Details

Hva syntes du?

Photographies
Hva syntes du om bildene?

Dagens antrekk
Tee - Primark        Vest - Cubus        Armbånd - BikBok        Shorts - Cubus        Belte - h&m        Veske - Moekungen

Good morning 

Image and video hosting by TinyPic

God morgen! Våkent utrolig nok av meg selv klokken 8 i dag. Lå nok å sløvet meg i senga en stund, før jeg bestemte meg for å stelle meg. Nå er det bare på tide å få i meg en god søndagsfrokost, før jeg skal finne på noe med Sander, som kom midt under min kleine egne fotoshoot på badet. Krysser fingrene for at regnet utendørs slutter senere, fordi da blir det pene antrekksbilder i dag også!

Hva skal du idag?Homeplace


Hva syntes du om bildene?

Dagens antrekkJakke - Cubus        Bukse og tank-topp - H&M        Smykke - Nelly.com        Veske - H&M

Cross and spikes
Hva syntes du?

Sommer kommer - Sommer kommerGikk en tur i Haugesund sentrum i dag. Helt ut av det blå, dukket disse nydelige blomstene opp. Det var blomster i alle farger som minner meg om sommer. Kjenner at båte hjerte og sinn er klar for gode, varme sommertider nå. 

Hva syntes du om bildene?

Dagens antrekk
Kjole - h&m        Cardigan - BikBok        Smykke - Topshop        Skjerf - BikBok        Veske - Modekungen

 

Hva syntes du om antrekket?

Lace and denim


Kjøpte en helt nydelig blondekjole på h&m i helga. Blondekjoler er så søtt å uskyldig, og det passer så mye. Blir godt å bare bruke den på en varm sommerdag i syden. Den er utrolig god å gå i. Den er ikke for kort, men heller ikke for lang.. Slik jeg liker det.

Har du noen blondeplagg?

Det finnes faktisk grenser.

Når bloggere ikke deler alt om seg selv, har vi da rett til å kalle dem løynere, falske og utroverdige? nei. Uheldigvis, er det mange som mener dette. Om en blogger skjuler noe for leserne, så er det ikke vits å følge med på bloggen. Da er bloggerne løynere og mange andre beskrivelser kommer raskt opp i kommentarfeltet. Om en blogger ikke legger ut stygge bilder av seg selv, skriver alt som skjer i livet, om en leser finner ut noe som ikke helt stemmer med bloggeren, eller om man ikke forteller om pinlige hendelser; da er bloggeren falsk.

Det er også her rosabloggere kommer inn. Mange blir kalt rosabloggere fordi de velger å skyve bort privatlivet sitt fra internett. Ikke alle ønsker å bli dømt for alt de gjør av andre, og ikke minst ha livet sitt ute på nettet. Det er farlig å skrive alt på nettet, fordi en dag faller du ned i en dyp grop fordi du har skrevet mye dumt. Hva er hvirkelig verst? en rosablogger som skriver positivt hele tiden, eller en annen som legger ut alt om alle og hele livet sitt beskrevet i minste detalje på nettet? Jeg selv vil heller være den falske rosabloggeren.

Selv føler jeg at jeg ikke har utlevert for mye av meg selv på bloggen. Jeg ønsker ikke å dele alle hendelser med alle. Jeg bor i en liten by, hvor et rykte fort blir 10 ganger verre. For et eksempel; Lokalavisa vår deler innleggene til bloggerne her i Haugesund på web-siden sin. Av og til kobler de feil navn til feil blogg. Da var det ett innlegg under mitt navn som fortalte at hun var 22 uker på vei i gradiviteten sin. Skal si det spredde seg raskt. En kollega av mamma fortalte henne dette, og jeg fikk raskt en telefonsamtale fra henne da. Jeg måtte da sjekke opp hva som hadde gått galt, fordi det var ikke jeg som var gravid vertfall! Det hele endte jo opp med at fler så det, og venner av mamma begynte å spørre. Håper dere forstår hvor viktig det er å være forsiktig.

Poenget mitt er at man kan bli tatt for å være troverdig, selv om man ikke deler alt. Del det som er bra i livet ditt, og vis dine beste sider frem! Vi må lære oss å sette grenser for hva som legges ut på internett. Det er mange som gjør en tabbe og deler for mye, og får en smell midt i fjeset senere i livet. Dere må sette dere inn i en annens situasjon. Du tar 5 bilder av deg selv, du legger jo ikke ut alle? Selvfølgelig legger du ut dem du liker best. Skal det liksom være falskt?

Hvor går din grense for hva du legger ut på internett?

Q & A

Hvem er det som tar bildene av deg?
Som oftest er det Sander som tar bilder av meg til bloggen. Ellers bruker jeg søsken, venner og mine elskede kamerastativet og selvutløser-fjernkontrollen.

Hva ønsker du deg aller mest nå?
Akkuratt nå har jeg helt hekta på flatform converse og Dr.martens sko. Det er så utrolig rått, har vurdert å kjøpe det i flere måneder nå. Er utrolig ubesluttsom når det kommer til klær, og har helt klart sluttet med spontanshoppingen. 

Jobber du utenom skole, eller hvor tjener du penger fra?
Jeg jobber rett og slett bare for mamma, og får penger av pappa innimellom. Det er ikke store summer, men nok for å holde meg fornøyd.  

Er det mindre lekser og prøver på vgs?
JA! Husker at det var så dritt å gå siste året på ungdomsskolen. Nå føler jeg meg mye frier. Jeg har aldri lekser, og omtrent ingen prøver. Derimot har jeg prosjekter i mediefag som er det eneste som tar litt av tiden på fritida mi. Du kan lese mer om media-linja HER.

Hva har du tenkt å bli, siden du går på mk-linja?
Jeg har lyst til å jobbe innenfor journalisme eller noe innen grafiker. Elsker å skrive, men elsker også å leke meg i design programmer. Er enda usikker, så får se hva fremtiden bringer. 

Stilikon?
Jeg har ingen bestemte stilikoner. Jeg digger stilen til Rihanna og Selena Gomez. Ellers blir jeg bare inspirert av alle andre bloggere, motemagasiner, og folk på gaten. 

Snittet ditt i fjor?
Jeg kom inn på media med 4,38 i snitt. 

Hvor lenge har du blogget?
5 år :) 

Hva er planene dine for i sommer?
I sommer skal jeg til Tyrkia og Kroatia, ellers skal jeg slappe av hjemme med venner. 
"vaffeljakke" eller "oversized denim jakke"?
Jeg elsker stoore deilige denim jakker. Det er så pent, og det kler alle. Jeg kunne satt denim jakka mi sammen til alle klesplaggene mine nesten, tror jeg. Skal helt klart kjøpe flere! 

Hvor høy er du?
Jeg er 167 cm høy, men i passet mitt står det 168 cm. Hehehe, mye finere tall med partall,,

Hvor mye bruker du på klær i måneden?
Jeg bruker ikke mye i det hele tatt. Er ikke klar over hvor mye, men bruker mest rundt jul, bursdag, og sommertider. 

Hva kommer du ALDRI til å kle deg i?
Dere kommer helt klart aldri til å se meg i pels. Asj.  
Har bloggen din forandret deg?
Den har ikke endret den jeg er som person, ikke som jeg har merket vertfall. Stilen min derimot har helt klart endret seg, og det kan jeg ærlig si at kan ha noe med bloggen å gjøre. Jeg forandrer meg for hver dag som går, akkuratt som alle andre.

Hvilket kamera og objektiv bruker du?
Jeg har Canon 500d. Linsene jeg bruker er standarlinsa 18-55mm, portrettlinsa 50mm f/1.8, og telezoom 55-250mm f/4.

Hvordan redigerer du bildene dine?
Jeg redigerer alle bildene mine i Camera Raw og i photoshop. Har lakt til en tutorial jeg har laget under. 

Upostet antrekk

Bukse - h&m        Jakke - Cubus        Topp - h&m        Sko - Aldo        Smykke - Nelly.com

 

Hva syntes du om antrekket?

Dagens antrekk


Cardigan - BikBok        Skjorte - H&M        Smykke - BikBok        Veske - Modekungen

 

Hva syntes du om antrekket?

Fredagens drømmeantrekk

fredagens drømmeantrekk

 

Ville du gått i dette?

Hard worker
Er så utrolig trøtt og sliten denne uka. Har ikke sovet mer enn 5 timer en eneste natt siden forrige lørdag. Skolen tar helt over, og i tilleg måtte jeg få med meg alt om Bieber. På skolen har vi jobbet fra kl 8 om morgenen til kl 7-8 om kvelden og filme. Utrolig hard jobb. For å toppe det hele ble halvparten av filmklippene våre slettet rett før innlevering, så vi måtte endre manus for å få ting til å stemme. Mye jobb, mye tid, og en Pia som kommer til å sove godt i natt.

Hva skal du idag?

En dag som aldri glemmes

Kvelden i går er en av de beste stunder i hele mitt liv. Kommer ganske høyt opp på min topp-opplevelse liste. Jeg kan ikke huske å ha skreket så mye i hele mitt liv, hvert eneste sekund var helt utrolig. Det finnes ikke ord som beskriver følelsene jeg sitter igjen med. Alt var så perfekt, profesjonelt og bra gjennomført! 

Etter konserten elsker jeg Justin mer enn noen sinne. Han har lenge vært mitt store idol, og jeg husker enda da jeg så han for første gang på youtube, for 4 år siden. I går fikk jeg endelig oppfylt min store drøm, se han live. Selv om jeg satt i buss i 8 timer, sto i kø i 2 timer og ventet inne i 2 timer, var all den ventetiden verdt det. Jeg hadde lett gått tusen mil for å oppleve han. 

Etter min mening var alt med konserten perfekt. Stemmningen bland alle folka, musikken, dansen, lysene og absolutt alt var bare en drøm. Sitter enda med susing i ørene, og det har ikke helt gått opp for meg. Jeg har virkelig sett selveste Justin Bieber. Helt ærlig så var ikke et eneste sekund jeg ikke sang eller hylte. Noen tårer ble også fellt. Det beste mef hele konserten var da Justin sa at vi norske beliebers var de beste, og at han låvte å komme tilbake.

Var du /eller skal du på konserten hans?

I LOVE THIS SO FUCKING MUTCH

ADDFGNDLJKEFGOUØHKLWA!!!!!! I MORGEN ER DAGEN! Skal stå opp klokka 5 (om jeg får sove..) for å dra til bussplassen i morgen tidelig. I morgen er den store dagen hvor jeg skal oppleve, puste inn samme luft og skrike til jeg ikke har mer stemme igjen, av Justin Bieber. Jeg skal stå på Golden, å herregud jeg gleder meg sånn. Hadde jeg fått ei krone for hver sommerfugl jeg har i magen, hadde jeg vært rikere en JB selv. 

Det skal bli en helt syyk opplevelse, og jeg griner når jeg skriver dette. Håper det er mange av leserne mine som også skal i morgen, for da må dere ikke nøle med å sende et smil eller si hei! Jeg liker og vil være venn med alle beliebers. Uansett hvor galne vi er, hahaha!!


Skal du på konserten hans?

En To Tre Fire FemI dag er nok en dag med filming på planen. Satser på at kortfilmen blir utrolig bra. Gruppa mi er et utrolig bra team, det eneste negative er at vi må filme alt helt fra scratch igjen. Noen av skuespillerne ble syke, ville ikke være med pluttselig, osv. Lista over grunner er lang. Satser på å få filmet hele filmen idag, for nå er det siste sjangse!

Minner om spørsmålsrunde HER.

Hva syntes du om bildene?

Need some inspirationMinner om spørsmålsrunden her.

Dagens antrekk

Genser - ebay.com        skjørt - topshop        Solbriller - H&M

Hva syntes du om antrekket?

New in


Sko fra Aldo, 499 kr

Smykke 199 kr, Øyredobber 69 kr, Ring 49 kr, alt fra Bikbok

Strikkejakke 249 kr, Peplum topp 249 kr, begge fra Bikbok

Jakke 399 kr fra Cubus, Skinntights 149 kr fra Bikbik

 Heisann alle sammen! Idag har jeg endelig handlet klær til Bieber-konserten. Jeg skal på tirsdag, å jeg gleder meg noe sinnsykt. Det skal bli så gøy å være i samme rom, se og oppleve han. Jeg puster til og med inn samme luft som han! Gud, jeg sitter å fangirler for meg selv, kleint.

Noe du likte? 

Photo on my wallHar du masse bilder på veggen din?

Music is our life


I dagens samfunn er musikk stort. Folk i alle aldre hører på det, med hver sin stil. Alle har en favoritt, og den kan komme av mange forskjellige påvirkninger. Blant unge er det ofte kult å høre på samme musikk, eldre hører kanskje på en artist som de kjenner seg selv igjen i. Musikere er forbilder for mange unge, flere av mine egne forbilder er artister. Men hvorfor er det slik at alle hører på musikk?

Musikk kan komme i mange former. Lyd, rytme og tekst er det som fenger de fleste. Musikk skaper en stemning og kan få ut mange følelser. Jeg hører på forskjellige musikksjangre etter hvordan humøret mitt er. Det finnes så mange sjangre innen musikken, at alle unges følelser og tanker beskrives akkurat slik vi føler det. Er jeg sur en dag hører jeg på veldig hard musikk. Er jeg lei meg, hører jeg på Justin Bieber og andre romantikere. Ungdommer har veldig mange hormoner, og følelsene kan bytte fra sur til glad på kort tid. Det er bra at det finnes så mange ulike stiler innen musikk, derfor har folk i alle aldre alltid noen sanger å relatere seg til.


Musikk er viktig for mange unge i dag, inkludert meg selv. Når vi er unge er det viktig å kunne kjenne seg igjen i andre sine opplevelser. Å vite at man ikke er annerledes fra alle andre. Det kan være vondt å føle seg annerledes. Via musikk kan jeg og andre på min alder vite at det er ikke bare jeg som gjør slik, og det er ikke bare jeg som tenker eller føler slik. Musikk hjelper meg og mange andre å få bekreftet dette. Nei, du er ikke ulik fra alle andre, du er helt normal.

Teksten i en sang er også viktig. Jeg kan lære meg teksten, og da forstå mer av sangen. Jeg forstår hvile følelser artisten vil få ut, og hva budskapet er. Jeg kan også da synge i dusjen uten å høre ut som en amatør. Det finnes jo grove sangtekster også, men det kan være en positiv opplevelse det også. Sanger med stygge ord, opplevelser og slik kan veilede oss unge. De kan fortelle oss hva vi må holde oss borte fra, og hva vi ikke burde gjøre.

Musikk kan også gi meg og andre en lærerik opplevelse. Det er blitt forsket på at om man hører på Mozart, så lærer man mer. Det er også påstått at unge konsentrerer bedre om de har musikk på ørene. Jeg kjenner meg helt igjen i dette. Så lenge musikken er rolig, så kan jeg jobbe mye bedre enn ellers. Fordi musikk hjelper å blokke alt unødvendig støy ute. Jeg hører ikke klassekameratene mine prate, lærerne syte eller om det er storm ute. Å jobbe samtidig som jeg hører på musikk kan til tider være mye mer lærerikt enn uten.


Jeg bruker musikk til inspirasjon og motivasjon. Musikk spilles av i mine ører hele dagen. Jeg setter på radioen om morgenen, og hører på musikk før jeg legger meg. I løpet av dagen bruker mange musikk som motivasjon til å trene, og inspirasjon til et kunstverk. Artister kan være forbilder for oss unge. Vi kan få høyere selvtillit av musikk vi kjenner oss igjen i, og vi tørr å eksperimentere med hår, klær, levemåte og tusen andre områder.

Via musikk har jeg fått mange nye venner, og nye opplevelser. Vi som liker samme musikk er automatisk venner, fordi vi er ganske like. Vi kjenner oss igjen i samme musikk, da kan vi ha mye til felles. Jeg og mine venninner er helt hekta på Justin Bieber. Vi hører på han sammen, snakker om han, og i neste uke skal vi til Oslo for å se han opptre. Musikk har skapt mange vennskap. Både i virkeligheten og over nett får vi hver dag nye venner. Unge som har venner med samme musikksmak, har nesten alltid noe å snakke om.

Jeg er ikke den eneste som hører på musikk hele dagen. Mennesker i alle aldre hører på musikk, av forskjellige grunner til forskjellige tider. Vi vekker følelser og stemninger, og musikk hjelper oss til de enkleste ting i hverdagen. Jeg får inspirasjon og motivasjon til å gjøre noe mer ut av livet mitt, og jeg konsentrerer mer på det jeg holder på med. Jeg har knyttet vennskap med andre som føler det samme som meg, og lært meg sangtekster sammen med dem. Det aller beste er nok å kunne synge i dusjen når broren min har besøk, uten å føle meg helt patetisk.

Hva betyr musikk for deg?

 

A&Q


Da var det på tide med en spørsmålsrunde. Tror ikke jeg har hatt det på over ett år nå, siden jeg foretrekker å ha ukens spørsmål. Men ettersom jeg ikke har hatt det på lenge, har dere nå sjangsen til å svare på hva som helst. Bare husk at jeg holder privatliv utenfor bloggen, så prøv å hold dere serriøse. Dumme og private spørsmål vil derfor ikke bli besvart. Ellers håper jeg dere lurer på mye :)

Spørsmål?

 

Favorite 4.
1, 2, 3 eller 4?

Tidsbruk

Må si at et hjem uten internett ikke er et hjem for meg. Jeg har vært uten internett i en dag nå, og er tvunget til å bevege meg ut. Ikke får jeg sett serier på mobilnettet heller, det går bare alt for treigt. Bare for å demonstrere kan jeg si at det har tatt meg over 40 minutter å laste opp bildene over. Livet uten internett er virkelig ikke å anbefale.

Hva syntes du om bildene?

BOYS BOYS BOYSHallo folkens! Har hatt en herlig dag liggende i senga, varmet opp til planleggingsdagen i morgen. Syntes selv jeg fortjener en avslappingsdag etter en hard gymtime idag, på treningssenteret i byen. Herlig å få sluppet ut litt energi, når jeg har dusjen og senga ventende hjemme.

Det jeg egentlig skulle informere dere om i dette inlegget, er at en av mine beste guttevenner har laget seg blogg! Han heter Roberto og er med i bildet over. Han er veldig glad i å ta bilder, og ønsker å bli bedre i fremmtiden. Han har laget seg en blogg hvor han kan dele bildene han tar. Besøk han her.

 

Hva syntes du om bildene?

Beautiful sundown


Helt utrolige bilder du kan få tatt om du bare leker litt med kamera-instillingene. Dette bildet tok jeg i fult dagslys med kjempemye sol i går. Er utrolig fornøyd, det ser ut som om det er natt jo! Sammtidig kan jeg se sola skinne bak skyene og nesten bak øya der ute. Veldig fornøyd.

Hva syntes du om bildet?

Dagens antrekk
Genser & skjorte - Ebay.com        Tights - H&M        Sko - All Star


For et sløvete antrekk. Har blitt skikkelig slask for tiden, men det er skikkelig behagelig å gå slik! Har merket at stilen min har forandret seg utrolig mye de siste månedene. Jeg blir mer og mer laidback enn før. Jeg elsker å kle meg sløvt, men klarer ikke å gå offentlig med joggebuksa. Med mindre jeg har forsovet meg til skolen, då er joggebuksen min aller beste venn. 

 

Hvilket ord beskriver din stil?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits