Running through the woods


Var på tur i skogen her i Mandal i dag, og fikk lekt meg litt med kamera. Har tatt mange bilder i dag, både i byen og skogen. Må si at shoppingmulighetene her, har fått meg til å sette mer pris på alt jeg har hjemme i Haugesund. Dessuten var det så vidt en sjel å se i byen, aldri sett et så tomt sted før. Til og med mer folk i lile Egersund, haha.

Hva syntes du om bildet?

Dagens antrekk
Veske - Michael Kors         Cardigan - Gina Tricot        Genser & Skjørt - h&m        Smykke - Bikbok

Hva syntes du?

Vinterferie i Mandal

Hei alle sammen! I går reiste jeg og hele familien + Sander til en hytte her i Mandal. Vi brukte så og si hele dagen på å kjøre dit, så jeg hadde ingen energi eller ide om hva jeg kunne blogge om. Vi satte oss like så godt ned og spilte UNO, så på Paradise Hotel, og spiste masse snop. I dag var vi i skitrekket, men kan poste noe om det senere.

Håper alle andre har en/ har hatt en fin vinterferie. Nå skal jeg og Sander se litt på Lost, før neste episode av Paradise Hotel kommer rullende på skjermen. I morgen skal vi ut å gå på tur, så skal jeg få tatt masse bilder! Naturen her på sørlander er utrolig fin, gleder meg til å se på hva jeg finner her i nærområdet.

Hva gjør du i vinterferien?
FUN FUN FUN

Har du noen gang opplevd å aldri vite hvor du skal gjøre av deg? Det har i alle fall jeg. Det kan hende med de beste av oss, de mest sosiale og de mindre sosiale. Alle liker å være ute med andre mennesker i ny og ne. Går det en dag uten at jeg i det hele tatt sosialiserer meg med andre, blir jeg utrolig rastløs og har ingenting å bruke energien min på. 

Haha, som dere sikkert forstår, har jeg ikke mye å gjøre akkuratt nå. Det er drittvær ute, og jeg har ingenting annet å gjøre enn å vente på at Sander skal bli ferdig på jobb. Arr, får bare sette meg ned å fortsette på Vampire Diaries. Begynte å se på serien tideligere denne uka, og er nå helt hekta. FØr syntes jeg det var skikkelig drit, og forsto ikke meningen. Gad, jeg, dum? ja.Ser du på Vampire Diaries?

Drypp drapp dropp

I hele dag nesten har det bare vært drittvær. Nå som jeg har ferie hadde jeg håpet på å få tatt antrekksbilder osv hver eneste dag, men det er ikke så lett når det pøser ned. Hele tiden. Når jeg kom hjem fra skolen i dag og hang opp jakken, gikk jeg tilbake etter 10 minutter, og der var det en stor våt dam under den. Helt umulig å bevege seg utendørs uten å bli dødsvåt. Håper på sol og finere vær de neste dagene, fordi da skal jeg ut å ta masse bilder!

Etter vinterferien skal jeg ha et fotoprosjekt på skolen, så jeg har planlakt å begynne litt i ferien. Er så mye mer kreativ når jeg ikke er under press. Temaet på bildene skal være litt surrealistisk, så jeg har troen på at det blir noen spennende og annerledes bilder.Hvordan er været hos deg?

FreedomNå er endelig en av mine favoritt ferier kommet, nemlig vinterferien. Nå skal jeg jgøre som fortjent, slappe av, se på masse serier, og slappe enda mer av. Har hatt så utrolig mye arbeid i skolesammenheng i det sista, har følt som om jeg ikke kunne puste. Derfor skal deg bli godt med ferie, og fordi om én uke nøyaktig, har jeg bursdag. 

Hva skal du i vinterferien?

VINN TRENINGSDAGBOK!

Hei alle sammen! Nå nærmer det seg den 7 mars med stormskritt, og det blir ikke hvilken som helst dag. Dette blir nemmelig dagen hvor bedriften min og meg skal vinne mange premier i flere konkurranser. Men for å vinne publikumsprisen for beste reklamefilm, trenger jeg nå DIN hjelp! I gjengjeld kan du vinne en treningsdagbok, fra getinspired.no.

-> LIK DETTE INNLEGGET <- , og kommenter i kommenter i kommentarfeltet under, så er du med i konkurransen. Under er reklamefilmen vår.

-> HER ER LINKEN IGJEN <-


https://www.facebook.com/UERogaland/posts/639409702761146?stream_ref=10 #konkurranse #likogdel #trening #kosthold

Har du stemt?

French manicureNår jeg ser på film eller serie, må jeg ha noe å tukle med. Om jeg ikke sitter å spiller på mobilen, holder jeg på med noe annet. I dette tilfellet, neglelakk. Jeg bestemte meg for å prøve ut å lage fransk manikyr. Jeg er ganske skjelven i henda når jeg holder på med slik nøyaktighet, så jeg ble positivt overasket over at det ikke ble verre. Noen av de hvite linjene ble tykkere enn de andre, men øvelse gir mester :-)

Har du prøvd dette?

Details of previous outfits


Da var det kommet atter en søndag, enda en dag fylt med lite blogginspirasjon. Har aldri noe særlig mye å blogg om på disse søndagene, for det er min ofisielle se serie dag. Kanskje jeg får Sander med på noen bilder senere, så blir det en litt kjekkere dag her på bloggen. Muligens jeg skriver et innlegg om mobil-appene mine senere? vi får se hva jeg orker.

Vet du om noen gode apps? (spill)

Unposted outfit
Skjorte - Ebay        Bandana - Cubus       Denimjakke - Asos (nagler DIY)       Tights og solbriller - BikBok

I dag har jeg ikke gjort annet enn å ligge i senga, så jeg poster like så godt et antrekk fra forigårs. Sander kom akkuratt, så nå skal jeg sikkert ned i kjellerstuen  for å se videre på Lost. Det er så spennende serie, kan liksom aldri slutte å se på det! Håper alle får en fin lørdagskveld, og koser seg masse.

Hva syntes du om antrekket?

Det regner full storm med stygge blikk og kommentarer

Vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget, men jeg får bare hoppe rett i det. Det har i mange år vært oppslag i magasiner og på nett, med bilder av kjendiser i jobbebukse og en t-skjorte. Dette er ofte fulgt opp med en kommentar som "hvorfor går hun kledd som en slask?", "har hun ikke råd til noe bedre?", "*navn* går i klær fra billigkjeder!" eller noe lignende. Lignende kommentarer får også vi, ikke-kjendiser, slengt etter oss jevnlig. Slår det ingen tanken at vi går kledd slik det passer oss?

Det er  stereotype roller for kvinner og menn. Vi har et mentalt bilde på at jenter skal være feminine og pene, og gutter skal være maskuline og tøffe. Ut i fra dette skal vi kle oss, oppføre oss, og snakke slik som stereotypen forteller oss. Hvorfor kan ikke vi ikke bare kle oss og gjøre slik vi selv føler for? Om vi vil gå i joggebukse og en hettegenser, so what? vi er bare komfortable når vi er slik vi selv ønsker. Når vi ikke følger disse uskrevne reglene, fører det til blikk, baksnakking, og i noen tilfeller mobbing. 

Tenk deg at du går på gaten, og får mange rare blikk etter deg. Det er ingen god følelse, i alle fall når folk ikke bare aksepterer at det er slik du vill gå kledd eller være. Det bedrer ingen å gi lange blikk, baksnakke eller mobbe. Det er bare alt en stor ond sirkel, som vi alle har vært i på et punkt. Folk kommenterer alltid andre, om de bare er litt annerledes. 

Det viser stor mot å gå slik du selv ønsker. Folk skal kunne være seg selv, uavhengig av hva andre mener. Vi mennesker skal kunne gå slik vi vill, uten å få kommentarer og lange blikk. Det sliter på selvtilliten til andre mennesker, den mentale og den fysiske helsen til andre når man ikke blir akseptert for å være en man er. Det er så lett å være seg selv, men det er så vanskelig når man blir overvåket av alle andre rundt seg. 

Om en person en dag bestemmer seg for å prøve noe nytt, blir man sett på som en tulling. Folk ser ned på personen, snakker bak ryggen, og syntes det er teit. Folk er vandt med personen som h*n var, og det vil bli vanskelig å akseptere h*n for den h*n er nå. Det tar tid å bli vandt med noe nytt, men det er mulig. Vi bør alle bare akseptere personer for den de er den dag i dag, og ikke dømme for det de har gjort før. Det er enklere å bare akseptere forandringen, enn å bruke energi og krefter på å gå rundt å tenkte stygt om en annen person. 

Hva med å bruke 5 minutter til å se det nydelige i hverandre, fremfor å slenge et langt blikk og en kommentar? Det er ikke hardt, og det kan utrolig nok redde et liv. Vi ville alle levd i en bedre verden, om vi brukte mindre tid på å være slemme med hverandre. Jeg skriver dette i dag, i håp om at andre vil gjøre det samme. Fordi sammen kan vi forandre tankegangen til mange, og vi kan gjøre en stor forskjell om vi er flere. 


Bruker dette bildet for å fortelle at folk må slutte å være redde og skjule seg selv, fordi ingen har retten til å dømme dere. Ingen.

Har du opplevd å få stygge kommentarer pga. måten du er/ eller går kledd?

 

Dagens antrekkSkjorte & smykke - Cubus       Cardigan - Vero Moda         Bukse - Bikbok         Klokke - CMYK

Hva syntes du om antrekket?

Todays details

Hva syntes du om detaljene?

♡ Valentines ♡I dag skal jeg og Sander feire vår andre valentins day sammen. Vi har ikke helt funnet ut hva vi skal gjøre enda, HAHA, men vi satser på at det blir noe koselig. Håper alle andre i forhold bruker dagen sammen med kjæresten sin, og dere single sammen med noen gode venner :-) Hadde jeg vært singel, hadde jeg kjøpt meg en boks med is og sett trillere for meg selv vertfall! 

Hva skal du i dag?

Outfit; Glitter and splatter


Jakke - Cubus        Topp - Bikbok        Bukse - Gina Tricot        Veske - New yorker

Hva syntes du om antrekket?

Dagens antrekk

Cardigan - Vero Moda        Skjørt & topp - h&m        Smykke - Bikbok         Veske - Michael Kors

Hei godinger! Nå har jeg endelig satt meg til ro, og laget litt plass til bloggen i skjemaet mitt. Har hatt så utrolig lite tid til overs for tiden, planleggingsboka mi er helt full. Skal gjøre så godt jeg kan å bli flinkere, og ta med meg kameraet ut oftere. Jeg har holdt på med bloggen såpass lenge, så jeg kan ikke bare gi opp pga dårlig vær + dårlig tid.

Hva syntes du om antrekket?

Unposted outfit

Hei! Siden jeg har hatt det så utrolig travelt i det siste, har det bare blitt iphone-bilder på meg. Vet det er skikkelig bad kvalitet, men noen ganger får det bare holde.

Hva syntes du om antrekket?

Ice tea

Er blitt heeelt hekta på disse iste-posene fylt med pulver for tiden. Må være noe av det beste jeg har smakt. Mine favoritter er Lemon og Peach smakene. De har også mango har jeg sett, men den er ikke like god som disse to. En pose koster vell ca 10 kr, og er nok til 1l iste, nam nam. 

Har du smakt disse?

Livet går og går


Tok dette bildet for bare noen minutter siden, fine fine himmelen.

I det siste har det skjedd mange nye ting i livet mitt. Nye ting og hendelser dukker stadig opp nå for tiden. Jeg har vært utrolig travel med ungomsbedriften i det siste, og til helgen skal vi fotografere på russeballet her i Haugesund, og vi skal ha langåpent i studioet vårt. Jeg begynner også å komme langt med lappen, har bare glattkjøring igjen før trinn 4 nå. Noe annet så har skjedd er at jeg også ble med i ungdomsredaksjonen i Haugesunds Avis, noe jeg gleder meg masse til å jobbe med fremmover. Ble også nevnt i DETTE innlegget hos søte Elly, tusen takk!   

En ting jeg bare må fortelle her på bloggen, haha. Jeg ble innkalt til sessjon 2 til Forsvaret, noe som kan være noe av det latterligste jeg kommer til å oppleve. Ikke kan jeg løpe skikkelig pga en fotskade jeg fikk for noen år siden, og jeg har også vondt i håndleddet som gjør at jeg ikke kan løfte spessielt tunge ting, eller skrive med blyant lenge. Jeg har aldri vært noe spessielt god atletisk, og heller holdt meg til håndball og dans. Ser frem til å drite meg ut når jeg blir innkalt, sattser nesten på å bli sendt hjem med en gang. 

Hva skjer i livet ditt for tiden?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits