Smile, it´s a good day


Hva gjør du i dag?

Dagens antrekk


Jakke - Asos       Topp - Primark        Tights - Victoria Secret        Sunnies - Magasin        Sko - DinSko

I dag kledde jeg meg lett. Det småregner ute, til all min lykke. Er utrolig behagelig å gå utendørs, og vite et det ikke bare er svette som gjør deg våt. Det tordner en del også... Så for min del kommer mesteparten av dagen til å bli brukt innendørs, med Sims. Skal spille sims hele dagen sammen med Sander, hehe. Sommerferien min blir virkelig brukt produktivt. 

Hva syntes du om antrekket?

Dagens antrekk
Skjørt - h&m        Topp - Bikbok       Armbånd - Aldo

Når det er såpass varmt ute, er det vanskelig å kle seg pent, og samtidig lett. Spessielt for meg som eeeelsker å kle meg lag på lag. Derfor må jeg innrømme at jeg er mer glad i høst og vinter, selvom sommerferien er en stor bonus på denne tiden av året. Mange liker sommer fordi de kan få farge på kroppen, selvfølgelig er det gøy. Om vinteren kan jeg bruke selvbruning, så lett var det.

I kveld skal jeg ha grillkveld med veninner på takterrasen, så jeg må snart begynne å gjøre klart til det. Er en stund siden vi var alle samlet, selvom ikke alle kan komme denne gangen. Er så trist når folk begynner å flytte bort for å studere, gå i forsvaret osv.. Da blir det så vanskelig å få samlet alle på en og samme gang. Men i dag er det pent vær, og vi som kommer får bare nyte kvelden sammen, som er det viktigste. 

Hva syntes du om antrekket?

Filter kit


Jippi, endelig er det her. Jeg forguder virkelig billige kupp på ebay, spessielt når de kommer raskt hjem til meg. Denne pakken med filter til kameraet mitt, kommer til å bli mye brukt. Skal også lage et litt lenger og detaljert innlegg om Ebay i kveld, så blir det postet i morgen. Litt om kjøp, sikkerhet og pris osv. Skal prøve å slenge sammen alt jeg vet i innlegget. Så lenge man vet hvordan man kan handle på Ebay, sikkert, så ser ikke jeg noe problem i å storhandle der. 

Hva kjøpte du sist på Ebay?

 

Sand, sol og sommerI går kjørte jeg i hele 45 minutter, kun for å gå på denne herlige stranden på Åkra. Utrolig fin strand, så kjøreturen var absolutt verdt det. Kan med hånda på hjertet si at jeg fikk pittelitt mer farge i går, så da er jeg fornøyd. Er muligens litt solbrent på den ene sola, men det får jeg da bare tåle. Er jeg dum og går på stranden uten solkrem, så kan jeg ikke klage når jeg blir solbrent. Det var i alle fall bedre enn den ene gangen jeg var i Miami, og bestemte meg for å ligge 4 timer i solen med sololje den første dagen. Har aldri vært rødere, for å si det slik. Da jeg kom på Body Shop og spurte om de hadde noe med aleo vera, så småflirte de amerikanske damene av meg. Forsåtelig, haha. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, og stelle meg. Burde egentlig gjort det for en time siden, muligens. Jeg blir bare så opphengt i alle blogger, artikkler og annet lesbart jeg kommer over. TIden flyr fra meg. Takket være alle distraksjonene, har jeg nå holdt på med dette innlegget i 1,5 time. Sander kommer hvert øyeblikk, og jeg aner ikke hva vi skal finne på i dag. Får håpe jeg rekker å stelle meg før han kommer.

Hva skal du gjøre i dag?

New in

// Jakke - Vero Moda           // Topp - Gina Tricot


// Gina Tricot

// Gina Tricot

// Bok - Notabene        // Blyant, viskelær, penalhus - Søstrene Grene

I går skulle jeg bare en tur ut i solværet for å vindusshoppe, men det ble ikke helt slik. Det var masse salg i diverse butikker, og jeg fant noen skolesaker. Penalhuset jeg kjøpte, pyntet jeg med litt blomster og nagler. Det var utrolig kjedelig penalhus fra begynnelsen av, men ble utrolig mye bedre etter jeg brukte litt tid på det.

I dag har jeg vært på åkrastranden, for å nyte litt sol. Jeg er barnevakt for lillebror, ettersom mamma skulle på festival. Snart skal jeg også sette i gang med middagen, før jeg skal teste ut det nye fotoutstyret som kom i posten i dag. JIppi! Håper den nye mobilen min popper opp i posten i morgen, jeg har virkelig ikke en lett hverdag uten den..

Hva har du gjort i dag?

Naken og avkoblet

For en herlig dag det er. Det er enda sol og pent vær. I dag har jeg vært i sentrum på små ærender med Sander. Er så koslig å gå gjennom sentrum i penværet, selvom jeg ikke kjøper noe serlig. Jeg har jo måtte bestille meg en ny mobil, siden min ble ødelagt i Sandvik. Gleder meg til å få den tilbake. Den værste følelsen i verden er å gå uten mobil. Føler meg helt naken, og avkoblet fra resten av verden. Litt godt må jo komme ut av at jeg går uten mobil, kanskje jeg ikke er så avhengig lenger når jeg får den tilbake? får håpe det.

Nå skal Sander og jeg snart sette oss ned som vanlig, for å se på Revenge. Jeg måtte bare bruke litt tid til å blogge, mot Sander´s ønske. Serien Revenge er dødsbra. Jeg har sett den før, men måtte se den på nytt med sander.  Jeg anbefaler virkelig Revenge til alle som likker drama, action og romanse i ett. Vi er ferdig med alle episodene som ligger ute på netflix, så nå streamer vi fra en annen side.


Hva har du gjort i dag?

Antrekk // The diva factor
Hatt & skjørt - Bikbok        Topp - Zara        Veske - Michael Kors

I går måtte jeg ha på med hatt. Med andre ord, jeg hadde på meg diva-hatten, som jeg kaller den. De siste dagene har jeg blitt solbrent både i pannen, hodebunnen og litt på nesen. Av den grunn, følte jeg for å beskytte disse områdene litt ekstra i går. Nå er solbrenheten borte, og jeg kan gå uten hatt. Personlig mener jeg at hatt, ikke kler meg. Men må man, så må man. Skal huske og pakke hatten med meg til Kreta, så unngår jeg slik solbrenthet igjen. 

Hva syntes du om antrekket?

Magic sunset


Er nydelig vær her ute, fine omgivelser, og flotte fotomotiver her i Sandvik. Har til og med prestert å få litt farge på den bleike huden min, sammtidig som litt solbrenthet er på plass. I tillegg har jeg også klart å ødelegge mobilen min, som er utrolig dritt. Føler meg helt naken uten. Hadde planlagt å blogge fra den på turen, så er bare flaks at jeg har maccen med ut hit.

Det så skjedde med mobilen, var jo at jeg og Sander kjørte båt. Alt gikk helt tipp topp, helt til en annen båt skulle tulle med oss. Den var 3 ganger så stor som vår, og skulle kjøre en meter fra vår båt. Kun får å sprute vann på oss. Igjen satt vi gjennomvåte, og jeg uten mobiltelefon. Selvfølgelig, det var helt sikkert ikke meningen å ødelegge noe, men er utrolig dritt å være den som sitter igjen med ødelagte gjenstander til flere tusen kroner. Det værste er at jeg egentlig skulle ha kamera med på båtturen. Tror virkelig noen høyere makter reddet meg på den delen...

Hva syntes du om bildet?

Et opprør mot retusjering

Colbie Caillat har gjort alt rett ved å lage denne sangen, og videoen for å forsterke budskapet. Hun var lei av å bli photoshoppet, og det å få følelsen av og ikke være god nok. Tror de fleste av oss kjenner seg igjen i dette, vi er lei av å se retusjerte bilder overalt. Bilder som øker nivået for hva som er akseptert som pent. Sangen er nydelig, og videoen er perfekt.

For min del så minsker artikkler, blader og reklamer troverdigheten når de retusjerer modellene sine. Hvordan kan vi tro på at personen snakker sant? når han eller hun må gjøre bildet av seg selv "falskt". Er ikke historien like uekte da? Og, hvordan kan vi tro på at et produkt virkelig fungerer, når de må retusjere modellene sine? Vi får jo ikke sett hvordan produktet hvirkelig er, bare hvordan det ser ut med litt photoshop i bildet. For eksempel en fundation, maskara eller hvilket som helst annet sminkeprodukt. Modellene er retusjerte, vi får aldri se det virkelige ressultatet. 

Colbie Caillat har nå gjort opprør mot dette. Utrolig godt gjort, det og kjempe for alle andre. Vi ser alle pene ut slik som vi er, sminke er virkelig ikke nødvendig. Vi alle bruker det, og det er helt greit. Men vi kan alle ta en pause en dag å to, og bare la huden puste litt. Det skal ikke være en skam, eller flaut å gå uten. Du er den du er, og det skal være godt nok.

 Hva er dine tanker om videoen?

Summer photography
Sommeren er her på fulltid. En helt herlig tid. Kan ikke huske sist det var så varmt ute, i en så lang periode. Når jeg fotograferer blomster, dyr og lignende, er det viktig for meg å legge meg ned på samme høyde som motivet. Jeg ligger i grøftekanter, på fortau, på gressenger. Over alt. Jeg elsker å komme ned på perspektivet, og fange motivet med det rette lyset. På denne tiden av året, kommer jeg ofte hjem med grønske på både klær og knær. 

Likte du bildene?

Antrekk 180714
Kjole & sko - Primark        Cardigan og veske - Bikbok        Solbriller - Rayban

I går bestemte jeg meg for at jeg skulle bruke denne blå cardiganen. Den er utrolig pen, men har kun blitt brukt en eller to ganger, som er synd. Så i går skulle jeg bruke den, no matter what. Selv om det var ganske varmt i går, overlede jeg. Den er jo utrolig pen, fresh og passer godt i lag med sommerslike kjoler. 

Nå må jeg skynte meg å pakke, ettersom jeg snart reiser ut på landet, sammen med Sander. Skal bli godt å kunne være i nærheten av sjøvannn, skog og alt annet i naturen. Satser på å få farge på kroppen, men frykter at jeg blir solbrent. Eneste stedet jeg har skille per dags dato, er kun på føttene etter alle mine ballerina sko.

Hva syntes du om antrekket?

Jakten etter det perfekte utseende

Dette er et litt mer serriøst, og personlig innlegg fra min side. Alle meninger i innlegget er mine, og andres sine blir like mye respektert. Alle har retten til sin egen mening, så lenge man kan snakke om det kritisk og serriøst, uten å bli frekk. Gjentar igjen, dette innlegget inneholder kun mine meninger.

 


 

 


Er mange i dag som legger seg under kniven, for å rette opp ting de ikke er fornøyde med. For noen personer er det sånn at etter én operasjon, finner de ut at de enda ikke er fornøyde med utseende. Og fortsetter å gjøre det samme på flere steder. Har hørt om flere som har blitt avhengige av og endre på seg selv. Utseende kan da bli veldig unaturlig, og etter min mening lite pent. Hva skjer etter at folk i lengre perioder har sprøytet inn botox i fjeset sitt? dette får vi svar på, om 10-20 år..

Bland bloggere, unge og nylig myndige, er det blitt stort å ty til med kosmetisk kirugi for et "bedre" utseende. Blant store bloggere spessielt, er det mange som har valgt å legge seg under kniven. Endre litt på ditt og datt. Mye av det er sikkert sponset, slik at flere unge og andre lesere skal gjøre det samme. Halveis skjult reklamering og markedsføring, er et mektig våpen. En blogg er en av vår tids største platformer for markedsføring. Dette kan føre til at noen føler at de ikke er gode nok, og ikke ser bra ut. Dårlig selvbilder kan bli laget av å se på andre som legger seg under kniven. Slik at man ikke blir perfekt, før man har fikset litt på ditten og datten. Er ikke nesen, puppene, haken, kinnene osv. fikset på og i perfekt form, så har man ikke det perfekte speilbildet. 

Personlig har jeg splittede meninger rundt plastikk kirugi. Det er feil å legge seg under kniven, bare for å se litt bedre ut. Alle er perfekte slik de er født. Alle ser bra ut, og ingen trenger å endre på noe unødvendig. Folk ser "feil" ved seg selv, det gjør vi alle. Vi har alle noe vi gjerne ønsker vi kunne fikset på. Jeg tror at vi kun selv ser disse "feilene", fordi vi studerer oss selv for godt. Vi legger merke til feilen enda mer, når vi selv er bevisst på den. Ingen andre legger merke til "feilen", bare oss selv. Vi bygger opp tanker i hodet som forteller oss at dette er en feil, og den må fikses på. Da er det lett å legge seg under kniven, for "alle" andre gjør det jo. 

Bildene er gjerne valgt ut av det groveste laget, og jeg er fullt klar over at alle ikke ser slik ut etter operasjoner. Ønsker bare å understreke hvor galt det kan gå. Fordi det er bivirkninger ved alle operasjoner.

Som tidligere nevnt, har jeg splittede meninger. Om man har degradert selvfølelse, blir mobbet, eller ikke klarer å leve et normalt liv på grunn av denne feilen, så kan det etter min mening være greit noen ganger. Etter min mening, bør også personer som går gjennom plastikk kirugi komme mest mulig naturlig ut av det. Vi bør spessielt tenke på hva og hvorfor vi skal endre på noe. 

Selv har jeg et merke i pannen, som irriterer meg noe enormt. Jeg ble stukket av en veps for 10 år siden, og har hatt et merke siden den gang. Det ligner på ei kvise, og det har jeg fått høre mange ganger fra andre også. Alle rundt meg kommenterer kvisa som aldri forsvinner. "Å Pia, den kvisen din i pannen går aldri bort jo!", er en kommentar jeg har hørt litt for mange ganger. Hver gang forteller jeg historien om hvordan jeg fikk det av et vepsestikk, men ingen tror på det. En måned senere kan jeg komme å peike på merket, "tror du på meg nå, eller?". Da jeg var yngre forsøkte jeg alltid å klore det bort, noe som alltid endet med blod og fortvilelse. En uke senere, var alltid merket tilbake. Like stort og rødt som vanlig.

På bilder tar det meg 1 sekund å fjerne dette merket. I virkeligheten, er det ikke så lett å skjule. Om jeg så pudrer og sminker opp fjeset mitt som en dukke, vil det alltid være synlig. Det er rødt, utstikkende, og jeg føler meg ikke bra når folk stirrer på det. Det er faktisk ikke vanskelig å se om folk ser meg inn i øynene, eller på merket når jeg snakker med dem.

Personlig vurderer jeg nå å snakke med legen min, for å høre hva hun mener jeg bør gjøre. Google gir meg ingen svar på dette. Vet ikke om det er plastikk kirugi som må til, men jeg vil jo ha merket bort. Dette kan gjerne virke som en liten bagatell for mange. For meg er dette et merke midt i fjeset mitt, som aldri går bort. Det har blitt et problem for meg. Men slik kan vell alle si, med rett grunnlag? Noen kommer til å kommentere at jeg motsier meg selv når jeg forteller at jeg vil fjerne dette. Men for meg, kommer dette under kategorien for degradert selvfølelse, og omtrent mobbing pga. alle kommentarene fra folk.


Man kommer alltid til å finne en "feil" med seg selv. Alle har jo noe med utseende sitt som de ikke liker, og som de kunne klart seg godt uten. Sånn er det bare. Ingen er perfekte, heldigvis. Men det er ikke alle som klarer å leve livet sitt slik de er født. Noen klarer ikke å stå foran speilet uten forstørrelsesglass, og glo på hver minste lille detalje på ansiktet og kroppen sin. Vil også legge til at vi lever jo i et samfunn hvor vi hele tiden blir påminnet på hvor viktig det er å se bra ut. 

Altså, for de som er utrolig missfornøyde med utseende sitt, er det jo positivt at de har muligheten til å korrigere på det. Det er mange som har fått et mye lettere liv etter operasjonen, og det er jo kjempebra! Men, det er også mange som gjør for mye, og utnytter dette til å endre på ting som var pent fra naturens side. Man bør være forsiktig med hva man gjør, og hvorfor man gjør det. Større pupper fordi gutter liker det? pøhh. det er ingen unskyldning. Du skal ikke måtte endre på deg selv, for å tilfredstille noen andre. Alle som vil endre på noe, skal få lov. Dette var bare mine meninger om temaet.

Hva er dine meninger om plastikk kirugi?

Antrekk // Back to Norway


Bukse - Mac        Skjorte - Paris        Sko - New Balance        Cardigan - Vero Moda        Sunnies - RayBan       Veske - Michael Kors

Holla, folkens. I dag er det skinnende sol. Herlig. Har vært 10 dager i Frankrike, med ikke så perfekt vær, så er utrolig hærlig å våkne til sol og sommer her i Norge. En grunn for å bli i landet de neste dagene. Få litt farge, spise is, og bruke dagene med sol. Antrekket er fra i går, da det var passe overskyet. Tror neppe jeg hadde klart å gå med strikkejakke i dag.

Senere i kveld kommer det et litt mer serriøst innlegg, som inneholder meninger fra meg, som noen kan være i mot. Det er et ganske stort tema, hvor alle har laget sin egen mening om. Jeg gleder meg til å høre andre sine meninger, og opplevelser. Innlegget skal omhandle plastikk kirugi. Så kom tilbake senere, og del din mening om dette med meg.

Hva syntes du om antrekket?

Som photo-stuff from Ebay

Bestilte dette til kameraet mitt i går kveld fra ebay. Klarer nesten ikke å vente til det kommer i posten, det kan ikke komme raskt nok. Fikk mail i dag om at det allerede var blitt sent, og håper det kommer før jeg reiser til Kreta. Da får jeg virkelig tatt gode bilder der nede. Utrolig hyggelig selger, ettersom jeg først bestilte til feil linse, og det var null problem å sende den som passer i stede. Gleder meg utrolig mye til det kommer, herregud, jeg kan ikke få sagt det nok en gang. Jippi, wii, yaay!

Har du noe av dette?

Some inspiring french stuff
Kjøpte disse søøøte småtingene den siste dagen i Frankrike. Har planlagt å henge postkortene opp på skohyllen min. De var så utrolig stilige, kreative, og ikke minst billige. Tror jeg betalte rundt 16kr for alle sammen totalt. De kan virkelig fungere som inspirasjon, spessielt til medieoppgaver. Også kjøpte jeg den lille boksen med karameller i, kun for å ta bilde av den. Ga den bort til Sander, ettersom han elsker godteri mer enn meg, hehe. 

Hva gir deg inspirasjon?

Antrekk // Royal blue
Kjole og Jakke - Promod         Veske - MK        Sunnies - Ray ban        Sko - Primark

Akuratt nå sitter jeg på flyet hjem fra Paris. Så dette innlegget er forhånsskrevet. Gleder meg egentlig masse til å komme meg hjem. Hjem til venner, sol og sengen min. Selv om jeg har puten min med rundt om hele verden, uansett hvor jeg sover, så savner jeg alltid å sove i min egen seng. Ja, jeg har med puten min på ferie, om noen ikke forsto det, hehe. Klarer ikke å sove uten den, ettersom den er så myk og god, alle andre er så store og vonde. Kan virkelig ikke sove borte uten puten min, den er hellig, haha. Creepy innlegg, men la gå. 

Hva syntes du om antrekket?

Bye, Paris.

Siste dag i Paris, Frankrike. Wow. Disse 10 dagene har virkelig gått raskere enn hva jeg hadde forestilt meg. Jeg har gjort så utrolig mye, selv om det er mye mer jeg ikke har rukket å gjort. Paris har så utrolig mye å by på, og har noe som passer alle og en hver. Det er nok ikke bare de utrolige salgene i designerbutikkene rundt sommertider, som kommer til å trekke meg tilbake en dag. Hele byen er utrolig. Både pen, og gode tilbud for ting å gjøre. Jeg liker denne byen, utrolig godt. Tilbake? jepp, det skal jeg.

Har du opplevd et utrolig sted?

Photographies; The french wedding
Her er resten av bildene fra bryllupet, som jeg kommer til å legge ut på bloggen. Da jeg tok bilder var det utrolig dårlig belysning, og veldig mørkt i de fleste rom. Måtte bruke ganske høy ISO, som gjorde bildene kornete, og de tar seg derfor best ut i sort hvitt. Alikevell klarte jeg å fange noen blinkskudd, som jeg ble fornøyd med.

Hva syntes du om bildene?

A little piece of FranceHer er noen bilder jeg har tatt gjennom hele oppholdet mitt her i Frankrike, men ikke har lagt ut. Har tatt så vanvittig mange bilder, men får rett og slett ikke tid til å legge alt ut. Hver eneste dag her nede er et eventyr i seg selv, og vi er ute fra morgen til kveld. Jeg er nødt til å forhåndsskrive alle innleggene mine, ellers blir det ikke blogging. Noen dager har jeg ikke fått tid, eller energi, til det en gang. Så dette er et innlegg, hvor jeg legger ut noen bilder som ikke er blitt vist frem tideligere. 

I dag går turen til Paris, hvor vi skal se på alle de store tingene. Slik som eifeltårnet, og lignende. Tenker meg at det blir en selfie eller to med tårnet da, hehe. Gleder meg til å ta de siste bildene, ettersom vi reiser hjem igjen i morgen. Ser frem til å møte Sander igjen, og gleder meg til neste reise i August, til Kreta.

Hva syntes du om bildene?

Innkjøp i Frankrike
Har ikke shoppet all verdens denne turen, men alikevell er jeg veldig fornøyd med det jeg har kjøpt. Har dessuten så mye klær og sko hjemme, at jeg nesten ikke vet hva jeg skal kjøpe lenger. Fant noen småting som var pene, og ikke minst billige. Har nesten bare handlet på salg denne turen, som for min glede vil si i hele Paris. Det er 50% på alt i nesten alle butikker her nede, som er utrolg gøy for meg og min krympende lommebok.

Noe du likte?

New Michael Kors


Kjøpte meg denne nydligheten i dag. Har lenge planlagt å kjøpe meg ei ny veske til samlingen, en litt mindre. Skulle egentlig kjøpe en annen veske, men denne var så billig. Egentlig koster den over 2000 kr, men den var på halv pris. Den var så nydelig, at jeg kunne ikke bare la den stå. Heldig som jeg var, var det også den siste dem hadde igjen av denne modellen. Gleder meg masse til å bruke den, nyte den, og bære den med stolthet. 

Må også legge til noe her. Ettersom jeg i det siste har kjøpt meg litt "dyrere" ting enn ellers, er det sikkert ikke lenge til kommentarer om at jeg er bortsjemt kommer tikkende inn. Så jeg vil bare legge til at jeg kjøper alle klær, sko, sminke og annet selv. Fair, og rett. Jeg sparer mye, og kjøper det jeg selv vil ha. Tenker det slik at jeg bor enda gratis hjemme, og har derfor råd til å skjemme meg selv ut med dyre ting. Om ett år flytter jeg hjemmefra, og kan ikke lenger nyte litt dyrere ting lenger. Så jeg griper sjangsen mens den enda er her.

Hva syntes du om veska?

The french national day


I dag er den franske nasjonaldagen. Spennende å være i Frankrike på en dag som dette. Har hørt militærfly og helikoptre fly over oss siden tidlig morgen i dag. I går var det fest i hele nabolaget, med rakettoppskyting og alt. Det kommer til å være milioner av mennesker i Paris i dag, så jeg tror vi skal holde oss litt utenfor. Det skal visst nok være parader, show og mye annet i hele landet i dag. Norge sin nasjonaldag er fylt med tog, barn, is og masse glede. Stor forskjell fra andre land. Jeg føler at mange andre bruker denne dagen til å vise frem forsvarsstyrker, våpen og makt. Utrolig synd, ettersom vi i Norge er flinke til å vise glede på vår dag.

Her om dagen da vi tok tog til Disneyland, gikk det militærpoliti rundt på togstasjonen. De passer på og er på utkikk etter terrorister. Kaldere mennesker har jeg aldri sett i hele mitt liv. De gikk rundt med store våpen, og var helt iskalde i blikket. Vi fikk alle frysninger av dem, og vil aldri se dem igjen. De menneskene er noen av de skumleste ejg har opplevd, og kommer sikkert til å jakte meg i mareritt senere. Selvfølgelig er det bra de passer på, fordi det er jo jobben deres. Alle er en kandidat for å være en terrorist. Men de så på oss som om vi muligens var terrorister, snudde seg etter oss og alt. Vi sto der bare som noen forvirrede turister som ikke forstår seg på togsystemet her i det hele tatt. Dette er en grunn til at jeg ikke vil inn til Paris i dag, er redd for å møte slike kalde mennesker som gir meg frysninger igjen. 

Har du feiret nasjonaldagen i ett annet land noen gang?

Wedding in France

Her er noen av bildene jeg tok i bryllupet til tanten min på lørdag. Dette har virkelig vært en opplevelse som man kun opplever en gang i livet. Et katolsk bryllup i Frankrike, etterfulgt av feiring på et 500 år gammelt slott. Det var helt nydelig. Feiringen var flott, og ganske koslig. Jeg fikk også øvd på engelskkunnskapene mine, ettersom de fleste folkene der var franske. 

Har du opplevd noe du ikke kommer til å oppleve igjen?

Photographs; ParisHva syntes du om bildene?

Paris at night
I går var jeg på shopping i Paris. Kjøpte ikke kjempemye, men noen nødvendigheter. Er så kaldt her, at jeg måtte kjøpe meg noe varmt å ha på. Jeg her jo trossalt bare pakket klær til syden-vær. Derimot, tok jeg uendelig mange bilder. Paris er så flott og pent, og har utrolig mange severdigheter. Vi gikk ganske mye rundt i byen, til kameraets store fornøyelse. 

Vi skal ut og shoppe i dag også, men tror turen går til Versailes (tror byen het det), i dag. Har hatt tanken på å kjøpe meg en liten designer veske, som er lett å ta med seg. Er så redd for å bli ranet når jeg går med den store MK vesken, ettersom den ikke har noe som lukker den på toppen. Så trenger noe lite, som kun rommer mobil, solbriller, lommebok og andre nødvendigheter. Alle jentene her i Paris har jo designervesker, uansett alder, så her er det ganske vanlig. 

Hva skal du i dag?

Antrekk // Knit and skirt


Skjørt - Primark        Topp - h&m        Cardigan - Gina Tricot        Solbriller - RayBan

Da jeg reiste til Frankrike, så trodde jeg det skulle være syden her nede. Jeg har pakket med meg masse kjoler, skjørt og andre klær som passer varmen. Nå har hele værmeldingene endret seg, og det er kaldt, og regner. Det er typisk meg å pakke feil klær til feil vær. But I will survive, nå kommer endelig treningen min med tynn strømpebukse og skjørt i snø, til nytte.

Hva syntes du om antrekket?

Photographies; Disney land

Hva syntes du om bildene?

Train to Disney land
I går var en av de lengste dagene i hele mitt liv. Aldri har jeg hatt så vondt i både bein og rygg før. Skulle trodd jeg var en gammel dame. Vi var nemmelig i Disney land, som i seg selv var ganske bra. Må si at Disney i Orlando var bedre, men denne var ganske god den også. Det var mye mindre køer enn hva jeg er vandt til, så vi fikk faktisk tatt mer enn bare 2 karuseller (som var det vi rakk i Orlando...). Har tatt mange bilder, men de redigerer jeg, og legger ut  senere.

Men i alle fall, for å komme oss fra A til B her i Frankrike, så har vi reist med tog. Jeg kan love dere, at dette togsystemet er mye vanskeligere enn London sitt. Selv er jeg jo ganske lost når det kommer til alle typer kart og-rute lesing. Ettersom det ikke bare er jeg som sliter, så er det noe merkelig i systemet. Vi klarer så vidt å bestille togbilleter på automatene her, ettersom det ikke går ann å bare velge hvor vi skal. Vanskelig, så i dag tar vi taxi.

Hva syntes du om bildene?

You wont get a fairytale without a fightTil tider kan livet virke helt bunn i bøtta. Alt er dritt, og ingenting går din vei. Du klarer ikke å se lyset i fremtiden, og du vet ikke helt hvor du skal gjøre av deg. Denne følelsen kan jeg, og jeg tror mange andre også kan kjenne seg igjen i.

Lyset på den andre siden virker helt fjernt. Alt går sånn passe dårlig. Denne følelsen får jeg ofte når jeg begynner å gå lei av skolen, som skjer sånn ca. hvert år rundt april-mai ish. Går en ting galt, går virkelig alt annet på tryne også. For å toppe det hele, så er jeg utrolig klønete. Så små ulykker er jeg innom hver dag. Har nok ting gått galt på en dag, kan det være nok at jeg dunker foten i dørkarmen. Til tider kan jeg være irritert resten av dagen da. Da får jeg bare nok. Jeg gir helt opp, og orker ikke å kjempe mot humøret lenger.

Selv om ting går galt, så føler vi også stadig et press. Dette er også galt. Vi går hele tiden rundt med et press på oss. Et press om å være god nok, pen nok, og gi gode nok presteringer. Vi må gjøre det bra nok, ellers duger man ikke. Det er virkelig en kamp om å holde seg oppegående hele tiden. Til tider kunne jeg like så vært laget av stein, fordi vi bør jo for all del ikke vise til andre at noe er galt. Går vi rundt og er sure, så kommer de irriterende spørsmålene ? Hvorfor er du så sur da?

Livet er en stor og enslig kamp. En kamp mot seg selv, og en kamp mot samfunnet. Når de lyse tidene kommer, kan alt virke som et eventyr. Helt til den ene dårlige dagen kommer. Heldigvis er det flere gode, enn dårlige dager. For de fleste av oss, håper jeg. Vi fortjener alle å leve i et eventyr uten bekymringer, stress og uroligheter. Hvor så lite galt skjer, at dunket i foten bare blir småpytt. Så lenge vi kjemper mot disse dårlige dagene, og kommer oss gjennom de, så er det et positivt eventyr i enden av tunellen. For oss alle.

For å fokusere på det positive, hva gjør din dag bedre?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits