hits

Ukens spørsmål #11

Åssen kameralinse har du brukt her? :)
På bildene i dette innlegget, har jeg brukt denne linsa.

Hvor mye kosta den linsen? 
Jeg fikk den i Julegave på forskudd fra pappa, så vet ikke.


Hvor mye kostet det med frakt og alt for det rosa dekselet og tastatur tingen på maccen din?
Jeg har kjøpt alt på Ebay, dere finner flere lignende her.

Har du instagram? Liker bloggen din veldig godt, du har bra stil! :)
Tusen takk! Ja, det har jeg: Piavinningland


Hvordan har du det på media?
Jeg har det kjempebra. Elsker alle fagene, avslappingen og alt som er annerledes mellom media-linja og vanlig skole. Det eneste minuset er at klasserommene er så kalde at etter 2 uker har jeg prestert å bli syk.. Kan skrive et innlegg om alt dette senere.

Hva gjør dere på media linja?
Akkurat nå holder vi på med et spennende fotoprosjekt, og det neste prosjektet vi skal innom er journalistikk og grafisk. Kan skrive litt mer om dette også senere.


Når får vi se soverommet ditt?
Vi skal på Ikea på lørdag for og handle inn siste detaljer til rommet mitt, så kanskje på søndag! Men jeg har desverre ikke fått rett garderobedører enda (lever med åpent klesskap), så dem får jeg vise senere. 

Kan du legge ut flere DIY?
Ja det kan jeg! Holder på med masse småprosjekter nå for tiden.  

Noe du lurer på?

Outfits of August

Hva syntes du om mine august-antrekk?

Stikkord:

Tank tutorial

Ååå, denne jenta har utrolig bra stil, og ikke minst utrolig gode videoer på youtube. Hun har youtube account med tvillingsøstera, og begge er over gjennomsnittet glad i mote. De kler seg bra, viser innkjøp og har utrolig gode DIY. 

Skal klippe om noen av t-skjortene mine om til tank topper snart, skal følge måten hun viser på videoen. Det ser så lett ut, men jeg kan bare fårestille meg hvordan det blir når jeg leker med saks, hehe.

Hva syntes du om tank topper?

Stikkord:

Fredagens drømmeantrekk

friday fream

 

Ville du gått med dette?

Stikkord:

Trend; høst 2012

studded

Studds har vært inn ganske lenge nå, men det fortsetter som trend utover høsten. Vi kan finne studds og nagler på omtrent alle plagg og tilbehør. Om de ikke har det, kan du kjøpe egne på en hobbybutikk (eller ebay som meg), og feste dem på klærene selv. Det blir utrolig stilig, selvom det tar litt tid.

Knitt
Store, varme og deilige strikkegensere/jakker blir superhot utover høsten, ikke minst behagelig. De som er litt grovere i strikken er dem som blir det store innenfor dette området. Skal selv kjøpe meg ei strikkejakke i grovt ull for vinteren, det er både comfy og classy og kan kombineres til kjoler, skjørt og alt. Snøhvite strikkegensere blir forresten utrolig hot også!Denim

 Denim er en av mine favoritter. Det kommer mange bukser med boyfriend-cut fremover, gjerne dem med brett nederst på beina. Det er også sykt stilligt meg jeans med mønster på, som stjerner, mønster og tye-dye. Denim jakker og vester ser også ut som om dem er kommet for å bli i en lang stund. En annen buksetrend er å bruke tights og strømpebukser i alle slags mønster og farger, syntes selv dette er dødsstiligt.

burgunder

 Høstens helt klart hotteste farge blir burgunder. Selv elsker jeg fargen, den er så rolig og varm, men alikevell litt kald. Det er lett å style denne fargen med andre farger, for den passer generelt med ganske mange andre. For å få ett litt laidback antrekk, ville jeg kjøpt meg en oversized knit og brukt den med ei svart bukse, et stort statement smykke eller et sjal og converse. 

camo

 Herregud jeg har siklet over militær jakker og tank-topper lenge. Jeg elsker militær fargene. De er lette å kle opp, og grønnfargen er bare helt nydelig. Om jeg kunne handlet inn en helt ny garderobe hadde den bestått av masse klær i mørke og litt dystre farger, bare fordi jeg elsker det. Har selv ett bar militær inspirerte boots med heels, feminimt men røfft.

kingblue
Kongeblå, fargen som aldri går av trend. Denne fargen er bare helt nydelig, fantastisk og alt. Det er utrolig lett å leke og mikse rundt med disse fargene. Jeg har selv elsket denne fargen i mange år, det har også trendsettere gjort. Ett helt enkelt antrekk kan sprites ogg ti hakk ved å sette på et plagg eller noen detaljer i denne fargen. Loveit!
Hvilken trend liker du best?
Stikkord:

Antrekk 30.08.12
//Genser - Loul / Bluse - Nelly / Strømpebukse - h&m / Veske - Mango//

Det er helt sykt kaldt her i Haugesund nå for tiden, jeg kan virkelig ikke fordra det. Hadde på meg ullgenser og to strømpebukser i dag, alikevell fryser jeg meg skakk i hjæl.

Da jeg kom hjem var det også nok en nedtur, det pøsregnet da jeg skulle ut å ta bilder. Så grunnen for crappy antrekksbilde er rett og slett at kamera sto inne mens jeg sto rett utenfor hoveddøra med selvutløseren, great.

Hva syntes du?

Stikkord:

Tumblr


Har fått meg tumblr for dere som ikke visste det. Trykk på bildet for å gå inn for og se :-)

Hva er din tumblr? jeg follower alle.

Stikkord:

Contrast


Er du som meg og liker svart/hvitt bilder?

Stikkord:

We all like to listen to music


Hvilken type musikk hører du på?

Stikkord:

Hakuna Matata


Du lever bare en gang.

Hva er det beste du har opplevd?

Stikkord:

Antrekk 27.08.12

// Blazer & hals - BikBok / Sko - Converse / Topp - Carlings / Armbånd CMYK / Shorts - CMYK //

Stikkord:

New camera Lense


EFS 55-250mm f/4-5,6 IS    

Passer perfekt til canon kameraet mitt, jeg virkelig elsker å ta bilder med denne linsa! Siden protrettlinsa mi ble tatt av vinden da jeg var på klassetur, var virkelig denne linsa ett godt plaster på såret. 

Denne gangen har jeg UV-filter på linsa, som etter rådgiving av andre skal være livsreddende fo linsa. Jeg har også en tråd på linsebeskytteren slik jeg ikke skal miste den, genialt.

Har du denne linsa?

Stikkord:

Antrekk 26.08.12

// Jakke & Tee - Bikok // Sko - Toms // Skjerf - Gina Tricot // Shorts - Cubus //

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Butterfly fly away


Har du noen gang hatt lyst til å bare forsvinne?

Stikkord:

Photos


Tok disse bildene da jeg var på Utsira med hele media linja mi. Bildene har ikke vært gjennom noen som helst form for redigering, og utrolig nok ble jeg utrolig fornøyd med dem! Alle bildene er utrolig nok tatt med manuelle instillinger og med standar-linsa 18-55 mm, som fulgte med kamerahuset (ettersom vinden dro protrettlinsa mi i bakken, og delte den i 4 biter). 

Hva syntes du om bildene?

Stikkord:

Antrekk 24.08.12

// Shorts - DIY / Topp - BikBok / Denim vest - Topshop / Bandana - Ebay / Sko - Converse / Solbriller - h&m //

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Fotografering

Endelig er jeg hjemme på fastlandet. HAr hatt to supre dager på Utsira med media-klassen min. Har snakket med en god del av folka jeg skal gå i klasse med, og alle virker helt fantastiske. Da jeg startet trodde jeg det at det skulle være mange overlegne folk, men det er absolutt ingen slike. Håper og tror at klassen min blir helt super og gir meg vertfall étt superbra skoleår.

På turen hadde vi også noen undervisningstimer, og herregud jeg har lært mye om foto. Skal aldri bruke auto-fokus på kamera igjen. Har lært hvordan vi kan bruke manuell, og bildene blir bedre enn noensinne. Har blitt så inspirert at jeg også skal kjøpe meg ei ekstra skolebok med bare foto/film-regler og tips. Håper den blir superbra, så kan jeg dele en god del her på bloggen om dere vil det.

Kan du bruke manuell på kamera?

Stikkord:

Fredagens drømmeantrekk

olalala

 

Ville du gått med dette?

Stikkord:

Green
Hvilket bilde liker du best?

Stikkord:

My top cravingsEn herlig marineblå strikkegenser fra BikBok. Ei røff og utrolig tøff militærjakke fra Topshop. DIY dip-dyed skjorter. Mulberry Alexa veska (lovelovelove). Noen rare, men stilige sko fra Topshop. En tee med ett tøft design på fra BikBok.

Hva vil du aller helst ha for tida?

Stikkord:

My head is full

Heyoo! For noen stressende dager jeg har hatt, har titusen ting jeg skulle gjort, men alt for lite tid. Barnevakter, handling av skolesaker, husarbeid, pakking, foreldremøte and so on, lista er langt lenger. Ved sidenav alt dette prøve jeg alt jeg kan å få presse inn litt tid til venner og kjæresten. Fælt at jeg sovner så tideligt da.

I morgen reiser jeg på klassetur til Utsira med klassen, hvor vi skal overnatte til fredag. Vet ikke helt om jeg rekker å forhåndsskrive noen innlegg før jeg sovner i kveld, men skal prøve.

Gleder du deg til helg?

Stikkord:

Antrekk 22.08.12// Sko - Cinverse / Denim - Monki / Shorts - Topshop / Tee - Cubus / Hals - BikBok //

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Livet er ikke alltid en dans på roser

Herregud hvor slitsomt det er å sitte 2 hele skoledager og bare få masse info om det kommende året mitt på Vardafjell vgs. Har sovnet senest 10 hver eneste kveld, og kjenner allerede på meg at jeg lett kunne sovnet i dette sekund om jeg ville. Vi starter med vanlige skoledager i morgen, og allerede på torsdag skal vi på "bli kjent - tur" med begge medie klassene. 

Er du trøtt for tiden?

Stikkord:

Antrekk 21.08.12

// Sko - Toms / Shorts - DIY / Veske - Modekungen / Skinnvest - Carlings / Bluse - Bikbok / Topp - h&m //

Hva syntes du?

Stikkord:

6 old outfits
Hvilket liker du best?

Stikkord:

Im not who you think I am

Hellau kjære lesere sorry for min lille bortgang de siste dagene av ferien, men det var til mitt eget beste. Jeg hadde bare ett behov for å være ung og dum å bare henge med masse venner og nye livet fullt ut. Har sovet i telt i hagen, noe naboen ikke likte ettersom hun tilkalte politiet. Kjempekoselig, fikk bare beskjed av purken om å kose oss videre.

Men poenget bak dette innlegget er i bunn og grunn at selvom jeg vanligvis alltid legger ut masse normale bilder av meg selv, der jeg smiler og ser gla ut. Er en av mine største interesser å ta masse køddebilder. Jeg er sjeldent så serriøs som på bloggen i virkeligheten. Som dere ser på bildene så er jeg oftest ganske stygg/rar/merkelig på de fleste. Dette er alle bilder som egentlig aldri skulle få møte internettens dagslys, takk for at jeg dummer meg selv ut.

Av og til har jeg bare et behov for å t afrem photobooth og ta hauger av stygge bilder av meg selv, da får jeg det innmarri morsomt når jeg ser tilbake. Dette er spessielt morssomt på skolen, da jeg ikke har noe bedre å ta meg til.

Har du en hel haug med rare selvdigger-bilder?

 

Stikkord:

En helg

Åå, bare en helg igjen av sommerferien, kjenner jeg er megaklar for skolestart nå! Denne helgen skal nytes, så nå skal jeg snart ut på tur langt i gokk med kjæresten. Wi så gøy, har snart fått døgnrytmen på plass også, så slipper jeg og sove meg gjennom alle skoledagene på den nye skolen også, hehe. Vidergående skal bli gøy, har så mange fine forventninger.

Når begynner du på skolen?

Stikkord:

DIY: Cut my pants


Pleier du og klippe i dine egne klær?

Stikkord:

Antrekk 15.08.12

//Blazer, solbriller & topp - h&m // Shorts - DIY bukse // Skjerf - bikbok // Sko - Toms // Veske - Modekungen //

Hva syntes du?

Stikkord:

New to my hair
Hair cuff fra h&m 40 krFjær fra Glitter 10 kr

Hva likte du best?

Stikkord:
Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Februar 2016