Sko - Topshop // Armbånd & ringer - Tyrkia //


Hva syntes du om antrekket?

Antrekk 15.09.12


// Shorts og vest - DIY // Genser - Topshop // Sko - DinSko // Veske - h&m //

Hva syntes du om antrekket?

Favorite 6.

Hvilket antrekk liker du best?

Cut of the sleeves
I dag kuttet jeg helt spontant aav armene på denne skjorta fra JC. Syntes selv det ble råkult! Skal bare gjøre kantene på armene litt røffere, så blir den helt fantastisk. Tror den kommer til og bli mye mer brukt nå, enn før.

What a suprise


Heisann alle kjære blogglesere! Jeg har vært dårlig med oppdateringene her på bloggen, grunnet til mangel av ressurser. Mobilen min har gått helt i knus i løpet av 3 dager. Først knuste skjermen min innvendig, noe jeg overlevde siden jeg klarte og lese og skrive alt jeg skulle. På noen få dager klarte jeg og knuse den enda mer på innsiden, og utsiden av skjermen. 

Jeg har derfor bare hatt mulighet til å poste innlegg når jeg har vært hjemme, noe jeg ikke er så veldig mye. Skal bestille meg en ny mobil forhåpentligvis i løpet av helga, så når jeg får den blir blogginga som normalt. Setter stor pris på dere som følger og kommenterer bloggen min, tusen takk!

Har du knust mobilen din så mye før?

 

Fredagens drømmeantrekk

friday dream

Hva syntes du?

Video: DIY tank top with studds

Lagde en videoblogg ved midnatt i går, ettersom det har vært mange fårespørsler om dette. I videoen klipper jeg i en gammel tee, fester på studds og har beskrivelser for hvordan jeg gjør det. Enjoy!

Kameraet mitt er helt elendig når det kommer til fokusering i video, så unskyld for at videoen ble veldig uklar. Om det er noe du lurer på, så er det bare til å slenge igjen en kommentar under i kommentarfeltet, så svarer jeg enten i eget innlegg eller i ukens spørsmål senere i uka.

Hva syntes du?

Details
Hodebånd - DIY // Ringer - Usa, Gina Tricot & h&m //

Hva syntes du om hårbåndet mitt?

Antrekk 12.09.12

//Shorts - Cubus // Genser - BikBok // Denimvest og hårbånd - DIY // Belte - Primark // Veske - h&m //

DIY studded collar


Disse skjortene har jeg dip-dyet og festet på noen fete studds, gaad jeg er helt forelska i nagler, studds og lignende detaljer. Kjæresten min pleier og kalle meg Bowser (som er han slemme skilpadden i supermario, haha) når jeg bruker nagler etc..

Hva syntes du?

DIY ombre shirt


Med blits

Uten blits

I går bestemte jeg meg for og endelig bruke tekstilfargen jeg kjøpte på ebay i sommer. Kan ærligt si at det gikk litt skeis over noen plagg, men flesteparten ble råkule! På bildene over kan dere se hvordan skjorta mi endte, jeg har også festet nagler/spikes på kragen og lomma nå. Dere får se det senere.

Det sto at det skulle bli grønt, men turkis er minst like pent! Farget også en strikkegenser, og en denimskjorte, som jeg klippet om til vest. Syntes ressultatene ble råkule, og klarer så vidt og vente til strikkegenseren er tørr nok for bruk.

Har du noen gang gjort dette?

Antrekk 10.09.12


//Genser - tights - bikbok / Veske - Modekungen / Converse - All star / Armbånd - Gina Tricot / Solbriller - h&m / Skjerf - mamma//

Folkens, dette har vært en slitsom dag. Kan se på alle bildene at jeg ser helt utslitt ut, brusete hår og nesten ikke sminke (derfor har jeg solbriller på). Alt dette er grunnet sykdom og gymmen på skolen. Vi hadde orientering hvor vi løp runt i skogen i 2 skoletimer idag, sprekt. Nå sitter jeg igjen med syke hodesmerter og smerter i foten. 

 

Hva syntes du om antrekket?

Blurry outfit//skjørt , singelett - Bikbok // Sko - USA // Skjorte - h&m // Ring - Modekungen // Veske - Primark //

upsii, glemmte og ta av manuell fokusering da jeg skulle ta antrekksbilder tideligere i dag. Kjempetabbe. Bildene ble jo helt blurrete, Dere ser iallefall litt av antrekket, selvom den lille "effekten" var litt stiligt, så ble bare bildene helt feil. Skulle gjerne tatt nye antrekksbilder, men det er alt for mørkt ute og ingen plasser med godt lys her inne. Skal stille inn kameraet litt bedre i morgen, låver. 

Hva syntes du om antrekket?

BallerinaFlere som har kjedet seg i dag?

Anbefaling

Da var det tid for en anbefaling for dere som meldte dere på. Som vanlig hadde jeg minst 10 blogger jeg ville anbefale for dere, men jeg klarte etter mye lesing på bloggene og velge ut disse 3 bloggene. Det ble 3 blogger, som jeg har vært innom før også. Jeg har lagdt merke til alle disse 3 jentene før pga. bloggen er så bra, derfor valfte jeg ut dem. Gratulerer så mye!

Ragnhildfredrikke ;

Denne bloggen er bare helt fantastisk. Har vært innom den mange ganger, og jeg liker alltid det jeg finner. Hun er ei 16 år gammel jente som blogger om mote, hverdag og fotografering. Bloggen hennes er bare så søt og inspirerende.

lillsu.blogg.no

Bloggen til denne 14 år gamle jenta er også utrolig bra. Hun blogger for det meste om alt fra fotografering, antrekk og hverdag. Hun deler fototips som er utrolig gode, og hun tar helt fantastiske bilder med kameraet sitt. Verdt og ta en kikk innom denne!

 

cmvt.blogg.no

Denne 27 år gamle jenta har en helt fantastisk og unik stil. Hun tar fantastiske bilder og har gjenomførte antrekk. Hun har masse store, flotte bilder på bloggen sin, som jeg elsker.  Dere bør ta en titt innom bloggen hennes også!

Har du lest noen av disse før?

Autumn inspiration

Inspirert?

Issue 1.3

Er det bare jeg som syntes at den nye kolleksjonen til Nelly, issue 1.3 (link), ser dødsrå ut? Den er så pen, feminin men allikevell anderledes fra annet. Jeg absolutt elsker den, spessielt jeansen med dip-dye, capsen og den deilige veska. 

Hva likte du best?

New in: Black, white, blue and gold


Blå strikkegenser fra BikBok til 399 kr // Svart tights med skinndetaljer fra BikBok til 199 kr // Svart og hvit singelett fra BikBok til 99 kr pr stk. // Øredobber fra BikBok til 29 kr på salg // Maskara kjøpt på dagligvarebutikk (desperat, hehe) husker ikke pris //

Noe du likte?

Woman in black details


Noen detaljer du likte best?

Antrekk 08.09.12

// Skjørt - JC // Topp - Bikbok // Skinnjakke - Topshop // Smykke - Nelly // Wedges - dinsko //

More studio pictures


Ååhh gud hva jeg elsker fotostudioet på skolen. Må bare få sakt det en gang til. Lyset, bakgrunnen, detaljene jeg får frem, lovelovelove.

Forresten så vurderer jeg og bytte bloggplatform, 5 år på blogg.no har gitt meg så mye, men søker etter noe nytt som kanskje vill gi meg mer. Her på blogg.no har jeg trent meg opp, og blitt bedre til det jeg kan. Jag har økt interessen for blogging, mote og inspirering av andre. Nå kjenner jeg at jeg er klar for og ta steget videre, for og starte på noe nytt. Kan fortelle mer om dette på et senere tidspunkt.

Har du tatt bilder i studio før?

Antrekk 07.09.12


//Shorts - H&M // Genser - BikBok // Bluse - Nelly // Sko - DinSko // Vest - Carlings // Smykke - Gina Tricot //

Hva syntes du om antrekket?

PhotoshootI dag fikk vi teste ut fotosrudioet på skolen. Der var det satt opp lys, hvit bakgrund etc. Utrolig stiligt iallefall! Var så utrolig spennende og nytt å ta bilder der. Bildene ble så lyse, skarpe og klare. Gleder meg til og ha prosjekter og jobbe her. 

Hva syntes du om bildene?

Fredagens drømmeantrekk

Dream outfit

Hva syntes du om antrekket?

The Ragget Priest

Yhe ragget priest er ei fantastisk nettside som jeg akuratt oppdaget. Det er ei online klesbutikk, og de har bare helt sinnsyke klær. Alt er i motebildet på denne tiden, og ser bare helt råstiligt ut. Over ser dere 3 av mine favoritter hos dem. De får også ofte nye varer, så om du finner noe du vil ha, så må du bestille det raskest mulig. ååhh, love.

Hvilket plagg liker du best?

Antrekk 04.09.12
// Skjørt - New Look // Sko - Bianco // Topp & blazer - h&m //

Hva syntes du om antrekket?

Anbefale din blogg?


Vil du være med i konkurransen om en blogganbefaling på min blogg? meld deg på i kommentarfeltet under, så trekker jeg alt fra 1-3 stk som jeg anbefaler på søndag. Follow meg gjerne på facebook også, her.

Er du med?

Antrekk 03.09.12
//Genser, blyantskjørt & sko - Topshop // Veske - Tyrkia // Ringer - Modekungen //

Herregud jeg ser virkelig ikke ut på disse bildene. Må være de værste antrakksbildene jeg noensinne har tatt i 2012, uff jeg kunne grått av kvaliteten. Slik går det når du er for lat og sta til og gå ut før det blir mørkt, fml.

Hva syntes du om antrekket? 

Details


// Gullring - Modekungen // leopardring - Claires // Gullring - Tyrkia // Oransj - Gina Tricot //

Hvilken ring likte du best?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits