Antrekk; Spiked denim
Skjorte og tights - Bikbok        Denim - Asos (nagler selv)        Lue - Ebay       Topp - H&M


Du kan gjøre hva du vil, om du bare jobber for det


Nå som skolen akuratt har startet, er det utrolig mange som bare ønsker at de lange, slitsome dagene skal bli over. Mange venter intenst på at ferien skal starte igjen, og har allerede fylt opp høstferien med planer. For meg er det helt annerledes, jeg gleder meg hver dag til å sitte på skolebenken. Det sier vel seg selv, siden jeg sitter nå på en søndag og tenker på skolen.

Da jeg skulle velge skolelinje, tenkte jeg mye på interessene mine. Jeg liker å fotografere, og jeg har ikke noe imot å sitte på datamaskinen en hel skoledag. Slik fant jeg ut at media linja var perfekt for meg. Da jeg begynte ble det bare kjekkere, jeg fant flere spennende ting på linja som var interesante. Grafisk, film, og journalistikk er alle utrolig kjekke ting å jobbe med. 

Hver morgen våkner jeg max en halvtime før jeg løper ut døra i all hast, med frokosten i hånda. Jeg er motivert, og klar for å jobbe meg frem til et godt yrke. Jeg tror at så lenge du liker det du gjør, så jobber du bra og får gode karakterer. I alle år har jeg fått vite at jeg er ett skolelys, englebarn, og hun som alltid får gode karakterer. Dette har nok masse med min motivasjon for å jobbe meg frem til å gjøre noe jeg virkelig liker, og vil.

Jeg håper at mange av dere som leser bloggen min også har det slik. Dere som begynte på vidergående i år, jeg håper også at dere elsker linja dere har valgt. Da kommer dere til å overleve alle årene på vgs. Dere kommer til å få en jobb som dere stortrives med, og det unner jeg alle. Så folkens, hold dere motivert - da får dere til alt.

Hvilken klasse/linje går du på?

Antrekk; Black & yellowTee & sunnies - h&m        Tights - Bikbok        Sko - Dinsko

Hva syntes du om antrekket?

Leopard flatforms, yeah
I går kjøpte jeg disse stilige skoene på Din sko. Var heelt forelska, og har sett etter lignende en god stund nå. Kjente lykken spre seg inni meg da de hadde tatt prisen ned fra 299, til bare 99kr. Lucky me, min størrelse var siste dem hadde inne.

Hva syntes du om skoa?

Dagens antrekk

Hva syntes du om antrekket?

Outfits i would love to wear

outfit
Ruter, ruter, ruter. En trend denne høsten som jeg digger. Nei, jeg elsker det. Jeg liker å gå med store skjorter til noe enkelt. Med noen rocka sko og en lue som topper antrekket. TIl det kan du velge omtrent hvilken bukse og topp som helst. Det går ikke ann å ta feil med en slik skjorte! Baggy, comfy og utrolig dtilig å se på. 

 

outfit

Jeg har fått heeelt hekta på platforms. Ønsker meg noen i leopardprint, det er så pent. Burgunder fargede bukser er også så utrolig pent på mange forskjellige måter. Du kan kle det både opp og ned til fest og hverdag, loveit.

outfit
Noe annet jeg har forelsket meg i er runde jakker og store denimjakker. Har også fått dilla på å feste nagler på klærne mine, slik som over. Mener at slike enkle antrekk med en enkel hood, denimjakke og en svart bukse er så pent, enkelt, men alikevell stilig å trendy sammtidig. 

Lenge siden jeg har gjort et innlegg som dette nå, har gått i bare mine egne antrekk her på bloggen så alt for lenge. Var virkelig på tide å poste noe litt varierende. Har lite å gjøre på skolen for tiden, så hvorfor ikke utnytte tiden til å lage blogginnlegg? nettopp.

Hvilket antrekk likte du best ?

Antrekk
Skjorte - Ebay        Tights & singelett & lue - H&M        Iphone veske - Michael Kors

Arr, onsdager er herved ukas dårligste dag. Å starte dagen med 2 timer gym er ikke gøy, serlig ikke når vi har bip-testen den første gymtimen etter sommerferien! Jeg ser jo helt crappy ut på både håret og sminka, fordi bildene ble tatt rett etter gymmen, hehe.

Hva syntes du om antrekket?

AntrekkVest - DIY        Bukse - Bikbok        Skjerf - Gina Tricot        Genser - h&m

Hva syntes du om antrekket?

Back-to-school outfit
Skjorte & bukse - Bikbok        Cardigan - Gina Tricot

I dag har vært en ny start på et nytt skoleår. Den første dagen av et nytt skoleår er som oftest den det blir sendt hjem mest papirer. Så kvelden min har gått ut på å fylle inn skjemaer, sjekke stipend, tegne av timeplanen ect... Utrolig gøy måte å få ut kreativiteten forresten, hadde glemt hvor gøy det var å fargelegge å tegne en egen timeplan i boka, wii. 

Hva syntes du om antrekket?

Bees, bees, bees


Har fått skikkelig sansen for å ta bilder av biene som flyr fra blomst til blomst. Jeg må være kjapp, forberedt, og følge etter en bie i evigheter for å få ett bra bilde. Det er en liten utfordring, siden biene ikke er i ro i mer enn 2 sekunder. Jeg elsker å utfordre meg selv, og gleder meg til jeg får kjøpt ei ny makro-linse. Da skal jeg ta masse nærbilder av små ting. 

Hva liker du å ta bilde av?

Dagens antrekk
Topp - h&m        Cardigan - Gina Tricot        Bukse & skjerf - Bikbok        Veske - New yorker

Hva syntes du om antrekket?

Dagens antrekkVest - DIY        Bukse - Bikbok       Topp - h&m      Skjerf - mamma sitt..

 Hva syntes du om antrekket?

DIY; DenimvestI går bestemte jeg meg for å bare klippe av armene på denimjakka mi. Jeg har også lyst å sy blonder på ryggen, og feste noen studds på den. Er utrolig fornøyd med ressultatet, diy er en så lett og fin måte å fornye klær på. 

Forresten så selger jeg kameraet mitt -> her <-. 

Hva syntes du om vesten?

Summer Haul


Kåpe fra BIkbok, 499 kr                                                                      Tee fra Gina Tricot, 179 kr


Genser fra h&m, 199 kr


Kjole fra Gina tricot, 49 kr                                                                      Skjorte fra Bikbok, 299 kr


Blondekjole fra New yorker, husker ikke pris                                                                                      Grått skjørt fra h&m, 199 kr


Topp fra Bershka, 129 kr                                                                      Skjorte fra Zara, 499 kr


Jakke fra New Yorker, 79 kr                                                                      Cardigan fra Gina Tricot, 199 kr


Begge fra Tyrkia, husker ikke pris.


1. 99 kr fra Bikbok       2. 99 kr fra New yorker        3. 149 kr fra h&m        4-5. fra Tyrkia, husker ikke pris.

Dette er noe av det jeg har kjøpt i sommer. Har handlet en god del, men mye av det er til høsten. Jeg er mer høst-person enn sommer-person. Jeg elsker å kle meg i store varme gensere og tulle meg inn i skjerf, fremfor sommershortser med en enkel topp. I morgen kommer en slags "del 2" av innlegget, fori jeg har ikke fått tatt bilde av skjerf, smykker, sminke osv.

Noe du likte? Dagens antrekkBukse - h&m         Jakke & veske - New yorker         Tee - Gina Tricot        Sunnies - Bikbok

 

Hva syntes du?

Inspiration comes from the inside


Etter at jeg flyttet inn i det nye huset for et godt år siden, har jeg fått en helt ny stil på interiøret. Rommet mitt inspirerer meg til andre ting. Så jeg prøver å sette pene ting på rommet, for å få god inspirasjon. Mange lys med forskjellige dufter, korger, smykker og skåler over alt. Jeg har også et åpent klesskap, slik at hver kveld før jeg sovner kan jeg se på klesskapet mitt, og planlegge antrekk for den kommende dagen. Inspirasjonen min kommer fra innsiden, altså soverommet mitt.

Hvor får du inspirasjonen din fra?

 

Raindrops falling down
Hva syntes du om bildene?

Dagens antrekkTights - New Yorker         Jakke - Asos (nagler DIY)        Hettegenser & singelett - H&M

Hva syntes du?

All good things must come to an end


Nå er snart sommerferien over, og det er bare ett par hundre til neste. Heldigvis starter vi på vgs ikke før på mandag, grunnskolen begynner jo på torsdag. Det betyr litt flere lange netter, og litt flere dager på å få døynrytmen på plass.

Senere idag, eller i morgen kan jeg muligens legge ut bildedryss med flashbacks fra sommerferien. Jeg må ikke glemme å legge ut alle innkjøpene mine, siden jeg har vært litt sløv på den siden. 

Når begynner du på skolen igjen?

Dagens antrekk

Jakke - Asos        Bukse - Nelly        Tee - Tyrkia        Solbriller - Bikbok        Veske - New Yorker

Hva syntes du?

Dagens antrekkBukse & topp - h&m        Jakke - Cubus (nagler DIY)        Sko - Aldo        Veske - New Yorker         Smykke - Bikbok        Armbånd - Gina Tricot

Hva syntes du?

Dagens antrekk
Skjorte & lue - Ebay        Tights & singelett - h&m        Veske - New yorker        Skjerf - Bikbok


Hva syntes du?

Antrekk 04.08.13

Genser - h&m        Bukse & skjerf - Bikbok        Klokke - CMYK

Noen av dere kan sikkert se at håret mitt er blitt litt kortere, og gjerne litt rødere. En av de siste dagene i Tyrkia farget jeg etterveksten og generelt hele håret litt rødere. Jeg liker å utforske og leke litt med hårfarger, og det er ikke få jeg har hatt i løpet av de siste årene. Jeg stortrives med rødt hår, og tror dette er noe jeg vil holde meg til en stund fremmover. 

I dag skal jeg også få prøvd å filme inn innkjøpsvideo for hele sommeren. Har ikke delt noe av det jeg har kjøpt, så kan lage en video som trøst. 

Hva syntes du?

Almost over


For en fart tiden har fått i det siste. Det føles som om sommerferien akkuratt startet, og jeg har glemt ut bloggen helt. Har vært litt herlig med en liten pause, med tanke på at jeg var på ferie og slik. Nå håper jeg at dette har vært min siste "pause", og jeg skal komme tilbake med masse bilder og antrekk fremmover. 

Tanken på at skolestart bare er 2 uker unna er både spennende og grusomt. Jeg elsker å gå på media, men hater å stå opp tidelig. Allikevell har jeg troen og håpet på at dette skal bli et utrolig bra skoleår, med mange minner og gode ting i vente. 

Hvilket trinn begynner du på til høsten?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits