Good morning sunshines
Det er dødspent vær her i dag, mamma kommer og maser hele tiden om at det er sydenvær på takterrassen. Tenker meg at dagens planer går ut på og sole meg, spise god mat og bare kose mg.

Fikk dobbeltdyne til senga mi går, og helt ærlig har jeg ikke sovet så godt på lenge. Nå er rommet mitt snart klart også, så da kan jeg llage video av det. Bare noen småting og noen monteringer igjen, gleer meg!

Hva skal du i dag?

Stikkord:

New in


Armbånd fra CMYK

Armbånd fra CMYK

Smykke fra h&m

Smykke fra CMYK

Smykke fra Gina Tricot

Solbriller fra h&m

Hva likte du best?

Stikkord:

Antrekk 26.06.12

// Shorts-Cubus// Skjorte & hals-BikBok// Topp & solbriller-h&m// Jakke-Topshop// Veske-Modekungen//

Hva syntes du?

Stikkord:

Happiness

Jeg er ferdig med grunnskolen. Jeg har sommerferie. Jeg har fått et passe godt karaktersnitt. Jeg har gode venner. Jeg har værdens beste kjæreste. Det er godt vær på vei. Jeg har masse sommerplaner. Jeg har flyttet inn i nytt hus. Jeg har klart og holde mobilen min i 1 år. Jeg har begynt å bli kvitt vinterdepresjonen. Jeg har begynnt og like Coca Cola. Hvilke grunner har du til å være glad?

Stikkord:

Mess


Jeg praktisk talt bor i et kaos akkuratt nå. Jeg liker og kalle det nye huset for byggeplassen fordi ingenting, absolutt ikke et eneste rom er klart. Det står fulle esker overalt, byggestøv i ubrukte rom, vi har nesten ikke strøm, og vi får først og fremst lys i taket i morgen. Håper for all del at internetten kommer på plass snart også, fordi mobilnett er virkelig bare til å vrenge av seg hodet og dø av. Blir helt emo av og bo i dette huset nå for tiden, har vert utrolig godt med ei ukes pause nå.

Dette er da grunnen for den dårlige blogginga mi, så snart vi får satt huset skikkelig på plass får jeg bloggen til å gå som vanlig igjen. Blir sånn halvveis blogging slik som nå, men ikke forvent for mye.

Har du noen gang flyttet?

 

Stikkord:

Jewelry
//Smykke fra CMYK

Liker du smykket?

Stikkord:

I can tell by your smileNå skal jeg straks ut på shopping sammen med kjæresten min. Heldige meg som har en som faktisk blir med på flere timers lange trøkking inne på kjøpesenteret, nesten uten og klage. Senere skal jeg også få laget favorittretten min, pastasalat til meg og resten av familien. Herrejesus det er godt.

Skal også få prøvd og tatt antrekksbilder senere i dag, på tross av at stativet mitt er hos mamma. Får se hva jeg får til, kanskje bildene får god nok kvalitet til og legges ut på nett, selvom det er lite sjangs.

Hva skal du i dag?

Stikkord:

Batikk bukser

batik pants

Hot or not?

Stikkord:

Vil du bli ukens blogg?

Stikkord:

Ukens spørsmål #9

Hvor kjøpte du den hvite bandanaen?:)  den var veldig fin :)
Takk! Det husker jeg rett og slett ikke, hatt den i så mange år. Men tror jeg kjøpte den billigt på Glitter eller Cubus.Hva ble snittet ditt?
Jeg vil ikke ut med snittet mitt her på bloggen, men jeg er utrolig skuffet over meg selv. Hadde det ikke vært for at jeg tydeligvis hadde en r_æ_v_a eksaminator på skriftlig, hadde jeg vært garantert skoleplass på linja jeg vil inn på. Snittet er over 4, men ikke bra nok til meg og være.

 Du da? Hvordan har du det? :-)
Takk som spør! Joda, jeg har det utrolig bra for tiden. Har hatt sommerferie i nesten 2 uker nå, er mye med venner og kjæresten. Jeg har det supert, endelig fått masse penger på kortet og ser bare frem til og ha en lang og herlig sommerferie. 

Kan du ta bilder med skjorta oppi jeans med belte til? Eller lage skjortevideo?
Jeg kan se hva jeg får til. Men skjortevideo, hva ønsker dere i den? Forstår ikke helt hva du mener.

kan du legge ut bilder av huset osv eller rommet ditt? er veldig spent siden du har inspirasjon osv :D
Ja det kan jeg, så snart jeg er ferdig med rommet mitt. Jeg kan legge ut video/bilder av rommet og badet mitt, men ikke resten av huset pga. det er ikke bare jeg som bor der. De andre vil sikkert gjerne ha et privatliv dem også.
 

Skal du flytta fra det rommet du har nå??Det var sinnsykt fint!! :O
Tusen takk! Ja jeg har flyttet fra det gamle rommet mitt. Det var pent, men jeg skal få det nye enda penere :-)

 
Bilde fra da jeg levde som en uteligger på mitt eget rom, fun.

Noe du lurer på til neste søndag?

Stikkord:

New in

For en koslig dag! Jeg er jo på besøk i lille bondeby, Egersund for helga. Har mye familie der nede, så det er bare utrolig koselig og feire sankthans med dem. I dag skulle jeg og søskenbarnet mitt til en forandring, ta turen opp til Stavanger/Sandnes for å shoppe litt (en god del.). På Kvadrat var det utrolig mye billigt og fint, hele senteret var jo i halv pris omtrent! Dette er grunnen til at vi elsker sommer, salg i butikkene. 

Har brukt like mye som jeg har spart, om dere forstår det. Legger ut skikkelige bilder, pris og butikk av hvert enkelt plagg når jeg kommer hjem i morgen. Ha en fin sankthans folkens!

Hva var det siste du shoppet?

Stikkord:

Fredagens drømmeantrekk

friday dream

Hva syntes du?

Antrekk 21.06.12


// Skjørt - Topshop // Topp - Lindex // Blazer - Primark //

Fikk ikke vist skoa skikkelig på disse bildene, ettersom jeg ikke rakk å ta skikkelige antrekksbilder. Men her får dere vertfall se klærne jeg hadde på meg på vitnemålsutdelingen.

Hva syntes du?

Stikkord:

Vitnemålsutdeling

Ferdig med 10 års grunnskole, og det føles herligt! Det er så utrolig deiligt, digg, nice, fint, avslappende (ja, lista er lang) og endelig ha en 2 måneders lang sommerferie før vi må på skolebenken igjen. Dette er som ett 10 års jubileum for oss, livet er virkelig herligt.

Trist og ta farvell med så utrolig mange fantastiske menesker, men flesteparten vill nok møtes en gang igjen. Nå sitter jeg bare her i spenning og venter på å få vite hvor jeg har fått skoleplass til høsten. Ettersom eksamene mine i skriftlig gikk rett i dass, er jeg nå utrolig usikker på hvor det blir av meg til neste år. Men pytt, YOLO folkens!

Begynner du på VGS til høsten?

Stikkord:

Summer, party and travelling


For noen dager jeg har hatt i det siste! Hele trinnet teltet på skolen fra tirsdag til onsdag, og det var så utrolig gøy! Alle snakket med hverandre, alle hadde det gøy, og jeg sov ikke ett eneste sekund! Har virkelig fått sett andre sider av mennesker jeg trodde var helt anderledes. Var jo utrolig sliten, så jeg sov i hele går, og i dag er jeg utrolig opplagt, selvom jeg aldri har hatt så vondt i beina før. Hadde jeg fått sjangsen til å gjøre dette igjen, ville jeg sakt ja minst 10 ganger! YOLO.

I  kveld har vi vitnemålsutdeling på skolen, gleder meg utrolig mye. Blir koselig, og litt trist å ta farvell med klassen min, selvom jeg sikkert ikke kommer til og savne den så utrolig mye når jeg begynne på VGS. På fredag skal jeg også reise nedover i landet. Jeg skal ned til Egersund og besøke slekta hele den helga.

Skal du noe sted i sommer?

Stikkord:

Details of my outfitHva syntes du om detaljene?

Stikkord:

Antrekk 18.06.12//Shorts & Denim vest - Topshop // Veske - Modekungen // Tee & Bandana - Cubus // Armbånd - Gina tricot & Bikbok //

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Once your day is fucked up, it can only go up


 

Hvordan har du det? 

 

Stikkord:

Details can do it all

Hvordan liker du og pynte deg opp med detaljer?

Stikkord:

Innsendte headere

Heisann dere! Nå har det gått at par for mange måneder siden sist jeg byttet header, så nå føler jeg virkelig at det er på tide med noen små forandringer i designet her på bloggen. I det siste har jeg fått innsendt utrolig mange fine headere, og jeg vet ikke hvilken jeg skal bruke i det hele tatt! Tusen takk folkens, jeg elsker alle!

Så nå skal dere for en gangs skyld få velge hvordan bloggen min skal se ut, det er jo trossalt dere som skal lese og like den. Bare skriv tallet/ene på headeren/headerene du likte best i kommentarfeltet, og gjerne hvorfor du likte den/dem best. Så bytter jeg ut headeren i kveld eller i morgen. 

1. innsendt av: solveigkristinee.blogg.no


2. innsendt av: solveigkristinee.blogg.no


3. innsendt av: schtine.blogg.no


4. innsendt av solveigkristinee.blogg.no


5. innsendt av:  solveigkristinee.blogg.no

6 innsendt av:  adamlambertnorway.blogg.no

7. innsendt av: ukjent


8. innsendt av:  ukjent.

9. innsendt av:  smiileup.blogg.no


10. Innsendt av: Mathildal.blogg.no

 

Hvilken skal jeg bruke?

Stikkord:

Waking up feeling wild, free, and taken.

Guuud, for en herlig morgen dette har vært! Våkne opp til Lotta, søte hunden min snorkende ved min side. En av tidenes søteste meldinger på mobilen. Det var for en gangs skyld utrolig varmt og godt under dyna, og helt roligt i hele huset. Om jeg ser bortifra at jeg har verdens værste morgenhår i dag, er det slik som dette jeg ønsker og våkne hver eneste morgen. Da hadde alle dager vært bra, og jeg hadde sikkert smilt til alle jeg så på gata.

Btw. stikk gjerne innom bloggen til mitt søøte søskenbarn ida! (åpnes i nytt vindu)

Hvordan var din start på dagen?

Stikkord:

4 antrekk
Hvilket likte du best? 1,2,3,4?

Stikkord:

We love shoes


// Alle skoene er fra heppo.no

Hvike sko liker du best?

Stikkord:

Antrekk 16.06.12//Shorts - Cubus // Singlett - BikBok //Tube-bh - BikBok //Bandana - Ebay //Skjorte - Pappa //Veske - Modekungen //Ringer - Modekungen, h&m, utlandet//

Stikkord:

Red bandana
Har du hårbånd?.... Hvilke farger?

Stikkord:

Antrekk 15.06.12// Shorts - DIY// Strømpebukse - topshop// Genser - Cubus// Skjorte - Pappa// Veske - Gina Tricot// Ringer - Se forrige innlegg// Smykke - Nelly.com//

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Fredagens drømmeantrekk

friday dream

Liker du det?

Stikkord:

Details of my outfit


Smykke fra nelly.com

Har brukt ei grønn strikkegenser fra Cubus oppå ei vanlig hvit skjorte fra Pappa´s klesskap.

Rosa ring - h&m // Brun ring - Tyrkia // Sølv ring - Gina Tricot // Blå ring - Nelly.com

Dip Dye shorts DIY 

 

Hvilke detaljer likte du best?

Stikkord:

Carvings from Carlings


1. 299 kr                                                     2. 249 kr                                                       3. 199 kr

4. 299 kr                                                      5. 299 kr                                                    6. 299 kr

 

Noe du likte?
 

Stikkord:

Flyttedag

Disse siste dagene har jeg ikke gjort annet enn å sove, vaske, rydde og pakke. I morgen tidlig må vi være ute av huset klokken 11 på morgenen, fy søren hva tidelig på dagen. Har hatt en utrolig stressende hverdag med bare masse kaos, så nå gleder jeg meg til å komme inn i ett helt nytt hus og få orden på saker og ting.

Nå er det også bare noen få dager igjen på skolen. Jeg får vell bare pine meg gjennom fredag, mandag, tirsdag og onsdag med masse soving på skolen, vurderer og ta med meg pute hver dag. På torsdag er det vitnemålsutdeling, noe som blir utrolig spennende og nytt for alle oss i 10.ende. Tenk, vi er endelig ferdige med 10 år skole, nå gjør vi alt skolearbeid frivillig etter sommeren.


Hva gjør du disse dagene?

Stikkord:
Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Februar 2016
hits