Dagens antrekk


I dag var varmen bare helt uutholdelig. Jeg klarte ikke å finne noooen klær, som var luftige nok. Derfor gikk jeg for mitt løse maxiskjørt, og en løs topp. Selv om løs topp og løs underdel er et stort NO fra min side. Men i dag gikk det bare ikke, jeg måtte ha på meg noe løst og luftig, hehe.

Hva syntes du om antrekket?

Wrap it upI dag har jeg utrolig nok laget mitt eget måltid. Sjeldent nok som det skjer, så hadde jeg en del tid til overs i dag. Ettersom det er så varmt, elsker jeg å spise sunn mat. Derfor stilte jeg meg opp på kjøkkenet, for å lage min egen wrap. Det var så utrolig godt, hadde aldri trodd jeg kunne lagd noe slik selv. Jeg er vel egentlig masterchief på potetstappe og nudler, så det sier seg litt selv da. Bloggen min er, og skal ikke, være en matblogg, men denne ene gangen tenkte jeg å dele oppskriften med dere, ettersom jeg ble så fornøyd.

Generelt sett så går jo wrap (i mott hode) på å slenge på alt du liker. Men, her kommer da altså hvordan jeg lagde, og kommer til å fortsette å lage, mine wraps.
Jeg begynte først og fremst å steke en kyllingfilet, sammtidig som jeg fant frem alt jeg trengte. Jeg krydrer alltid kyllingen min med salt og piffikrydder, ettersom pepper er verre enn pesten. Deretter smørte jeg ei tacolefse med hjemmelaget hvitløksdressing. Den lager jeg ved å bruke en hel Creme frache, en tredjedel av det med majones, og tre pressede hvitløksbåter. Deretter la jeg på salat, mais, ost og agurk. Og voila, min 5 minutters Wrap var offisielt spiseklar.

Er du flink til å lage mat?

Dagens antrekk // Black and burgundy
Skjørt & smykke - Bikbok        Topp - Primark        Veske - h&m

Hva syntes du om antrekket?

 

Norwegian coast
Nå har jeg akuratt komt inn dørene her hjemme, etter en tur til kvalsvik med Sander og lillebror. Var utrolig godt å ligge ute å sole oss, og samtidig ta bilder. Selv om det ikke ble så mange bilder, ble jeg utrolig fornøyd med det øverste bildet. Jeg elsker å ta med kameraet ut på nye og spennende steder, og kan nesten ikke vente på de kommende eventyrene i sommer.

Hva syntes du om bildene?

Beauty time


På lørdager uten noen gjøremål, kan det være utrolig herligt med enkel avslapping. En varm dusj, og selvpleie. Spessielt med tanke på sommer, så trenger vi jo ekstra fuktiighet når det er så varmt. Så denne dagen har jeg tilbrakt ved å gjøre nettopp dette. Jeg er livredd for å flasse bort fargen jeg ønsker meg når jeg kommer til Frankrike, så derfor er det essensielt at jeg begynner å fukte huden allerede nå. 

En konflikt jeg alltid spør meg selv om; hårpleie, neglepleie eller hudpleie først? Fordi om man tar neglene først, så ødelegger man dem når man gjør alt det andre. Om man ikke tar neglene først, så får de oljer på seg, og da sitter ikke lakken særlig godt.. Begynner jeg med håret, så får jeg supermasse oljer på hendene, som jeg ikke ønsker å ha på resten av huden. Og ikke for å snakke om bodylotion først, det vil jeg jo heller ikke ha i håret. Det er mange dilemmaer som komme opp, men jeg får bare nøye meg med å løpe frem og tilbake til vasken til en løsning kommer.


Ellers har jeg jo kjedet meg, en del, i dag. Som dere kanskje ser på bildene som jeg tok rett etter dusjen. Dagen har gått i netflix, mer netflix, og et lite kjærestebesøk. For en lite innholdsrik dag, eller hva? Dette ble egentlig et ganske sent innlegg, men bedre sent enn aldri. Dessuten er det jo sommerferie, så tviler på at mange har lakt seg allerede.

Hva har du gjort i dag?

Antrekk // Denimskirt
Skjørt - Nelly.com       Sko - New Balance        Skjorte - Bikbok

Nå som det er sommerferie, er det ikke hver dag jeg orker å bruke energi på å sminke meg. Klarer meg utrolig godt uten også. Slik som idag. Jeg dropper gjerne ikke alt, men noe. Maskaraen for eksempel, jeg klarer nesten ikke å bruke det om sommeren. Med all mysingen med øynene, og all pollen i luften, blir det vanskelig og holde den pen og klumpfri uansett. Det er gjerne derfor jeg har solbriller på meg på hvert eneste antreksbile på bloggen i det siste. MEN, i går var det overskyet (<3<3<3) og da kunne jeg ta bilder uten solbriller uten å myse med øynene. En bloggers hverdagsglede, sant? haha. 

Hva syntes du om antrekket?

Hvilket skjønnhetsideal er penest?

I går kom jeg over denne artikkelen som fikk meg til å tenke. Den amerikanske journalisten Esther Hoing sendte et bilde av seg selv til hele verden, og ba dem om å gjøre henne så vakker som mulig, basert på landets kulturelle oppfatning av begrepet. Tilbake fikk hun ganske mange forskjellige ressultater.

Når vi ser på de photoshoppede bildene, ser vi at rundt om i verden lever vi med mange forskjellige skjønnhetsidealer. Hva som er det perfekte utseende varierer fra land til land, og alle har sitt syn på det. Helt utrolig å se på egentlig, hvor forskjellige syn vi mennesker har på det å være pen.

Hvorfor alle drømmer om å se ut som personene under, forstår jeg ikke. Mange av dem er jo helt klart og tydelig over-retusjert, noe jeg tror de fleste legger merke til. Personlig liker jeg muligens orginalbildet best, fordi jeg er stor fan av naturlig. Det første bildet er jo orginalbildet, og hun ser ut som en helt normal jente. Litt bustete hår, litt uren hud, unappede bryn og helt naturlig. Helt perfekt etter min mening. Under er bildene som hun fikk i tilbakemelding fra forskjellige land. Du kan trykke på linken over for å se flere.Hva tenker du om de forskjellige kulturelle oppfatningene av skjønnhet?

Beste dagen i uka


I dag er det min favoritt dag i hele uka, ettersom jeg vanligvis får helg denne dagen. Nå som det er sommerferie, har jeg "helg" hver eneste dag uansett. Jeg har egentlig utrolig store problemer med å huske datoer og ukedager i sommerferien, pga dette. Så da jeg så opperst ved klokken på maccen i dag, ble jeg ganske glad når det sto fredag. Kan helt ærlig si at jeg ikke vet hvor mange dager det er til jeg reiser nå, jeg bare vet at det er litt over en uke til, haha.

For å toppe det hele, så har værgudene vært på min side i dag. Jeg som nesten gikk tom for kreative sommerntrekk, fikk i dag skyene jeg lenge har lengtet etter. Nå kan jeg endelig gå ut, uten solbriller og frykten for å koke ihjel av varmen. 

Er du flink med datoer og ukedager i sommerferien?

Favorite .8


Har satt sammen noen av denne månedens antrekk, ettersom jeg er veldig glad i slike innlegg selv. Jeg elsker og se over hva aandre har hatt på seg, gjerne flere antrekk i ett innlegg. Så det jeg lurer på nå er..

Hvilket antrekk likte du best?

Forventninger

Hei! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne dette innlegget, så jeg hopper bare i det. Jeg vet jo at jeg har en garantert skoleplass på 3.klasse medier og kommunikasjon påbygg til høsten, ettersom det ikke er flere søkere enn plasser. Men det jeg virkelig lurer på, er hvordan skoleåret kommer til å bli? Blir det for hardt, eller blir det helt greit? Kommer jeg til å slite meg ut både fysisk og psykisk?

Som person, er jeg opptatt av å vite hva som kommer i fremtiden. Jeg liker å ha kontroll over livet mitt, og hva jeg begir meg ut på. Allerede før jeg begynte på media, så viste jeg jo at jeg skulle gå påbygg. Jeg fikk advarsler fra alle kanter om at det var beinhardt, og at jeg virkelig måtte jobbe hardt for å overleve det året. Så jeg har gruet meg. Masse. 

Jeg har jo alltid vært flink på skolen, alltid gjort det bra. Både på oppførsel, orden og karaktermessig. Jeg har alltid vært englebarnet på skolebenken. Men vil dette forandre seg til neste år? Tanken på å ha norsk 10 timer i uken, blir for mye for meg. Tanken på å skulke, droppe timer, bli skolelei, er tanker jeg ikke ønsker å møte allerede før jul. Nå har jeg jo bare et år igjen på vidergående skole.

Andre som går media-påbygg i år, sier de ikke angrer på valget. Men det er bare det de sier til meg. Media-påbygg er jo gjerne litt lettere enn vanlig påbygg, ettersom jeg har media fremfor et helt nytt fremmedfag. Media det kan jeg, og det er jeg flink i. Det er nok mediefagene som kommer til å dra meg gjennom hele året, om det blir like grusomt som jeg har blitt fortalt. 

For å toppe det hele, skal jeg jo presse russetid oppi det hele. Jeg har virkelig ingen anelse på hvordan det skal gå med meg. Hvordan skal jeg klare å prioritere skole, venner, kjæreste, russetid, jobb og andre gjøremål på samme tid, når jeg egentlig burde sitte fastlimt på skolebenken hele året. Jeg har alltid presset meg selv til å prestere bedre, men dette året må jeg prestere maksimalt. 

For å komme inn på høyskolene jeg vil inn på, må jeg jo få toppkarakterer i alle fag, fordi jeg trenger et snitt i nærheten av 5 til neste år også. Men hva skjer om jeg driter meg ut, og ikke klarer dette. Hva om jeg prioriterer helt feil, å gjør det helt elendig på skolen. Kun fordi jeg blir så skolelei. Ikke har jeg hatt matematikk på 1 år, hvordan skal jeg klare dette til neste år? jeg klarer jo så vidt hoderegning lenger. Nei, hele påbyggsåret forvirrer meg bare. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre.


Har du gått påbygg, og har noen gode tips?

Antrekk // Simply girlish
Smykke, sko & tee - Primark        Skjørt - h&m        Jakke - New Yorker

Hva syntes du om antrekket?

How to style; The green army jacket

Det har kanskje vært litt vell mange soldager i det siste. I og med at jeg er en person som elsker å kle meg lag på lag om høsten, så har jeg snart brukt opp min kreativitet på sommerantrekk. Så nå har jeg brukt en liten time for å inspirere meg selv, med det trendy plagget army-jakken! Den er utrolig pen, og jeg er selv en heldig eier av en. Den er så lett å bruke på vindfulle sommerdager, ettersom den ikke er for varm. Den er også lett å gå med, ettersom den veier så og si ingenting. Under ser dere noen av antrekkene jeg satte sammen.
pretty army
Se for deg en meget varm sommerdag, hvor hærlig hadde det ikke vært å gått med dette? TIlbehøret er gjerne litt dyrt, men antrekket blir minst like pent med tilbehør fra vanlige butikkkjeder også! Det er dette som er så flott med en grå maxikjole, det passer til absolutt alt. Og ikke minst så er det utrolig gode sko å gå i, fremfor vonde høye heler. Puh, jeg haater å gå i høyhelte sko. I tilleg er jeg helt forelsket i solbrillene. 
 
army

 Dette antrekket ser jeg for meg å gå i på en hektisk shoppingdag. Behagelige sko, trendy briller og en lett tilgjengelig veske. Når man skal p åshopping i storbyer, er det jo viktig å bruke en liten veske med lukk/glidelås, ettersom det finnes vesketyver over alt. Jeg elsker slike enkle antrekk, det er så pent og avslappende sammtidig! Den røde leppestiften fremmhever jo selvtilliten din med 10 hakk, og er superpent på alle.

 

armey

På dagtid, stranden, shopping. Dette antrekket passer til alt, så lenge du tilpasser skoene til bruket. Kan tenke meg det blir smertefult å gå med flate sko på shopping. Kjenner smertene i beina av tanken. Ellers er dette antrekket lett å ha over en bikini, med jakken rund livet om det blir for varmt. Jeg er også helt obsessed med klokka, jeg er så gla i små og enkle klokker.

Hvilket antrekk kunne du tenkt deg?


#style #outfit #fashion #antrekk #inspirasjon #polyvore #ootd

Piknik på takterrasen


I dag har jeg utrolig nok brukt den store takterrasen vi er heldig å ha. Jeg og sander bestemte oss for å ha en kjæreste-piknik på terrasen, med jorbær, vannmelon, brød og aioli. Noe vi vanligvis aldri gjør. Forhåpentlig vis fikk vi kanskje litt farge på huden i løpet av den tiden vi var der oppe. La oss håpe på det. Vi er jo så sjeldent ute at det er på tide vi blir kvitt den grå-hvite hudfargen vi har samlet opp til. 

Nå skal vi ut å gå, ta noen antrekksbilder, og gå inn til Sander for å se ferdig Criminal minds. Er bare 6 dager til viaplay fjerner alle episodene, og vi er bare på sessong 6 av 9 sessonger! haha. Det vil si at vi må kjøre skikkelig marraton å se én sessong på to dager. Så nå får jeg det travelt, om vi skal rekke det!

Hva gjør du i dag?

 

Summertimes
Hva syntes du om bildene?

Maybelline Baby lips

Etter å fått Maybelline anbefalt av så og si alle mine venninner, så måtte jeg også prøve de. Til min stor lykke og fornøyelse, hadde h&m salg på disse. Det gjorde at jeg slo til, og kjøpte dem. I følge hjemmesidene til Maybelline, skal de tilføre fuktighet i 8 timer, og leppene skal føles mykere etter kun en uke. I tilleg skal de også være solbeskyttende med SPF 20. Noe jeg tenker er utrolig bra, ettersom det er så mye sol nå for tiden.

Etter å kun brukt dem  i noen få dager, kjenner jeg allerede forskjell. Leppene mine er faktisk mye mykere, som baby lepper. Ironisk nok, som navnet sier, haha. Nå har jeg lagt EOS`ene mine helt på hylla, og går kun med disse i veska. Som en liten bonus, så ser pakkningen utrolig søte ut, og gir en enkel og søt farge på leppene. Tenkte derfor jeg kunne tipse om dette på bloggen, ettersom jeg er så fornøyd selv.


 // innlegget er basert på egne meninger, og er ikke sponset.

Har du prøvd Baby lips?

Puggy-love


Var på tur med lille Lotta i dag i finværet, som alltid er koslig. Uheldigvis var det en helt gal hund som gikk løs i nabolaget, og ikke klarte å slutte å bjeffe. Utrolig plagsomt og irriterende når store hunder går rundt løs uten eiere, vertfall når de ikke er rolige. Vanligvis kan Lotta gå fint ved siden av meg uten bånd, men ikke når vi kommer over slike hunder. Jeg måtte nesten bare plukke henne opp, og gå langt bort, slik at den løse hunden ikke fulgte etter oss. 

Nå skal jeg nyte seriene mine videre, siden det tross alt er søndag. På timeplanen i dag står Criminal Minds, ettersom Viaplay kun har de på sidene sine i noen få dager til. Blir utrolig irriterende om jeg ikke klarer å se alle sessongene innen den tid. Er en så utrolig gøy serie, jeg elsker psykologi og krim. Vertfall når begge er i en serie. 

Hva skal du i dag?

Antrekk // 22.06.14


Cardigan - Gina Tricot        Kjole - Bikbok         Sko - Primark        Sunnies - Rayban

Hva syntes du om antrekket?

Tips: Søndagsserier

Ettersom søndager er kjent for dager med lite å gjøre, tenkte jeg at jeg kunne anbefale noen av mine favorittserier. Jeg har sett så og si serier i alle typer sjangre, men drama vil alltid være på min toppliste. Som en stolt netflix bruker, har jeg gjerne sett litt for mang serier. Så her kommer mine topp 9 favorittserier. Har selvfølgelig mange flere serier jeg forguder, men disse er dem som virkelig har gitt meg underholdning.

Kan du anbefale noen andre?

Hvilket kamera, og hvilke objektiv bruker jeg?


Jeg får stadig bort spørsmål om kamera og objektiv. Jeg er vanligvis elendig på å svare på kommentarer, eller forklare i det hele tatt. Nå skal jeg forsøke så godt jeg kan å gå inni detaljene. I dette innlegget skal jeg forklare og vise hvilket objektiv jeg bruker i diverse situasjoner. Bildene av utstyret mitt er foresten tatt med mamma sitt canon 600d med orginallinsen, hehe. 

For å begynne, kan jeg starte med å si at jeg fotograferer med Canon 60d. Jeg har tatt mange gamle bilder med Canon 500d, men dette kameraet solgte jeg i høst. Det var fordi det ble for enkelt, og jeg ønsket meg et kamra jeg kunne utvikle meg videre med. Da kjøpte jeg 60d, som jeg er storfornøyd med. Noe av det beste må være flip-skjermen, som gjør makro og froskeperspektiv fotografering mye lettere. Nå slipper jeg mange ganger å legge meg langflat i grøftekanter for å fotografere. 

Utenom dette, har jeg 3 foskjellige objektiv. For min del er det gjerne objektivene som forutsiger om bildene blir gode eller ikke. Mine 3 objektiver er alle billige, men alle brukes til sine formål. Som student har jeg ikke råd til store flotte linser, som jeg ellers bruker i skolesammenhenger. Det første objektivet jeg skal forklare, min favoritt, 50mm F1.8.

Portrettlinse 50mm F1.8


Dette objektivet, må være mitt mest brukte. Jeg elsker hvordan jeg kan bruke så lav blender, for å skape dybdeskarphet i bildene mine. Det er også denne jeg bruker på absolutt alle portretter, og antrekksbildene mine her på bloggen. Den er også ganske genial å bruke i litt mørkere rom, ettersom den lave blenderen tillater meg å slippe inn maksimalt med lys. Den dagen jeg får masse penger, skal jeg investere i en F1.4 eller F1.2 objektiv, bare fordi jeg elsker denne typen fotografering med dybdeskarphet. 

Vidvinkel og makrolinse i ett 18-200mm F3.5-4.5


Denne linsen er den nyeste i samlingen, men også en favoritt. Denne bruker jeg i scener hvor jeg trenger mer overblikk, og når jeg trenger å komme tett på gjenstander. Har ikke tatt så mange bilder med denne enda. Ettersom jeg solgte basic-objectivet 18-55mm med det gamle kameraet, var jeg avhengig av å kjøpe en lignende. Derfor kjøpte jeg 18-200, som tillater meg å ta bilder både nært og på god avstand. Pleier oftest å ta denne med meg ut når vi er på ferie, siden da får jeg tatt mange gatebilder. Streetpictures er også noe jeg er stor fan av å ta.

Zoom-linse 55-250mm F4-5.6


Dette objektivet bruker jeg ærlig talt ikke så mye. I alle fall ikke etter jeg kjøpte den nyeste. Vurderer og selge den, og heller kjøpe en som passer mitt bruk bedre. Når jeg bruker den, går det mest i naturbilder. Etter litt redigering, pleier bildene å få fantastiske farger, og det er jo bare positivt. Men den er stor og tung, å ikke så lett å bære med seg over alt, som de andre objektivene vinner på. 

Utenom det som er sakt, er det ikke bare kamera og objektiv som gjør bildene dine gode. De bygger en grunnmur. Det er rredigeringen og etterbehandlingen av bildene, som avgjør hvor gode de blir. Som tideligere fortalt, er det alltid et gråslør over bilder, som er enkelt å fjerne med behandling. Ellers håper jeg innlegget svarte på spørsmål, slik dere forsto det. Er det noe annet dere lurer på, må dere bare pøse på i kommentarfeltet.  
 

Hvilket kamera og hvilke objektiv bruker du?

Antrekk // 21.06.14


Shorts - Cubus        Tee & veske - Primark        Sko - New Balance        Jakke - Asos.com        Belte - h&m

I dag er det sååå pent vær ute, var så utrolig godt å gå en liten tur i nabolaget. Senere i kveld skal jeg på jentekveld, som skal bli utrolig koselig. Nå som noen av oss er ferdige med skole, reiser folk bort for å gå i lærling. Da er det etter min mening spessielt viktig å kose oss litt ekstra før den tid kommer. Vet ikke helt om jeg kommer til å ta med kamera, eller ta bilder, ettersom jeg ikke er noe særlig glad i blogger som deler fest bilder. 

Ellers kommer det to andre innlegg senere i dag, hvor ett av disse handler om kamera. Jeg viser litt hvilke linser jeg bruker, og hvordan bildene blir ved de forskjellige. Muligens jeg drar inn noen tips til manuelle instillinger og redigering også. Får se hva jeg får tid til, ettersom Sander kjeder seg ved siden av meg akkuratt nå, hehe. 

Hva syntes du om antrekket?

New before the summer hits
Kjøpte meg noe småtteri i byen i dag. Var tilbud på Babylips, og da måtte jeg jo bare slå til på stortrommen. De både smaker og lukter helt fantastisk. Den største gleden ved dem er vel at man får litt farge på leppene, og beskytter dem mot sola samtidig? Ikke minst så er de utrolig søte. Jeg kjøpte også en søt kjole på Bikbok, ettersom jeg har sett på slike, lenge.

Har du Babylips?

Dagens antrekk // 20.06.14


Skjørt - Gina Tricot        Jakke - New Yorker       Veske & topp - Primark

Hva syntes du om antrekket?

REAL TIME


Hei dere! Nå har jeg kommet hjem fra en liten avslutning på skolen, hvor vi blandt annet fikk utdelt karakterkortet. Det viser seg slik at jeg har 5,3 i snitt, ikke 5. Herregud hvor stolt jeg er over meg selv, tror ikke jeg har vært så glad på lenge. Nå kan virkelig sommerferien begynne. For å toppe det hele, er kommentaren min om oppkjøring publisert i nettavisen og papiravisen til Haugesunds Avis i dag. Den kan dere lese HER

I går fant jeg ingenting på nattåpent, som var veldig skuffende. SÅ satser heller på å finne en liten premie til meg selv en annen gang. Muligens i Frankrike? De må jo ha noe pent der. Føler på en måte at jeg ikke trenger noe, har liksom litt av alt jeg ønsker meg. Skal vertfall ta meg en tur til byen i dag, som en liten feiring av sommerferien.

Hva fikk du i snitt?

Photography of a bumblebee


Har du noen gang prøvd å ta bilder av en hummle? Det er nesten umulig. Jeg sto der med både frykt og spenning på en og samme tid, og forsøkte å få ett blinkskudd. Tror jeg sto der i 20 minutter, mens Sander bare sto og lo av meg. Å stå der med manuelt fokus, en hummle som flytter på seg fra blomst til blomst hvert 5 sekund, sammtidig med frykten for at den skulle komme for nær - var ikke en god kombinasjon.

Til slutt måtte jeg bare gi opp da den flydde bort, og satse på at jeg i det minste hadde ett bilde med fokus på det lille monsteret. Selvfølgelig var dette det eneste, hvor den står pittelitt feil vei, haha. Øvelse gjør mester? Man lærer av sine feil? Jeg tar den nok neste gang.

Hva syntes du om bildet?

Dagens antrekk // 19.06.14
Kjole - h&m        Cardigan & belte - Gina Tricot        Veske & sko - Primark        Sunnies - RayBan

For en herlig og solskinnsfylt dag det er i dag. Hadde bare værgudene unnlatt vinden, kunne dagen blitt helt perfekt. Jeg elsker slike flotte dager hvor jeg bare kan slenge på en kjole, og være finish. Senere i dag skal jeg på nattåpent på Amanda senteret, ettersom det skal være masse salg der i dag. Muligens finner jeg noen skatter som blir med meg hjem. Vurderer å kjøpe en liten gave til meg selv, ettersom jeg har nådd et mål jeg har jobbet mot lenge. Hvert år har jeg jobbet mot å få 5 i snitt på skolen, å i år klarte jeg det! Er utrolig stolt, og glad for at jeg endelig nådde målet. 

Hva syntes du om antrekket?

Peach nails


Har tatt på meg en av mine sommerfavoritter i dag. Denne peach fargede neglelakken er bare så enkel, pen og perfekt. I motsettning til neglene mine. Den ene nagla mi knakk på midten for ikke så lenge siden, så den har nylig vokst nesten helt ut nå. Lykke å kunne gå uten plaster på fingen igjen. 

Hvilken neglelakkfarge elsker du om sommeren?

Shopping gjør en hver blogger glad


LINKER:          KJOLE  -  SKO  -  JUMPSUIT  -  SKJØRT


Nå har jeg nettopp bestilt disse små pene skattene fra Nelly.com. Disse skal bli godt brukt i sommer, spessielt i Frankrike. Gleder meg kjempemasse til det kommer i posten, så håper ikke Nelly er treige. Selv om de pleier å være ganske treige, egentlig. Etter mine erfaringer vertfall.

Det er jo ikke et lite kjent fenomen at mange av oss bloggere, shopper en del. Mange av oss har stappfule klesskap, og blir omtrent tvungne av oss selv til å enten selge eller kaste mye klær. Dette problemet lever jeg med daglig. Jeg har ikke samvittighet til å kaste klærne jeg brukte i 9.klasse, enda jeg ikke bruker det lenger. Jeg er bare alt for glad i alle klærne mine. Har sikkert 3 ødelagte bukser liggende..

Hva likte du?

Dagens antrekk // 16.06.14
Kjole og jakke - New Yorker        Sko - Primark       Sunnies - Ray Ban        Hårbånd - h&m        Veske - MK

Hva syntes du om antrekket?

The last month

Her er noen bilder som er tatt de siste ukene. Mai og begynnelsen av juni har vært en finfin stund, med mange gode stunder. Når jeg ser på bildene, er de for meg mer enn bare bilder. De er stunder fylt med venner, minner og masse glede. Ser utrolig mye frem til alle rundt meg får sommerferie, så jeg kan utnytte dagene enda mer enn det jeg gjør nå. I løpet av få dager har jeg faktisk sett 2-3 sessonger av Greys Anathomy, og det er mye det.

Hva er ditt favorittminne hittil i denne måneden?

Good morningsJeg elsker slike dager hvor jeg kan sove lenge. Ferier med andre ord. Det er så godt å ligge å sove, og vite at alle andre rundt meg må på jobb og skole. Frem til nå, har jeg ikke gjort noe annet enn å nyte tiden jeg har hatt fri. Jeg har sovet lenger, og fått mye mer energi. Jeg har ikke et need for å powernappe etter skolen lenger. Selv om døynrytmen min er blitt litt skeiv, så får jeg tid til masse i løpet av dagen.

Tenker det er på tide å bestille kjoler til frankrike nå. Er jo bare 3 uker igjen! Må kjøpe kjole til bryllup, og mange andre anledninger. Gleder meg sånn til å reise, har aldri vært i Paris før. Gleder meg til å ta mange bilder, bli brun, møte kulturen der, og bo i et fantastisk pent hus.

Forresten så er det en stund siden jeg laget ny facebook-page, men har helt glemt å fortelle det. Måtte slette den gamle, ettersom den plutselig delste mange andre blogger. Klarte ikke å stoppe det, og måtte lage en helt ny. HER er link til den.

Hva skal du gjøre i sommer?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits