Blæh
Er syk, kommer sterkere tilbake når jeg føler meg bedre..

Hekta


Hvilke sanger er du hekta på?

Antrekk 28.07.12
//Genser og hals - Bikbok // Bukse - Topshop // Denimskjorte - Monki // Veske - Mango //

Everything was once naturally
Har du noen gang tenkt på at alle egentlig er penere uten sminke? Vi gikk alle rundt før og brydde oss ikke en plass om hvordan vi så ut. Vi stellet ikke håret, sminket oss ikke og vi prøvde ikke en gang og kle oss pent. Jeg, som sikkert tusen andre jenter sminker oss fordi vi selv føler at vi blir så mye penere, vi steller håret fordi vi selv føler oss penere og kler oss i det vi syntes er pent.

Andre gjør det gjerne for at gutter skal like dem. Helt ærlig, så gjør jeg også det. Jeg føler meg mye penere med sminke, enn uten. Selvom jeg ofte får høre fra flere av mine nærmeste guttevenner at naturlige jenter er de peneste. Det er helt forferdelig å se jenter med brunkremskille, store klumper i maskaraen og alt for markerte bryn, dette er også mange gutter enige i. 

Så hva er vitsen med å bruke så mye tid foran speilet hver eneste morgen? jo, fordi vi selv får bedre selvtillit. Vi føler oss bedre, selvtilliten går opp fordi vi føler oss vell. De få dagene jeg går uten sminke går jeg konstant rundt og syter til alle om hvor stygg jeg er uten sminke. Da får jeg ofte kommentar tilbake "sett på meg da? jeg er jo enda verre!". Negativ holdning blandt oss jenter, vi synker bare vår egen selvtillit ned.

En dag, kanskje to i uka uten sminke er egentlig bare bra for både huden og våres eget selvbilde. Jeg vet det er vanskelig om du er helt avhengig av sminke, strie/krølltang osv som meg. Men sånn serriøst jenter, vi må jo noen ganger bare ta oss en avslappnings dag. Ta på oss de sløveste klærne vi eier, sette opp håret i en stor bustete dult midt på hodet og droppe sminken. Når du blir vandt med det er det faktisk ikke så gale, du blir vandt med det og til slutt føler du deg faktisk bra uten alle disse hjelpemidlene!

Hva er penest - med eller uten alt dette?

DIY: Studded denim shirt

Før:


Etter:Hva syntes du?

Ikke bry deg om hva andre tenker og mener

Så jenter, hvorfor kan vi ikke bare kle oss sprøtt slik som alle i storbyene gjør? Vis at du ikke bryr deg om alle blikkene og all baksnakkingen. Vær vill og gi faen i alle andres meninger!

Ville du noen gang gått kledd som noen av disse jentene og enda hatt selvtilliten på plass?

Home is the best placeJeg kom hjem fra Sverige i natt, sånn ca i 3 tida. Så jeg har ligget i senga og sovet bort halve dagen, sløvt. Vi stoppet på grensa i Strømfors for å "harry-handle" litt, herregud. Jeg har aldri i hele mitt liv sett då mye godt til så lave priser, ikke rart at hele familien tok helt av. Følte at tv-kameraene kunne filmet og lagdt oss på tv, så gale var det nesten. Synd at jeg allerede er lei av alt snopet, uten å ha smakt på noe nesten.

Har du opplevd harry-handling på grensa?

New shoes
//229 skr fra Mango//499 skr fra BLING

Fargene på bildene lyver litt, spessielt på det nederste bildet. Helene på skoa er ikke oransje, dem er i virkeligheten brune. Noen lurte på om det var ekte JC sko, men det er dem ikke.

Jeg så dem i butikken første dagen her i Sverige, og tenkte helt til siste dagen på dem. Jeg klarte bare ikke å få dem ut av tankene. Ettersom dem var så billige, å så utrolig like Jeffrey Campbell sitt skopar, så måtte jeg bare slå til. Er så utrolig fornøyd, det er en drøm å gå i dem!

Fredagens drømmeantrekk

ffridat

Ville du gått i dette?

Ear cuff

Har du noen ear cuffs?

Antrekk 26.07.12

//Shorts - DIY bukse // tee - BikBok // Veske - Modekungen // Skjorte - Kommer snart i innkjøps innlegg! // Sko - Converse // Bandana - Ebay //

Hva syntes du om antrekket?

Bilder fra Göteborg

Gøteborg er virkelig en av dem fineste byene jeg har vært i, og dem har også helt fantastiske shopping strøk. Hele byen er stappfull av skjulte skatter og gater. De fleste resturangene her er også helt drømmende, med kjempegod mat. Frister å flytte hit en dag, men jeg har også drøm om å bo i London og New york. Gledere meg masse til neste storby-reise, nok en tur stappet med bare trøkking og vandring i shoppinggatene. Har også klart å påføre meg selv gnagsår på plasser rundt om på beina mine, som jeg ikke trodde det gikk ann å få det på. Men det er så verdt det!

Hvor er din favoritt shobbing by?

Spørsmålsrunde- shopping i Göteborg

Heisann alle kjære blogglesere! Nå de siste dagene har jeg fått hauger av spørsmål angående shoppingen her i Göteborg. Hvis det er noenting du lurer på som eks. Beliggenhet av butikker, shoppingsentere, hvilke butikker det er osv, så fyr løs i kommentarfeltet. Det trenger ikke bare å være om shopping, kan være annet om turen også. Skriv alt du lurer på i kommentarfeltet nedenfor, så svarer jeg så snart jeg kommer hjem.


Noe du lurer på?

New in from Sweden


Ååå, jeg virkelig elsker shoppingen, gatene og butikkene her i Sverige! Jeg har handler mindre enn det jeg pleier i utlandet, men alikevell er jeg mer enn fornøyd. Skal komme med et innlegg med nærmere bilder, butikkinfo og priser litt senere. Akkurat nå er jeg i zombie modus, og ligger som et slakt på senga og studerer alle dem nye flotte tinga mine, wii.

Ser du noe du likte godt?

Tørr å kle deg slik du selv vil

Folk nå til dags er alt for redd for å skille seg ut i klesveien, spessielt i småbyene. Sånn som min by, Haugesund. Om en person tørr å kle seg akuratt slik som en ønsker, kan man uheldigvis bli stemplet som rar, merkelig, stygg and so on, listen er lang. Er det virkelig så gale at folk har mot nok til å være seg selv og kle seg slik dem vil?


Det finnes så utrolig mange forskjellige stiler, og alle har sin egen stil. Om man tørr å vise det, eller ikke. Noen er helt trend-slaver og følger hver eneste trend helt slavisk, kjøper alle nye klær som er «in». Dette passer vell heller ikke for alles lommebøker. Andre liker gjerne å bruke gamle klær, bare fornye dem med nagler, bånd osv. Det er så gale at folk kler seg likt som andre, bare for og ikke skille seg ut i folkemengdene.

Jeg har fått mange kommentarer fra andre, noen positive og noen negative. De fleste holder vell kjeft og holder det for seg selv hva dem syntes. Andre kommer med komplimanger om at de like skjørtet, blusa, smykket ect. Derimot, har jeg jo også dem som konstant må kommentere - Hvilken farge er det på buksa i morgen da? - Hvorfor bruker du den toppen? den er jo så stygg! - At du tørr å kle deg slik, du kler deg jo ikke som noen av vennene dine! - I dag var du bare merkelig kledd, Pia... Tross alt, jeg bor i en liten by.

Etter min mening burde alle bare drite i andres meninger, få dere ryggmarg jenter og gutter! Dere må tåle og få noen kommentarer i ny og ne (selvom det ikke er rettferdig). Til slutt så slutter folk å si noe, dem blir vandt til å se deg i litt anderledes antrekk. Så lenge du er komfortabel i hva du går kledd i, har ingen andre noe dem skal ha sakt.


Folkens, i storbyene rundt forbi kler folk seg akkuratt slik som dem vill. Dem driter i om noen dumme turister ler, baksnakker eller ser rart på dem. De tørr, og jo mer du tørr, desto bedre vaner får du. Slik som meg, jeg driter i hva andre syntes. Liker jeg selv hva jeg går i, så bruker jeg det. Å nå kan jeg gå i nesten hva jeg vil, uten å bekymre meg om hva andre mener. Jeg er meg selv, og stortrives slik.

Så folkens, fuck alle andre. Vis mot nok til at iallefall du tørr å kle deg slik som du vil, og ikke følger andre. Ikke tenk på hva andre tenker og mener om hvordan du går kledd. Om dem har et problem med deg, men ikke tørr og si det til deg på en ordentlig måte så er det virkelig den personen som har ett problem. Ikke du som tørr å vise din klesstil. Det er bare klær, ikke noe mer enn det.

Tørr du å kle deg slik du selv ønsker?

Who says

Jeg mener at virkelig alle burde høre minst en gang på denne sangen, ikke bare høre - men virkelig lytte godt til teksten. Legg merke til ordene, steningene og meningene. Selena mener virkelig ingenting vondt i denne sangen, og er bare helt nydelig. Hun har et så godt poeng i teksten sin, et virkelig forbilde for oss unge mennesker.

Hva mener du om teksten?

Antrekk 24.07.12

//Singlett, Skjerf - BikBok // Skinnjakke, bukse - Topshop // Bluse - Nelly.com // Veske - Modekungen // Solbriller - RayBan //

Hva syntes du?

Antrekk 23.07.12
// Skjørt - JC // Genser - BikBok // Bluse - Nelly.com // Veske & ringer - Modekungen // Smykke - h&m //

Hva syntes du om antrekket?

Göteborg
Heisann! Nå har akuratt familen ankommet göteborg etter en nesten 8 timer i bil. Jeg selv ser ut som et forfallende takras akkuratt nå, så jeg fant ingen andre løsninger enn å ta bildene i svart/hvitt.

Byen her er kjempenydelig, har vært her før. Shoppingen er også helt fantastisk, i morgen blir det garantert en hel dag i gatene rett utenfor hotellet. Kan nesten se topshop fra hotellrommet, hehe. I morgen skal jeg også få prøvd å få tatt antrekksbilder i morgen, så det blir supert.

Har du vært i Sverige før?

Blogger jeg leser fast


Torilh, Kristineam, Graan, Miagroeng, MayteresaWandaluedy

Hvilke blogger leser du fast?

Outfit from topshop


1. Skorte - 2. Ørering med cuff - 3. Tee - 4. Solbriller - 5. Veske - 6. Shorts - 7. Sko  (alle plagg er sortert etter tall og linket her under)

Åå, gud jeg ville drept for å gått i dette antrekket i dag. Så gjennom kolleksjonene til topshop nå nettop, det er til å grine av at dem ikke sender til Norge, det eneste landet i hele verden dem ikke shipper til Bullshit. Heldige meg som skal til Sverige i morgen, tror nok det blir en liten tur innom topshop for meg, wii.

Hvilke plagg likte du best?

Two collored nails


For en dag vi har hatt her i Kristiansand i dag. Det er absolutt ingenting å finne på i denne byen, til tross for at den er så enormt stor i forhold til Haugesund. Søndag, en grusom dag som stenger alle butikker og lar stakkars ungdommer kjede seg til døde inne på ett hotell rom. Har kommet helt utav telling for hvor mange ganger vi har tatt runden rundt hele sentrum.

Med så mye tid, fikk jeg ganske lite og gjøre. Jeg har med meg 2 neglelakker i veska, så jeg startet på et lite prosjekt om å få alle neglene lakkert i 2 farger hver. Grunnlaget er Dior, og en helt vanlig billigvariant er brukt i tuppene.

Hvilken farge har du på neglene nå?

Sommertider

Image and video hosting by TinyPic

Har du en fin sommer til nå?

Smile


Siden 9999++ av blogger kommer til å blogge om hvilken dato det er og markere for hva som skjedde for ett år siden, skal jeg ikke skrive noe særlig langt om dette. Jeg vil bare si at jeg tenker på alle pårørte, venner, familie og hele Norge. Ellers er det eneste vi kan gjøre å smile - le - leve livet, og bare ha det som normalt. Ikke tenk for mye på gjerningsmannen, men tenk heller positivt. Tenk på alle som overlevde, fikk gode beskjeder etterpå og hvor godt landet har klart og holde sammen  Vær sterke folkens

Skal du tenke positivt i dag?

Livet på sørlandet
Wii, er i dyreparken. Ånei. Jeg har vært så utrolig mange ganger i dyreparken i Kristiansand før, at jeg er helt sjeleglad for at jeg slipper det igjen. Vi skulle bare spise middag inni parken, siden vi kom så sent ned hit at alt annet i nærheten var stengt. Ellers er været helt fantastisk, satser på og få litt farge på kroppen i morgen.

Hva har du gjort i dag?

Lace skirt

For en herlig sommer, været er akuratt perfekt til å bruke skjørt. Elsker dette blondeskjørtet fra bikbok, selvom det har blitt ganske lite brukt. Nyt finværet til dere som har det, det skal jeg her nede i Kristiansand.

Pleier du å bruke skjørt?

Two new RayBans


Ååå, er helt forelsket i RayBans for tida. Spessielt pilot-brille verisjonene. Fikk pappa til å kjøpe/designe/bestille 2 stk par av disse helt fantastisk pene brillene i Vietnam for meg. Selvfølgelig er dem fake, men dem vil garantert holde lenger enn ett par med bikbok-briller. For kvalitet, ja det har dem utrolig nok.

Da pappa var der nede fikk han også spesial laget 2 stk par med lesebriller til meg, siden akuratt like koster 2-3 tusen her hjemme i Norge. Det er så sykt dyrt å ha dårlig syn her i Norge, helt syke priser på alt.

Hva syntes du om dem?

Neste stopp, Sverige
Åå, i morgen reiser familien på ferie! Først skal vi en tur nedom Kristiansand i 2 dager, slik at lillebror får opplevd dyreparken. Vi litt eldre unger slipper da løs og kan finne på noe annet i byen i mellomtiden. For etterpå setter vi kursen mot Sverige. Det blir jo ren shoppingtur for min del, mens gutta gjerne drar innom Liseberg eller en annen park. Jeg bryr meg fint lite om det. På hjemveien skal vi som alle andre nordmenn på harryhandlin på grensa, håper jeg får med meg noe fint (og nyttig) hjem da, hehe.

Håper for all del at jeg ikke er den eneste som aldri klarer å slutte og pakke mye når jeg skal reise. Hver eneste gang bruker jeg knapt halvparten av alle klærene jeg pakker med meg. For og være ærlig, så er ikke klærene på bildene alt jeg har med meg heller. 

Har du vært i sverige?

Antrekk 20.07.12// Skjørt, Singlett, Bluse, solbriller - BikBok // Veske - Primark // Ringer - Gina Tricot, Tyrkia, Modekungen // 

Hva syntes du?

Ukens blogg


Denne ukens blogg ble Elise sin blogg. Denne 16 år gamle jenta blogger om foto og hverdag. Hun tar helt nydelige bilder, og skriver ganske bra. Bildene hennes er utrolig inspirerende og hun er helt klart utrolig flink med bilderedigering ect. Håper alle vil ta seg en tur innom bloggen hennes.

Vil du bli ukens blogg?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits