Starbucks and Charhartt
Noe nytt fra Ebay.

Hva syntes du?

Stikkord:

Ukens spørsmål

Kjempefint! Vurderer å bestille den jakka, men lurte på om den er laget slik at den blir oversized selv om du bestiller i størrelsen du bruker til vanlig, eller om det er lurt å gå opp en størrelse eller to?
Jeg kjøpte den i 1-2 størrelser for stor, og den er veldig oversied. Har den også i modellen for menn i en annen farge, men den ble alt for brei i skuldrene og for lang i armene. Uansett så er det en utrolig grei jakke å hive over seg i vår/sommer været om det blåser eller er litt kjølig.

utrolig fin, hvor mye kostet den ?:D
Jakka mi kostet bare 190kr på asos.com. 

Åh, den var så fin! Hvor kjøpte du blomstene?
Jeg kjøpte alle blomstene mine til blomsterkransen på Plantasjen her i Haugesund. Har laget enda en jeg skal vise snart. 

Ahh! Sykt kult antrekk! Hvor er alt fra?
Vesken er fra modekungen.se - Jakka er fra Asos.com - Genseren er fra Ebay - Bandana er fra Cubus - Bukse er fra h&m

  

Hva synes du om at jonas fossum og mange andre delte å lå ut bilde ditt på instagram og face book?
Det var egentlig ganfke koselig. Jeg fikk frem budskapet jeg ville, og ble fornøyd av at det var så mange som engasjerte seg og ville være med på det. For dere som ikke forstår hvilket bilde det er snakk om; Det var printscreen av min status på facebook om en ide til Justin Bieber konserten i april.

Du kjøper så mye fint! Hvordan handler du på ebay?
Jeg har ikke peiling i det hele tatt. Heldig som jeg er, handler Tone (stemoren min) for meg der. 
 
Kan du lage video når du fester studdsene på jakka?
Det kan jeg sikkert, så lenge jeg gjør det på dagen. Har en tendens til å gjøre alle DIY prosjektene mine om natta, siden det er da jeg er mest kreativ.

Du tar kjempefine bilder! Hvilket kamera og hvilken linse bruker du?
Jeg har Canon eos 500d. Jeg har 3 linser, men for det meste bruker jeg 50mm f/1.8 (portrettlinse).

Hvilket redigeringsprogram bruker du på bildene/filmene dine?
Bildene mine behandler jeg i CameraRaw, og så redigerer jeg dem videre i Photoshop CS6. For dere som vil ha Photoshop, ligger CS2 gratis ute på nettet. Til å redigere filmer bruker jeg privat bare iMovie, men til skolearbeid bruker jeg Premiere. 

Kan du lage header/design til meg?
Nei, jeg har desverre ikke tid til å lage header eller design til andre.. 

 Noe du lurer på? 

Stikkord:

Dagens antrekk


Jakke - Asos.com        Vest & smykke - h&m        Tee - Cheap Monday        Tights & lue - Bikbok

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Let flowers fly
I dag skal jeg på tur og på piknik i skogen med Sander, nesten et år siden sist vi gjorde noe slik. Alltid like gøy å dra med kameraet på tur, blir så mye mer inspirert da. Vertfall med tanke på det fine været vi har i dag, blir i gladhumør når jeg ser ut vinduet. Egentlig er det på tide vi kommer oss ut av tv-kroken, gud så mye film vi har sett i løpet av året som har gått.

Hva skal du i dag?

Stikkord:

New lately

Stripete tights - only       rosa genser / rosa cardigan / Blomsterskjørt / svart maxiskjørt - New Yorker                                                            Beige maxiskjørt / blomster tights - Zara          Hodeskalle tee - Cheap Monday        Hettegenser-vest - H&M        Denim jakke - Asos.com

Har fått en god del nye klær i det siste. Det meste er kjøpt med tanke på at det er sommer snart, og jeg har nesten bare store varme klær. Mamma var også nylig i Polen, da jeg var hjemme alene en halv uke. Da handlet hun masse pent på Zara og New yorker til meg (som vi ikke har her i lille Haugesund), hun fant virkelig mye som falt i smak. Utenom dette handlet hun undertøy, og jeg bestilte meg bikini fra cheap monday. 

Har du handlet inn til sommeren? :-)

Stikkord:

Dagens antrekk


Tights - Nelly.no        Skjorte - Monki        Lue - Asos.com      Sunnies - Bikbok

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Mmm...malinaGod helg alle søte lesere! Nå har jeg ryddet og vasket rommet mitt, da var det bare resten av huset igjen. Føler meg som en husmor hver eneste fredag/torsdag, fordi jeg løper rundt som en galning i huset for å bli ferdig med husarbeid. Alt for penger, amen. 

Malina er forresten bringebær. Mmmm, så gode drops mamma kjøpte til meg i Polen. Skal legge ut et innlegg senere i dag eller i morgen, hvor jeg viser aalt jeg har kjøpt/fått i det siste. Er så mye at jeg ikke orker å fordele det i mange innlegg. Så stay tuned!

Hva skal du i helga? 

Stikkord:

Dagens antrekk
Skjørt - Zara        Jakke - Asos.com        Topp & sunnies - Bikbok        Smykke - Nelly.com


Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

New denim jacketNok en gang har jeg handlet meg ei denim jakke. Den jeg har fra før av er ganske mørk og rocka i fargene, denne er litt mer lys og uskyldig. En lys denimjakke er helt perfekt for litt kjølige sommerdager. Begge mine er fra Asos.com. Er utrolig fornøyd meg kvaliteten og leveransen. En britisk butikk er utrolig nok mye mye mye, raskere enn Nelly.no. 

Har også bestilt meg 200 studds til å feste på jakka. Har holdt på med en del studd-DIY, og finner det enda like spennende hver gang. Har enda noen liggende fra forrige prosjekter, og det kommer muligens videoblogg når dem kommer i posten. 

Hva syntes du om jakka?

Stikkord:

Bigger, better, stronger
Nå er det virkelig ikke lenge til sommerferien starter. Tenk, det er under en måned. Merker godt at sommeren er på vei, når lærerene sender oss hjem fordi vi ikke har mer pensum. Siden jeg ikke kom opp i skriftlig eksamen (krysser alle bein i kroppen for å ikke komme opp i muntlig heller), så får jeg også "ferie" 2 uker før alle andre. Må bare møte opp på bokinnlevering, og det er en god tanke det. 

Hva syntes du om bildene?

Stikkord:

Ebay has everything


På eBay kan man virkelig finne alt. De har alt fra klær, sminke, kamerautsyr, til og med mat. Det finnes ingenting du ikke finner på eBay. Jeg elsker å nettshoppe, og prisene på eBay er dødsgode. Jeg får kjøpt ting billigere, og unngår da toll. Toll er noe av det værste jeg vet. Hadde vert litt greiere med en høyere grense enn 200 kr. 

For 2-3 dager siden bestilte jeg disse tre tingene. Jeg elsker lua, og t-skjorta skal jeg gjøre om til en tank-topp og gå med denimjakka mi til. Naglene skal jeg ha en DIY med, ettersom jeg har bestilt 200 stk. 

Pleier du å handle på eBay?

Stikkord:

Dagens antrekk

Genser - Polen         Denim jakke  - Asos.com        Shorts - Cubus        Smykke og solbriller - Bikbok

 

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Antrekk


Vest - h&m (kjøpt idag)        Jakke & Lue - Asos        Skinntights - BikBok

For en sløv dag jeg har hatt i dag, men samtidig har jeg fått gjort mye! Har nydusjet  hår på bildene btw, naturlige fluffy krøller. I dag har jeg altså shoppet, jobbet med mediefag, hatt fotoshoot i skolesammenheng og vært masse med kjæresten. For en fin, slitsom, men allikevell stressende dag. Ser fremt til å legge meg.

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

HappyEr så glad nå for tiden. Det har vært et helt fantastisk værforhold de siste dagene, å jeg har virkelig fått farge på kroppen. Noe som var på tide, siden flere av mine nærmeste har kommentert den bleike huden min i det siste. Litt synd at regnværet skal komme igjen nå, vi var jo alle så fornøyd med sol og 20-30 grader. Varmen har så absolutt gitt meg noe å glede meg til, spessielt når jeg skal reise bort totalt 1 måned i sommer, da flykter jeg til varmen i Tyrkia og Kroatia, wii. 

I morgen kommer forhåpentlig vis pakken fra Nelly.com i posten, jeg får bare krysse fingrene. Når den er i boks, vurderer jeg å kjøpe meg ett par med nye sko. Dr.Martens har vært i tankene mine i flere år nå, men jeg har aldri følt så sterkt for å kjøpe dem som nå. Dessuten har jeg spart opp ganske mye penger i det siste, så shopping blir det vertfall.

Hva skal du i sommer?

Stikkord:

Home is the safest placeBle virkelig skikkelig solbrent i går. Er ute på landstedet sammen med kjæresten i dag på  dagstur, men skulle gjerne vært hjemme i senga. Er så solbrent over alt, kan ikke kle meg til det fine været, i skam av å bli sett av andre. Sa til meg selv at jeg aldri skal sole meg igjen, som om det kommer til å skje da.. Jeg skal vertfall høre på andre når dem sier jeg må smøre meg med solkrem neste gang. Dum som jeg er har jeg undervurdert solkrem så alt for mye.

Blir du lett solbrent?

Stikkord:

Your dreams will never fade

Hva gjør du i dette finværet?

Stikkord:

Bunad, mat, og feiring
For en lang og våt dag det var igår. Det regner bare mer og mer på 17.mai for vært år som går, etter min mening. I motsettning til i dag, så vi ikke sola en eneste gang. Var egentlig ganske trist, men værre var det å gå i bunadsko. Trodde det var vondt å gå en hel dag i høye heler på shopping, dette var værre. Bunadsko er noe av det værste jeg har opplevd! Vi som liksom kjøpte dyre skinnsko, så de ikke skulle være  gale å gå i dem. 

Alikevell, vonde sko er noe jeg bare får bite i meg den ene dagen i året jeg får brukt dem. Bunad er et kjempepent plagg, som alle burde ha. Er så pent å se spessielt gutter i bunad, og det er så spennende å se hvor mange ulike typer som finnes. Alikevell gjore jeg som mange andre, og  byttet klær utover dagen. Var så varmt i lufta at jeg måtte ta på meg noe lettere.

Alt i alt var det en utrolig koselig dag som jeg tilbrakte med familie, kjæresten, og gode venner. Nå får jeg bare pakke sammen bunaden, sende skjorta på rens og gjøre den klar til broren min sin konfirmasjon til høsten.

Hva gjorde du i går?

Stikkord:

Feels like summer

Nå har jeg akkuratt kommet inn fra årets varmeste dag hittil. Lykken over å ha takterrasse er stor, når det først er sol. Første gang jeg har lugget og solt meg på taket i det nye huset. Det er så utrolig varmt ute, jeg endte jo opp med å kaste omtrent alle klærne mine. 

Uheldigvis sitter jeg nå inne. Jeg er så solbrent at bare det å bevege en muskel er vondt. Kommer derfor ikke til å ta antrekksbilder i dag (HAHA, det er umulig å ha på seg klær i denne varmen uansett). Så resten av dagen min kommer til å gå i å smøre meg inn i aloe vera, se på Dexter, og drikke smoothie.

Er det strålende sol hos deg også?

Stikkord:

Way too earlyVirkelig haaater å stå opp tidelig på dager jeg har stilt inn som ferie. Ingen morgenstemmninger er koselige. Jeg er dessuten verdens verste morgenmenneske, både på innsiden og utsiden.. Skulle ønske je var som alle dem i reklamene, våkner med et pent smil, fuglesang, og andre hormoniske gjenstander. Men neida, jeg skal være morgenmonster. Om det er noen som går i golvet i overetasjen, barn som roper, eller foreldre som snakker i telefonen - om morgenen faller alle innenfor mitt hat. 

Heldigvis for meg, var det litt lettere å våkne denne morgenen. Det er en fin dag, med helt greit vær. Tror jeg skal ta med en plastikkpose til kameraet sånn i tilfelle det skulle begynne å regne. Skal snrt dra på meg bunaden og skynte meg til byen med Sander. Håper alle får en kjempefin dag, og at alle spiser masse is :))))

Ha en finfin dag!

Stikkord:

Ready, set, GO!Nå er bunaden klar. Skjorta og forkleet er strøket, søljene er i orden, og alt annet er i tipp-topp stand. I morgen skal være min første gang på 10år (!?) uten å gå i barnetoget. Skal stå på sida, vinke, og ta mange  bilder. Blir litt uvandt å være den som står på sidelinja for å se på, men det blir sikkert en fin opplevelse.

Skal tilbringe dagen med familie og kjære. Dagen starter med påkledning, før alt omtrent skjer samtidig. Mat, tog, boder - og alle andre gøyale 17.mai begivenheter. Været ser også ut til å være på min side! Det er meldt så varmt, at jeg garantert bytter bunad om til kjole etter jeg har spist. Har laget meg enda en matchene blomsterkrans jwg muligens bruker, wii.

Hva skal du i morgen?

Stikkord:

Dagens antrekk
Jakke - Asos        Genser - Topshop        Smykke - h&m        Sunnies - BikBok

 

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Chains


Kjøpte nylig dette smykket på h&m. Har lenge hatt lyst på et smykke som er litt tøffere i stilen, men har aldri fått ut fingen og faktisk kjøpt det. Så for noen dager siden bestemte jeg meg, det var virkelig på tide. Hadde aldri trodd jeg skulle være så lat, vertfall ikke når det kommer til shopping. Vertfall, nå har jeg det.

Hva syntes du om smykket?

Stikkord:

New for you


Har nå jobbet hele skoledagen for å lage et nytt design her på bloggen. Er så lei av mitt eget design, irriterte meg grenseløst. Håper dere liker det like mye som jeg gjør. Har prøvd å gjøre det så lyst, luftig og enkelt som mulig. Si ifra om det er noe jeg mangler, da retter jeg opp i det :-)

Hva syntes du om det nye designet mitt?

Stikkord:

DIY - BlomsterkransI dette innlegget skal jeg fortelle dere hvordan jeg lagde blomsterkransen min. Det er ganske lett å gjøre, men kan virke ganske avansert. Om dere lurer på noe mer enn det som står under, er det bare til å spørre i vei i kommentarfeltet.

Fikk et par spørsmål om hvor diverse ting var kjøpt. Blomstene og hagetråden er kjøpt på plantasjen, og sløyfebåndet er fra Princess.Skal du prøve dette?

Stikkord:

Dream


Senere i dag kommer innlegget om hvordan jeg laget blomsterkransen min. Har hatt så utrolig god tid på skolen idag til å gjøre hva jeg vil, for en gangs skyld. Har fått et ganske avslappende prosjekt nå, egentlig. SKal ha en skikkelig fotoshoot, å det er like spennende hver gang.

Hva skal du?

Stikkord:

Dagens antrekk

Skjørt - Asos.com       Jakke - Cubus         Topp & belte - h&m        Veske - Modekungen

Hva syntes du om antrekket? 

Stikkord:

Birthday outfit


Kjole - h&m        Cardigan - BikBok        Sko - Sverige        Blomsterkrans - DIY        Armbånd - Diverse

 

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

PARTY!

Hva gjør du i kveld?

DIY; blomsterkransEr endelig ferdig med blomsterkransen min! For ett arbeid jeg har lagt i den men det var så verdt tiden. Løp rundt i hele byen for å finne alle gjenstandene jeg ville bruke. Blomsterkranser er så mye penere og mer personlige når man lager dem selv. Dessuten ser ikke de på eks. bikbok så veldig bra ut, etter min mening.

Skal legge ut flere bilder og DIY i morgen. Kameraet mitt ble fullt da jeg filma, og jeg vet ikke hvor mye jeg ikke fikk på film. Om jeg fikk ubrukelig lite, legger jeg bare ut bilder og skriver steg for steg.

Har du en blomsterkrans?

Stikkord:

Kun kreativiteten stopper degI dag skal jeg gi meg selv et lite DIY prosjekt. Har lenge hatt lyst på en blomsterkrans, men de på bikbok er rett og slett ikke pene. Jeg vil ha en som er litt fyldigere. Så i dag skal jeg gå på butikker rundt om i hele Haugesund. Satser på at jeg får det til, er bare en god del utstyr jeg trenger.. Muligens lager jeg videoblogg om hvordan jeg gjør det også :)

Blomsterkranser er så nydelige om sommeren, og alt ser yngre ut. Sommeren minner meg også om en ny start, alle får en ny sjangse til å gjøre akuratt det de vill Sommeren er rett og slett en fin tid.

Hva er din mening om blomsterkranser?

Stikkord:
Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Februar 2016
hits