Birthdaygirl


I dag fyller jeg 17 år! Wihuu. Skal tilbringe dagen med kjæresten, se film og bare ha det gøy. I morgen skal jeg på lan hele helga, så det bilr ingen antrekksbilder av kosedrakten min for å si det slik. 

 

Antrekk 27.02.13


Skjerf - CMYK // Vest - Cubus // Bukse - h&m // Genser - Topshop

Hva syntes du om antrekket?

New in my closet

Vest fra Cubus // Bukser fra h&m // Smykker og annet fra BikBok

Noe du liker?

Antrekk 25.02.13


Cardigan - Bikbok // T-skjorte - Modekungen // Veske - Gina Tricot // Shorts - Cubus

Hva syntes du om antrekket?


Sunnies

Det har vært så mye sol de siste dagene, til tross av kulden. Her om dagen var det helt vindstille, magisk. Så jeg har bestemt meg for å ta solbrillene frem! Som vanlig ligger jeg flere måneder før alle andre, menmen, jeg er meg og du er deg.

Merker at både humøret, insatsen og motivasjonen stiger nå som varme og sol er på vei. Dagene blir lenger, og sola er enda opp etter klokka 4. 

Hvordan har du det for tiden?

In love❤  I love this boy

 

Er du forelska?

Antrekk 24.02.13Jumpsuit & lue - BikBok // Jakke - Cubus // Smykke - Nelly // Solbriller - H&M

Hva syntes du om antrekket?

Media geek

Bestilte disse 3 gjenstandene på NetOnNet her om dagen, i går kom dem i posten! Et kamerastativ, en ny kameralinse (siden jeg ødela den forrige..), og en ny skoleveske! Skoleveska er utrolig bra for mitt bruk. Jeg får plass til mac, kamera og 4 linser oppi. Om jeg ikke skal ha kamera med, kan jeg ta ut skillevekken og eks ha bøker med meg. Utrolig praktisk for meg. Nå slipper jeg å vandre med både kameraveske og dataveske!

Har du noe av dette?

Antrekk 23.02.13Shorts - DIY // Blazer & lue - BikBok // Topp - h&m // Hals - Gina Tricot

Hva syntes du om antrekket?

 

Look at this heaven
Var ute og gikk tur ned til byen med kjæresten i går. Været var helt nydelig, har ikke sett en så vakker himmel på lenge. Tok bilder ut mot nordsjøen, himmelen var så pen på den siden.

Hva syntes du om bildene?

Antrekk 22.02.13
Jakke - ASOS // Buske - Topshop // SIngelett - Bikbok // Skjerf - Gina Tricot


Fredagens drømmeantrekk

friday dream

 

Hva syntes du om antrekket?

Shine bright like a diamond

 

Hva syntes du om bildene?Antrekk 19.02.02


Skjørt og jakke - BikBok // Genser - h&m // Skjerf - Gina Tricot

 

Hva syntes du om antrekket?

Make pictures moveHva syntes du om inspirasjonen?

Camera lences
1. Billigste 50 mm portrettlinse     2. Pancake linsa       3. En dyrere 50 mm pportrettlinse

Siden søttenårs dagen min er rett rundt hjørnet, er tankene mine på hvilke av disse linsene jeg skal kjøpe/ønske meg til bursdagen. Det er 3 forskjellige linser, men 3 forskjellige priser. Den billigste koster ca 800 kr, og den dyreste rett rundt 2500 kr.

Nr 1, som er den billigste, har jeg hatt før. Jeg var utrolig fornøyd med den, og den gav meg mer enn forventet av prisen. Desverre ble den ødelagt i høst, og nå ønsker jeg meg en ny. Derfor vurderer jeg og kjøpe den litt dyrere varianten, for mer kvalitet og enda bedre bilder. Er enda usikker, og det er ganske stor prisforskjell. 

Linsa i midten kalles ofte pannekaka, siden den er liten og flat. Vurderer også denne, med tanke på at den er så liten og praktisk å dra med seg forskjellige steder. Satser helst på en av 50mm linsene, men først må jeg høre deres meninger.

Hvilken linse ville du valgt?

Hvordan velger jeg antrekk?

Hver dag som kommer og hver dag som går, alle er dager med forskjellige humør. Min instilling og mitt humør hver dag varierer voldsomt. Dette påvirker også arbeidsviljen, pågangsmotet og antrekkene mine også. Det jeg skal fokusere på nå, er antrekkene. 

Om jeg har en skikkelig sløv dag, går jeg som oftest i store, sløve og løse plagg. Jeg gidder ikke å bry meg så veldig, men nok til å se helt ok ut. Etter jeg har tatt antrekksbildene, hopper jeg gjerne i joggebukse og hettegenser. Det motsatte selvfølgelig når jeg er i glahumør. Da bruker jeg farger, smykker og pynter meg gjerne litt ekstra.

Om jeg kanskje har en dag jeg er litt sur eller irritert, kler jeg meg litt rocka, i mørke farger og bruker mye sminke. Alle antrekkene mine kommer etter hvordan humøret og selvfølelsen er. Dette er grunnen til at jeg sjeldent kan planlegge et antrekk kvelden før. Klesstilen forandrer seg hele tiden, sammen med humøret mitt.

Hva påvirker klesstilen din?

Dagens antrekk

Image and video hosting by TinyPic
Genser - Topshop // Skjorte - BikBok // Tights - h&m // Sko - Converse // Smykke - Gina Tricot

Hva syntes du om antrekket?

Cozy day
Siden jeg var alene hjemme da jeg dro meg opp av senga idag, benyttet jeg sjangsen til å lage frokost. Jeg er helt elendig på kjøkkenet, og innså idag hvor synd det er på de som spiser det jeg lager. Er flau over matlagingsevnene mine. Kokte hele 3 egg før jeg fikk et som var skikkelig kokt.. huffameg.

Hva spiste du til frokost idag?

Sunday morning


I dag er siste dag av vinterferien, føler meg ikke klar for skolebenken allerede. Ferien har vært herlig og avslappende, men nå er det på tide å skru hjernen på igjen. I morgen må jeg blogge mer og bedre, jobbe mer og leve ett litt mer hektisk liv. Ellers får jeg bare tryggle om at påskeferien kommer litt tideligere enn planlakt i år. 

Er din vinterferie over nå?

Dagens antrekk

Jakke - Topshop // Shorts - DIY // Bluse - H&M // Veske - Primark // Smykke - Nelly.com

Hva syntes du om antrekket?

Hasteinnkjøp


@

Arr, det har vært så mye vind de siste dagene! Klarer så vidt å gå ute. Å prosjekt "ta antrekksbilder" blir omtrent umulig uten litt hår i ansiktet. Ved dette grunnlaget kjøpte jeg meg ei stoor grå hettejakke på h&m manneavdelingen, så jeg kunne bruke den under dongerijakka og holde meg varm. Sammtidig kunne jeg ha hetta på, uten å ødelegge håret.

 

Blåser det mye hos deg?

Antrekk 14.02.13

Denim jakke - Asos.com // Hettejakke & Genser - h&m // Shorts - DIY // Sko - Converse // Veske - Modekungen // Hals - BikBok

Hva syntes du om antrekket?

Antrekk 12.02.13

Kjole & Belte - h&m // Jakke - Cubus // Sko - Converse

 

Hva syntes du?

Et idyllisk liv
Har ikke skrevet det her på bloggen enda, det er sykt digg me vinterferie. Ahh, nyter den allerede. Lange dager, fylt med kos og morro. Endelig kan jeg sove så lenge jeg vil og være våken til langt på natt. Livet er så idyllisk om feriene. Er heller ikke lenge igjen til bursdagen min, eller Bieberkonserten. Livet er supert.

 

Har du vinterferie?

Road trip

I dag har vært en kort, men spennende dag. Sto automatisk opp av meg selv klokka 10, hjemme hos familien i Egersund. Bruke hele 3 timer på å kjøre hjem til kjære Haugesund, så benyttet sjangsen til å ta bilder. Bildene ble desverre skurrete og uklare pga. jeg tok dem gjennom frontruta av bilen i 80 km/t, hehe. 

Hva syntes du om bildene?

Fredagens drømmeantrekk

friday dream
Hva syntes du?

Make me a movie


Her er noen av bildene Kristine tok av meg til prosjektet sitt. Hun er en utrolig dyktig fotograf! Jeg har bare endret på lys og farger i bildene, er utrolig fornøyd med ressultatene. Selvom Kristine sitt ferdige produkt ble råkult.

 

Hva syntes du om bildene?

Shoot


Var modell for Kristine idag. Hun holder på å ta en utrolig spennende bildeserie av meg til et fotoprosjekt. Jeg holder på å redigere alle bildene selv, slik at dem kommer på bloggen raskest mulig. Legger ut resten i morgen. For sutreunger: Jeg er fullt påkledd under lakenet.

Hva syntes du om bildet?

Studded bra


Kjøpte denne på bikbok denne helgen. Er helt forelsket i slike topper. Ville egentlig ha en jeg fant på Romwe.com, men siden bikbok hadde en mye rimeligere og like pen, slo jeg til. Er superfornøyd!

U like?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits