hits

Sommerklær

Nå som sommeren kommer med stormskritt mot oss, har jeg i den anledningen laget et innlegg med mine wants til sommeren. Personlig elsker jeg alle plaggene under, og kunne bare drømt om å eie dem. Alle jenter fortjener å føle seg litt ekstra pen til tider, så jeg skal nok få kjøpt meg noen av plaggene her i London.
herlige sommersko

 

søte sommerskjørt

 

sommerkjoler
sommerens topper

 

Noe du likte?

London

Hei alle sammen! Tenkte eg skulle oppdatere litt om hvordan jeg har det her i London. Jeg har det helt fantastisk, helt supert. Det er så nydeligt her i London, og så super shopping. Blir like lykkelig hver gang jeg reiser hit, er bare så utrolig fantastisk by spm tilfredstiller alle mine reisebehov.

Jeg har også shoppet litt, men venter med publisering av det til jeg kommer hjem. Blir litt kjedelig med mobilbilder til slik, kvalitet foran kvantitet når det gjelder bilder.

Photographies
Hva syntes du om bildene?

Antrekk: Red and knitSkjørt og smykke - Bikbok        Topp og Sko - Primark        Jakke - Cubus         Veske - MK

Hva syntes du om antrekket?

Outfit; Green and greyBukse - Bikbok        Jakke & veske - New Yorker         Tee - Primark        Sunnies - Rayban        Sko - Bremen

Hva syntes du om antrekket?

TGIF


Hei alle sammen! For en vakker dag det er i dag. Artikkelen min kom i Haugesunds Avis i dag, så dere som har tilgang til den bør lese den. Om ikke kan dere lese den i papirform, så finner dere den HER. Har også fått noen supre karakterer tilbake i dag, og skal snart sette i gang med pakkingen til London. Har på følelsen av at dette blir en fantastisk helg, spessielt med tanke på at jeg reiser på søndag.

Har skrevet ferdig noen innlegg for da jeg er i London, kun i tilfelle jeg ikke rekker å blogge mellom kuppene. Gleder meg masse til å shoppe, ta bilder, og skape nye opplevelser med fantastiske mennesker. 

Hvilke innlegg vil du ha mer av på bloggen?

Pictures from Bremen pt.2
Her er noen flere bilder fra turen min i Bremen, tror ikke jeg kommer til å legge ut flere ettersom det kan bli litt mye i lengden. I alle fall vil bloggen om under en uke bli proppfull av bilder fra London i tillegg. Jeg er så heldig som får muligheten til å reise så mye. 

Har du vært i Bremen?

2 sommerantrekk

two outfiits

Hvilket antrekk ville du hatt?

Royal & blue // outfit
Skjørt & veske - Primark        Skjorte - Cubus        Sunnies - RayBan


Hva syntes du om antrekket?

Shopping i Bremen

Ettersom jeg var i Bremen, var shopping en selvfølge som fulgte med turen. Jeg kunne derimot ikke bruke alle pengene mine, ettersom jeg også skal til London om en uke. Mesteparten handlet jeg på Primark,  som er en utrolig billig butikk, med et uffattelig stort utvalg for alle smaker. Nå gleder jeg meg bare til å reise til London, for å shoppe enda mer. Shopping i utlandet er helt ærlig min favoritt sport, man går faktisk ganske mye for å finne de rette butikkene. Noe du likte?

KosesøndagFor en herlig søndag. Jeg har vært på kjøretur, nytt sola, og skal nå snart på familiemiddag. Påsken har vært helt super-duper til nå, og kunne virkelig ikke ønsket meg noe penere vær. Akkurat nå sitter jeg i senga og ser på serie, er blitt så hekta på Grays Anatomy nå fortiden. Hadde aldre trodd jeg skulle se på det, men slik går det når jeg har sett alle andre seriene på netflix. 

Hva gjør du på denne flotte søndagen?

Knit and lace outfit
Cardigan og skjerf - Cubus        Bukse -- MAC        Topp & sko - Primark        Veske - MK

Hva syntes du om antrekket?

Photographies in Bremen
Hei alle sammen, lenge siden sist? jepp. Jeg har vært i Bremen for noen dager siden, men valgte å ikke blogge om det da jeg var der. Som de fleste sikkert vett, er det høytid for innbrudd. Spessielt i de hjemmene hvor folk vet at ingen er hjemme. I alle fall, nå er jeg hjemme med masse bilder å vise frem. Bremen var en aldeles nydelig by, med mange nydelige gamle og  koselige strøk. Jeg likte absolutt denne byen. Et lite pluss var at de har Primark, hehe, der er det go hord or go home for min del. Kommer til å vise flere bilder og innkjøp fremmover, er så mye at i ett innlegg blir det litt too much. 

Nå nermer det seg også London for meg, bare en uke igjen før avreise. Gleder meg syk mye, skal bli en utrolig spennende tur til en av mine desidert favoritt-byer. 

Har du vært i Bremen?

Naturlig eller unaturlig, ditt valg.

Naturlig eller ikke, det er en ting som er lite vakkert; dårlig oppførsel. Hver dag leser jeg gjennom andre sine kommentarfelt og tenker "takk gud for at ingen av mine blogglesere er slik". Folk har det så travelt med å blande seg opp i og kommentere andre sitt utseende. Det er selfølgelig noe man ikke kan unngå når man velger å ha en personlig blogg, men det skal ikke være en selvfølge å få slike kommentarer. 

Det må da være grenser for hva andre mennesker kan skrive. Man skulle tro at i 2014 skulle det være greit å sminke seg, bruke push-up bh, eller gå for noe så drastisk som permanente endringer. Det er virkelig blitt en skikkelig fyfy-ting å ikke gå rundt naturlig hele tiden. Folk burde ikke bry seg om hvordan andre velger å se ut, det er et personlig valg som andre bare må finne seg i. Jeg kan gjette på at halvparten av kommentarene kommer fra anonyme, eller noen som utgir seg for å være en annen. 

Noen sliter med dårlig selvtillit, og oppfatter andre som penere enn seg selv. I virkeligheten er vi alle like vakre, naturlig eller ikke. Sminke eller andre "hjelpemidler", burde virkelig ikke oppta tiden til andre mennesker, fordi vi gjør de valgene vi selv ønsker. Å bli stemplet som fake, kan umulig være noe spennende å leve med. Hvorfor ikke se på andre med et åpent sinn å se gjennom utseende, for å kjenne personen? Utseende er ikke alt i verden. 

Et vakkert utseende hanler ikke om å være perfekt, men å fremheve det vi liker ved oss selv. Perfekt er så og si uoppnåelig, og det finnes uendelig meninger om hva som oppfattes som perfekt. Skjønnehet er et så stort tema, da alle har forskjellig smak. Skjønnhet kan også være en utrolig personlighet. 

I mitt hode vil en fantastisk personlighet gjøre en person mye vakrere enn hva andre hjelpemidler ville gjort. En god oppførsel og personlighet kan føre oss langt i livet, og det vil utrolig nok gjøre oss mer tilfredstilt med oss selv om vi vet at vi har en god personlighet, enn om man er pen pga. andre ting. Jeg har opplevd flere ganger at jeg vil bli mye gladere i personer som ikke streber etter drømmeutseendet, blir værdens søteste person når jeg blir virkelig kjent med dem. Det er en utrolig god ting.

Selv har jeg i det siste ikke brydd meg om jeg går ut med eller uten sminke. Dette er fordi jeg ikke gidder, hvem skal jeg imponere? ingen. Jeg gidder ikke, og har ikke tid, til å sminke meg opp hver morgen. Jeg bruker heller de ekstra få minuttene på å sove litt lenger. Hvorfor jeg da går med solbriller hele tiden? for å unngå disse personene som ikke klarer å oppføre seg. Jeg orker ikke å trigge dem til å kommentere utseende mitt, jeg vil ikke bruke tid og krefter på det. 

Som et lite sammendrag vil jeg bare si at det ikke er så viktig hva andre sier eller kommenterer. Så lenge man liker seg selv, kan andre bare ryke og dra. Et flott smil med en fin personlighet eies kun av de beste personene, som er de vakreste som fins. Strålende personer som sprudler rundt andre mennesker, er de beste personene jeg kan ha rundt meg. 


Nå får jeg sikkert en kommentar slik som jeg gjorde sist jeg skrev et lignende innlegg, "du skriver et innlegg om at naturlig er godt nok, og så legger du ut et bilde hvor du har sminke?". Vell, jeg bryr meg ikke. Jeg kunne lagt ut et usminket bilde, men akkuratt nå sitter jeg litt for godt i senga til å stelle i stand kameraet. Les teksten, ikke fokuser på bildet nå. 

Har du noen meninger rundt dette?

How to style; denim jacket

Ettersom jeg selv er utrolig glad i mine denimjakker, har jeg i anledningen laget en liten "guide" for hvordan jeg ville stylet en denimjakke til alle årstidene. Selv bruker jeg mine året rundt.
wintert

Dette antrekket pleier jeg selv å bruke ganske mye om vinteren. Det er varmt, og i tilleg komfortabelt. Om vinteren er jeg ikke særlig glad i å kle meg pent, eller kle meg i noe annet enn hettegenser generelt. Derfor passer en fin denimjakke perfekt til (nesten) alle antrekk! Solbrillene er for å ikke bli snøblind, eller ødelege sminken pga vind, snø eller regn. Genialt. Er det utrolig kaldt ute, kan en grå hettejakke mellon denimjakken og skjorten holde på varmen.

 

summert

Om våren kan dette være et alternativ til sessongens bruk av denimjakke. Jeg elsker å kombinere denimjakker med denne typen brunfarger på tilbehøret, og spessielt med en pen blomsterkjole. Her kan også skjørt være et alternativ, og selvfølgelig en tynn strømpebukse. Om du vil legge til en annen farge på antrekket, kan en fin skjorte under denimjakken gi det lille ekstra. 

 

summert
For meg er dette det ultimate sommerantrekk. Jeg elsker å gå med skjørt, til noen søte balerinasko. En oversized denimjakke vil være lett å ta av og på i sommervarmen, uten å ødelegge håret. Gjerne med en søt blomsterkrans, som de selger i så og si alle kjedebutikker nå. Selv liker jeg å lage blomsterkransen selv, blir mer personlig og unik da. Om sommeren kan dette antrekket også se perfekt ut med en søt shorts til, alt etter hva du føler for å bruke. 

 

fallt

Om høsten ville jeg gjerne hatt en strikkegenser til et stort skjerf under denimjakken. Ikke så tykk genser, ettersom det ikke er helt vinter enda. Noen store solbriller kan også komme til god nytte om det er sol en dag. En skjorte knyttet rundt livet, eller oppå genseren kan også se ganske pent ut, syntes jeg. 

 

Vil du ha flere slike innlegg?

"Jeg slettet deg på facebook, nå er vi ikke venner lenger"

Jeg kommer aldri til å forstå meg helt på andre personer, hvorfor vi er så slemme med hverandre. Jeg skal ikke høytidelig si at jeg er en kunstner på å ikke gjøre det, men jeg er langt i fra direkte slem. Vi har alle hatt den ene vennen helt fra tidlig i barndommen, som nå bare lever i en tåkete sky langt borte, i alle fall mentalt. Mennesket du hadde masse planer med, som plutselig bare ikke var der lenger. Det er utrolig trist når to mennesker bare plutselg forsvinner fra hverandre, de to som var limt sammen fra starten av.

Men, hvordan definerer vi egentlig ordet vennskap? Er det om dere møtes hver dag, en gang i uka, en gang i blandt, eller om dere er venner på facebook? Jeg vet om flere som har et lykkelig vennskap/ forhold uten å bli venner på facebook før etter noen måneder senere. Ikke alle ser på vennskap på sosiale medier så viktig. Wikipedia definerer vennskap slik; Vennskap er et forhold som har sitt grunnlag i tillit eller kjærlighet. Vennskap kan utvikle seg mellom to eller flere mennesker som omgås og trives i hverandres selskap, som gjerne har noe til felles, for eksempel i form av interesser.


Etter mine nylige oppfattninger, har det seg slik at folk etter en liten konflikt eller annet sletter hverandre på facebook. Er det virkelig blitt slik at sosiale medier definerer om vi er venner lenger eller ikke? det blir bare for dumt, og ikke minst barnslig. Å slutte å snakke med personen du har kjent lengst, av alle. I mitt hode har en venne-status på sosiale medier som eks. facebook ingenting å si. Det er trossalt bare facebook, det er ikke der vi har det kjekkest.

Plutselig blir vennskap noe man må streve etter å beholde. Deretter kommer jeg-kjenner-deg-ikke blikkene. Når du går forbi din ex-veninne som om personen var en fremmed. De latterlige blikkene, som får ansiktene våres til å se ut som idioter. Er du jente kjenner du godt til dem, det typske bitch-blikket, som de ofte blir kalt. Eller jenteblikket, om du er litt snillere i språket. Det blir jo automatisk at man trekker seg litt tilbake når man får et slikt blikk, det er gjerne det tryggeste. 

Kanskje vi alle bare skal begynne i barnehagen i gjen, på igjen med smokk og bleie. Vi oppfører oss jo alle superbarnslig på sosiale medier. Det er ikke måte på hvor mange ganger vi sletter en person, kun pga en liten konflikt, hvor garantert begge sidene ikke er kommet frem. Hvorfor skal vi vise alle at vi ikke har noe kontakt lenger? Vi lever bare en gang, det er ikke vits i å fremstå som en bitter tulling. Vennskap på facebook har ingenting å si, om vi ser bort i fra hvor pinlig det blir å legge til personen som venn igjen når man angrer/ordner opp. 

 Har du opplevd noe lignende?

FlowerBlomster, vårens sikreste tegn. 

Hva syntes du om bildene?

Outfit; Blonder og denim

Jakke - Asos.com        Kjole - New Yorker       Solbriller - Rayban        Veske - Michael Kors

Endelig har jeg kommet meg hjem, og fått strøm på maccen. Føler meg så tom når jeg endelig har tatt bloggbilder og har mange skriveideer, men glemt laderen hjemme. Føles nesten slik som når jeg går ut og glemmer mobilen hjemme, naken. 

Fant frem denne kjolen i klessapet mitt her om dagen, og merkelappen var enda på! Kjøpte den utrolig nok i fjor sommer, utrolig at jeg ikke har brukt den før nå. En sort kjole er så enkel å style både opp og ned, så nå får jeg dra fingen ut og begynne å bruke den litt. Den er jo så pen og enkel, og jeg bare elsker blondene på kjolen. Uheldigvis har den helt åpen rygg, så jeg må kjøpe meg en hudfarget bh om jeg skal gå med den uten ei jakke over.

Hva syntes du om antrekket?

 

LAPPEN!!

Endelig har friheten ved å være 18 blitt komplett. På onsdag fikk jeg nemmelig LAPPEN! Herregud for en god følelse det er, om man ser bort i fra at jeg ligger litt i minus på pengefronten denne måneden. Det går helt fint da, fordi dette er noe jeg (forhåpentligvis) bare betaler for en gang i livet.

Jeg hadde egentlig planlakt å skrive et langt innlegg, legge ut antrekk og masse annet i dag, men jeg har glemt dataladeren hjemme. Så det får komme senere i dag. Ha en goood påskeferie folkens, jeg fikk i alle fall en veldig god start på min! :-)

Har du påskeferie nå?

Maxi and squared // OUTFIT
Skjorte - Cubus        Maxiskjørt - h&m        Denimjakke - Asos.com        Solbriller - RayBans

 

Hva syntes du om antrekket?

Sunny weekend
Var akkuratt ute og tok bilder av noen nydelige blomster, for en herlig start på helgen. Sola skinner, og jeg har endelig lært meg lukeparkering, jippii! Dagen kommer jeg alikevell til å tilbringe hjemme forran netflix med sander, ettersom jeg nettopp så at Gatsby har kommet ut der. Elsker den filmen, serriøst dødsgod. 

Hva skal du i helgen?

Flowery outfitShorts og topp - h&m        Denim - Asos.com        Veske - Michael Kors        

Hva syntes du om antrekket?

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Februar 2016