Sunny outfitJakke - Cubus        Tee - Gina Tricot        Skjørt - h&m       Sko - Polen       Sunnies - RayBan

Dette er anrekket mitt fra Fredag? tror jeg. Finværet har holdt seg såååå lenge, og det er bare meldt likt i flere dager fremmover. Elsker å ikke gå med tykk jakke, eller jakke i det hele tatt! Er så forfriskende og friende. Greit, det blåser kanskje litt, men det gjør da absolutt ingenting med den flotte sola.

Hva syntes du om antrekket?

Pastell nails


Nå som våren er her er tiden inne for å pryde neglene mine i alle pastellfargede neglelakker jeg eier. Det er ikke mange, men jeg virkelig elsker dem jeg har. Blir faktisk litt ekstra lykkelig når jeg klarer å beholde neglelakken på i flere dager, uten å få en skrape i dem. Jeg har en utrolig dum uvane for å skrape den av når jeg stresser eller kjeder meg, virkelig stygt. 

Ellers har jeg prøveeksamen + 3 andre prøver denne uken, som er utrolig mye for min del. Kjenner på meg at dette blir en tøff og krevende uke, selv om jeg vet at alt kommer til å gå helt fint til slutt. Skal bli deiligt å starte påskeferien om 2 uker, så reiser klassen til London. Ahh, avslappende.

 

Hvilken farge på neglene liker du best?

WIERDO


Ettersom jeg er på et mystisk gladhumør i dag, har jeg tenkt å dele hvor rar jeg egentlig er med dere. Bare sånn enkle wierdo-fakta om meg, som egenlig er helt ubrukelige, hahaha. Alle har jo sine merkelige sider (søte som jeg sier). De er dem skille meg fra deg, og omvendt. Alle har minst en merkelig ting elle uvane.

☺ Jeg kan ikke bruke leppestift. Jeg sitter alt for mye med både vannflasken min, og har alltid hendene mine i fjeset mitt, spessielt stygg uvane på skolen. Dessuten er jeg utrolig fæl på å smøre den ut i hele fjeset, å det ser jo bare helt fantastisk ut. Det er utroolig pent, så noen ganger bruker jeg det på antrekksbilder, eheh.

☺ Jeg har en egen spilleliste på Spotify som heter "Karaoke i dusjen".. haha, enough said. 

☺ Når jeg er med andre, Sander er spessielt utsatt, kan jeg være verdensmester i å plage. Jeg tar masse bilder av de sovende, før jeg torturerer dem med enten prikkedøden eller sitter å snakker med babystemme til dem. Uffda, virker nesten syk i hodet når jeg skriver dette, men altså, sånn går det når vi er nære venner :-)

☺ Jeg er en person som ikke klarer å si nei. Spør noen meg om hjelp med noe skolearbeid o.l., så klart. Spør noen om å låne noe, så klart. Spør noen om jeg vil finne på noe, så klart. Dere fatter settingen? jeg får så sykt dårlig samvittighet om jeg ikke kan gjøre slike ting for andre.

Har du noe merkelig ved deg?

Wool and leather // OOTDSkjørt - Asos.com       Sunnies - RayBan       Strikkejakke - Vero moda       Topp & hårbånd - h&m       Skjerf - Cubus

Brrr.. I dag blåste det litt ute, så da måtte jeg slenge på meg favorittcardiganen min! Kan serriøst bruke den til alt, totalt et av de beste kjøpene mine så langt i år. I dag fullførte jeg faktisk resten av skoleprosjektene mine, før prøveeksamen +++ andre prøver er i sikte neste uke. Utrolig nok har jeg aldri blitt trukket opp til muntlig eksamen (ikke en gang i 10.ende klasse). Har null komma niks peiling på hvordan det foregår. 

Hva syntes du om antrekket?

Ray Ban Clubmaster
I går fikk jeg endelig solbrillene mine i posten, og jeg er så lykkelig. Kan med hånda på hjerte si at jeg har lnsket meg disse i mange år nå. Typisk bloggbriller, men altså, jeg ville ha disse før jeg begynte å blogge. Før jeg i det hele tatt interesserte meg for mote. Er helt i lykkerus for at de endelig er mine, mine, mine. Kommer sikkert bare til å bruke disse i år, er så fornøyd.

Har du disse?

Stripes and denim outfit
Jakke - Asos.com         Bukse & solbriller - Bikbok        Skjerf, tee & solbriller - Cubus        Veske - Søstrene grene

Hva syntes du om antrekket?

Good vibe

Jeg er så utrolig takknemmelig for det fine været værgudene har gitt oss. Jeg ser flere smil nå, enn da de triste regnskyene vandret landet rundt. I dag skal jeg nyte dagen på tur i skogen sammen med Sander og solskinnet. Ellers håper jeg at alle andre får en super duper dag, og de som kan nyter den utendørs i sola.


Hva skal du i dag?
Smil, det er mandag!

For en herlig start det har vært på denne uka! Solen skinner, og jeg håper bare det vil vare i noen dager... måneder? ... Det er meldt vakkert vær hele uka, og jeg har allerede kastet bort ytterjakken min. Ikke har jeg noen store medieprosjekter å fokusere på, kun oppkjøringen min om 15 dager. Fikk også raybans brillene mine idag, så jeg har iallefall stor grunn til å smile denne uken! Ikke bryr jeg meg om at jeg i dag fikk min værste karakter så langt i år, jeg kunne ikke gjøre annet enn å le, haha. 

Hvordan har din mandag vært?

Photographies

Hva syntes du om bildene?

Chocolate-covered strawberries
Fristende?

CATS & DOGS // outfitI går følte jeg meg relativt ganske avslappet, så jeg gikk for noe ganske avslappende. Har dessuten fått skikkelig sansen for den nye t-shorta jeg heelt har glemt å vise dere. HAHA, kjøpte den på hennes & mauritz, og den er så søt og god. 

Ellers reiser jeg hjem til kjære Haugesund i dag. Skal bli godt å få øvelseskjørt litt på veien hjem, ettersom oppkjøringen min bare er noen dager unda. Ja jeg har fått datoen, og ja jeg er drittnervøs. Tanken på at strykressultatene i landet et større mangfold enn de som består, har virkelig ikke gjort meg noe godt.

Har du hatt oppkjøring? noen tips?!

P; Flowing waterI dag har det regnet, snødd, vært overskyet, og pluttselig utrolig nok tittet frem litt sol også. Helt utrolig hvor fort været endrer seg fra å regne og snø, til å bli sol på bare noen sekunder. Jeg og søskenbarnet mitt her i Egersund kjørte i den anledning opp til nermeste tursted, kun for å ta noen fine bilder. Legger sikkert ut noen i morgendagen også, men disse var de jeg ble mest fornøyd med.

Hva syntes du om bildene?

Beautiful nature


Hei alle sammen! Nå er jeg i Egersund for å besøke familien min her nede. Tok med kamera, og tok dette bildet på veien ned dit. Var så heldig at det utrolig nok var blå himmel i noen timer i går! Så kom selvfølgelig regnværet, haha. Skal blogge så mye jeg kan, men får se om jeg får kommet meg ut å tatt noen bilder i dag også, om regnværet roer seg. 

Hva syntes du om bildet?

TAMRON
Her er objektivet jeg kjøpte i går. Har kun tatt noen testbilder med den inne på rommet mitt, og så langt virker den overraskende god! Trengte et objektiv som ikke konstant var zoomet inn, så da falt jeg pladask for denne. En liten positiv side er at linsen har en egen makro funksjon, som bare er positivt! Kjøpte den på Japanfoto , for 1700 kr. 

Har du denne linsen?

Step one, two, three

For noen dager siden bestemte jeg meg for at det jaggu meg var på tide å ta bilteorien. Jeg prøvde meg i dag, og besto på første forsøk! Var helt sinnsykt nervøs, og trodde jeg skulle dø når jeg satt der. Følte ikke jeg kunne så mye, men der fikk jeg heldigvis en positiv overaskelse. Jeg kunne svare på så og si alt, selv om jeg nølte litt på noen. Så lenge jeg besto, så er jeg fornøyd.

Rett etter jeg besto gikk jeg ned og kjøpte den nye kameralinsen, som jeg hadde lovet meg selv. Har også bestilt meg raybans nå, og klarer ikke å vemte til de kommer i posten. En av planene er jo at jeg selvfølgelig vil få godt bruk for dem da jeg må kjøre i sommersolen.

Nå har jeg bare langkjøring i gjen før oppkjøring, og nervene mine har allerede begynt å komme! Er mest redd for å kjøre alene, å ikke ha den sikkerheten ved siden av meg når jeg kjører. To ekstra øyner som kan hjelpe og veilede meg om noe skulle gå galt. Regner med at dette går bort med litt tid, og selvfølgelig erfaring da. 

Skal du ta lappen snart?

Vårtegn


YES! Nå er endelig våren og finværet på vei. Blomster, sol og fine farger. Jeg elsker å ta blomsterbilder, og skal nok kjøpe meg makrolinse snart. Fikk en morsom kommentar fra Sander da jeg tok disse bildene, "ånei, nå som blomstene er på vei, kommer du bare til å legge deg ned på bakken over alt for å ta bilder, å vandre rundt med grønske på alle klærne dine igjen!" haha, ja jeg gjør nok det hvert år. Føler det blir mye bedre perspektiv på bildene om jeg legger meg ned, enn å ta bildene ovenfra. Uansett hvor flau Sander blir når forbigående og kjørende stirrer på meg, så får jeg i vertfall pene bilder.

Hva gleder du deg til i vår?

Antrekk // 13.03.14
Skjorte - Ebay        Denim  - Asos.com        Lommebok - MK       Bukse & sunnies - Bikbok

Wii, endelig skal jeg kjøpe meg Ray-ban solbriller. Har brukt kopien fra Bikbok i 3 år nå, og har endelig bestemt meg helt for å kjøpe skikkelige. De over er egentlig litt ødelagte, men jeg elsker alt ved dem så uffatelig høyt. De er så pene, og perfekte. Ettersom jeg har brukt kopien så lenge, kan jeg ikke tro at jeg vil bli lei av dem på et par år til heller. Tror neppe det blir et bomkjøp. 

Har bestemt meg selv for at jeg verken får kjøpe det, eller den nye kameralinsen før jeg har tatt teoriprøven, som jeg skal gjøre på tirsdag. Hele idag, i morgen og mandag kommer jeg da til å tilbringe dagen min på teoritentamen.no, ettersom teoriboken ble for kjedelig. Tok meg selv i å lese den i 10 minutter, før jeg fant ut at husarbeid var mye kjekkere. Og jeg hater husarbeid. Jeg har forresten bare langkjøringen igjen før oppkjøring, noe jeg er utrolig nervøs for, hehe. 

Hva syntes du om antrekket?

No identity


Har tatt og laget dette bildet i anledning med et skoleprosjekt jeg har hatt til i dag. Jobbet utrolig mye med å få fjeset til å se halvveis okay ut, noe jeg selv tenker at det gjør etter mange misslykkede forsøk. Bildet er surrealistisk, og handler om folk som ikke har sin egen identitet pga. press til å være noe annet fra folk rundt seg.

Hva syntes du om bildet?

Antrekk
Skjorte & tee - Cubus        Tights & sunnies - Bikbok        Lue  - h&m 

Hva syntes du om antrekket?

Street photography

Her er noen av bildene jeg tok da jeg var i Mandal for noen uker siden. Jeg var helt sjokkert over hvor tomt det var i gatene, det var jo ikke en eneste sjel der. Fint for meg egentlig, fordi jeg var ikke så interessert i å ha fremmede på bildene mine. 

I dag skal jeg egentlig ikke gjøre noe spessielt. Skal gjøre litt husarbeid, og muligens (kanskje) kjøpe meg en ny kameralinse. Jeg må jo også øve på teorien til billappen, ettersom jeg har værdensrekord i å utsette den. Nå har jeg bestemt meg for at jeg ikke får lov å kjøpe meg Ray Bans solbrillene jeg har ønsket meg, før jeg har bestått teorien. 

Antrekk // unpostedSkjørt - h&m        Tee - Gina Tricot        Dongerijakke - Asos.com       Skjerf - Cubus

Som jeg lovet, så poster jeg nå noen gamle bilder osv, for å få fart på bloggingen igjen. Må komme tilbake til gamle rutiner, hvor blogging var en av dagsritualene mine. Får så dårlig samvittighet ovenfor meg selv når jeg ikke blogger, fordi det er jo dette jeg liker å gjøre. Jeg liker å bruke tiden min på blogg, det er min egen lille plass å utrykke meg selv på. Både med meninger, foto, og stilmessig.

Hva syntes du om antrekket?

Too much to do, in little time

Jeg har hatt så mye å gjøre i det siste, at bloggen har bare flydd rett forbi tankegangen min. Jeg har hatt nok av skolearbeid, bedriftarbeid, mer skolearbeid, tid til venner ect. Nå for en liten time siden fant jeg ut at jeg har en innlevering i engelsk i morgen tidelig, men har ikke fått satt i gang med det enda. 

Jeg har tatt masse bilder i det siste, så skoledagen min i morgen kommer sikkert til å gå i å redigere disse. Så får jeg flere innlegg på bloggen fremmover. Jeg må ta meg selv i nakken litt, blogge oftere, og komme inn i rutiner igjen. Etter juleferien har jeg mistet helt kontroll på prøver, innleveringer og blogg. Noe som er uffatelig synd.Hender det med deg også, at du bare mister helt kontroll over alt du burde gjøre?

Remember me, and i shall remember you

Utrolig hvor raskt vi mennesker egentlig glemmer. Før vi begynte å sosialisere oss på internett, måtte vi faktisk være med hverandre. Det er så lett å snakke med andre via internett, at vi rett og slett bare glemmer å være med hverandre. Hvor mange ganger har det ikke hendt at du har hatt en god venn, og så plutselig er dere ikke venner lenger? Det har skjedd med meg nok ganger i alle fall. 

Før var vi alltid med vennene våre, ofte. Ikke missforstå meg, vi beveger jo oss enda utenfor husets fire vegger. Men, mesteparten av kommunikasjonen er gått over til å forbli over internett. Før måtte vi gå fra dør til dør for å finne venner som var hjemme. Nå sender vi enten en melding på mobilen eller facebook, fordi det ofte er så "langt" til de vi kjenner. Om noen ikke var hjemme, tenk på den grusome veien hjem, eller til neste venn. For en måte vi tenker på, haha.

Med disse holdningene, er det selvfølgelig lett å drukne i internett. Man kan snakke i flere timer der, og være helt stumme når vi fysisk er med hverandre. Det er utrolig lett å holde kontakt, og på dette området har internett vært til stor hjelp. Problemet er jo bare at noen folk kun holder kontakt over internett, og muligens ikke ellers, en dag forsvinner den kommunikasjonen også.

 

Har du opplevd noe lignende?

Photography from my vacation
Dette er noen få av bildene jeg tok da jeg var i Mandal, i vinterferien min. Vi reiste hjem fra det lille stedet på torsdag, ettersom jeg fylte 18 år dagen etter. Dagen min ble feiret med de nærmeste og godeste vennene mine. I dag skal jeg ut videre i skogen her i Haugesund, for å ta noen flere bilder til et skoleprosjekt jeg har nå. 

Hva syntes du om bildene?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits