hits

Dagens antrekk
Jakke & shorts - h&m        Lue & tee - Asos

 

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Dagens antrekk

Bukse - h&m        Genser - Topshop        Solbriller - Bikbok        Veske - Modekungen


Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

PåskekosFor en herlig langfredag. I kveld skal jeg kose meg med et magasin og påskeegget mitt. Jeg elsker påskeferie, en perfekt tid å ta pause fra skole og en hektisk hverdag. Må inrømme at til tider kan jeg bli alt for sløv i ferien, og døynrytmen min alltid jobber imot meg. Håper alle har en fin langfredag, med masse kos!

Stikkord:

New inRosa skjørt - Ebay.com         Skinnskjørt & lue - Asos.com        Skjønnhetsprodukter - Blivakker.no

Har handlet så utrolig mye på internett de siste dagene, og venter stadig på nye skatter som skal komme hjem. På den gode siden har jeg vært flink til å prioritere hva jeg virkelig vil ha og trenger, fremfor å kjøpe bare for å kjøpe. Jeg har satt opp lister på mobilen over ting jeg ønsker meg, når jeg er på shopping handler jeg ingenting som ikke er på den lista. Utrolig smart løsning for oss som har en uvane å impulsshoppe.

Forresten, jeg fikk nytt design i går. Satt ganske mange timer i går kveld, og i natt for å få det ferdig. Ble utrolig fornøyd, fordi det er så rent og enkelt. Ingen farger som skriker ut, og bildene på bloggen min kommer mer i fokus. Fortell meg hva du syntes om det!

Hva syntes du om innkjøpene mine?

Stikkord:

Dagens antrekk

Skjørt - ASOS.com        Sko - Sverige        Genser - h&m        Lue - Bikbok        Smykke - Nelly.com

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Dagens antrekk

Bukse & tee - h&m       Vest - Cubus        Lue - Bikbok       Klokke - CMYK        Smykke - Nelly.com

Hva syntes du?

Stikkord:

Antrekk
Skjorts - Cubus        Skjorte - Vero Moda        Tee - Bikbok        Belte - h&m        Smykke - Nelly.com

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Fint påskevær

Vi har fått et helt nydeligt vær her i Haugesund denne påsken. Stser på å få tatt mange pene bilder i finværet, og ikke minst litt farge på huden. Litt bortkastet at jeg nylig kjøpte ny selvbruningskrem, ettersom jeg har gått lenge uten nå. Håper alle nyter ferien, og at mange har pent vær slik som meg. Ha en fin påske folkens!

Hva skal du i påsken?

Stikkord:

Dagens antrekkSkjørt - Ebay        Topp & skjerf - Bikbok        Jakke - Cubus

Stikkord:

Hair knotHva syntes du om håret?

Stikkord:

New in


BEstilte disse to nydelige plaggene hjem i posten igår. Har sett etter skinnskjørt i flere måneder nå, men norske butikker har ingen inne. Ettersom Asos hadde halv pris på diverse varer i gårkveld, kunne jeg endelig bestille dette uten å betale toll, yaay.

Likte du det?

Stikkord:

Dagens antrekk

Bukse - h&m        Denimskjorte - Vero Moda        Vest - Cubus       Smykke - Bikbok


Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Dagens antrekk
Skjørt - Ebay       Genser - Gina Tricot        Smykke - Nelly        Klokke - CMYK

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Magiske minner

Kunsten å ta bilder. Vi kan ta bilde av så utrolig mye. Så mange minner fanget på et lite bilde, minner som varer. Minner og hukommelse kan glemmes, bilder kan hjelpe oss å gjennoppleve de fine øyeblikkene vi en gang hadde. Bilder, foto, kunst, jeg elsker alt. Tanken av at alle mine opplevelser er fotografert og dokumentert. En dag når jeg er gammel å grå, kan jeg se tilbake på mine yngre tider. For en opplevelse, for en luksus. Vi er jaggu meg heldige.

for å gjøre minnene/bildene penere, klarere ect, har vi fantastiske redskaper til hjelp. Photoshop. En av mine beste venner. Jeg bruker Photoshop hver eneste dag. Jeg gjør minner penere, leker meg med minner og legger masse baktanke i hva jeg gjør med dem. Under kan dere se hvor utrolig stor forskjell disse redskapene kan gjøre med minner, helt utrolig.

 

Før:

Etter:

Redigerer du bilder?

Stikkord:

Dagens antrekk

Bukse - h&m        Skjorte - Vero Moda        Tee - DIY        Lue & smykke - BikBok        Klokke - CMYK 

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Hearts apart


Kjæresten min er så sukkersøt når det kommer til gaver. Han kjøpte slike iPhone-deksler til bursdagen. Klisje, men allikevel utrolig søtt. Jeg selv er helt elendig på gaver, men Sander vet virkelig hvordan han får meg glad. Det er jo også litt spessielt at han kommer på alle ideene selv, verdens beste han.


Har du kjæreste?

Stikkord:

New in


Denim skjorte 249 kr fra Vero Moda // Rosa genser 149 kr fra Gina Tricot

 

Hva likte du best?

Stikkord:

Tell me everything´s gonna be okay

Er sykt lei av å ligge inne nå. Har holdt meg hjemme siden torsdag, og jeg begynner å gå tom for såpeserier snart. Influensa tar knekken på meg, har ikke lyst å ligge inne. Jeg blir alltid syk når det er dødspent vær ute, og når det skjer noe gøy på skolen. 

Resten av dagen får jeg høre på min musikkmedisin, Justin Bieber. Spille ferdig alle mobilspillene mine, og bare gro enda mer fast i senga mi.

Har du hatt influensa?

Stikkord:

Grey everyday


Hva syntes du om bildene?

Stikkord:

Antrekk 07.03.13

Cardigan - JC // Lue - BikBok // Topp - Gina Tricot // Shorts - DIY

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:

Sirkellinser

Bestilte meg 2 bar sirkellinser på nettet for omtrent 2 uker siden. Tok fantastisk liten tid, med tanke på at de ble sendt helt fra Sør-Korea. Prisen for 2 par sirkellinser lå rett rundt 150 kr. Vil ikke skrive noe om sted og kvalitet enda, fordi jeg har ikke testet dem ut enda. Sida sier at linsene skal vare i ett år og ha god kvalitet, så jeg kommer med et inlegg om linsene om noen uker. Først må jeg bare klare å få dem på, hehe. 

Jeg har bestilt linser i 2 farger; Hassel og Coco. Det går også ann å bestile med styrke, men bare for kortsynte (-). Jeg er vertfall langsynt, og kunne ikke få mine med styrke. 

Det er ganske mange som er imot sirkellinser, og sier dette er farlig. De er sikkert som alle andre ting, farlige på sitt vis. De er farlige om du får bettenelse på øyet, men jeg håper at det ikke er så mange som bruker linser da, kan jo ikke være behagelig en plass. 

Har du sirkellinser?

Stikkord:

Detail make it

Image and video hosting by TinyPic

Hva syntes du?

Stikkord:

Antrekk 06.03.13

Jakke & Tee - Asos // Bukse - h&m // Veske - Modekungen // Solbriller - BikBok

Hva syntes du om antrekket?

Stikkord:
Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Februar 2016