Ukens spørsmål #7

Er han i grønt kjærsten din?
Nei, han gutten i grønt i dette innlegget er ikke kjæresten min, det er bestekompisen min Sindre :)

  

hva heter du på instagram? :)
Jeg heter Piavinningland, og jeg follower alle tilbake! 

  

kan du legge ut link til den svarte kjolen nummer 2 i innlegget ditt om kjoler fra vitnemålsutdelinga ? :)
Den er desverre utsolgt nå, sorry for treigt svar!

  

Hvor mange lesere har du?
Det varierer noe helt sykt, noen dager kan jeg ligge langt over 300 lesere, andre dager rett over 100. Alt etter hvor aktiv jeg er på bloggen, og til å kommentere tilbake.


  

Hva gir deg stil-inspirasjon?
Det er faktisk utrolig mye som gir meg inspirasjon til hvordag jeg skal kle meg. Som oftest blir jeg inspirert av andre bloggere, folk på gata osv. Men når jeg er på ferie i sorbyer, herregud jeg kunne dødd av inspirasjons-overbelastning !!! Folk i andre byer/land tør virkelig å kle seg slik dem vill, uten å bry seg om hva andre mener og sier. 
 
En annen ting er jo at jeg prøver å alltid planlegge antrekkene mine dagen før, men om været ikke sammarbeider ender jeg 90% bare opp i ett slaskete antrekk fordi jeg står opp alt for sent. Har aldri kommet så mye forsent på skolen før som på dette halvåret, not good. 

  

Hva skal du i sommer? :D
I sommer skal jeg for det meste bare ligge hjemme og bli brun på terrassen. Vi har også bestilt en 2 ukers tur til Tyrkia i år igjen, skal bli gøy!

 

Hvilke linjer har du søkt på til vidergående? :-)

Jeg har søkt plass på Media & kommunikasjon, Service og samferdsel og Studie spessialisering :-)

  

Og til alle dere som maser om hvem kjæresten min er, og masse annet rundt akkuratt dette; Jeg kommer ikke til å skrive noe, svare på noe, eller på noen som helst måte informere andre om hvordan det går med oss og hvem han er her via bloggen. Siden jeg vet at mesteparten av dem som har spurt går på samme skole som oss, kom heller og spør face to face om du lurer på noe, blir så glad når folk faktisk kommer og spør deg om ting er sant istedet for å spre det videre. Setter stor pris til dere som har kommet og sakt ifra til meg in-real! Så plis, slutt å mas så sykt mye om akuratt dette her på bloggen. Takk.

 

Noe du lurer på til neste uke?

Varme sommerdager

Lillebror er fotogen♥ 

 Har du badet i år?

Hvit bandana i håret
Bruker du bandana?

Antrekk 25.05.12//Shorts - Cubus // Singelett - H&M // Bluse - Nelly.com // Caps - Cubus //

Folkens, det er sånn serriøst helt umulig å kle seg skikkelig i denne varmen. De siste dagene har jeg kledd på meg minst mulig, som også vill si at det er way too lettkledd for bloggen. Skal prøve å kle meg litt mer ordentlig fremmover, har jo nesten sluttet helt med antrekksbilder. Utrolig synd, for jeg elsker å kle meg opp til bilder!

Hva syntes du?

Summer with friendsJeg absolutt elsker det fine sommerværet som er kommet til landet nå! Jeg får brukt masse tid med venner ute, vi spiller volleyball, har jentekvelder, bare går en tur osv. Utrolig koselig, slik som sommeren skal være. Brunfargen har også startet og komme på plass, har allerede blitt masse solbrent, fått skille and so on, jeg elsker det!


Hva gjør du i sommervarmen?

New Yorker caps

Liker du slike capser? 

Solbrent i norsk sol


I dag har jeg klert å bli solbrent i norsk sol, yaay. Bare ett bevis på at varmen og solen ute for tida, er helt sykt best! Elsker å kunne ligge 6 timer i sole, selvom det ikke er supergøy å være rosa nå som jeg ikke kan kle meg og dekke det heller. Får bare smøre meg inn med ett godt lag av alovera krem, så demper det seg nok til i morgen. Btw. sjekk det digge håret mitt, slik ender det når du sovner i sola, og våkner til av kjæresten som ringer mobilen.. vell, vell.

Har du kost deg i finværet i dag?

Sol og sommer, midt i eksamenstida

Endelig ferdig med 1 av 2 eksamener, da var hovedmål i boks, så har jeg nynorsk eksamen i morgen. Utrolig dritt at eksamenene er plassert på de datoene sola skal være på det sterkeste! Men smart som jeg egentlig ikke er, får bare utnytte det å ligge i sola hele dagen og øve. Ønsk meg lykke til da!

Solbrilletrender sommer 2012

Retro sunnies
Round glasses
pilot glasses
Hvilken trend liker du best?

 

A not so perfect hair doughnut

Karer du å lage hair-doughnut?

Converse All Star

Utrolig hvor lenge mine Converse sko har holdt nå, over et år. De er utrolig slitte, og har ett eller to hull, men herre jesus hvor gode dem er å gå i! Alle jenter, og gutter for den saks skyld burde eie ett par med Converse. Disse skoa passer serriøst nesten til alt, bruker dem alltid når jeg ikke finner andre sko.

Minuset ved Converse, er at det tar minst titusen år å ta dem på og knytte dem. Helt nyttesløst om du er i hastverk. Allikevell er dette skoplagget jeg bruker året rundt, i alle sessonger. Nå for tida er jeg utrolig keen på å kjøpe meg ett hvitt eller rødt par, uten høy kant på. Men siden jeg er litt blakk, hva sier vell mer sommer enn et par med slitte converse sko?
  
Har du Converse?

Yaay!


Kjøpt nytt minnekort, endelig!

 

Har du speilrefleks?

How to get this style

gimmi old times back
I forrige innlegg så viste jeg jo frem dette drømmeantrekket, og det var helt klart ikke bare jeg som var utrolig begeistret for ett slikt antrekk. Skal selv prøve å få kjøpt inn noen lignende plagg, for en dag skal jeg gå kledd slikt. Det er jeg halt sikker på. Mye av dte jeg kan bruke i andre antrekk også, så det er jo ganske greit.
 
For å få dette antrekket, har jeg laget meg en liten handleliste. Den ser slik ut;
 
Denim jakke; Dette er noe man egentlig kan finne hvor som helst, de selges egentlig i alle kjedebutikkene landet rundt. Jeg selv sikkler jo etter en litt dyrere verisjon, en levi´s denim jakke. Fant noen helt nydelige vintage i London, angrer helt sykt på at jeg ikke kjøpte den der og da. Fordi for å få dette antrekket ganske avslappet og roligt, skal denim jakken være ganske stor og baggy, noe som levi´s er. Ellers fant jeg jo en helt nydelig her (den som er avbildet over), selvom jeg selv skal spare og kjøpe meg en råtøff jeg fant på ebay.
 
Veske; Til dette antrekket kan man egentlig bruke hvilken som helst veske, i alle slags farger. Det er bare fantasien og selvtillitten som stopper deg. Personlig syntes jeg det hadde vært råstiligt med en tote veske. Den som er avbildet over skal jeg selv prøve å få kjøpt og sendt til Norge, den er herifra. Jeg har også sett lignende på Gina Tricot og h&m, for dem som ikke heøt stoler på nettshopping :-) Slike vesker er praktiske, og man finner dem overalt!
 
Svarte bukser; Jeg lover dere, uansett hvilken klesbutikk dere går inn i jenter, de har alltid en form for svarte bukser. Dette er ett basic-plagg, og du vil alltid finne ett par til en billig pris om du bare ser godt nok etter. For dere som ikke gidder å lete så har jeg funnet noen par her, her, og her. Du kan også bruke tights/leggings om du liker det bedre :-)
 
Avslappede sko; For min del kunne jeg bestillt skoene på bildet rett hjem asap, men siden slike sko blir veldig raskt slitte og ødelakte, orker jeg ikke å bruke 900 kr på noe slikt. Bianco har derimot noen billige og utrolig pene som er i lik stil som dem nesten. Her og her er bare noen forslag. Om du er litt mer inn i trender, så har disse en hel/høyde som er ganske trendy for tiden.
 
Hvit t-skjorte; Dette er utrolig lett å få tak i, regner nesten med at alle der har enten en hvit t-skjorte eller en hvit singelett hjemme i klesskapet deres. Ellers er det jo også utrolig stiligt meg en shirt med ett kult, kanskje rocka print på, gjerne en band t-skjorte. Det er vertfall utrolig trendy, og står godt i stil med bandanaen. Gjerne en som sitter litt løst på kroppen, for å fullføre den avslappede stlen. Her, her, og her er bare noen forslag.
 
Bandana; En bandana kan du finne i utrolig mange butikker, vet at de har utrolig mange pene i mange forskjellige farger på Cubus. Jeg skal se om jeg finner en billigere på ebay, for å se om jeg sparer noe :-)
 
Solbriller; Drømmen er jo selvfølgelig å eie ett par ekte Ray Bans, men siden jeg ikke har penger eller forsiktighet nok til å ha så kostbare solbriller, får jeg holde meg til alle kjedebutikks solbrillene. Det finnes utrolig mange kopier, så det er bare til å gå innom nesten hvilken som helst butikk for å finne det rette paret. Jeg har kjøpt noen jeg er utrolig fornøyd meg fra BikBok til 79 kr.
 
 
Her er også noen inspirasjons antrekk, for dere som vill ha en annen vri på antrekket;
//Inspirasjonsbilder hentet bra lookbook
  
Hva syntes du om innlegget?

Drømmeantrekk

gimmi old times back
Asdfghjkl, har dritlyst å ha dette antrekket akuratt her og nå. Er blitt helt starstuck på outfits med store denim jakker med store shirts til, og med bandana i en knute på hodet. Senere i dag kommer det ett innlegg om hvordag man kan få dette antrekket på en ikke så alt for dyr måte. Drøøøøm, tenk om jeg finner de perfekte plaggene til antrekket?

Liker du det?

Tips; Rabatt på nettshopping
Jeg vet at jeg ikke er alene om at shopping på internett, kan være mer spennende enn å gå på kjøpesenteret. Man kan finne plagg, sminke og tilbehør som ingen har likt, og slipper da å komme i det samme plagget fra bikbok som 1234567 andre jenter på skolen din også har. Det eneste minuset ved handling på internett, kan være alle svindlerne, frakt, og postoppkrav. 

For å få det du skal handle litt, ikke så mye men vertfall litt billigere, kan du bruke denne siden. Den heter www.jenterabatt.com (link som åpner i nytt vindu). Denne siden har lenge vært til STOR nytte for meg. Dem har rabatter, tilbud, og fri frakt på mange av mine favorittbutikker. De oppdaterer jevnlig med nye rabatter, så det er alltid noe spennende og finne der. Om du vet om en god rabattkode du vil dele med alle andre jenter her i landet, kan også du poste den der. En super side for alle oss som ikke har en bankkonto med litt for mye penger.

Har du brukt denne siden før?

Kloms, vims og glemsk

Nå har jeg hatt x-antall minnekort. Noen bedre og raskere enn andre, noen med større plass enn andre and so on. Jeg har mistet/ødelagt mange. Lurer på hvor det har blitt av det jeg har brukt siden London er blitt av nå, pluttselig i går på 17.mai av alle dager, var det borte. Det har stått koblet i maccen min i over ei uke, så jeg har ingen peiling på hvor det kan ha tatt veien. Sånn går det når jeg er kloms, vims og helt forferdelig dårlig på å ta vare på tingene mine. Får ta turen opp til lefdal senere i dag, må jo ha nytt minnekort igjen. 

Sliter du også med å miste/ødelegge ting som betyr mye for deg?

Inspirerende jenter


//weheartit

Hva syntes du om slike bilder?

Kjole til vitnemålsutdeling

Snart er det sommer, sol og tid for å ta frem kjolene. Som alle dere som går i 10.ende klasse i år sikkert vet, er det bare litt over én måned til vitneutdelelsen. En stor dag i livet våres, hvor mange velger å pynte seg litt ekstra. Jeg har ikke planer om å dra det så langt at jeg tar på meg bunaden, så jeg vil heller finne en pen sommerslig kjole.

Jeg har funnet noen ganske pene kjoler på Nelly, selvom noen av dem kan være litt korte. Planlegger å kjøpe meg en marineblå/knæsj blå blazer, det kan bli utrolig pent ettersom alle kjolene jeg har funnet frem under er i fargene hvit, grå eller svart.Hvilken ville du valgt?

Addicted to 10 things.


1. Kameraet mitt.

2. Kjæresten min.

3. Mobilen min.

4. Parfymene mine.

5. Lotta, hunden min.

6. Marc Jacobs lommeboka mi.

7. Sminken og accessoreisene mine

8. Skoa mine.

9. Mac´en min.

10. Shopping i utlandet.

Hvilke ting er du avhengig av?

Fredagens drømmeantrekk

friday dream
Ville du brukt dette?

Music is my life

Det har vært utrolig mange som har spurt meg om hvilken musikk jeg hører på, og det kan jeg med hånda på hjertet si at er mye rart. Jeg hører på alt fra dubstep, pop og tecno til mer roligere sanger. Jeg har musikk på hele døynet, uansett hvor jeg er. Er jeg ikke hjemme med anlegget mitt, har jeg alltid med meg hørepropper/telefoner i veska eller lomma. Verden gikk nesten under for meg da mine ble ødelagte her om dagen, og jeg ikke har panger til å kjøpe nye før om 1 uke. Krise.

Men vertfall, dere finner spotify-lista jeg hører på hver eneste dag Her. Den er ikke akkuratt kort, men jeg klarer ikke å høre på samme sang for mange ganger, må ha passe mye med variasjon for å ikke gå lei sangen. Jeg er utrolig heldig som har familie som kjøper spotify premium, alt er så mye bedre uten reklame

Hvilken type musikk hører du på?PerfumesHvilke parfymer bruker du daglig?

Instagram

Follow meg på Instagram; Piavinningland ... Follower alle tilbake <3

Hva er din instagram?

Whistle

Liker du sangen?

Ukens spørsmål #6

Nå du skal flytte, skal du flytte for deg selv eller med famillien din?
Jeg har svart på dette før. Moren min har bygget ett hus med typen sin litt nærmere skolen min, så jeg skal flytte dit med mamma sin side av familien. Ellers bor jeg også hos faren min :-)
 

Har du brukt 50mm -linsa på somedaybildene? :)
Nei, jeg har brukt den vanlige 18-55 mm linsa som fulgte med kameraet mitt! :-)

 

Kjempe fine bilder! hvordan redigerer du bildene slik at dem skifter akuratt som i en film? :-)
Jeg har en gratis app på maccen som gjør at jeg kan lage en bildefil som heter GIF.  Vet at mange bruker photoshop, men jeg har lastet ned GIFQuickMaker i app-store. Super lett og brukervennlig!

 

Hvor er klærne fra ?
Som tideligere sakt, alle «fredagens drømmeantrekk» blir laget på polyvore.com. Så jeg vet ikke hvor noe er ifra.

 

Så fint å høre at du har det så bra for tiden! Blir veldig glad av vårlyset som titter frem, det er så herlig. Men visste ikke at du hadde kjærste (Før i forrige innlegg)? Kan du lage et innlegg, eller noe? Jeg ble skikkelig nygjerrig!
Nei, jeg kommer ikke til å skrive om noe så privat på bloggen med mindre han ber meg om det.


Hva er det du har gjort da? (innlegget «for the first time»)
Jeg fikk mye respons på dette innlegget, både i kommentarfeltet og face 2 face på skolen. Det er en helt random overskrift, som egentlig ikke har noen mening. Som oftest betyr overskriftene ingenting i privatlivet mitt. Nå er det sakt.

Noe du lurer på til neste uke?

De beste jentene

I går var en lang, men utrolig spennende dag. Tilbrakte mesteparten av dagen sammen med typen, noe som var utrolig koselig. Vi bakte brownies (noe som ikke ble så vellykket btw.), og bare brukte dagen sammen. Det er alltid like koselig.

Var også i 16års dag i går, supergøy! Nesten alle de nære veninnene mine var der og vi bare snakket, lo, spiste god mat, og hadde det bare utrolig gøy sammen. Alle sammen var utrolig fint kledd, så vi fikk tatt utrolig mange pene bilder av hverandre, kanskje jeg får lov og poste de peneste av dem senere. Elsker slike dager hvor hele jentegjengen sammles, og vi bare koser oss sammen og har en skikkelig jentekveld ♥

 

Når var du sist i selskap?

YOLO

-You only live once

 

Har du det bra?

Fredagens drømmeantrekk

friday dream outfit
Ville du gått i dette?

Braid my hair

Jeg er helt forelsket i fletter nå fortiden. Jeg ser på masse inspirajonsbilder av jenter med nydeligt flettet hår. Har så lyst å klare å flette slik, selvom det eneste jeg selv klarer er fiskebensflette, vanlig flette og Lauren Konrad´s flette. Utrolig feigt. Så nå har jeg satt meg ned og funnet noen videoer som kanskje kan være til hjelp for dere også. Det er sikkert ikke bare jeg som ønsker å kunne flette håret pent selv.
asdfghjkl, blir så sjalu! Så vidt jeg gidder å prøve, er 80% sikker på at jeg failer. Men, men, øvelse gjør mester, så da har jeg bare å sette meg ned en dag jeg har fint og rent hår og god tid. Er fast bestemt på å klare det en dag, en vakker dag.

Klarer du noe av dette?

Mary Kate & Ashley


Hva syntes du om disse stilfulle tvillingene?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits