Kjære rosablogger, du er smart.

Det finnes nok av mennesker der ute som har masse mot rosabloggere. De tenker gjerne at en rosablogg kun går ut på antrekk, sminke, skjønnhet og velvære. Masse selvros, og lite jantelov. Vi rosabloggere er dumme, og vet ikke hva livet egentlig går ut på. Hvordan skal vi noen gang klare oss selv?

Det er disse menneskene, de som har noe mot oss, som har gitt rosabloggere denne stereotypen. Det blir også bare flere og flere som tenker slik. Jeg skal ikke si det helt sikkert, men sikkert flere som ser ned på oss som blogger om sminke og mote, enn de som deler hele livet sitt på bloggen sin. Det de ikke tenker på, er at det muligens er et bevisst valg å bare legge ut overfladiske innlegg på en blogg. På en blogg kan et helt liv være rosemalt, og det kan virke som om bloggeren selv lever på en rosa sky. Et inntrykk av overlegenhet kommer svevende ved første museklikk på bloggen. 

Nå tar jeg meg selv som et eksempel. Jeg legger så og si bare ut overfladiske innlegg om antrekk, innkjøp, feriebilder o.l. Vil dere vite grunnen til dette? Jeg ønsker ikke å dele for mye om meg selv på nett. Ved å eie min egen lille overfladiske blogg, har jeg et sted å dele masse om meg selv, uten å dele for mye. En dumpeplass for min indre egoisme. Jeg legger ikke ut mange bilder av venner og bekjente, og skrever heller ikke mye om hverdagen min. Jeg deler egentlig ingenting på nett. Det jeg deler er kun et utslipp av min interesse for mote og foto. 

Er ikke dette bra nok? rosabloggere må være av den sorten som oftest følger nettvett best. Vi deler ikke for mye, og ikke nok til at det kan forfølge oss i fremtiden. En hverdagsblogger som legger ut for mye, kan lett få bilder og tekster slengt mot seg den dagen de skal søke jobb o.l. Nå tenker jeg mest på de som legger ut bilder fra fest, alkohol, og andre bilder som blir sett på som drøyt. Sensurering av llivene våre på nett, er viktig i høyeste grad.

Det å være en rosablogger inneholder dessuten flere godsider, enn negative. På min blogg er jeg alltid opptatt av å være svært positiv når jeg skriver innlegg, og la det skinne gjennom. Det er ikke noe spennende og lese en blogg hvor alt er klaging, negativitet og surskap. Med mindre du er Linnea Myre, selvfølgelig. 


Så i min verden, i mitt hode, er det mer enn greit å være en rosablogger. Vi er utrolig gode til å dele godhistorier, og positive innlegg om det vi liker. Vi holder sensur tett om livene våre (må bare legge til her, at de fleste gjør det). Vi blogger om det som betyr noe for oss, og det er derfor lett å gjennomskue positiviteten, og desverre lett å virke som en overflatisk idiot. Men, det går helt fint. Fordi vi er vertfall ikke negative, eller overdelere, som ender opp med å bli forfulgt av bloggen senere i livet. 

Hva er din mening om rosabloggere?

New summerdressKjøpte denne kjolen på h&m i går. Ble helt forelsket ved første øyekast. Kunne ikke bare la den bli igjen i butikken, det var jo den siste de hadde igjen. Den var utrolig billig, som bare gjorde det lettere å dra frem lommeboka. Ser for meg titalls av antrekk med den, den er jo så basic og pen. Kan lage et innlegg med forskjellige, så får jeg vist frem hvordan jeg ser for meg å bruke en maxikjole.

Har du en maxikjole?

Outfit // max it upSkjørt - h&m        Topp - Primark        Veske - MK        Jakke - Asos        Solbriller - Rayban

Hei alle sammen! For et langt fravær fra min side, jeg vet. Har bare hatt så utrolig mye å gjøre i det siste, pluss det har vært for fint vær for å sitte innendørs. På mandag har jeg min tverrfaglige eksamen, noe som jeg ser frem til. Jeg har allerede klart å få tre 6´ere på vitnemålet, og jeg har psykisk instilt meg på å få dette på eksamen også. Har regnet ut snittet mitt for dette skoleåret, og tror aldri jeg har hatt så høyt før. Er utrolig stolt over mine egne prestasjoner og evner til å klare det jeg vil. 

Har du fått noen gode karakterer i år?

Long late summernights


I går var jo både sola og varmen på plass. Det var så herligt. I dag derimot - har stormen kommet. Det er til og med meldt lyn og torden senere. Jeg vil ha tilbake de fine dagene, da det gikk ann å gå ut uten å bli våt som en hund. Jeg hadde planer om å gå på tur i dag, men neppe om jeg beveger meg ut.

Anyways, tilbake til det positive. Jeg fikk standpunktkarakteren min i PTF i dag, altså ungdomsbedrift. Fikk 6, og det kommer på vitnemålet. Er utrolig stolt over meg selv, og de andre jentene som jobbet med meg i bedriften. Satser også på noen flere av denne karakteren i diverse mediefag, dette ser lyst ut.

Har du fått noen av standpunkts karakterene dine enda?

Dagens antrekk // flowersTopp - Primark        Bukse - MAC        Jakke - Asos.com

Jeg irriterer meg grønn over at jeg blogger så lite for tiden. Helt elendig er jeg. Trenger virkelig å ta meg selv i nakkeskinnet, og få på plass rutinene. Nå er det så nydelig vær hver eneste dag også, så jeg burde virkelig få fingen ut, og ta noen flotte bilder. Har jo som et mål å blogge hver dag fremmover, og vet jeg kan få det til. Om jeg bare vil. Alt handler om å fp rutiner, så går det av seg selv. Håper jeg vertfall. 

Hva syntes du om antrekket?

Dagens antrekk // Spikes & denim

Jakke - Asos.com        Tights - Victoria Secret        Skjorte - Cubus         Sko - New Balance        Sunnies - RayBan

Hva syntes du om antrekket?

DIY: BucketlistHar laget meg min egne lille bucketlist for tiden min frem mot sommerferien. Jeg er av personen som elsker å lage lister, og høydepunktet er virkelig følelsen av å kunne krysse av at jeg har gjennomført tingene.  Skal henge den på veggen over sengen, og ligge å gruble over når og med hvem jeg skal gjøre de forskjellige tingene. Var utrolig gøy å sitte å designe den, ble utrolig fornøyd med ressultatet. Den ble sånn skikkelig-pia ting. 

Ettersom jeg ikke kom opp til eksamen i år heller, blir det bare enda mer tid for meg å fullføre alle gjøremålene. Jeg har aldri vært oppe til eksamen, og vet egentlig ikke hvordan det fåregår. Litt skummelt egentlig, ettersom jeg snart skal begynne mitt siste år på videregående skole. Heldigvis for meg, så er det obligatorisk med praktisk medie-eksamen i 2.klasse. Den har jeg vist om lenge, så jeg ser egentlig ikke på det som en ordentlig eksamen. 

Har du en slik liste?

Dyr uten hjem, kjærlighet og trygghet

Filmen under må være en av de tristeste jeg noen gang har sett. Det er ikke ofte jeg griner av film, men denne var bare helt ufattelig trist. Jeg har alltid vært en dyrevenn, og har alltid hatt et stort hjerte for dyr. Jeg kan sitte å google "søte dyr" i flere timer, å har lyst å ta alle med meg hjem.

Får så utrolig vondt inni meg når jeg ser dyr så alene og ensome som i filmen under. De har et liv dem også, og er faktisk like mye verdt som et menneske. Spessielt trist når jeg er i utlandet, og ikke kan sette meg ned med dem å klappe dem. Når jeg er ute og reiser er det utrolig mange forlatte hunder og katter i gatene. Helt siden jeg var liten har jeg spurt mamma og pappa om å få ta dem med hjem, noe jeg selvfølgelig ikke har fått lov til. 

Alle dyr fortjener å ha et hjem som gir den kjærlighet, mat og et varmt og trygt sted å sove. Alle dyr fortjener et godt og verdig liv, hvor det finnes folk som bryr seg. De som har hjerte til å forlate dyrene sine, eller kaste dem på gaten, er bare umenneskelige. Se for deg et liv der det var du som ble kastet på gata av de du bryr deg mest om, grusomt. Tenk å bry seg så lite om et annet vesen, og at dem ikke lever med en grusomt dårlig samvittighet. Samvittigheten min hadde vært helt uutholdelig om jeg hadde gjort noe slik.

Det finnes mange mennesker som bryr seg og gjør mye bra for våre dyr, men det finnes også de egoistiske som ikke gjør det. Jeg er vertfall glad for at min samvittighet er ren. Nå il jeg bare si at jeg anbefaler å se videoen, selv om jeg selv endte opp med mange tårer. 

Nå henter jeg vertfall lille Lotta-jenta mi, nå er jeg så traumatisert med dårlig samvittighet for hunden i filmen, at Lotta skal få sove i sengen min i natt.

Hvordan er ditt forhold til dyr?

Antrekk // Sunny summer
Skjørt og denimjakke - Asos.com        Topp - Zara       Sko - Primark        Sunnies - RayBan        Lommebok - MK

Hva syntes du om antrekket?

TGIF; sesion

For en tidelig start på dagen jeg fikk i dag. Tror aldri jeg har stått opp så tidelig, for noen. Jeg vil heller mest sannsynlig aldri gjør det igjen heller. Å sarte dagen med paracett og et marraton for å rekke bussen, er ikke en god start. I alle fall ikke når jeg skulle på sesion 2. Jeg må bare beklage for dårlige mobilbilder i nok et innlegg, tok dem i farta på vei ned til Stavanger.

Ja, i dag kom endelig dagen jeg håpte aldri skulle komme. Jeg måtte til Stavanger på sesion del 2 i forsvaret. Heldigvis, gikk det ikke lang tid før jeg fikk dra hjem, ettersom de raskt fant ut at jeg ikke hadde noen planer om å brue fremtiden min der. Litt gøy var det å ta den teoretiske testen da, ettersom jeg skårte høyt nok til å utdanne meg i leder-utdannelsene dems. Til og meg når jeg ikke har hatt matematikk på et år, haha what.

Har du vært på sesion del 2 i forsvaret?

Hverdagskos

Jeg er bare så maks uheldig nå for dags. Først fikk jeg feber etterfulgt av bihulebetennelse. Deretter kom halsbetennelsen, og nå har det jaggu meg kommet litt ørebettenelse også. Er uffatelig kjipt å ha alt på en gang i alle fall, ikke noe jeg unner min værste fiende.

Heldigvis for meg har jeg værdens snilleste kjæreste, som sitter ved siden av meg og ser på netflix med meg. Var akkuratt å kjøpte litt godis, så nå skal vi slappe av og se på den nye serien vi ser, Bates Hotel.

London London London

Her er noen av bildene fra London-turen min med klassen. Det var en uforglemmelig tur, og absolutt noe jeg er gira på å gjøre igjen. Selv om en studietur er hektisk til tider, fikk vi også litt tid for oss selv og ha det gøy. Legger ikke ut så mange bilder av mennesker, ettersom jeg kan forestille meg at ikke alle er så keen på å ligge ute. Dessuten prøver jeg jo å isolere bloggen litt fra privatliv som venner, familie osv. Dessuten er jeg ikke så glad i alminnelige hverdagsblogger med masse bilder av venner og familie, jeg finner det bare ikke spennende. 

Nå har det kanskje blitt litt for mye London i det siste her på bloggen, så fremmover skal jeg fokusere på litt andre hverdagslige ting. Ville bare vise dere disse siste bildene, sett bort i fra innkjøp. Jeg har litt problemer med Photoshop som kræsjer hver gang jeg åpner det, så i natt blir det oppdatering av alle programmer på maccen. Håper det for guds skyld fungerer. Livet mitt uten photoshopp, er ikke et verdifullt liv. Det er ikke et liv i det hele tatt. Har du noen tips eller ideer om hva som kan være gale, vær så snill og si i fra.

Hva syntes du om bildene?

Outfit in LondonJakke - Asos        Skjerf - Cubus        Kjole - Primark        Krans - Bod i London       Sko - New Balance       Sunnies - Ray Ban

Da jeg reiste ned med nesten tom koffert til London, så jeg meg nødt til å ta på meg klær jeg kjøpte der nede. Derfor ble jeg nødt til å kjøpe masse nye klær og sko (converse er ikke gode i lengden), noe som etter min mening bare var et godt valg. Jeg reiste hjem uten overvekt i baggasjen, selv om det tyngste lå i håndbaggasjen. Utrolig fornøyd med innkjøpene i alle fall, som jeg skal vise dere enten senere i dag eller i morgen.

Hva syntes du om antrekket?

Back from London


Heisann alle søtinger. Jeg kom hjem fra London på torsdag, men har ikke hatt helse til å blogge eller ta bilder siden da. Hjem i kofferten fra London dro jeg nemelig med meg halsbetennelse og bihulebetennelse sammen med en god dose feber. Høres ikke det godt ut? nei. Det å ikke kunne puste gjennom nesen fordi den er full av gørr, og ikke gjennom munnen fordi det gjør vondt er en uhyggelig problemstilling hvor et vanskelig og smertefult valg må tas. 

Heldigvis tok ikke disse sykdommene mef før hjemreisen, som var en lettelse. Jeg har hatt en ufattelig super tur, hvor alle som reiste sammen bare har blitt bedre venner. Jeg har shoppet mye,  jeg har også spist god og mindre-god mat, og sist men ikke minst hatt en uforglemmelig reise. Alt jeg ser frem til nå er bryllup i Frankrike og muligens Hellas til sommeren. Jeg er virkelig mye på reisefot dette året, og jeg er glad for at jeg er så heldig. 

Har du reist i år?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits