Video; Hårvideo!

Heisann!

 

Sorry for bad kvality på filmen, men siden dette er første gangen ever jeg lager hårvideo - er jeg unskylt. Lærte også at filmen blir 10x bedre med ett skikkelig videokamera som jeg ikke fant frem, og kameraet vinklet den andre veien. Lære, lære og mere lære. Så siden dette ble en liten "trial" kan man godt si, blir neste enda bedre.

  

 

 

Skal jeg fortsette å videoblogge? 

Antrekk #30.09.11

Heisann!

 

 

I dag følte jeg for å ha en chill-boho stil. Så da slengte jeg bare på meg den nye ponchoen min. Det ser ut som jeg går rundt med ett teppe over skuldrene, haha. Men det er varmt og godt. Perfekt når vi har klasserom i minusgrader. I kveld skal jeg ut, så da skifter jeg garantert klær. Senere kommer det også hårvideo! Så stay tuned.


// Poncho & Bukse - Gina Tricot // Singlet & smykke - H&M// Ringer - Usa, Tyrkia og Jc //

 

 

Hva syntes du?

Fredagens drømme antrekk

Heisann!
Nå var det endelig helg, denne uka har gått noe sinnsykt fort! Mange som har høstferie nå, men det har ikke jeg før i neste helg. Da skal jeg reise! Gleder meg som en liten drittunge. I dag er jeg generelt ganske slask. Så jeg om jeg skulle hatt på meg drømme-antrekket i dag, ville det hvert slik;Friday dream

 

//God helg og ha en fin ferie til dere som har det! <3

 


Hvordan er ditt drømme antrekk?

Duckface

Heisann!

Har virkelig tatt mange bilder nå! Prøvde meg på 100 forskjellige trutmunn bilder, men endte bare opp seende ut som en and. Ikke noe jeg legger ut på hele internett. Not at all. Begår ikke den tabben noen gang igjen, håper jeg. Derfor valgte jeg bare ett helt vanlig og normalt bilde. Det var nok historie om bildet, heh.

 

Jeg har fikset litt i kategoriene mine i sidemenyene. Jeg har slettet diverse kategorier som enten blir skjeldent brukt, eller bare er unødvendige. Laget også en ny, Antrekk. Var ei som spurte om jeg kunne lage en egen kategori for det, så lå ikke outfitene mine sammen med alle andre "mote" ting. Ønske oppfyllt. Jeg føler meg som den julenissen nå.

 

 

 

Hva har du gjort i dag?

Photo: Autumn is here

Heisann!

Endelig har bladene begynnt å falle av treet og endre farge. Derfor jeg elsker denne tiden av året. Alt blir så koseligt og fargefullt. Man kan bruke en kjempetykk strikkegenser uten og hverken fryse eller være for varm. Det liker jeg! Noe annet jeg alsker er det selve høstmoten! Ahh, Elsker formene, fargene og stilene! Love, Love oh love.

 

 

Hva liker du best ved høsten?

Antrekk #29.09.11

Heisann!
 // Bukse - Gina Tricot // Genser - H&M // Smykke - Fikk det av søskenbarnet mitt <3 //

 

Ignorer at du kan se Bh-en min... Skal kjøpe svart snart, hehe...

 

Hva syntes du?

New in

Heisann!

Har blitt litt mye new in nå, men dette er det siste før polen! Utenom bilsyketabeletter, shampoo og balsam and so on. For det må jeg ha med meg. Men her er altså alt det siste jeg har kjøpt.

 

Jeg trengte virkelig en ny høst-jakke. Jeg har gått rundt med en ikke-vanntett regnjakke. Den var drittstygg. Så i går tok jeg endelig saken i egne hender og gikk ned å kjøpte meg en jeg hadde sett på lenge. Jeg elsker den! Kjøpte også to olabukser, var heeelt in love da jeg så dem! 


Begge er fra Gina Tricot. Lyseblå kostet 499,- og den mørke kostet 299,-

Kåpe fra H&M kostet 599 ,-


 

 

Likte du det?

New poncho

Heisann! 

 

Kjøpte meg en Poncho på Gina Tricot for 149,- på Gina Tricot. Har sikklet etter den i noen uker nå. Så endelig er den min! Hadde den fargen jeg hadde lyst på, lykke! Den kan også brukes som skjerf, så den skal ligge pent i kofferten min til polen!
Skal søren meg klippe av Gina Tricot merkelappen, plagsom deluxe!


 

 

Har du poncho?

New ring

Heisann!

// Gina Tricot - 19 kr på salg :)

 

Hva syntes du?

Antrekk #28.09.11

Heisann!

 

I kunsten i dag har vi malt, så fingrene mine er så og si malebøtta selv - har retusjert dem da, haha! Malingen min endte opp å ligne på miss. grudge.... Talentet mitt i maling er 100 % bortevekk. Kan legge ut bilde av mine tideligere mesterverk som jeg liker å kalle det, en annen gang. Dette har jeg på meg i dag.
// SKjerf - BikBok // Blomsterring - H&M // Andre ring - Tyrkia // Øredobber - mamma (se på neste bilde)//


// Genser - Cubus // Strømpebukse - H&M //

 // Sko fra Bianco //

 

 

Likte du det?

Hårflette

Heisann!

 

Tideligere har jeg nevnt for dere at en av høstens hotteste hårfrisyrer blir å flette håret. Sideflette, liten flette, fiske flette, Pariserflette and so on. Alle fletter er dritkule! Synd at jeg ikke klarer noe mer simpelt enn vanlige fletter. Har prøvd meg litt på fiskeflette, men må bruke extension da. Om det er slik det staves, hehe

 

I dag har jeg ei slik flette. No big deal, men det er ei flette vertfall! Hjelper meg med å ikke få for mye hår i fjeset/øynene. Spessielt siden jeg enda er noob og sykkler til skolen i høye heler hver dag, hehe.

 

Senere i høst skal jeg også klare å få festet noen fjær i håret, er på jakt etter de perfekte! De skal ikke se for harry ut heller. Tenker meg at de har masse boho butikker i Polen eller Tyskland. Nå er det bare 11 dager til jeg reiser, tror jeg! 

 

 

Kan du noen spessiele flettemetoder?

Gina Tricot

Heisann!

 

 

Nå er jeg på vei til byn, trenger desperat ny jakke og noen bukser. Erfaringene mine forteller meg at bukseprøving tar så lang tid, at det er best å utføre alene. Nå kommer jeg forhåpentligvis hjem med en bukse eller to og ei jakke - Ellers kommer jeg til å dø av kulde i vinter. Alltid sent ute.

 

I byen, har vi ett senter; Markedet. Det er ikke så mange butikker der, men de har Gina Tricot, BikBok, Cubus, Glitter og H&M. Vet ikke om de har åpnet indiska enda, men i såfall skal jeg der også. Har ett gavekort på GT som må brukes vertall. flinke meg.

Møøkje! haha

 

 

Hva trenger du?

Your answers

Heisann!

 

Endelig fungerer noe for meg! Jeg skal serriøst prøve å unngå youtube, grrr - Håper dere liker svarene mine!

 

 

Hvordan svarte jeg?

Video på vei!

HEISANN!Kjenner jeg begynner å bli irritert når videoen ikke vil la lyden fungere - 2 ganger. Har suttet i 10 timer med opplasting til sammen nå. Hvem hater vell ikke når det skjer. Årrhh!!! 

 

 

Kom heldigvis på at jeg kunne laste filmen opp på Vimeo! Følte jeg var tidenes Einstein, om det er slik det staves. Så nå er filmen up to be om noen minutter! 

 

Har det skjedd med deg også?

 

Tonight tonight

Heisann!

 

Denne sangen ble spillt av på spotifyen min nå i stad, digger den! Liker spessielt den lalala delen, ahhh! Synd at jeg allerede har hørt på den for mange ganger. 

 

Liker du denne sangen?

Antrekk #27.09.11

Heisann!

 

 

I dag har jeg egentlig bare slappet av, bare sløve og kjekke timer på skolen. På slike dager bruker jeg ikke lang tid å kle meg, selvom jeg forsov meg i 30!? minutter i dag. Ikke bra! Føler meg skikkelig crappy. Nå som jeg har tatt outfit bilder kan jeg hoppe oppi joggebuksa og ullsokkene igjen, me gusta!


//Genser og smykke - H&M // Bukse - Cubus // Tube bh og øredobber - BikBok//

 

 

Hva syntes du?

Inspirasjon; Zara

Heisann!


 

Liker du zara?

My favorite ring

Heisann!

 

Denne ringen har ingen av dere her i Norge sett før, den er fra USA. Kjøpte den på en designerbutikk, dyreste ringen jeg norén gang har kjøpt. Hater egentlig aseccories prisene her i Norge, men denne ble ett unntak. Den lå i ei hylle på butikken og bare ropte på meg, så jeg måtte bare ha den.

 

Uheldigvis ble den ødelagt dagen jeg kjøpte Macbook pro´en. Jeg var så overbeskyttende over pc´en at når broren min nærmet seg, dytta jeg han unda, å han reiv av meg ringen, og ødela den. Ikke se på meg som den krigeren nå, det er bare slik søsken er. 

 

I dag (etter 6 mnd) har jeg endelig tatt meg tid til å fikse den! Wihuu! Følte att det virkelig var på tide nå, late meg.


Babyeeen min <3

Looove! <3

Selvbruningsflekker er guddommeligt! <3

 

Hva syntes du om ringen min?

 

Antrekk #26.09.11

Heisann! 

// Shorts - Gina Tricot / Cardigan - Jc / Topp og tube bh - BikBok//

 Søteste toppen fra bikbok på lenge! Aldri brukt den, enda jeg kjøpte den for 1-2 mnd siden!

Ring fra Tyrkia

Ring fra Claires

Øredobber fra en random butikk på Palm Beach

 

 

Hva syntes du?

Nastygal inspiration

Heisann!Jeg digger klærne til nastygal.com. Jeg digger måten de setter sammen klærne på og hele utførelsen. Klærne blir bare 1000 x ganger bedre når de har brukt Jeffry Cambell sine sko på alle antrekkene denne sessongen, missunelig.

 

 

Liker du Nastygal?

Life is full of happiness

Dette er ting som gjør min hverdag lysere, og gjør meg rett og slett lykkelig!

♥ Å våkne om morgenen å tro at denne dagen blir perfekt! Ta på seg favoritt antrekket og bare smile til alle forbigående fordi du har en god dag, kan gjøre en annens dag bedre.♥ Å vite at det er folk som setter pris på alt arbeidet jeg legger i denne bloggen, får inspirasjon og faktisk leser mine tekster! Jeg har lest så mye om tips til en bra blogg, men egentlig finnes det ikke ett manus for en blogg. I høstferien (uke 41) kommer det ett innlegg om hva jeg ser etter i en blogg for å like den.

 

♥ Å høre på en helt nydelig sang er lykke. Ingen følelse er bedre enn å ligge på senga å høre på favoritt låta, min for øyeblikket er Moves like jagger og Stereo hearts  og It Girl. Kan ikke høre mer på de på spotify. Wow, pia har fått seg spotify. Gidder ikke å laste ned sanger lenger, tar så masse tid i lengden.

♥ Det skjer ikke ofte, men å smile til en helt fremmed og faktisk få ett smil tilbake er lykke. Man får virkelig mange sommerfugler i magen av å vite at man kanskje gjorde en vill fremmed´s dag tusen ganger bedre. Jeg blir vertfall glad hvis jeg møter en annen´s smil.

♥ Å vite at du er til nytte. Det og hjelpe noen er en ganske grei vei til nytte. Bare det å støvsuge ett rom for foreldrene dine å vite at de setter pris på det, herlig. Eller noe så enkelt som å råde ei veninne som trenger hjelp eller støtte, jeg blir alltid glad av å vite at folk liker det jeg gjør for dem.

 

Hva gjør deg glad?

Bimbo angrep

Herregud for en dag. Har vert ute i hele dag med masse morroheter! Jeg var jo med Victoria, som vanlig. Vi gjorde det mest random mulig, vi startet med å se to sessonger av fantommas. Haha, dør! Utrolig morsomt å kunne synge med på kjenningsmelodien. Sing along!

 

Etter en god del latter fikk jeg helt bimbo-anfall og bare følte for å ta masse brunkrem på leppene uten noen grunn. Tok lipgloss oppå, haha latterlig. Hadde ikke planlagt å legge dette ut på bloggen, men here you go:

Planlegger å gå slik på haloween, hva syntes du?

 

Etter mitt lille fjortis anfall, gikk vi ned til Brun og blid, tror ikke jeg trenger å si hva som skjedde der. Det var vertfall de 18 beste minuttene denne dagen ♥ Vi gikk også på kino; Friends with benefits, beste filmen på lenge! haha, satt å lo godt for oss selv på bakerste rad. Dere bør gå å se den! Her er noen bilder fra våre hypreste stunder i dag;

 


W-Playboy #1

W-Playboy #2

Yaaay!Stress med kamera i solsengen!

Etter 18 herlige minutter! <3

 

 Vil bare si at jeg er tragisk som fatisk legger dette ut. Uffamei. Nå skal jeg lage spørsmålsrunde og sove! God natt.

Har du tatt sol før?

I LOVE LOOKBOOK

Heisann!

 

Noe du likte ekstra godt?

Nydysjet og brun

Heisann!

 

Er helt våt i håret, tar meg ikke ut på noen bilder. Uff.. Derfor blir det bare de elskede speilbildene. Har tatt selvbruning fordi jeg følte meg som ett lik i går. Skal også ta litt sol i dag, 2 måneder siden sist!? Elsker musikken i solariumet!! <3 (ironi.). Først skal jeg til Victoria, bli tørr i håret og ta outfit bilder. Ha en fin dag videre!

 


Bilde 40/68 , hard...


Speeeiiiil

Vet dere liker speilet mitt! Wow, det var rent btw.

 

Hva skal du i dag?

Rutete eller normale skjorter?

Heisann! 
Routes VS none
Hvordan skjorte liker du best?

Whitney Port for Bik Bok

For dere som ikke vet det, så skal Whitney Port designe masse klær for BikBok. Kolleksjonen hennes er kjempelekker, og består av 13 forskjellige plagg. Den 6. oktober klokken 18.00 slippes kolleksjonen ut i bikbok butikker i hele Norge! 


Er du så heldigat du bor i Oslo-området, kan du få møte selveste Whitney! Hun vil nemlig møte i oslo eventet når kolleksjonen slippes i Bik Bok-butikken som ligger på Karl Johansgate 12. Det er åpent for alle! Så alle dere heldiggriser som bor nær Oslo, dere bør så absolutt gå!


Hva likte du best?

Antrekk #24.09.11

Heisann!

 

Sitter barnevakt på lillebroren min, Jonas. Han er engleunge, sitter for seg selv med tv, godteri og noe snurrebass greier, haha! Jeg selv føler for å ha ett lite Sex and the city maraton i dag! Digger det. Jenter, storby, shopping og masse, masse klesinspirasjon. Digger måten folk i de to fimene kler seg. 


Hater selvutløser, fokuserer på veggen og ikke meg!?!!?


// Skjerf - ? / Shorts - Gina Tricot / Skjorte - BikBok / Singlet - H&M//Eeeelsker dyreprints!

 

 

Hva syntes du?

Vi har alle vært små!

Heisann!Av og til føler jeg bare for å se tilbake på gammle bilder, da jeg var liten og søt. Det første bildet er meg første skoledag i 1.klasse. Var så stolt. Dette var en av de første gangene jeg fikk kle meg selv opp. Jeg hadde handlet med mamma og plukket ut alle klærne selv. 

 

Det andre bildet er det første karneval-outfiten min noensinne. Vet ikke hvor gammel jeg var, men ikke mye vertfall! Her hadde mamma stylet meg opp, farget håret mitt og sminket/malt meg. Utrolig kult å tenke på! Tror neppe jeg skal legge ut bildet da jeg satt i badekaret med rosa vann og rosa hår...

 

Når begynte du å kle deg selv?

Dårlig råd, men lyst på inspirasjon til bloggen?

Heisann!

 

Alle har vell hørt om motebladet Costume? jeg personlig elsker det. Har lest det utallige mange ganger nå. Fra det magasinet får jeg inspirasjont til både klesstilen og bloggen. I de bladene kan du finne alt fra guider, tips og masse, jeg gjentar masse inspirasjon.


// forrige utgave av costume

I lengden kan det bli dyrt å kjøpe masse magasiner hver gang de kommer ut. Derfor har jeg nå fått bestilt de 3 nykommende bladene av Costume av bladkongen.no. Jeg tjente faktisk ca. 60 kroner på det. For å være unøyaktig korrekt vil det si nesten ett nytt blad.

 

 Så mitt lille tips til dere i dag er å abonnere på et blad dere virkelig liker! Man sparer masse penger på det, og ikke minst, du sparer masse tid. For dere selværklærte latinger (lenge leve) så trenger dere ikke å gå ut på butikken en gang. Det liker vi!


// en stk fornøyd jente!

 

 

Hvilket blad leser du?

Last friday night

Heisann!

 

Det var kjempegøy i går. Kristine, Anne og jeg koste oss masse! Vi skulle leie film, men så var det supersalg på alle filmene. 59 kr for én, 199 kr for 5 og 299 for 10 filmer. Så vi kjøpte oss 5 filmer i samme slengen. Skal legge ut bilder av filmene på mandag, for nå er jeg hos pappa.

 

Tilbake til poenget. Vi så på en utrolig ekkel film som ikke var noe kjekk i det heletatt, det eneste som var litt morsomt var at vi ga navn til alle rollene i filmen. Jeg var for eks. en rødhåret lege, Kristine var en japaner, and so on. haha, vi hadde det så kjekt!

 

Jeg to (uheldigvis) ingen bilder, så jeg måtte taAnne sine bilder fra hennes blogg. Smarta laster bildene opp i ett mindre format enn meg, fuuu!


Meg og Anne <3

Nomnomnom!

Meg og Kristine <3

Rottejentamiii <3 Kristinee <3

 

Hva gjorde du i går?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits