London here I come

Heisann! Som de fleste av dere vet, skal jeg reise til London på torsdag. Jeg gleder meg helt sykt til å reise tilbake til favorittbyen min her i Europa. Jeg har vært i London utrolig mange ganger før, så denne turen skal bli som alle andre. Masse shopping. Jeg kjenne oxford street ganske godt, og vet hvor alle favorittbutikkene mine sånn ca ligger.

Lillebror, mamma og jeg skal sove på et hotel rett ved oxford street, fordi turen kommer mest til å handle om shop untill you drop.  På kveldene skal vi ut å spise på resturanger og se på et stort show. 

Sist gang jeg var i London, fikke jeg turen i bursdagsgave. Da var vi på London Duengon, shoppet masse og spiste masse god mat. Dennne gangen skal vi en tur innom Madame Tussauds wax museum, da skal jeg ta bilde med Justin Bieber, mannen i mitt liv. Gleder meg vertfall helt sykt!Primark, Topshop, Nem Look, River Island, h&m, Starbucks, Zara, og lista er langt lengre. Dette er butikker jeg MÅ innom før jeg reiser hjem.

Har du vært i London før? (noen butikktips isåfall??)

Give me vacation
Nå er endelig dagen jeg har ventet så lenge på kommet! Kan ikke huske å ha hatt en så deprimerende dag på skolen siden alt for lenge, har vært for spent til å bli ferdig og bare komme meg hjem. Så nå skal jeg ut med venner i kveld, og bare slappe av og kose meg masse heeele påskeferien!

Ser på bildene over her at jeg savner å bruke selvbruning, må begynne igjen asap. Selvfølgelig er de ganske så redigerte, men jeg var ganske brun da dem ble tatt!

Hva skal du i påskeferien?

Antrekk 28.03.12//Bukse - Vero Moda//Genser - Lindex//Skjorte - BikBok//Sko - DinSko //Veske - Modekungen//Orange ring - Gina Tricot//Annen ring - Tyrkia//

Hva syntes du?

Fredagens drømmeantrekk

Comin to london

Hva syntes du?

Todays accessories


// Veske -  Modekungen // Solbriller - BikBok // Orange ring - Gina Tricot // Gull ring - Tyrkia //

Hva syntes du?

Antrekk 29.03.12Hva syntes du?

PrioteringerHei atter igjen! Nå er det lenge siden sist, mandag eller hva? Denne gangen har jeg faktisk noen utrolig gode grunner. Skole, skole, skole. På den linja jeg har søkt vgs. er det over dobbelt så mange søkere som plasser, så jeg må jobbe ræva av meg for å få gode karakterer. Snittet for å komme inn kommer altså til å ligge mellom 4-5. 

På tirsdag hadde vi norsk bokmål heldag, og på kvelden måtte jeg "pugge" på nynorsken min. Fordi i går hadde jeg nynorsk heldagsprøve. Jeg er gått fra 3 til 5 i nynorsk på ett halvt år, sykt. Så om jeg får 5 på disse, så får jeg 5 i karakterboka mi! Da får jeg masse penger av mamma, eheh.

Nå fremover har jeg ikke så mye mer å levere. Har 3 leveringer i morgen, og et helt rom å pakke ned. Har pakket halve klesskapet mitt nå, så det blir lite inspirerte antrekk fremmover med mye av det samme. For om 4 uker bor jeg i nytt hus!! asdfghjk gleder meg. Kjenner at det skal bli godt med påskeferie neste uke også, da skal jeg til London!

Hva prioriterer du høyest?

I want this clothes


// Alt fra Modekungen

Hva likte du?

Lookbook

Noen du likte?

What are bestfriends for


Tok noen nydelige bilder av jenta mi, Anne Marie her om dagen. Bruker derfor bare annledningen til å skrive ett kort innlegg om forholdet mellom oss to.  Vi brukte hennes kamera, Nikon 3000D. Hun er heelt nydelig, og superfotogen.

Lille-vennen min er her alltid for meg, gjennom alt. Vi har vært gjennom jentekrangler, slosskamper, kjærlighetssorg, forelskelse, drama, uenigheter og lista er lang. Vi har vært venner i snart 16 år nå, og jeg forventer at det blir så utrolig mye mer for oss. Glad i deg.

Hvor lenge har du kjent vennene dine?

Mer fokus på detaljer

I det siste har jeg hatt mer fokus på detaljer og småting i bildene mine her på bloggen. Som på eksempelvis outfit bildene har jeg hatt med ei av veskene mine, og vist den frem med ringer osv. på eget bilde uten hele antrekket. Jeg vet ikke om dere liker det, eller ikke. Jeg føler selv at man får se bedre på smådetaljer, og virkelig fått en kikk på ringer, armbånd and so on. 

Siden dere virkelig er verdens beste lesere, skal dere få bestemme. Er dere som leser bloggen og burde derfor ha ett ord i denne saken, skal jeg fortsette med slike bilder?

Give me somethingPrøvde meg på noen utebilder med veninna mi forrige helg. Vi forsøkte å ta noen selvprotrett, ikke ett så vellykket prosjekt etter min mening. Vi endte vell til slutt bare opp med å ligge å sole oss i varmen. Er ikke sånn kjempe fornøyd, men bildene var vell helt ok. Bildene er tatt med hennes kamera Nikon 3000D, og altså ikke mitt kamera Canon EOS 500D. 

Hva syntes du om bildene?

Fredagens drømmeantrekk

rosy friday

 

Hva syntes du?

NEW IN

// Svart bluse - Nelly.com // Beige bluse - h&m////Begge fra Lindex

//Statementsmykke fra Nelly.com

Hva syntes du om innkjøpene mine?

Cleaning my room

Nå er jeg endelig snart ferdig med vasking, rydding og støvsuging av rommet mitt. Hard arbeid, føler meg som ei vaskekåne. Noen som trenger hjelp? hehe, neida. ROmmet mitt så bare helt for jævligt ut. Sorry språkbruket. Viser ikke golvet mitt så mye, det var verre.

Før:Etter superrydding:


Hva syntes du om rommet mitt?

Antrekk 22.03.12//Skjorte - JC // Topp & Hals - BikBok // Ring - Usa // Smykke - ? // Bukse - Vero Moda //

Puuh, for en uffattelig varm dag! Det har regnet og yret masse i dag, men tross til det er det kjempevarmt ute. Har satt varmeovnen opp på loftet, det lukter sommer og frisk luft på rommet mitt nå. For en herlig dag, gleder meg til å komme meg ut på tur med hunden, blir varmeste turen i 2012 sikkert.

Typisk at det skal være meldt superfint vær den helga jeg skal på LAN. Ja, dere leste rett. I helga skal jeg på skikkelig svettis LAN, Game Cage. Skal sitte der med 239 andre gutter og svettgame hele helga, for dere som lurer (og vet hva jeg snakker om) så gamer jeg CSS. Add meg på steam: piavinningland.

Hva syntes du om antrekket?

New purse, again.
//h&m

Fin?

Antrekk 21.03.12


// Veske & ring - Modekungen // Bukse - Vero Moda // Genser - Lindex // Skjorte - BikBok // Armbånd - Glitter //

Hva syntes du?

Donkeyboy - Cubus - Salg
Uff, for en dag! Det har regnet som bare fy i hele dag. Ikke for å snakke om at man bare ser regn på alle bildene jeg har tatt utenfor i dag, lekkert. Hadde striet håret og sminket meg fint i dag, men det kom regnet å ødela. Nå er det krøller og halvveis sminke som er tingen, hehe, hjemmelivet er fint.

Det er halv pris på Cubus i byn i dag, fordi Donkeyboy eller noe skulle være der. Kjempe interessert i salget, men ikke så i bandet. Vurderer å stikke nedom en halvtime før dem stenger, minst mulig folk og masse bra tilbud. Kanskje jeg får kjøpt meg buksa jeg har sett på en stund?

Hva skal du i dag?

Skullhead and nails


//Veske & ring - Modekungen // Armbånd - Glitter //

Hva syntes du?

Røyker du?


Da jeg skrev DETTE innlegget, regnet jeg med at alle kom til å forstå innholdet. Trodde aldri noen faktisk ville tro at det var hendelser fra min side. Jeg hadde spurt dere lesere om hva dere ville endre om dere kunne snu tilbake tida. Jeg skrev helt klart og tydelig at det var dere som hadde sent inn svar til meg. Litt irriterende med slike kommentarer egentlig, det viser jo bare til at noen av dere ikke leser innlegget skikkelig før dere kommenterer.

Jeg har ingen planer om å bli en toppblogger. Det er sikkert kjekt og koselig med alt de får oppleve, og alle fordelene de får. Men tanken på alt det negative de også må gjennom gjør det hele ufristende. Det er greit å ha mange faste lesere osv., det er supergøy! Alltid få respons og slik på innleggene sine, men å bli toppblogger er altså ikke ett mål for meg. Blogging er og vil forbli en hobby for meg, ikke jobb.

En ting er, ja jeg kjenner mange som røyker, det går helt fint. Det er ikke noe press i det hele tatt for å starte, det er ikke noe kult, og det vet alle dem selv. Alle andre respekterer at jeg ikke vil ha en kreftpinne inn i kjeften min. For å få det helt klart frem, jeg røyker ikke, jeg har aldri prøvd røyk, og jeg har heller ingen planer om å starte. 

Leser du innlegg skikkelig før du kommenterer?

Ring from Modekungen

Da jeg bestillte den nye veska mi, hadde Modekungen ett supert tilbud. Jeg kunne få med en ring om jeg ville, husker ikke prisen, men det var for under 50 kr. Da slo jeg til, og tenkte at det var så lite penger at det gjorde ingenting uansett. Men se så nydelig ring, for så lite penger;


Jeg skal vertfall handle mere hos dem. Er superfornøyd med servicen, prisene og kvaliteten så langt. Eneste minuset er leveringstia, men slik er det alltid fra sverige regner jeg med. 

Har du handlet hos dem før?

Transparant bluse


Hva syntes du om transparante gjennomsiktige klær?

Antrekk 19.03.12
//Bukse & Tubebh - GinaTricot // Bluse & armbånd - BikBok // Veske - Modekungen // Ringer - Tyrkia & Modekungen //

Hva syntes du?

Pakke fra motekungen

Lykkeee!!!!!! I dag kom drømmeveska i posten, er helt i hundre. Den er enda penere i virkeligheten, enn på Modekungen sine bilder. Det tok litt tid i posten, men herregud den tida var verdt det. Gleder meg til å bruke den hver dag fremover, svart passer jo til alt. Naglene, de er bare ren perfeksjonisme i mine øyne. Den kostet 890 SEK, gidder ikke å regne ut hvor mye det er i norske kroner.

Hva syntes du?

My new love


Noen som ser hva jeg har fått i posten i dag?

Fremtid, fortid, deres svar

Da jeg skrev DETTE innlegget, hvor jeg oppfordret dere til å skrive hva dere ville endret om dere kunne snu tiden. Det kom ikke så mange svar, for mange hadde så mye de ville endre og ikke bare én spessiell hendelse. Det er litt synd, for jeg tror at alle må leve slik de vill, å ta konsekvensene for det.

Jeg selv har ødelagt mange vennskap, men samtidig har jeg bygget opp nye, kanskje bedre vennskap også. Jeg har gjort masse jeg vil endre. Så jeg prøver å leve best mulig, se positivt på alt og bare smile. Tro meg, ett smil kan få deg gjennom hva som helst.
 

1. Jeg savner veldig Oldemora mi, jeg savner å klemme henne. skulle ønske jeg fikk treffe henne igjen eller tilbringt mer tid med henne og funnet ut hvor like vi egentlig var :/

 

2. Jeg angrer på at jeg ikke kysset gutten jeg likte da jeg hadde sjangsen...

 

3. Jeg ville tatt tiden tilbake, så hadde jeg ikke såret min aller beste veninne og mistet henne..

 

4. Jeg ville tatt tiden tilbake før utøya, og forandret HELE historien. Da ville min kjæreste og eneste bror fortsatt vært i live... r.i.p.

 

5. Ja er så mye jeg kunne ønsket jeg kunne forandret spesielt et vennskap jeg hadde, men som ble ødelagt. :(

 

6. at jeg kunne spole tilbake til sommer å forandre feilene jeg gjor

 

7. Jeg ville jobbet hardere på ungdomskolen det aller siste året, fått bedre karakterer å ikke bare lugget i fylla hver ensete helg. Jeg hadde heller aldri startet å røyket eller noe annet som skjedde det året...

 

8. Jeg ville ikke endret på noen ting, fordi jeg tror på at alt skjer av en grunn. Når en dør lukkes, åpnes også en annen. Det er mange muligheter, og man må nesten bare ta de sjangsene man har her i livet.

 

tanker?

Finvær
Denne helga har virkelig værgudene hatt lille Haugesund i tankene. Vi har hatt helt fantastisk vær, jeg er så lykkelig! Kjenner på både kropp og sjel at jeg er alt for klar for sommeren nå. I går gikk jeg for første gang ut uten jakke, og ballerinasko sessongen min har startet for fullt. Håper alle andre har ett fantastisk vær og nyter det i dag!

Hvordan har du det?

 

3 antrekk

Hvilket syntes du var penest?

A red piece of garmentI vinterferien var jeg på Røldal, der sto jeg på slalom med noen kjekke veninner og en kompis. Den gammle knæsj rosa jakka mi, måtte da kastes. Den var alt for liten. Da tok jeg turen innom xxl, hvor jeg kjøpte denne røde anorakken. Bruker den nå hver dag, den er sikkert 6 strl for dtor da, hehe. Rekker meg helt ned til knærne, kan nesten gå to stykk til inni med meg. 

Hvilken farge har du på ytterjakka di?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits