Picture my life
Nå har jeg hatt en laaang pause fra bloggen. Jeg er jo enda i Tyrkia, og nettet her er treigt og ustabilt. Jeg har gått rundt med dårlig bloggersamvittighet i mange dager nå, men alikevell har jeg forskjøvet blogginga til i dag. Har nesten 2 fine uker her nede, men på fredag vender jeg hjem til kalde Norge igjen. 

Hvor skal du i sommerferien?

 

Kemer, Tyrkia

Har hatt, og har enda en fin dag her nede i Kemer. Det er over 40 grader i sola, så jeg er trofast til bassenget. Ellers har jeg prøvd å kjøra vannskuter, noe som var utrolig spennende og skummelt på samme tid.

Har vært utrolig dårlig på bloggsiden i det siste. Det har noe med trøtthet, mangel på lyst, varierende internett and so on. Prøver så godt jeg kan, men det er ikke alltid godt nok.

Hva syntes du om bildene?

Travelling

I natt landet jeg her i Tyrkia. Ble en utrolig lang og trøttende reise, siden vi ikke var fremme før 3 tida på natten. Det er dødsvarmt, og bare i bassenget er det 35 grader. Nå har jeg 2 siste uker i varmen, før det er et år (ganske sikker på det) til jeg reiser til varmere strøk igjen.

Nå skal jeg nyte timene rundt bassenget, og få mest mulig sol på kroppen. Ellers skal jeg ta mest mulig bilder, og har tatt med noen rekvisitter for å få noen litt anderledes temabilder. Wiii, men det satser jeg på å gjøre en annen dag.

Hva skal du i dag?

Dagens antrekk
Genser - Ebay        Tights - Bikbok        Denimskjorte - Monki        Sekk - Kroatia        Iphone-lommebok - Michael Kors

Hva syntes du om antrekket?

Time flies, just like bees


Gud som tiden flyr. Nå sitter jeg her, og i morgen er dagen før jeg reiser, igjen. Føles ut som om det var i går jeg fikk sommerferie. Nå som jeg kom på tanken av skole, jeg kom inn på media til neste år også. Lykkelig. Nå står bare Tyrkia igjen, så begynner skoletiden igjen etter 2 uker. Det skal egentlig bli ganske greit og fint å begynne igjen, siden jeg går på så fin linje. 

Hva syntes du om bildet?

Antrekk
Jakke - Asos (studds DIY)        Hoodie og bukse - h&m        Topp - Bikbok

 

Hva syntes du?

Creative morning


Jaja, vi vil alle ønske at hver eneste dag blir perfekt. Selv om det bare regner og er surt her i Haugesund, skal jeg prøve å få mest mulig ut av dagene mine fremover. Nå er det ikke mange dagene igjen før jeg reiser til varmere strøk igjen uansett, så noen dager drittvær tåler jeg. Føler meg litt spessielt kreativ i dag, så senere kommer det nesten sikkert noen bilder ut!

Dessuten har jeg begynt å se etter et nytt kamera. Jeg har desverre vokst helt fra mitt gamle Canon 500d, og ønsker å utvikle meg selv mer. Har ingen anelse om hvilket kamera jeg kommer til å kjøpe, untatt at jeg holder meg til Canon. Jeg ønsker heller ikke å kjøpe noen av 550d-700d kameraene, planlegger å kjøpe noe bedre enn der. Så om du har erfaring med et bra kamera, riv deg løs i kommentarfeltet!

Hvilket kamera anbefaler du?

Antrekk
Tights - BikBok        Jakke - Asos.com        Topp - h&m        Skjerf - CMYK

Hva syntes du om antrekket?

Antrekk 10.07.13
Tights og smykke - Nelly.com        Vest - Cubus         Genser - Gina Tricot         Klokke - CMYK        Sekk - marked i Kroatia

 

Hva syntes du om antrekket?

Kjære du som dømmer alle oss andre..Vi lever i dag i et samfunn hvor media styrer en stor del av livene våre. Media forteller oss hva som er trendy, hvordan du bør se ut, hvordan personlighet du bør ha, og hvilken tankegang du skal ha. Vi er alt for raske til å dømme hverandre. Førsteinntrykket har mye å si. Er du ikke slik som mediene fremviser som perfekt, blir du ikke like lett godtatt. Mediene kan ta en stor del av kaka når det kommer til å legge press på befolkningen.

Selv om en person ikke ser ut som den neste modellen til Victoria Secret, ikke har de peneste klærne, ikke har mest penger, eller flest likes på profilbildet sitt, er denne personen verdt mindre enn oss andre? Bare fordi h*n er litt annerledes? Mange skiller seg ut fra andre, men er et mindre pent utseende og mindre penger betydningen av en mindreverdig person? Virkelig? Har samfunnet våres forvridd seg SÅ mye? Det ser ut som om at for å bli godtatt, må vi leve opp til alle andres forventinger.

Takket være disse tankene om hva som er pent- og det som ikke er pent, dømmer vi nå hverandre. Et grusomt resultat av mange år av påvirkning fra mediene. Vi snakker stykt om og til hverandre. Ingen blir noen gang god nok til å være foruten.

Noen av verstingene er de som behandler andre som dritt på facebook. De som slenger dritt så raskt sjansen byr seg, og bedreviterne som alltid er på vakt. De som skal være ?hyggelige?, men som egentlig bare fisker etter likes på den stusselige kommentaren sin. Det er motbydelig at folk må sette seg selv i et bedre lys enn andre, kun for å føle seg selv bedre. Føler du deg bedre da? Når du får en annen person til å føle seg mindre verdt. Tror du virkelig at personen du skriver dette til, ikke vet hvor desperat du er etter de liksene du kan hanke inn på kommentaren din? Og du som liker de frekke kommentarene, tar du deg selv virkelig så høytidelig?

 Ingen burde føle et behov for å rakke ned på andre, kun for å ha det bedre ved seg selv. Ingen har den rettigheten å tro at de er verdt mer enn en annen.  De som tror de selv er så gode at de kan hakke ned på andre, burde få et stort slag i tryne, En wakeup-call til virkeligheten. Alle burde være gode nok, fordi alle er faktisk perfekte på sin egne lille måte.

 Det å føle se mislikt, verdiløs, mislykket og redd kan umulig være noen gode følelser å gå rundt med. Å hver eneste dag gå rundt med en klump i magen, redd for å få en håven kommentar slengt i tryne, igjenDet må være et grusomt liv. En hverdag som det, hadde jeg ikke orket.

Selv har jeg slettet og blokkert mange mennesker fra forskjellige nettsted, fordi jeg klarer ikke å se dritt fra mennesker som bare har negativt å tilføye. Mennesker som ikke ser gode ting i andre enn seg selv kan bare holde seg unna meg, fordi jeg vil ikke ha noe med slike å gjøre. Jeg selv kunne aldri fått hjertet til å si eller skrive noe slemt til en annen person. Å vertfall ikke anonymt. Det er så mye bedre å ta det opp med personen privat om det er et problem. Så til alle dere som vet at de har fått en annen til å føle seg miserabel, eller gå rundt med en klump i magen; det er faktisk mobbing du driver med.

 

 Kjenner du deg igjen i noen av rollene?

A last goodbye


Her er antageligvis de siste bildene jeg kommer til å vise fra min tur til Kroatia. Har endelig kommet hjem, og fått slappet masse av de siste dagene. Var med Sander og familien hans til Sandvik i noen dager, og rakk derfor ikke å blogge etter jeg kom hjem. Hadde det utrolig fint i både Kroatia og i Sandvik, men nå er jeg klar for å blogge skikkelig igjen.

Hva syntes du om bildene?

Long way homeI dag blir det ikke blogging resten av dagen. Har ikke sovet i natt, å har flydd og vært på reisefot hele natten. Vil derfor nyte dagen til søvn, kjæreste og mat. Håper alle andre får en koselig og avslappende sommerdag!

Hva syntes du om bildene?

Dagens antrekk


Maxi-skjørt - Gina Tricot        Hatt - Bikbok        Topp - DIY       Sko - Spania        Veske  - New Yorker

Red head


Wohoo! I går farget jeg utrolig nok håret rødt. Var den mest spenningsfulle (og smertefulle) frisørtimen jeg noen gang har opplevd. Jeg hadde nesten ingen forventninger til hvordan det skulle bli, men er utrolig fornøyd med ressultetet. Frisøren min var utrolig flink, men utrolig hardhendt derimot. Nå får jeg bare gå rundt med hatt de neste dagene, fordi jeg vil ikke at håret skal bleikes  noe mye..

Hva syntes du om hårfargen?

Antrekk

Tights - New Yorker        Tee - Ebay        Vest & sunnies - h&m        Sko - Spania 

 

Hva syntes du?

Soon it´s too lateNå er det ikke mange dager til jeg skal reise hjem til Norge igjen, som har ganske stykt vær etter hva ryktene sier. Nå får jeg dobble dosen betakaroten og tiden jeg ligger i sola. Har dessuten vært syk e siste 4 dagene, så har blitt en del tid inne da. Kvalme, feber, og ingen matlyst er ikke noe gøy i denne varmen her. Satser på å få spist mitt første måltid i dag, så blir jeg muligens bedre i morgen.

I morgen skal jeg faktisk til frisøren her i Kroatia. Det kostet bare 300 kr å farge håret, så da tar jeg bare sjangsen. Blir det katastrofalt, kan jeg alltids ordne det opp når jeg kommer hjem. Har ikke helt bestemt meg for hvilken farge jeg skal ha, men det står mellom mørke-rødt eller lyse brunt med blonde striper. Hvis du har lest hele dette innlegget, håper jeg at du kan kommentere hvilken hårfarge du syntes jeg burde ta.

Skal du reise i sommer?

Dagens antrekk
Kjole - h&m        Jakke & veske - New Yorker        Sko - Spania

Hva syntes du?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits