Antrekk i August måned

Hei!


I august har jeg brukt ganske varierte antrekk. Jeg kler meg etter hvordan jeg føler meg. Er jeg glad kan jeg bruke masse farger osv. Jeg bryr meg ikke så mye om stil og slikt, men keg bryr meg om at jeg liker klærne jeg selv har på. Jeg bruker ikke klær jeg ikke liker bare fordi det er "inn". Håper ingen andre gjør det heller, for klær uten selvtillit er ikke kult!Nå skal jeg se videre på Idol. Elsker å se dem som ikke kan synge, blir flau inni meg! Haha. Det er bare det sosm er gøy egentlig.  Jeg skal også få sjekket ut hvordan jeg laster ned Picasa 3 til mac.

 

Hvordan er din klesstil?

 

Polen turen min

Heisann!Takk for kommentaren! Det var ikke kalt, jeg fryser nesten aldri. Dessuten hadde jeg med meg strømpebukse til krisetilfeller. Hehe. Det med Pc´en blir litt vanskelig. Om 38-39 dager skal jeg til Polen. Da skal jeg reise med hvite busser. Det vil si at jeg har 0 kontroll på når vi kommer over internett eller om det er internett på hotellene. Dessuten risikerer jeg ikke å ta med Macbook pro til 10 000 kr med den klassen jeg har... Dessverre. Det er ikke noe gale med klassen min, men skal ikke gå inn på detaljer. 

 

Jeg kommer til å skrive litt nærmere om Polenturen når det nærmer seg enda mer. Husker da det var 41 uker til, da gledet jeg meg noe syyykt! Jeg gleder meg enda. Det blir blogging, Anne Marie skal blogge for meg. Jeg skriver innleggene så poster hun dem. Gled dere! Har skrevet ganske masse spennende! Kanskje jeg skal lage en video også!

Meg og Anne i dag

Haha, jeg stresser med føttene.

Meg og jentamiii <3 Vi skal gifte oss snart btw.

Random.com

 

Har du vært i Polen?

Rihanna ft. Nicki Minaj

Hei!

Jeg er bare helt forelsket i denne sangen. Den er så nyyydelig! Jeg digger begge damene, de tør begge å være seg selv! Ble så lei da jeg fant ut at jeg ikke kunne gå på Rihanna konserten, kommer hun igjen skal jeg se! Det samme med Nicki Minaj, jeg er ikke kjempefan, men digger dama! 

Sangen heter Fly, og teksten er helt nydelig. Bare Jeg ber alle skru på sangen en gang til og virkelig lytte til teksten. Den er så søt. Ord kan ikke beskrive den nok. 

 

Liker du sangen?

Dagens antrekk

Heisann! 


// Shorts - Gina Tricot / Genser og skjerf - BikBok / Sko -Bianco / Øredobber - Sommergave // 

 Nå kom jeg akuratt inn døra, løp omtrent opp for å blogge. Ble så innmarri glaaad da jeg så alle de søte kommentarene deres! Dere er virkelig best! Nå skal jeg se litt på gossip girl, og lage noen innlegg til høstferien. Siden jeg er i Polen heeele ferien, må ei venninne av meg legge ut innlegga, men det går fint! :-)


Ringer fra Tyrkia og Gina tricot

 

Syntes?

You guys mean everything for me!

God natt alle sammen! 

 

Uff, for en tøff dag. Kødda. Har bare vært barnevakt - og resten kan beskrives som; Idol & data. For ett liv. Har  lekt meg litt med kamerainstillingene, jeg er aaangt ifra pro. Tror jeg skal lese litt om kameraet. Vet ikke heeelt hvilke instillinger jeg skal bruke når. Forhåpentligvis kommer det seg etterhvert.
Nå skal jeg rydde litt før jeg legger meg nedpå, etter en meget tøff dag- haha! Tusen takk for alle som kommenterer! Dere får virkelig opp motivasjonen for og blogge! Dere er eksperter på å gjøre folk glade, tusentusentusen takk! Dere betyr alt

 

Hva har du gjort i dag?

IDOL 2011

heisann! 

Ser du på Idol?

Høstklær 2011

Hei og hopp!
Jeg er så syyykt keen på og shoppe inn noen skjørt, en beige blazer ett skjerf og noen andre plagg. Det under er bare noe av hva jeg drømmer om og kjøpe. Jeg blir så inspirert av andre bloggere, og vil nesten bare kjøpe alt! Men må nok begrense meg veldig, dessverre.
Flere av høstfargene går omigjen for meg, jeg virkelig digger flesteparten av dem! Ikke sennepsgul, det ble for... gult. hehe. Liker ikke gult. Alt under her er under 200 kr (på amerikanske sider, hehe) og fra H&M og Lindex. Er sikker på at noe koster mer enn 200 kr her i norge med moms osv, men det får vi bare leve med.Wants this fall

Hva ønsker du deg?

Dagens Antrekk

Heisann!


Har ikke skjedd noe spessielt i dag, verken hjemme eller på skolen. Skal ut og ta masse bilder til ett bildeprosjekt på skolen i morgen. Supergøy! Jeg og anne skal ta masse bilder av roser i vannet osv. Det er den type kunst & handtverk jegg virkelig liker! 
// Genser - Forever21 // Bukse - Vero Moda // Sko - Bianco // Blazer - BikBok // Smykke - Komfirmasjons gave! //

TYRKIA! Mehehe

 


Hva syntes du? :)

Love is all around youHva syntes du om smykker med budskap? :)

Antrekk 29.august

Hei og hopp!
Genser - Gina Tricot // Bukse og smykke - Jc // Skjerf - BikBok

Syntes?

29.aug.2011

Hei!'

Ble ikke noe blogging i går, glemmte laderen hos Anne da jeg sov hos henne, og nå er den ødelakt... Skal få fikset den delen til i kveld da. Om ikke, bruker jeg den gammle pc¨'en. Må få min daglige dose facebook. 
Er du like klumsette?

 

Skal, skal ikke?

Heisann!

Kom hjem til et meget ryddig rom, elsker og rydde. Skal serriøst bli vaskedame når jeg blir voksen. Jepp, det er drømmen! For jeg virkelig elsker og rydde rommet, huset og hagen. Daglig bruker jeg flere timer på å rydde og vaske. Det er noe jeg virkelig brenner for, mener at alle burde sette av 5 timer daglig for vasking, Man har jo ingenting og tape!

 

Påskeegget på toppen av skapet, og sikkert julesokken under, mehehe

Lotta sin "seng"

My crib!

 

Dere trangsynte lesere (som det er minimalt av, heldigvis) bare så dere vet det; Jeg hater og rydde og kommer ikke i noe sjokktilstand om jeg kommer hjem til et rom slik som dette. Selvom jeg aldri har gjester i slike tilstander, er det normalt. Mamma vil jeg skal rydde nå btw. bør gjøre det før hun tar (stjeler) internetten. fml.

 

Liker du å rydde og vaske? (det gjør ikke jeg!)

Jeg går ut!
Blogges senere! :)

 

 

Hva skal du i dag? 

Party i skum!

Hei og hopp!

 

Våknet akuratt med den værste hodepinen noen sinne. Glemmte og si det, men jeg var på skumparty i går, på byens ungdom´s klubb, PLAY. Det var sinnsykt gøy! De rette folka, rette musikken og den rette stemmningen! Alt var så rett og ingenting galt! YAAAY! Selvom vi (jeg og Anne) våknet med fotsmerter, og hodepine. 


Tøfft liv! 

Dautrøtte festere

Sjekk det kuttet i foten jeg våknet med!! Fikk jo heeelt bakoversveis da jeg merket det!

 

Hva gjorde du i går?

3 Monki antrekk

Heisann!

Har satt sammen 3 antrekk fra merket "monki". Det var et utrolig kult (og billigt) merke. Jeg digger så og si alt. Prisene var kjempefine, alt lå fra under 100 kr til 300 på bildet unner. Jeg kunne tenkt meg alle 3 antrekkene. Jeg likte virkelig alle plagg i dette merket, det er sjeldent at skjer! Jeg er meget kresen, uheldig vis.

 monki
Jeg har hørt om dette market før, men egentlig aldri brydd meg før nå. Angrer sykt. Gå innom siden _HER_ eller trykk på bildet :)

 

Hvilket antrekk var penest?

At school!

Har  lurt meg inn på blogg.no på skolen. De har blokket siden, men om man går på www.blogsoft.no og logger in dær, så funker det supert! mehhehe! Er ganske hyper! HHAHHAHEHEHEHIHIHI uff, beste jeg logger ut før jeg blir busta, haha!
Hva skal du i dag? :D

Outfit etter skoletid

Hei!

 

I dag er jeg bare relativt trøtt. skole har virkelig tatt hardt innpå. Bytta klær med en gang jeg kom hjem; den største joggebuksa + største t-skjorte + ullsokker. I dag skal jeg slappe av! Sommerferien er aldri lang nok. 

// Jogge bukse - KRIK (kristen idrettskonakt, meheheh) // T-skjorte - USA // Sokker - Sokkeskuffen? haha //

 

Jeg elsker å gå med store, baggy og oversized klær. Det beste jeg kan gå i, er slik som dette. Det er så chill og digg. Men jeg går absolutt ikke slik lenger, gjorde det for 6 mnd siden. Er virkelig glad for at sansen for mote dukket opp. Nå liker jeg og pynte meg, bruke masse ringer, smykker ect. Alikevell er joggebukse og t-skjorte på favorittplassen!

 

HVa er det beste klesplagget du vet om?

Bloggfri

Jeg skal ha denne dagen på og slappe av, og ikke stresse med bloggen. Skolestart var tøfft. Kommer sterkere tilbake i morgen!
Hvordan har skolestart hvert for deg?

Målbevisste mennesker oppnår mest

Hei!

Tenkte jeg skulle skrive noen mål for hvordan dette skoleåret skal bli. Jeg har aldri tatt skolen noe seriøst. Kanskje før, da jeg var mindre, men jeg fikk aldri noe bra ut av dét vertfall. Jeg har prøvd. Jeg har lyktes og feilet. Heldigvis for meg, mest lyktes. Dere skjønner nemlig det. Neh, gidder ikke skrive om hvor dårlig jeg brydde meg om skolen. Istede skal jeg heller skrive 10 mål for dette skoleåret. Altså bli bedre på, og gi meg bedre karakterer. Da begynner vi!

 

 1. Jobbe med lekser
  Denne er veldig viktig at jeg klarer, haha. Jeg er nemlig verdensmester i å "glemme" og gjøre leksene mine. Om jeg skal innrømme det; Jeg gjør nesten aldri lekser. Men jeg har heller aldri fått en eneste anmerkning. Jeg har jo de kjekke vennene som lar meg skrive av leksene dems før timen starter. Sorry for det btw. Jeg har levd en skolelat livsstil.

 2. Øve til prøver
  Her er det masse og forbedre seg på. Når jeg øver til prøver, Begynner jeg dagen før og først leser jeg kjappt gjennom -> lager tankekert -> Blir spurt om allt i kapittelet av mamma. Tar meg 2 timer. mer en det har jeg ikke giddet og bry meg. Nå skal jeg lese litt og litt 3 dager i forveien. Slutt på kriseøvingen dagen før, real business taking over!
 3. Ikke snakke mye i timene
  Vanskelig en. Jeg har en stor trang for å snakke til alle rundt meg. Kan snakke med hvem som helst (nesten). Sikkert derfor jeg må sitte langt fremme hele tiden. Hehe. Men nå skal jeg slutte å snakke, dagdrømme og tulle med naboen. (note to alle som sitter rundt meg i klasserommet; ikke snakk med meg mer, selvom jeg maser, ikke svar.)
   
   
 4. Smartere valg
  Jeg må begynne og ta viktigere valg når det kommer til skole. Velge og øve til en prøve i stede for å gå på den éne festen, istede for å se den éne filmen. Nå som det kun er jeg som kan ta valg om skole, utdanning og jobb, må jeg ta smarte valg. Smarte valg = bra fremmtid.

 5. Mindre fravær
  HAHAHAHA! Det skjer ikke uansett, det går ikke. På ett halvår i fjor hadde jeg 17 dager fravær. Det er mye med tanke på at jeg ikke har noen sykdommer eller noe som helst. Jeg kan med handa på hjertet si at jeg ikke skulker. Hadde ikke hatt samvittighet til det. Men kan helt 100% si; Av og til, føler jeg meg litt sykere enn det jeg egentlig er.  Men det er bare vanlig, spessielt for meg. 6. Starte i GOOOD tid
  Jeg kan ikke få sakt det nok. Start med prosjekt med en gang jeg får dem. Begynn og øv til en prøve raskest mulig. Ikke utsett noen ting, og ikke dra ut tia. Det går bare ut over meg selv og starte klokken 11 på kvelden før. Det lønner seg ikke.

 7. Ingen anmerkninger
  Aldri fått én, vil aldri få en. 

 8. Komme i tide til timene
  Jeg er ekspert i og komme 3-4 minutter for seint om morgenen. Mene jeg bor lengst vekke skolen også da.

  Okei, det ble bare 8. Kommer ikke på flere. Kvalitet fremfor kvantitet. Haha, min unnskyldning for alt. Det var en god nr 9;

 9. Ingen unskyldninger! 
  Printeren fungerer ikke; Jeg var slakk; Var opptatt; Hodepine; Dataen klikka; Finner ikke minnebrikka; Ikke for å gi dere ideér, men alle disse unskyldningene er blitt flittig brukt av meg. Noen ganger var de sanne også. 

 

 

Hvilke mål har du dette året?

 

Test av selvbruning

HEI!


I går tok jeg selvbruning, føler meg så bleik nå som alle kommer hjem fra varmere strøk. Jeg har en veldig bra selvbrunung. Jeg får ingen skjolder eller noe. Jeg syntes ikke den lukter noe spessielt ETTER jeg har tatt den på, men den lukter slik vanlige selvbruninger gjør. Jeg annbefaler denne til alle fordi:

 

 • Ingen skjolder
 • Selvbruningen trekker frem din naturlige brunfarge 
 • Den beskytter det mot UV-stråling som er veldig farlig
 • Lett og påføre
 • Man tar den på - har den på i 5 timer (jeg sover med den) - så dusjer vi den av

Jeg vet, jeg grapser...

 

Jeg kunne lagd en milelang liste, men det gidder jeg ikke. Hvis dere lurer på mere så kan dere få kjøpt den :HER:. Den er litt dyr, men den er absolutt verdt hver eneste krone.

 

Før:

Etter:Ser dere forskjell? Jeg selv merker til og med forskjell. Den har aldri vart så lenge som nå på. Så, jeg tror ikke jeg har vært så brun, noen sinne! Nå er jeg søren meg happy! 

Terningskast: 5

 

Har du prøvd selvbrunung? Hvordan gikk det?


Dette er ett gammelt innlegg. Fikk ikke så mye respons på det sist, så publiserer det igjen for å spre testen min til andre! :)

Dagens antrekk //240811

Hei!

// Cardigan - H&M // Bukse - Cubus // Topp - H&M //  Øredobber - BikBok //

Hadde egentlig mange ringer på, men tok dem av for en stund siden. God dag! Bare som det er sakt. I dag har jeg vindusshoppet litt med Unn og Nancy, jakka jeg ville kjøpe var ikke noe pen på. Må nok finne en annen! Ellers skal vi ha et totoprosjekt på skolen nå, utrolig kult! Kan fortelle mere om det senere!

Hva har du gjort i dag?

 

Smil og lat som ingenting...Hatt en super dag! Shopping, jentesnakk og masse sykkling. Slik liker jeg dagen min; spessielt med tanke på at rullekebab var frokosten min. Ungdomskolen altså, pøh! I morgen skal jeg vertfall kjøpe salat buffet! Elsker faktisk salat, mehe!


I dag tok vi klasse og protrett bilde. Tre ting som går gjennom hodet mitt når blittsen kommer på; Kleint, blunket jeg? Smilte jeg pent nok? Haha, jeg har hvert ekstremt heldig med de to forrige klassebildene, men protrett er det lenge siden. Er sikker på at det ikke ble pent. joda, neida.

 

Hva har du gjort i dag?

Antrekk 23. august

Heisann!


Uff ingen av bildene ble noe pene. Dette var vel de "mildeste"

//Shorts - H&M // Topp - BikBok // Jakke - Voice of europe // Leopardring - Forever21 // blomsterring - Gina Tricot  // Øredobber - gave //

H&M høsttrender 2011

Hei!

 "Modern Essential"

"New Retro"

"Bold Beauties"

"Crazy about accessoriets"

"Clean cuts"
"Hot red sharp black"Hva syntes du om H&M sin høstkolleksjon?

Antrekk - Første skoledag

Heisann!


// Genser - Cubus // Shorts - H&M // Smykke+ringer - Tyrkia // Armbånd 1 - Laget selv // Armbånd 2 - H&M //

 

Hva syntes du?

Shoe me in

Heisann!

Nå er det en ganske kul konkurranse ute og går. Den går blant annet ut på at du skal designe dine egne Nike joggesko, og premien er at du kan vinne skoene du selv har designet. Hele 5 stykk kan vinne sine egendesignede sko, hadde ikke hatt noe imot å være en av de. Jeg trenger virkelig noen nye slike sko også!

Her er mitt bidrag:
Ville du gått med den skoen?

nikevinn

First school day - sneak peak

HALLO!

I morgen er det første skole dag som 10.ende klassing. Har ganske så blanede følelser om dagen, men det går nok fint. Jeg, som sikker mange andre, har som tradisjon og shoppe før skolestart. Altså kjøpe noen nye antrekk til den "spessielle dagen". Ikke så spessiell for min del, men mange andre føler det slik (mamma*kremt*kremt*). Men slik er vell alle mødre?

 

Jeg tenker vel egentlig ikke så mye over hva jeg har på meg. Men i dag hadde jeg null peiling og null inspirasjon. Jeg har snakket med veninna mi i over 1 time. Hun kjenner klesskapet mitt ti ganger bedre enn meg selv, hehe. Nå har jeg andelig bestemt meg for hva jeg skal ha på meg, dere får bare en liten sneak peak.

Når starte r/t du på skolen ? 

Antrekk 21. August

Hei!

Uff, i morgen er det skole. Frysninger av den tanken. Gru-gleder meg litt. Få normale rutiner igjen, faktisk gjøre noe nyttig hver dag. Selvom sommereferien er ett liv jeg kunne levd hele året. Men, som jeg som offtest prøver og gjøre, ser jeg positivt på det. Når skolen starter, får jeg noe og glede meg til - Neste ferie. Wihuu!
// Jakke + Strømpebukse - H&M // Sko - Bianco // Topp + Skjørt - Jc // Ringer - Tyrkia // Øredobber - Gina Tricot //

Hva syntes du?

Innkjøp; 20. August

Hallo ja...

 

Sorry for fraværet i går. Måtte bare ta meg en dag fra bloggen, være med venniner, spise pizza og bare kose oss. Satt  også barnevakt og var på shopping. Her er innkjøpene mine;
Salg på JC; 30 kr.Også JC; 30 kr


Cubus; 399 krCubus; 199 kr

Vita; 19,50 kr (mehehe, må bare elske disse!)

Nå skal jeg bare stelle meg, og komme meg ut. Kanskje trygle mamma om å kjøre meg til Anne. Det er jo trossalt "nesten" (!?) storm ute. Stakkars meg, kommer hjem fre Tyrkia + 40 grader til dette....

Hva skal du i dag?

3 antrekk

Heisann! Hvilket var penest? :)

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits