Dagens antrekk
Jakke & shorts - h&m        Lue & tee - Asos

 

Hva syntes du om antrekket?

Dagens antrekk

Bukse - h&m        Genser - Topshop        Solbriller - Bikbok        Veske - Modekungen


Hva syntes du om antrekket?

PåskekosFor en herlig langfredag. I kveld skal jeg kose meg med et magasin og påskeegget mitt. Jeg elsker påskeferie, en perfekt tid å ta pause fra skole og en hektisk hverdag. Må inrømme at til tider kan jeg bli alt for sløv i ferien, og døynrytmen min alltid jobber imot meg. Håper alle har en fin langfredag, med masse kos!

New inRosa skjørt - Ebay.com         Skinnskjørt & lue - Asos.com        Skjønnhetsprodukter - Blivakker.no

Har handlet så utrolig mye på internett de siste dagene, og venter stadig på nye skatter som skal komme hjem. På den gode siden har jeg vært flink til å prioritere hva jeg virkelig vil ha og trenger, fremfor å kjøpe bare for å kjøpe. Jeg har satt opp lister på mobilen over ting jeg ønsker meg, når jeg er på shopping handler jeg ingenting som ikke er på den lista. Utrolig smart løsning for oss som har en uvane å impulsshoppe.

Forresten, jeg fikk nytt design i går. Satt ganske mange timer i går kveld, og i natt for å få det ferdig. Ble utrolig fornøyd, fordi det er så rent og enkelt. Ingen farger som skriker ut, og bildene på bloggen min kommer mer i fokus. Fortell meg hva du syntes om det!

Hva syntes du om innkjøpene mine?

Jeg er ei guttejente

Drama. Jentedrama er noe av det verste jeg vet. Krangling, rykter og sladder er virkelig bare dritt. Jeg kan ikke fordra det. Likevell virker det som om drama forfølger meg. På ett eller annet vis ender jeg alltid opp i noe drama, og det har jeg alltid gjort. Uansett hvos mye jeg prøver å holde avstand, blir jeg alltid innblandet. Dette er kanskje en av grunnene til at jeg liker meg best med gutter.

Helt siden jeg var ei lita jente har jeg ofte likt meg best blant gutter. På barneskolen var jeg og andre gutter i en Pokemon-klan. Vi satt med gameboyene våre og spillte i alle friminutt. Da jeg flyttet til Spania som 7 åring, fant jeg en ny gjeng. Da fant jeg 2 jenter og utrolig mange kjekke gutter på min alder å spille med. Selvfølgelig var det drama med jentene, men vi er enda venner etter vi flyttet hjem fra Spania. Vi kunne sitte flere dager i strekk ute i sola og kun spille pokemon, lett liv kan vi si.


Det har alltid vært mye mer behagelig å roligt å henge med gutter. De bryr seg ikke om små ting som er full krise for jenter. Det er så lite drama, og ingen krangler. Jeg har gjennom flere år blitt ei skikkelig guttejente, og gaming er en av mine favoritthobbyer, etter blogging da selvfølgelig. Jeg elsker å sitte hele dagen å spille playstation sammen med kjæresten min, Sander. Tror nok han er temmelig glad for det, hehe.

Noen gutter kan være gode lyttere til alt sytet jeg har å komme med også. De har ingen svar, men det gjør ikke noe. Jeg får snakket ut til noen som (forhåpentligvis) ikke dømmer meg. Det er godt å snakke med jenter om diverse ting også, men på et vis er gutter bedre på noen områder. Det er ikke alltid svar og løsninger jeg vil ha, bare en god lytter. Nå har jeg mange fantastiske guttevenner som alltid er her for meg, og det setter jeg utrolig stor pris på.


Jeg vil ikke at dere skal få et intrykk av at jeg er helt gutt heller, fordi jeg har andre egenskaper enn gaming også. Jeg er helt besatt av foto, mote og blogging. Jeg elsker å stelle meg litt ekstra, og vite at idag ser jeg bra ut. Jeg har alltid ønsket meg hår langt nedover magen, og i fremtiden skal jeg bygge meg et drømmerom kun fylt opp med klær, sko, magasiner og generelt et jente´s drømmerom. Jeg elsker å være ei jente, men til tider er det godt og ha gode guttevenner.

Jeg tror de fleste av oss en gang har ønsket å komme seg vekk fra alt drama som følger med mange jenter. Å bare flykte til noe som bare lytter, men ikke svarer. Det føles godt å få snakket ut til en gutt, å bare være med en. Det går helt ann å ha mange guttevenner. Enhver jente burde ha minst en trofast guttevenn, en god kompis, en som er skikkelig friendzoned. En som man slipper å vise seg frem for, spille med, og bare slappe av. Ingen fordommer, og ikke noe hat.

Har du ei guttejente i deg?

Dagens antrekk

Skjørt - ASOS.com        Sko - Sverige        Genser - h&m        Lue - Bikbok        Smykke - Nelly.com

Hva syntes du om antrekket?

Dagens antrekk

Bukse & tee - h&m       Vest - Cubus        Lue - Bikbok       Klokke - CMYK        Smykke - Nelly.com

Hva syntes du?

Antrekk
Skjorts - Cubus        Skjorte - Vero Moda        Tee - Bikbok        Belte - h&m        Smykke - Nelly.com

Hva syntes du om antrekket?

Fint påskevær

Vi har fått et helt nydeligt vær her i Haugesund denne påsken. Stser på å få tatt mange pene bilder i finværet, og ikke minst litt farge på huden. Litt bortkastet at jeg nylig kjøpte ny selvbruningskrem, ettersom jeg har gått lenge uten nå. Håper alle nyter ferien, og at mange har pent vær slik som meg. Ha en fin påske folkens!

Hva skal du i påsken?

Dagens antrekkSkjørt - Ebay        Topp & skjerf - Bikbok        Jakke - Cubus

Hair knotHva syntes du om håret?

New in


BEstilte disse to nydelige plaggene hjem i posten igår. Har sett etter skinnskjørt i flere måneder nå, men norske butikker har ingen inne. Ettersom Asos hadde halv pris på diverse varer i gårkveld, kunne jeg endelig bestille dette uten å betale toll, yaay.

Likte du det?

Dagens antrekk

Bukse - h&m        Denimskjorte - Vero Moda        Vest - Cubus       Smykke - Bikbok


Hva syntes du om antrekket?

Dagens antrekk
Skjørt - Ebay       Genser - Gina Tricot        Smykke - Nelly        Klokke - CMYK

Hva syntes du om antrekket?

Magiske minner

Kunsten å ta bilder. Vi kan ta bilde av så utrolig mye. Så mange minner fanget på et lite bilde, minner som varer. Minner og hukommelse kan glemmes, bilder kan hjelpe oss å gjennoppleve de fine øyeblikkene vi en gang hadde. Bilder, foto, kunst, jeg elsker alt. Tanken av at alle mine opplevelser er fotografert og dokumentert. En dag når jeg er gammel å grå, kan jeg se tilbake på mine yngre tider. For en opplevelse, for en luksus. Vi er jaggu meg heldige.

for å gjøre minnene/bildene penere, klarere ect, har vi fantastiske redskaper til hjelp. Photoshop. En av mine beste venner. Jeg bruker Photoshop hver eneste dag. Jeg gjør minner penere, leker meg med minner og legger masse baktanke i hva jeg gjør med dem. Under kan dere se hvor utrolig stor forskjell disse redskapene kan gjøre med minner, helt utrolig.

 

Før:

Etter:

Redigerer du bilder?

Dagens antrekk

Bukse - h&m        Skjorte - Vero Moda        Tee - DIY        Lue & smykke - BikBok        Klokke - CMYK 

Hva syntes du om antrekket?

Hearts apart


Kjæresten min er så sukkersøt når det kommer til gaver. Han kjøpte slike iPhone-deksler til bursdagen. Klisje, men allikevel utrolig søtt. Jeg selv er helt elendig på gaver, men Sander vet virkelig hvordan han får meg glad. Det er jo også litt spessielt at han kommer på alle ideene selv, verdens beste han.


Har du kjæreste?

New in


Denim skjorte 249 kr fra Vero Moda // Rosa genser 149 kr fra Gina Tricot

 

Hva likte du best?

Tell me everything´s gonna be okay

Er sykt lei av å ligge inne nå. Har holdt meg hjemme siden torsdag, og jeg begynner å gå tom for såpeserier snart. Influensa tar knekken på meg, har ikke lyst å ligge inne. Jeg blir alltid syk når det er dødspent vær ute, og når det skjer noe gøy på skolen. 

Resten av dagen får jeg høre på min musikkmedisin, Justin Bieber. Spille ferdig alle mobilspillene mine, og bare gro enda mer fast i senga mi.

Har du hatt influensa?

Grey everyday


Hva syntes du om bildene?

Antrekk 07.03.13

Cardigan - JC // Lue - BikBok // Topp - Gina Tricot // Shorts - DIY

Hva syntes du om antrekket?

Sirkellinser

Bestilte meg 2 bar sirkellinser på nettet for omtrent 2 uker siden. Tok fantastisk liten tid, med tanke på at de ble sendt helt fra Sør-Korea. Prisen for 2 par sirkellinser lå rett rundt 150 kr. Vil ikke skrive noe om sted og kvalitet enda, fordi jeg har ikke testet dem ut enda. Sida sier at linsene skal vare i ett år og ha god kvalitet, så jeg kommer med et inlegg om linsene om noen uker. Først må jeg bare klare å få dem på, hehe. 

Jeg har bestilt linser i 2 farger; Hassel og Coco. Det går også ann å bestile med styrke, men bare for kortsynte (-). Jeg er vertfall langsynt, og kunne ikke få mine med styrke. 

Det er ganske mange som er imot sirkellinser, og sier dette er farlig. De er sikkert som alle andre ting, farlige på sitt vis. De er farlige om du får bettenelse på øyet, men jeg håper at det ikke er så mange som bruker linser da, kan jo ikke være behagelig en plass. 

Har du sirkellinser?

Detail make it

Image and video hosting by TinyPic

Hva syntes du?

Antrekk 06.03.13

Jakke & Tee - Asos // Bukse - h&m // Veske - Modekungen // Solbriller - BikBok

Hva syntes du om antrekket?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits