Wants from BikBok

// alt fra BikBok 

Denne våren og sommeren er jeg heelt forelsket i blomstermønster, pastell farger og dyremønstre. Jeg elsker tanken på å bruke fine statement smykker til, en shorts/skjørt og bare være ute og kose meg. Disse plaggene fra Bikbok er virkelig helt nydelige, mye av det har jeg sett mye på. Den følelsen når du brukte alle pengene dine, og vell så det i London. Allikevell skal jeg få skrapt opp noen ekstra kroner snart, litt synd at jeg gikk glipp av 50% på hele sortimentet i dag... 

 

Noe du likte til våren?

When was the last time you


... did something for the first time? For meg var det i går

Når var din forrige gang?

Ut på tur, aldri sur


Heihei! Ble helt forferdelig blogging i går, jeg var ute på fisketur heele dagen med Rebecca! Sykt gøy, holdt min aller første krabbe, noe som utrolig nok ikke var så skummelt som jeg hadde trodd. Vi fikk også en hel del fisk og andre krabber. Dette må nesten gjentas, gjerne en dag med masse sol slik at vi får litt farge på de bleke kroppene våres.

Må ærlig innrømme at det stinket fisk av klærne mine etter turen, så jeg hadde ikke noe annet valg enn å ta dem av og bo naken i hettegenser. Vi tok oss også en 2 timers tur i stampen, noe som bare var heelt himmelsk og fikk oss til å glemme fiskelukta. Gleder meg noe helt sykt til jeg flytter og får mitt eget bobblebad, stamp-party!

Hva gjorde du i går?

God søndags morgen!


I dag skal jeg ut med en kompis, utrolig hvor tidelig jeg står opp bare for å gå ut. Vi skal mest sannsynelig se en film, snakke og bare kose oss. Utrolig koselige søndags planer med andre ord.

Hva skal du i dag?

If I could wish for one thing

Image and video hosting by TinyPicIt would be to have nothing to wish for 

 

Hva syntes du?

Curls and pink lipsKrøller du håret ditt til vanlig?

Fredagens drømmeantrekk

Fridays dream outfit

Ville du gått i dette? :-)

Our life´s as teenagersKjenner du deg igjen i noe?

Antrekk 1-2-3-4


Hvilket antrekk likte du best? :-)

Just rolling with the flowHeisann alle dere kjære lesere! Endelig er prøvemuntlig over, og jeg kom ut med en vellfortjent 4´er i matte. Ettersom jeg er helt forferdelig i matte, og enda værre under press, så er jeg helt utrolig glad for den karakteren jeg fikk. Utrolig fornøyd med andre ord.

Har fått en god del av blogginspirajonen min tilbake, har sett mye på inspirasjons og bilde blogger. Har så utrolig mye jeg vill få ut og skrike på en gang her, men det får komme litt etter litt. Bilderedigerings programmet mitt her på maccen har fucket seg litt opp, så noen ganger fremmover kommer bildene til å være litt rart redigert. Sorry for det.

Hva gjør du i dag?

Antrekk 25.04.12
// Bukse - Primark // Sko & Blazer - Topshop // Singelett - h&m // Blondetopp - Gina Tricot // Veske - Modekungen // Skjerf - Bikbok //

 

Likte du antrekket? :-)

Jeg har kommet opp i eksamen
I dag ble vi trukket opp i prøve eksamen, muntlig. Jeg hadde ingen forventninger eller håp om å komme opp i noen fag, og tok det egentlig bare som det kom. Så lenge jeg ikke kom opp i norsk, spansk eller engelsk var jeg vell helt ok fornøyd. Jeg ble som dere sikker ser trukket opp i matte.

Nå sitter jeg her hjemme med blanede følelser. Vet ikke om jeg skal le eller gråte, jeg er jo helt middels god i matte. Jeg ligger på 4 i matte, men jeg vet jeg kan bedre om jeg virkelig gidder. Skal planlegge drømmereisen min og snakke i opptil 10 minutter om hvilke mattestykker jeg kan komme over der. Volum av basseng, drivstoff til fly, pengebudskjett and so on. Vet du om noe mer man kan komme over på ferie, rop det ut i kommentarfeltet!

The girl with the cameraHar du speilrefleks?

WoW

Jeg er så utrolig sliten, trøtt og utmattet etter den uka som akuratt var. Hele fredagen og lørdagen min har gått til soving, spising og hardcor gaming av WoW. Ja, jeg gamer. Jeg gamer faktisk utrolig mye, hver gang jeg kjeder meg eller ikke har noe bedre å ta meg til så gamer jeg enten wow elle Counter Strike. Jeg har egentlig alltid vært ei litt gutte-jente, derfor jeg syntes det er så gøy å game og bare ligge å slaske meg i joggebukse og en stor genser.

Er foresten mye bedre i dag, har ikke fullt så vondt hodet lenger, og kvalmen er sånn halvveis borte. Skal se om jeg orker å legge planer med andre til i morgen, så unngår jeg enda en sengeliggende dag med gaming. Dette var et litt urelevnt innlegg på en moteblogg, men er jeg hjemme så er jeg hjemme.

 

Spiller du noen spill?

 

An old winter outfit


//Shorts & Genser - Cubus // Skjorte - BikBok // Sko - DinSko//

Husker at jeg var helt sykt fornøyd med dette antrekket, og disse bildene. Derfor måtte jeg bare finne dem igjen, inspirasjon til et senere lignende antrekk. Ser tydelig at håret mitt har blitt betydelig mye lengre enn den gang, og det er jeg bare glad for!

Likte du antrekket?

facial expressions


Hvordan er humøret DITT i dag?


No night out

Denne dagen har bare vært lang, kjedelig og dårlig. Føler meg litt uvell, noe som er utrolig merkelig på fredager. Fredager er ferie, ferie er til for å være ute, kose oss og være med folk man liker. Desverre må jeg holde meg hjemme, og det er flere faktorer som har noe å si denne gangen. Skal ikke utdype meg, ettersom det bare er kjedelige, typisk-jente ting. Legg også merke til de syke ringene under øynene mine, gjett om jeg skal legge meg tideligt i dag!

Akuratt i dette øyeblikket ligger jeg bare å slæker i senga og chatter og skyper med folk. Skype er virkelig min bestevenn når jeg vil snakke med folk, men ikke gidder å bevege meg ut. Sykt, men sant. 

Er du syk i dag?

Karma is a bitch

Fredagens drømmeantrekk

fridays

Ville du gått i dette?

Nattåpent på kjøpesenter


Hva har du gjort/skal i dag? :-)

Take a pictureJeg og Ida var på kjøpesenteret her om dagen, vi endte opp slik som dette. Stående i ett prøverom og tå titusen fjortis bilder, digg. Lenge leve kjedsomhet og masse tid.

Innrøm det, du har gjort det samme.

Antrekk 18.04.12

//Bukse - Primark // Genser - Topshop // Skjerf - BikBok // Ring - Glitter // Veske - Modekungen //

Likte du antrekket?

Call me, and I´ll be there

Heihei, dette blir nok et lite klageinnlegg. Jeg har vært utrolig dårlig på bloggfronten i det siste, men denne gangen kan jeg legge all skylda på skolen. Vi har hatt tentamner, muntlige og prøver i hytt og pine i det siste. Å det blir verre. Jeg har RLE-prøve, spansktentamen, prøve eksamen, engelsk framføring, kunst innlevering, musikk-prosjekt, naturfag prøve og norsk prosjekt til fordypning. Alt dette, bare de 3 neste ukene, er helt sykt. Lærerne bør skjerpe seg og sammarbeide bedre med innleveringsfrister og slikt, virkelig. 

Håper dere forstår at det blir litt fravær, for jeg er virkelig helt utslitt allerede, og vi har såvidt begynnt. På siden av dette har jeg jo venner, lekser, hund, familie og husarbeid og ta meg av. Veldig travel hverdag for å si det slik. Skal prøve mitt beste og hvertfall poste 2 innlegg hver dag. 

Er det like sykt på skolen hos deg?

Uncolor me

Hva skal du i dag?

Wish you were her right nowHa en fin søndag!

ukesspørsmål #5

Du har så kul stil! Hvem er det som tar antrekks-bildene av deg?
Tusen takk! :-) Jeg har kamera-stativ og en fjernkontroll som styrer selvutløseren, så jeg tar alle bildene selv. Om jeg ikke har kamerastativet elle fjernkontrollen tilgjengelig, får jeg lillebroren min eller stesøstera mi til å ta bildene. Gjerne venner om jeg er med dem også, selvom det er det kleineste som finnes.

Hvilke kameralinser bruker du?
Jeg har to kameraobjektiv. Kameraet mitt er Canon Eos 500d, og jeg har den vanlige 18-55mm linsa. I tilleg pleier jeg og ta nesten alle bildene mine med den fantastisske protrettlinsa, 50 mm f/1.8. Kan kjøpes her.

Hvordan var prisene i London?
For meg var det utrolig billig, siden jeg holdt meg til de klassiske kjedebutikkene. Primark var helt fantastisk billig, jeg gikk jo helt crazy der.  Jeg var jo selfølgelig med min mor på alle de store butikkene med masse desigvarer og merkevarer, og jeg kan med hjertet si at det var mye billigere der enn her i Norge.

Kan du ha ett innlegg om familien din? om foreldrene dine er skilt eller ikke (trenger ikke bilder)?
NEI! Dere har spurt om dette før, og jeg kommer aldri til å skrive om familien min her på bloggen. Det er privatliv, og slik skal det fortsette å være. Kan si at foreldrene mine er skilt, ja. Men det er jeg vant med, har vært slik i nesten alle år.

Kjøpte du Someday i London? (siden jeg har merket at du er belieber)
JA! Jeg er stor belieber og elsker Justin over alt på jord nesten!!!
♥  Det var det første jeg planla å kjøpe da jeg dro til London. Dere som lurer, man får kjøpt det på Boots apoteket for ca 23 pund. Den lukter helt himmelsk, gled dere til den kommer her i Norge!Noe du lurer på til neste søndag?


 

Sunday, Sunday, Sunday


God morgen kjære lesere! I dag er det søndag igjen, og været ute er helt nydeligt. Egentlig vil jeg bare ut å sloe meg, henge med venner og had et skikkelig gøy. Istedefor skal jeg sitte hjemme og øve på matte, siden lærerne på vår skole plasserte mattetentamen på en mandag. Hater når de gjør det. Håper alle andre koser seg minst ti ganger mer enn meg, for nå må jeg nesten sette igang og øve.

Hva skal du i dag?

Fake a smile and get over it
Er det fint vær hos deg også i dag?

Antrekk 14.04.12//Sko - DinSko // Genser, Shorts, strømper - Topshop // Veske - Modekungen//

 

Liker du antrekket?

Accessories
Hva syntes du?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits