Easter outfit

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så er jeg ikke flink til å tilpasse antrekk til været når jeg skal reise! Men, jeg får så utrolig god påskestemning av den søte gule kåpen min, som jeg forresten har blitt helt forelsket i de siste ukene. Normalt sett er ikke jeg personen som får en spessiel følelse eller stemning til spessielle høytider, men denne låpen gjorde virkelig susen. 

Hva syntes du om antrekket?

Lillehammer throwback

Heisann! På fredag kom jeg hjem fra en spennende klassetur til Lillehammer. Vi var der for å oppleve amandusfestivalen, hvor hele 3 av mine klassekamerater var nominert til forskjellige priser. To av dem kom til og med hjem med seieren i boks, veldig fortjent også. Det var helt utrolig mange gode bidrag og filmer til festivalen, og det var virkelig lærerikt å se så mange unge og kreative menneskers arbeid. Selv om film ikke er det kjekkeste faget på media, etter min mening, var denne turen virkelig verdt det! 

Som vanlig, klarer jeg aldri å pakke skikkelig når jeg skal ut på reise. Jeg hadde sett for meg litt småsnø, men ellers fin sol og pent vær. Med min store uflaks, kom det snøstorm når jeg ikke hadde med meg en skikkelig ytterjakke en gang! Så der vandret jeg i Lillehammers veldig mange (superbratte) bakkker, i ankelbuse og joggesko. Ja, lillehammer er virkelig den byen med flest bakker, og jeg forstår nå hvorfor OL ble holdt i akuratt denne byen, haha. Det ble heller ikke så mye shopping som jeg hadde trodd, ettersom det var veldig mangel på søvn. 

På nyhetene og i media ble det varslet om så mye snø, at flyavgangene ble stanset på gardemoen. SAS ble innstilt, men heldigvis flydde vi med Norwegian og kom oss hjem. Jeg kan ikke huske at det har snødd så mye siden jeg var ei liten jente! Vi kunne ikke vandre i 10 minutter uten å se ut som en levende snømann. Men, det var egentlig veldig deilig å vite at jeg skulle reise hjem før alt ble om til slaps. Jeg elsker snø, men kan ikke fordra slaps. Så da jeg kom hjem til solfylte Haugesund, slengte jeg solbrillene på før jeg gikk hjem til en vellfortjent tornerosesøvn. Selv om jeg ikke hadde hatt noe i mot å vært igjen i Oslo en ekstra dag eller to.

Hva skal du i påsken?

Dagens antrekk - Blanco chica

Kåpe - Primark        Skjerf & hatt - Monki         Sko - Nike        Sunnies - RayBan        Veske - MK

Hva syntes du om antrekket?

Baby blue


Nå som våren er her, kler jeg meg gjerne opp i alle farger som fargepallettet inneholder! Har lagt merke til at når våren kommer med sine lyse solstråler, kler jeg meg også opp i litt lysere farger. Jeg er veldig glad i denne vakre årstiden vi har nå, og må nesten innrømme at det er våren og høsten jeg gleder meg til hvert eneste år. Som dere har sett på bildene over, gikk jeg virkelig all inn med hvitt og blått i dag. Det er ikke ofte jeg rekker å koordinere neglelakkfargen med klærne mine, men i dag har jeg jaggu meg fått tid til det også.

Nå som sola har beholdt sin sentrale plass midt på himmelen, hver eneste dag i ei uke, er det lett å bare løpe hjem fra skolen med en gang sjangsen byr seg. I dag gikk det så fort i svingene, at jeg glemte helt ut at jeg har kapittelprøve i matematikk i morgen. Så nå sitter jeg her, helt uten noe å øve på. Hadde det vært hvilket som helst annet fag, hadde jeg freaket helt ut nå, men matte er virkelig ikke mitt svakeste fag. Jeg satser på at jeg glir like lett gjennom denne prøven, som hvilken som helst annen. Alle har jo lov å glemme en gang i blandt! 

Hva skal du i dag?

OOTD: Flower pants


Bukse og skjerf - Cubus         Jakke - Primark        Topp - h&m        Sko - Nike        Solbriller - RayBan        Lommebok - MK

Et tegn på at våren er på vei, at solen holder seg lenger og at antallet dager med regn synker; er at jeg begynner å kle meg i litt sprekere farger igjen! Om vinteren og når det er mørkt, er jeg veldig ofte i en sinnstemning som tilsier at hettegenser, tights og dult hver eneste dag er helt ok. Når hele dagene er mørke, er det lett å kle seg i de samme kjedelige antrekkene, fargene og stilene - hver eneste dag. Det er derfor jeg er veldig glad i våren, fordi da bryter jeg dette mønsteret og faller ut av den vonde sirkelen.Det samme skjer hvert eneste år, og nå har det skjedd meg i gjen. Gule, rosa og hvite kåper, blomsterbukser, skjørt og alt som ikke var spennende om vinteren har begynt å bevege seg ut av klesskapet mitt i et jevnt tempo de siste ukene. 

Hva syntes du om antrekket?

HAPPY


Tiden går sa raskt for tiden. Jeg tror ikke jeg helt henger med, det er som om tiden bare flyr fra meg. I dag var den første dagen så langt jeg kan huske, at jeg hadde tid til å legge meg ned til å sove i en halvannen time. Det er en uke igjen til påskeferien kikker inn, og når den er ferdig er det kun en måned til eksamenstiden kommer. Det blir skummelt. Vi er allerede ferdig med pensum i noen fag, og jeg kjenner at samtidig som presset øker på skolen, kan jeg samtidig lette skuldrene litt inn i mellom. Stresset rundt gode karakterer har nylig nådd toppen, og jeg har rett og slett ikke hatt tid til meg selv de siste ukene. Hver eneste dag på timeplanen min har vært fullstappet med jobb, prøver og desperate påminnelser om ideer til hva jeg kan blogge om. Men, jeg kan ikke kjøre alt på en gang, fordi jeg har ingen superkrefter, selv om jeg til tider gjerne kunne trengt det.

Russeklærne og utstyret mitt er allerede på plass, og om 3 uker blir det ikke noe særlig antrekksbilder fra meg. Jeg har begynt å style buksa mi, og har planer om å gjøre den skikkelig girlish. Jeg skal få kjøpt inn litt stoff, tøy og diverse pynt til buksa før jeg legger ut bilder av den. For å være helt ærlig, så er jeg så usikker rundt hele russebuksa. Jeg er så redd for å angre på hvordan den ser ut, selv om jeg kun skal bruke den i 3 måneder.

Hvordan ser resten av ditt skoleår ut?

Video: London Haul

Nå er endelig filmen ferdig! Etter London var jeg rett på skolebenken og tilbake på jobb, før influensaen slo meg rett i tryne. Nå er jeg , nesten, helt frisk, og mer enn klar for å gi alt på absolutt alle områder! Jeg kan ikke bli mer syk i år, ettersom russetida og eksamener er rett rundt hjørnet. Lurer egentlig litt på hvordan det blir med bloggen når jeg får russebuksa på om 3 uker, fordi da har jeg egentlig ikke noen varierende antrekk å vise frem! Jeg kan selvsakt legge ut noen russeknuter en gang i blandt, om det er ønsket.

Se videoen i full HD for beste kvalitet.

Hva syntes du om innkjøpene?

OOTD: Yellow coat

Primark fra nesten topp til tå! Nå har jeg filmet og redigert innkjøpsvideoen fra London, og føler at jeg endelig kan vise frem antrekk som inneholder de klærene. Det tok meg nesten en måned å få igang filmingen, men nå er det endelig i boks. Videoen kommer senere, når jeg har lastet opp videoen.

Den gule kåpen jeg har på meg, var noe jeg kjøpte i London. Jeg kjøpte den ettersom jeg ønsket meg et friskt og sprudlende pust i vårgarderoben, og ikke bare klassiske og tidløse plagg. Den passer virkelig godt nå som sola skinner og blomstene begynner å spire opp fra veikantene. Gul er den fargen jeg bruker minst av, men det er vel gjerne det som gjør den litt spessiel også?

Hva syntes du om antrekket?

Daniel Wellington
Endelig er denne klassiske skjønningen min! Jeg kan ikke en gang huske hvor lenge jeg har sett på denne klokka. På bursdagen min bestemte jeg meg for å kjøpe den, litt spontant, men det var jo trossalt bursdagen min. I bunn og grunn hadde jeg egenlig planlagt å kjøpe den med størst klokke på, men den var helt enorm! Valgte derfor den i mellomstørrelse, gull med sort lenke. Vil tro denne vil bli godt brukt, og kommer til å passe til de aller fleste antrekk og stiler med sitt stilløse utseende. En tidløs klokke vil alltid være enkel å både kle opp og ned, og det er akuratt dette jeg liker så godt med Daniel Wellington.

Hva syntes du om klokka?

Make your polarids more memorable


Heisann! Til jul fikk jeg et polaridkamera, som jeg er veldig fornøyd med. Polaridkamera gir deg muligheten til å ta bilder i nuet, og du har liten til ingen kontroll over hvordan bildene dine blir. Du tar bildet, og må vente en stund med å se ressultatet. Det er ikke slik at du tar hundre bilder, deretter sletter 99 av dem, og tar vare på det ene pene bildet du var halvveis fornøyd med. Det er dyrt med film til kameraet, så man tar vare på det du får. Det er utrolig gøy å ta bilder og vente på ressultatet, det er en hel spenningskurve i seg selv.

De små søte bildene er utrolig minnerike og verdifulle, ettersom man kun har dem en plass. Etter bildet er tatt, har man kun den lille papirbiten med minne. Man får ikke bildet lagret på en minnebrikke eller på mobiltelefonen. Man har minnet i hånda, og det kan man ta vare på lange. For å gjøre dem litt mer minnerike, og for å huske hva som var spessielt med akuratt det bilde om kanskje 10 år, så må man gjøre noe med dem. Om mange år er det ikke sikkert du husker hvilken situasjon akuratt det bildet ble tatt. Derfor har jeg valgt å skrive på den lille hvite delen av polaridbildet.


Man trenger virkelig ikke verdens peneste håndskrift for at det skal se pent ut. Jeg kunne for eksempel aldri skrytt over min håndskrift, ettersom jeg skriver nesten alltid på datamaskin. Jeg skulle virkelig ønske at jeg var gitt evnen til å skrive med den vakreste skjønnskriften, men det er ikke mitt tilfelle. Men, er det ikke den stygge skrifta som gjør det litt hjemlig og koslig? Det syntes jeg! Det ser mer hjemmelaget ut uansett hvordan håndskriften din er, og den "gamle" effekten i bildet blir bare mer fremmhevet. 


Jeg har valgt å skrive sted, ting, årstall, navn og lignende på mine polaridbilder til nå, med en sort penn. Det er disse tingene som vil bringe frem mine minner i årene som kommer. Senere kan jeg se på bildene mine, tenke på hva jeg gjorde og hvor jeg var. Da kan jeg smile og la minnebanken fylle seg med alle minnene som kommer i hodet mitt. Når andre ser på bildene og leser teksten er det ikke sikkert de forstår, men det er ikke poenget heller.

Mine små polaridbilder er for å bevare minnene mine på en annerledes måte. Jeg slipper å være redd for at datamaskinen skal kortslutte, eller at harddisken min skal falle i gulvet en gang for mye. fordi de er ferdige bilder, de er tatt og lagret i papirform. Akuratt slik som de gjorde for noen år siden, når bildelagring på datamaskinen ikke var en mulighet. 


Så om du også har lyst å gjøre bildene dine litt ekstra verdifulle for deg, anbefaler jeg å skrive på den lille hvite flippen! Man kan enten skrive med forskjellige farger, eller holde det enkelt og stilrent med sort slik som meg. For guds skyld, ikke tenk at du har for stygg håndskrift. Din håndskrift er unik, og gjør bare polaridbildene dine enda mer personlige. 

Senere kan jeg vise dere hvordan dere kan gjøre det samme, selv om dere ikke har polaridkamera. Jeg ser selv at det ikke er alle som ønsker å bruke en tusenlapp på et kamera, og deretter mange kroner på film for å ta bilder. Jeg tenker jeg kan lage en mal til forskjellige størrelser for polaridbilder, slik at dere enkelt kan printe det ut delv og henge det opp. Fordi polaridbilder på veggen er virkelig noe av det peneste som finnes, og skaper en vintagefølelse i rommet.

Har du gjort dette?

Outfit // 08.03.15Kåpe & kjole - Forever21        Veske - Marc Jacobs        Sunnies - h&m       Sko - Primark

For en uke siden var jeg proppet full av inspirasjon og ideer, og jeg var helt klar for å skrive ned alle mine tanker og fotografere alt jeg kom over. Det var ikke mangel på motivasjon, før det smalt. Jeg ble syk. Jeg fikk en voldsom halsbettenelse som lenket meg fast i senga, og jeg klarte ikke å se på film en gang. Jeg hadde ingen fraværsdager på skolen før dette, nå har jeg flere dager fravær. Min gylne regel er at jeg går på skolen så lenge jeg ikke spyr. Men, jeg var i helt elendig form. Feberen tok over hele kroppen min og ville ikke gå bort av paracett, halsen min var tørr som et sandpapir og tørrhosten gjorde at jeg brakk meg til jeg neste spydde. Jeg var i elendig form, og bloggen ble nok en gang liggende på is. Nå har feberen endelig forsvunnet, og jeg er back on track. Nå skal jeg være dronninga på bloggen i gjen, styre alle prøvene og innleveringene jeg har denne uka i rettning toppen. 

Hva syntes du om antrekket?

Personal style inspiration

//Sponset.


Hallo alle vakre personer! Er det en ting jeg liker å gjøre, er det å lese. Jeg leser på det meste jeg kommer over, men magasiner er definitivt mitt faoritt lesestoff. Når jeg vil lese noe som fanger min oppmerksomhet, havner jeg alltid på Det Nye. Magasinet inneholder alt fra mote, livsstil, raportasjer og skjønnhet. Alt jeg liker, samlet på en og samme plass. Spessielt har jeg i løpet av årene forelsket meg helt i stilen til magasinet. De har et utrolig ryddig og flott design, som ikke roter og forvirrer øynene. Det er et stort pluss, for min del.

Som blogger er man jo også ganske avhengig av å finne inspirasjon og ideer et sted, og det finner man over alt. Jeg finner mest i magasiner, og da spessielt i Det Nye. De skriver mange reportasjer, men de beste må være de dyptgående reportasjene som ligner på en kronikk. Jeg elsker å lese saker hvor de går i dybten på et tema, og det gir meg uendelig med inspirasjon til både bloggen og i hverdagen. En annen ting jeg plukker opp fra magasinet, er de freshe bildene de bruker i motedelen av magasinet. Der finner jeg alt fra stilige street-style bilder til must-haves klær. Alt i alt, blir min personlige stil veldig påvirket av dette.Det Nye har også et tilbud for dere som er som meg. For dere som er nødt til å ha noe å lese på på senga eller innimellom skolearbeidet, så er det nå et abonnomentstilbud på det nye. Nå får dere 5 utgaver av Det Nye + stor toalettmappe fra Lulu`s for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven). Jeg vet selv at jeg skal benytte meg av dette tilbudet, fordi jeg rett og slett elsker det gode innholdet de kommer med hver eneste måned. Bladet inneholder alt jeg trenger for å kunne sette meg ned en stund, ikke stresse, og bare koselese på stoffet. Tilbudet finner dere HERSom dere sikkert vet, har jo selv 3 stk av Lulu`s toalettvesker, og de kan jeg virkelig anbefale på det varmeste. Det at du får dem med i abonnomentet, er virkelig ikke annet en positivt. Jeg har tre stykker i tre forskjellige farger og størrelser. Aldri har jeg blitt skikkelig fornøyd med en toalettmappe, før jeg oppdaget disse. De ser utrolig søte ut, og er geniale å ha med på reise. Jeg får plass til alle mine sminke og pleie-produkter i dem, og de er i så god kvalitet at de på utsiden ser ubrukte ut. Tilbudets totalverdi ligger på 694 kr, så for min del som elsker alt som kommer i pakken, kan dette umulig være en dårlig deal. Men nå skal jeg komme meg til butikken, fordi i dag er enda et nytt magasin i butikk!

Leser du noen magasiner?

Mistet nesten tilbud om studentboligHei alle sammen! Wow, for et fravær? ja det kan man godt si. Det har vært utrolig deilig med litt avstand fra bloggen de siste ukene, fordi nå sprekker jeg nesten av gode ideer å blogge om. Jeg har savnet det en del, hatt dårlig samvittighet - men det har vært behagelig å kunne fokusere på alt annet også. Siden sist har jeg vært i London, forbedret karakterene mine, blitt 19 år gammel, vært på shoppinghelg i Stavanger, og som overskriften tilsier - fått meg studentbolig til neste år!

Jeg har bladd meg gjennom artikkel etter artikkel som beskriver de desperate tilstandene blandt studentene i Stavanger, som ikke får seg studiebolig. Ut i fra antall studieplasser, er det bare boliger for hver 12 student. Det er altså alt for få boliger, og jeg har vært enormt heldig. Jeg hadde egentlig ikke regnet med at jeg skulle få studentbolig til neste år, rett og slett fordi jeg aldri er så heldig. Jeg hadde regnet med en evig jakt på det private markedet som nesten druknes av høye priser og ugunstige boforhold. Heldigvis for meg, kan jeg nå senke skuldrene og bare glede meg til sommeren kommer.

Det hele begynte med at jeg ikke hadde fått en mail jeg ventet på, og klikket raskt innom søppelboksen som tar i mot spam-mail. Jeg trodde muligens mailen jeg ventet så sårt på, hadde havnet i feil inboks. Det var da jeg så mailen fra SIS, hvor det i emnetfeltet sto "Leieavtale klar for signering på Boligtorget". Først visste jeg ikke helt hva det var, det var litt uforståelig. På hjemmesidene deres sto det at vi ikke ville få svar før rundt den 15.april. Deretter logget jeg meg inn på siden min, og der lå kontrakten! Jeg hoppet nesten i taket da jeg så det, og jeg er ganske sikker på at hjertet mitt hoppet over et slag eller to. Jeg har altså fått meg studentbolig, heldog som jeg har vært, dene gangen. 

Kontrakten har 7 dagers frist for å signeres, leste jeg. Pulsen steg og panikken spredde seg i hele meg. Hadde jeg gått glipp av denne muligheten nå? Heldigvis ikke. Jeg sitter bare igjen med tanken; Hva om jeg ikke hadde sjekket søppelboksen den skrøpelige søndagen? Jeg hadde vært helt søndersknust om jeg hadde gått glipp av dette tilbudet, og hadde vært nødt til å bevege meg ut i det farlige private markedet.

Så til neste år blir jeg å finne i Sandnes, muligens litt for nærme shopping. Boligen ligger i Sandnes sentrum, og 9 minutter med bil fra IKEA og kvadrat. Det sier nesten seg selv at jeg ikke kommer til å ha mye sparepenger til overs, når jeg har så mange shoppingmuligheter rundt meg, hehe. Glede meg, det gjør jeg vertfall.

Skal du studere til neste år?

 

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits