Flower
Det er helt utrolig hvor vakkert det er langs gangstiene nå for tiden med blomster i alle farger. Er det noe jeg liker å fotografere, så er det pene blomster. Spesielt når sola skinner, og bildene får solstråler med mellom blomsterbladene, det er vakkert det. Jeg kunne sikkert skrevet både langt og kort om hvorfor jeg liker å fotografere blomster, men tror jeg skal avslutte her før det blir så klisje, hehe.

Hva syntes du om bildene?

The messy braid with the grey hat


Alle klær - Primark        Sko - Nike        Klokke - Daniel Wellington

Hva syntes du om antrekket?

OOTDKåpe og bukse - Primark        Topp - H&M        Sko - Nike        Veske - MK        Solbriller - RayBan        Klokke - Daniel Wellington

Vinden er virkelig en bloggers verste fiende, når man står i situasjonen hvor man skal ta antrekksbilder. Det fikk jeg virkelig erfare da jeg tok disse bildene! Håret står til alle kanter, klærne vil aldri legge seg slik jeg ønsker og det hele blir bare en stor irriterende situasjon, hehe. Hele situasjonen med vinden, har blitt til et eget argument til hvorfor jeg skal klippe håret kortere. Jeg har vurdert det helt siden før jul nå, og bør virkelig få satt i gang om det virkelig er noe jeg vil. Men, er det noe jeg er treig på, så er det store beslutninger!

Hva syntes du om antrekket?

9 things to do when you are alone

Er det noe jeg elsker ved å ha en hel dag, altså 24 timer, kun til meg selv? Jeg er den eneste som kan bestemme hva jeg skal gjøre. Av og til blir en dag kun for meg selv helt nødvendig, både for å hente inn energi, og for den enkle grunnen at det er helt fantastisk å ikke stresse eller tenke over noen ting som helst. I dagens samfunn har vi det alt for lett å stresse over hver minste lille ting, spessielt når du bor i en by hvor det alltid skjer noe. Til tider kan jeg kjenne at skuldrene mine er hevet langt over stressgrensa mi, og da kommer hodepinen snikende frem, sakte men sikkert. Derfor er det viktig å sette av litt tid for seg selv, hvor man slipper alt kaoset som følger med et liv utenfor husets fire vegger.

Nå som de fleste av oss nermer seg sommerferie, får vi mer tid til oss selv, og flere dager til å bruke til akuratt det man selv ønsker.Jeg har skrevet ned de 9 tingene jeg pleier å gjøre de sjeldne gangene jeg har en dag for meg selv, og håper de kan komme til inspirasjon for noen andre enn meg selv. Når man er alene kan ingen andre bestemme hva du skal gjøre, og når du skal gjøre det. Du har ingen plikter, bestemmelser eller avtaler som stresser deg denne dagen, du eier virkelig tiden. 

Spadag
Dette er noe alle jenter burde ha skrevet ned i almanakken sin litt oftere enn de har nå. Jeg har aldri hatt en hel dag til selvpleie - før nå. Er det noe du har tid til når du er alene, er det å få neglelakken perfekt! Du har ingen plutslige gjøremål, kan planlegge alt fra punkt til prikke, og slipper å plutselig havne i en situasjon som ødelgger de nylakkerte neglene dine. Du kan ta en deilig scrub på huden din, smøre med fuktighetskrem og bruke så mange ansiktsmasker du måtte ønske. Ta et langt bad, skru på favorittmusikken din mens det hele er i gang, og bare nyt de stressfrie timene du har foran deg.

Netflixmarraton
Kommer muligens ikke som en stor overaskelse, men dette er min favoritt. Jeg elsker å se på filmer og serier, gjerne flere timer i strekk. Jeg bruker selv netflix, viaplay og tv2sumo til tidsforbruket mitt, men det finnes mange tilgjengelige muligheter for å se de samme seriene og filmene på andre nettsider, bare gratis! Jeg tror neppe det er helt lovlig, men jeg har også brukt popcorntime, som har et utrolig godt utvalg! Når jeg skal se på noe som ikke finnes på noen av kanalene nevnt over, pleier jeg bare å søke i google, eks "Watch ...serienavn... free", og legger til noen av streamingstjenestene jeg vet er sikre, slik som putlocker, gorillavid ect. 

Lag goood mat
Dette er noe jeg sjeldent gjør, ettersom jeg ikke er så flink på kjøkkenet! Jeg klarer nesten ikke å lage torokaker en gang, og er heldigvis frelst med en kjæreste som av og til kan matlaging bedre enn meg, selv om han ikke alltid inrømmer det selv. Men, er det en mattype som alltid smaker bedre enn all annen mat, er når du har laget den selv. Helt fra bunnen av! Selv har jeg ikke tolmodighet til det, og det er kanskje noe jeg må jobbe litt med, men all respekt til dere som klarer å bruke timesvis på kjøkkenet. Det trenger ikke å være noe stort, ting som fruktsalat, en sunn middag eller lunch duger det også.

Les bøker
Noe av det mest avslappende du kan gjøre, er å lese en god bok. Jeg har vært borte fra lesefronten en god stund, men husker fremdeles hvor avslappende det var. Man lever seg inn i en ny verden, og glemmer alt rundt seg. Slik er det vertfall når jeg leser i mine favoritter. Dette er definnitivt noe alle burde presse inn i hverdagen sin for å stresse mindre, og for å koble seg ut av den hektiske hverdagen vi alle har.

Tren
Vi kjenner alle til den gode følelsen som kommer etter en god treningsøkt? Selvfølelsen, motivasjonen og gleden stifer til topps! Det å vite at man har gjort noe veldig godt for oss selv kan styrke oss på alle mulige nivåer. Du trenger ikke et dyrt medlemskap på treningssenteret for å trene, du er dessuten ikke alene der heller. Beveg deg ut av huset, gå en tur i skog og mark med musikk på ørene, finn frem treningsmatta på stuegulvet eller bare tøy litt. All bevegelse teller, og det er du som bestemmer hvor mye du skal få ut av økta. Mestringsfølelsen du får etterpå er helt fantastisk, og du vil være klar for neste ting på din to do-list for denne herlige dagen alene.

Skriv
Dersom du har noe på tankene, følelser, noe som plager deg, eller noe som gjør deg glad - er det utrolig god terapi og skrive alt ned! Jeg skal ikke si hvor mange slike dokumenter jeg har på mac`en min, men jeg har en egen mappe for det. Jeg elsker å skrive, både korte og lange tekster. Mange av dem har blitt publisert her på bloggen, men du trenger ikke å ha et eget publiseringssted for å skrive. Skriv for deg selv, skriv for gleden og skriv for å slippe alle tanker ut av hodet! Når du er ferdig, kan du senke skuldrene og tenke at du endelig er ferdig med saken. 


Musikk
Jeg er suuperelendig på å oppdatere spotifylistene mine, og hører på de 5 sist adda sangene på repeat i 2-3 måneder før jeg oppdaterer listene mine. Jeg har forskjellige lister til de ulike situasjonene og humørene mine, og kan derfor velge og vrake i mine "gamle" sanger når jeg skal ha en dag for meg selv! Jeg liker spessielt å høre på musikk om jeg velger og ha spadag. Musikk kan gi så utrolig mye til deg, og enkelte sanger kan bety utrolig mye for noen. Lag en helt ny liste med musikk du liker, skru anlegget på fullt og nyt den. 

Sove
Av og til kan søvn være den perfekte løsningen på alle problemer og all stress. Jeg elsker å sove, og kan sovne hvor som helst i hvilken som helst situasjon. Når du sover så unngår du stress, tanker og omgivelsene rundt deg. Når jeg skal ha en dag for meg selv, bruker jeg nesten halve dagen på å sove. Det er utrolig deilig å bare få avslappe og spare opp energien som har blitt brukt de siste ukene. Søvn er den beste medisinen for alt. Selvfølgelig skal du ikke bruke hele dagen til å sove, fordi fa blir du utrolig sløv og gretten. Men, sett av en del av dagen til søvn, fordi det er viktig for deg både fysisk og psykisk og få nok søvn. 

Rydde
Clean room, clean mind?  Ikke hos meg vertfall. Dette er jeg ekstremt dårlig til, men det må alikevell gjøres. Rommet mitt er konstant rotete, og for å ikke snakke om støvete. Jeg er bare hjemme på nattetid for å sove, og tilbringer derfor ikke mer tid på rommet mitt enn når jeg velger ut dagens antrekk. Jeg kan love dere at halve klesskapet mitt ligger på golvet mitt, og en god del av det er skittentøy. Nå fremstiller jeg meg selv som en skikkelig rotekopp, men jeg har bare ikke tid til å rydde i min travle hverdag. Derfor syntes jeg det er en fin mulighet til å rydde og vaske nå som jeg har en "fridag" for meg selv, slik at jeg kan slippe det stresset av meg de neste dagene. Det å være i et rotete rom er veldig stressende, og man får virkelig ikke slappet skikkelig av. Så, dersom du skal ha en avslappende dag for deg selv, husk å rydde rommet først!

 Hva pleier du å gjøre når du er alene?

Lace & maxiskirtTopp og skjørt - BikBok        Jakke - Primark        Sunnies - RayBan

Ahh, det skal absolutt sies at ferie er deilig. Jeg har anledningen til å sove og dra meg i senga så lenge jeg selv ønsker, selv om jeg ikke alltid utnytter sjangsen. I dag har jeg planlagt en hel dag for meg selv, hvor jeg bare skal nyte alenetiden - og rydde rommet. I den anledningen sov jeg lenge, kjøpte inn litt snacks på butikken og sitter nå klar for å ha et skikkelig netflix marraton. Jeg har sett så og si alle "brukbare" serier på netflix, og har allerede begynt litt på viaplay, og nå har jeg blitt helt hektet på 24! Elsker serien, konseptet, og alt som gjør at den skiller seg fra alle andre kriminalserier. 

Jeg har også vært på tanken rundt et nytt design her på bloggen, ettersom den absolutt trenger en forfriskning! Har innsett at mine tanker "ingen skal få spionere i arkivene mine, stalke meg eller grave frem ting som ingen burde se", gjerne ikke er like tellende lenger. Designet jeg har nå ble laget i forkant av bursdagen min, ettersom venninnene mine syntes det er hysterisk morsomt å finne frem bildene fra 9.ende klasse her på bloggen, for å publisere dem på facebook på min store dag. Har nesten blitt en tradisjon, "hvem kan finne det eldste og merkeligste bildet av Pia, hehe?". Nå vil jeg få tilbake arkiv, kategorier, muligens om meg, OG tillate at folk legger meg til som venn også, noe jeg regelrett har savnet selv på bloggen også. Nå som jeg har tid, hva stanser meg egentlig?

Hva syntes du om antrekket?

Summer vacation
Jeg kan nesten ikke tro at jeg endelig kan si det, det føles ut som om det var i går jeg satt å sa at jeg bare hadde 3 måneder igjen av videregående, men nå har jeg faktisk sommerferie! Realiteten har ikke slått meg enda, men jeg er forberedt på å nyte denne ferien. Jeg har brukt helga til å slappe av og samle energi, ettersom jeg la en hard uke med mange eksamener bak meg. Jeg kjenner på hele kroppen min at jeg er helt utslitt av alt skolearbeidet de siste ukene, så jeg tar sommerferien min med fullstendig ro nå i begynnelsen. Det eneste jeg har igjen av "skole" nå, er å møte opp på vitnemålsutdelingen, og vente på eksamenskarakterene mine. Jeg slo til og gjorde det knall på medier og kommunikasjon praktisk eksamen, men jeg har ingen ide om hvilken karakter jeg får på nynorsk og bokmål skriftlig. Det er utrolig nervepinnende, at jeg mest sannsynlig ikke får vite karakterene før om 2 uker.

Er du ferdig med eksamen enda?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits