Pause.

Kommer tilbake 11 mars.

Antrekk 190212// Shorts - Cubus // Hals - BikBok // Genser - Forever21 //

Hva syntes du?

Girls weekend

Jaa, vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget. Denne helga har vært utrolig gøy og spennende! Hvis vi ser bort ifra at jeg var så dum å gå i ballerinasko i snø, så var den perfekt. Danset masse, blitt virkelig godt kjent med noen kjekke folk, tatt masse buss, jentekveld og shopping. Slike helger liker jeg.

I det siste har jeg også merket mer og mer hvem som er mine virkelige venner, og funnet ut hvem jeg virkelig vil ha med meg videre i livet. Nå skal jeg snart sette meg net å farge håret, ta antrekksbilder, så skal vi bort å se på det nye huset og velge hvilket rom som skal være mitt.

Hva har du gjort i helga?

Casting Creme GlossEndelig skal jeg bli kvitt det sygge rødskjæret i håret, hater det! Så på noen bilder av meg selv for noen dager siden, trodde jeg skulle dø når etterveksten min lignet på grå hår. Så nå gleder jeg meg til litt senere, farge håret og alt blir bra igjen, ingen musegrå hårstrå.

Jeg vet ikke hvilken hårfarge jeg egentlig har, fordi jeg har farget håret gjevnlig siden 4.klasse. Jeg har hatt blondt hår, svart hår, lysebrunt, mørkebrunt, halvveis ginger og blonde striper. Det er bare det jeg kommer på nå, er nesten sikker på at jeg har hatt flere farger også.

Farger du håret?

Antrekk 180212


//Blonde topp, shorts - Cubus //Singelett - h&m //Silkeskjorte, hals - BikBok //Armbånd, Ring, Øredobber - Gina Tricot//

Hva syntes du om antrekket?

Summer color for my nails
Ahh, kjøpte denne på salg på H&M i dag, bare 59,50 kr. Skikkelig fornøyd, har forelsket meg helt i fargen! Den skal jeg bruke masse nå om våren og utover sommeren iallefall. Har lenge lett etter den perfekte fargen, og nå fant jeg den på salg, Lykke.

3 anrekkHvilke likte du best?

Antrekk 170212//Bukse & ring- Gina Tricot //Cardigan - JC //Singlett - BikBok//

Jeg kler meg helt sykt simpelt nå for tida. Har ikke tid i det hele tatt om morgenen, og har tentamen/prøve hver eneste dag. Jeg gidder aldri å kle meg bra når vi har prøver eller tentamen, da er det enten joggebukse eller en stor hettegenser. Gjerne begge deler. Men nå er det vinterferie, så nå lover jeg dere bedre oppdateringer, flere og bedre antrekk and so on. Ha en fin vinterferie folkens, og jeg er ikke sjalu på alle dere som skal på fjellet, ikke i det heletatt.

Hva syntes du?

Fredagens drømmeantrekk

I love acne at friays

Ahh, hvor herlig hadde det ikke vært å gått i dette sukkersøte antrekket i dag? Det minner meg om at det snart er vår, så sommer. Jeg elsker dem årstidene, da kan jeg kle meg akuratt slik jeg vil uten å tenke på været. Gleder meg til jeg kan trø oppi ballerina-skoa mine igjen, gå i shorts uten strømpebukse, slippe å drasse med meg bobblejakke overalt og ikke minst ha masse sol å få en sommerbrun farge på kroppen! ahh.... summer.

Ville du gått med dette?

Im smiling again

Endelig vinterferie, herligt eller hva? For min egen del skal den brukes til blogging, festing, shopping, farging av hår og kose meg masse med venner! Allerede i dag skal jeg på Play, i morgen blir det jente sleepover hos ei veninne og jeg har masse annet planlagt.

I morgen skal jeg også opp på Amanda senteret for å kjøpe hårfarge, og ei ny veske. Fikk en sånn 50% på valgfri vare hos Accessorize med i månedens utgave av DetNye, og den skal brukes! Mister ikke slike kupp, hehe.

Hva skal du i vinterferien?

1 bilde, 4 redigeringer


1. Vanlig, 2. Redigert, 3. Sepia, 4. Svart/hvitt

Hvilket likte du best?

Coming home to a total chaos


I dag skal jeg ikke stort mye. Det som står på dagens liste over gjøremål er å vaske huset, rydde rommet og svettgame dataen. Er blitt heeelt avhengig av CSS, elsker det. Løpe rundt og drepe andre på ett spill, livet altså. I morgen blir en mye kjekkere dag uansett, skal ha engelsk norsktentamen, bake med Victoria å gå på Play. 

Forresten, vi hadde halvdag mattetentamen i dag. Det gikk egentlig utrolig bra! Thumbs upp for mine matteferdigheter. Hoppet bare over 1 oppgave, noe som er helt sykt forbedret fra min side. Har heller ikke kledd meg noe skikkelig i dag, jeans, sløv hue og session-genser, ikke noe dere vil se? eheh, slask.

Har du masse prøver og innleveringer for tiden?

Antrekk 15.02.12// Genser - River Island // Skjorte - Bershka // Bukse, armbånd - Gina Tricot // Ring - Tyrkia //

Hva syntes du?

Look up in the sky


Tar du bilder av deg selv daglig?

Alle hjerters dag

Heisann alle sammen! Er det noen andre enn meg som har en fullstappet dag med masse gøy? Jeg har værtfall masse planer med noen venner av meg. Valentines day handler ikke bare om kjærlighet, men også om å være med venner du liker. Så om du ikke har kjæreste, gjør som meg; Vær med noen du er glad i 

For alt handler jo ikke bare om kjærester og kjærlighet. Man kan også vise at man er glad for at veninna vår er som hun er, eller bare gjøre noe snillt for noen andre. Det skal jeg vertfall i dag! Så håper dere alle har en super dag og koser dere masse.

Fineste bilde jeg klarte å ta av meg selv med Victoria sitt kamera (nikon 300d)

Hva gjør du i dag? 

Outfit; Keepin it simple// Genser - Cubud // Bukse, øreringer - Gina Tricot // Skjerf, armbåndt - Vet ikke //

Hva syntes du om antrekket?

Details makes an outfit

// Armbånd - USA // Skjerf - Vet ikke // Øredobber - Gina Tricot //

Av og til føler jeg for å ha alle ringene mine på meg, mange smykker, titusen armbånd og de største øreringene jeg eier, andre ganger er jeg helt motsatt. Det hadde sikkert sett grusomt ut med det første uansett, men det er sikkert flere av dere som kjenner dere litt igjen? Av og til vil man liksom pynte seg litt ekstra! I dag var jeg vertfall ikke slik.

Jeg forsov meg (som vanlig) og kom inn på skolen 1-2 min etter start. Har ikke hatt tid til å tenke på hva jeg faktisk har på meg, men det var ikke så alt for gale vil jeg tro. Hadde engelsktentamen halvdag, og jeg hadde helt sykt skrivesperre. Selvom vi hadde tidenes beste oppgave; skrive dagbok om ett opphold i London! Har helt serriøst aldri vært så skuffet over meg selv som jeg er nå. ByeBye 5´er i engelsk.

Bruker du mye tilbehør?

My luxury wish list

Om jeg kunne fått en ekte ysl-ring, hadde jeg sikkert grått av glede! Jeg syntes at den lille ringen er så utrolig nydelig, og den kan virkelig gjøre ett antrekk! Elsker også at den finnes i så mange stiler, og farger. Dessverre er min lommebok litt for liten for den prisklassen, så jeg holder meg til mine 2 falske ysl-ringer. Selvom de er 10 ganger styggere. Men, hallo! Se på den nydeligheten under;
Noe jeg ville drept for, er Jeffery Cambell´s sko. De nydeligste skoene jeg vet om, har hatt dem på ønskelista i godt over ett halvt år nå. Har sykt lyst på brune lita. De hadde virkelig gjort hvilket som helst antrekk titusen ganger bedre og penere. Jeg mener det, jeg har skikkelig sko-obsession. Jeg får aldri nok.

Omg, disse shortsene er bare til å smelte av. De er helt nydelige alle sammen, og pene på hver sin måte. Man trenger ikke så mye accessories for å pynte dem opp, de gjør ett helt antrekk nesten alene. Nydelige <3

Denne veska har jeg ønsket meg i over 2 år, er helt obsessed med Mulberry. Veska passer til alt - Bytur, soleveske, reiseveske and so on. Jeg hadde sånn serriøst sikkert brukt den hver ensete dag, elsket den og passet på den som om det var mitt eget barn. Alexa veska er virkelig min stoore drømmeveske!

Noe jeg har ønsket meg helt siden jeg var ei lita jente, er chanel 2.55 veska. Så liten, men så nydelig. Den passer til alt, og jeg er sikker på at hver og en moteblogger vet hvor stort det er å bære en. Den er nesten et ikon for oss som bryr oss om mote. Tenk på så mye jeg kunne stylet denne til? Omg, ideene klarer ikke slutte å strømme inn i hodet.

Har du noen ønsker som er langt utenfor din prisklasse?

Godsmilet
Lotta har virkelig vært verdens beste hund i det siste, elsker henne! Hun er den eneste som foreløpig kan få meg til å smile når som helst, av alle de søte tingene hun gjør. Hun ligger ved sidenav meg, oppå meg og i de rareste stillingene. Snorker helt sykt høyt, men jeg er så vandt til det at jeg ikke bryr meg.

Vet det har vært en del bilder av henne i det siste, men føler jeg har tatt så utrolig mange fine av henne nå i det siste. Vertfall nå så jeg vertfall gidder å ta frem kameraet. Av og til må jeg jo poste noe annet enn meg selv...

 

 


//btw. Tusen takk til alle de søte kommentarene i det forrige innlegget, dere betyr alt!♥ Nå har jeg fått renset såret, og det ser ut som om det kommer til å gro fint. Heldigvis slipper jeg legevakten. Og TUSEN TAKK til Marie som har anbefaøt bloggen min som ukens blogg!

 

Hva syntes du om bildene?

Legevakten eller ikke?

!!!ADVARSEL!! om du ikke tåler blod, sår o.l. IKKE se på bildene under her. 

Da jeg skulle skynte meg hjem i dag morges, for å være hjemme tidelig på morsdagen, var jeg skikkelig uheldig. Klokka var 11.30 ca, og flink som jeg er klarer jeg å tryne med kneet nedi bakken. Det ble dratt og skrapt en god del ned bakken. Hater is. Nå har jeg tidenes lengste/dypeste kuttett på kneet mitt, aldri hatt noe lignende før. 

Jeg har aldri sydd, brukket noe eller noe lignende, bare forstuet tommelen og ankelen. Er redd for at jeg må til legevakten og sy. Alle sier det er dritvondt, og at man ikke får bedøvelse. For dere som ikke vet det, jeg er livredd for alle typer nåler.


Det er MYE dypere på ekte.

Stoooort plaster, hehe

Har også fått noen sår og skrammer på handflatene mine, men det tørr jeg ikke å vise. Selvbruningen jeg kjøpte på fredag har gjort hendene mine helt oransje... Jeg vet heller ikke om jeg skal til legevakten eller ikke. Ser det vell ann på det senere. Men såret er som sakt mye dypere enn det dere ser på bildet.

Har noe lignende skjedd med deg før?

New inheisann!  Jeg ble anbefalt denne selvbruningen av ei venninne, så i går gikk jeg endelig og kjøpte den. Skal skrive liten ameldelse litt senere om den faktisk funker som den lover. Gleder meg til å få litt farge på kroppen, hater virkelig å være bleik! Blir ett skikkelig selvtillit-boost å bli litt brun igjen.

Mamma har også bestilt ferie til Tyrkia i sommer. Vi er der nesten hvert år, livet med skilte foreldre er chill! Vi skal på et dyrt, exklusivt all-inkluded hotell. 2 uker med sol, sommer, varme og ikke minst masse brunfarge! Gleder meg veldig.

Har du prøvd denne før?

Brillefin


I 2010-2011 hadde jeg sykelig mye vondt i hodet. Spessielt i skoletida, da var det verst. På det værste føltes det ut som om noen spikret hundrevis av små spikre inn i hodet mitt, samtidig som barberblader som skar seg inn. Jeg ble ofte sengeliggende pga. hodet mitt. Ikke kunne jeg sitte på pc, se på tv eller gjøre lekser (noe jeg aldri gjør uansett, eheh). 

Pappa tok meg med til legen, jeg og dem rundt meg var så lei av jeg klagde over hodet mitt, og ville gjøre noe med det. Legen fortalte meg at jeg burde gå til optiker, og at jeg kanskje trengte briller. Så nå, ett år etter jeg var hos legen, har jeg endelig tatt synsprøve, treig og lat? jepp.

Dem jeg har, er bare lesebriller. Jeg kommer ikke til å bruke dem utenom når jeg sitter på skolen, pc eller ser på tv. Syntes selv at jeg ikke kler briller en plass, selvom jeg har fått en god del komplimenter. Menmen, jeg kan også ta dem frem om jeg får vondt i hodet, det hjelper. Jeg er den nye brilleslangen, respekt. 

Bruker du briller/linser?

For første gang i år...spiser jeg freia påskeegg! ett ord som beskriver det; NAM! Har savnet det lille brune sjokoladeegget med det deilige hvite innholdet i. Den er tusen ganger bedre enn juleverisjonen. Jeg kan faktisk ikke fordra juleverisjonen. Freia burde selge disse året rundt.

For en innholdsrik frokost på meg og Victoria. Sov hos hennne i går etter vi var på ungdomsklubben. Kan ikke si at videodagboken var vellykket, glemmte å filme hele tiden. Det jeg faktisk har filmet, er for lite og for uintresangt, vertfall for at noen av dere faktisk skal finne det interesangt. Så jeg skipper det denne gangen, og gjør det en annen gang.

Har du spist dette i år?

Videodagbok


Heisann! Forrige fredag, hadde jeg planer om å lage videodagbok til dere, så skulle dere få se hva jeg gjør hver eneste fredag. Jeg gjør nemlig det samme hver uke, og har alltid lite tid. Må inrømme at mesteparten av innleggene på fredager er forhåndsskrevne. Men tilbake til saken...

I dag skal jeg endelig gjøre det! Satser på å få litt hjelp fra venner and so on til å filme meg, og jeg filmer dem jeg er med (noen, bare dem som vil være med) and so on. kommer med å filme en god del med mobilen, orker ikke å drasse med meg speilrefleks på alle de plassene jeg skal. Satser på å publisere filmen i morgen eller på søndag.

Er dette noe vi gleder oss til eller?

Fredagens drømmeantrekk

Something different

Hva syntes du?

Antrekk 090212


//Shorts-Cubus//Blonde singlett & armbånd-Gina Tricot//Cardigan-JC//Hals-BikBok//Hvit singlett-H&M//Ring-Claire´s//

Hva syntes du?

"For å være uerstattelig må du tørre å være anderledes"
- Coco Chanel

Kan du noen bra quotes?

Fashion is my motivation


// Weheartit


Hva motiverer og inspirerer deg?

Bra dag, ånei

Enda en hjemmedag som syk. Begynner virkelig å bli lei av å ligge i senga nå, det er langt ifra så herlig som i går. Nå vil jeg bare blir frisk, komme meg ut og sosialisere meg med andre folk på andre måter enn på facebook.

Vurderer å endre litt på skrifttypene på overskriftene på bloggen, bare for å ha noe å gjøre. Ellers skal jeg lese noen av bladene som har hopet seg opp hos meg siden før jul, bare fordi jeg er for lat til å lese. Kanskje søker jeg meg inn på en vidergående skole også, om jeg vil gå på skole - tulla, jeg skal gå på skole.


Typisk at det alltid skal bli drittfint vær når jeg er syk, skjer alltid...Sminke fri, bare fordi jeg elsker å slaske uten sminke.  

Latskap. GIdder aldri å lese.

Herregud, dette innlegget ble flaut dårlig. Kommer sikkert til å angre noe sykt etter jeg har postet det. Menmen. Jeg blir slik som dette når jeg ligger usosial i senga for lenge. Alt for mye energi, smerter og helt rastløs. Håper jeg blir frisk snart og kan blogge som normalt igjen.

Btw. kom på at bankkortet mitt ligger i jakkelomma, det er bare der jeg har personnummeret mitt. Da blir det ingen vidergående søking på meg i dag heller, hehe. Nå skal jeg drikke cola, hater egenlig cola. Deppresivt.

Noen andre som har det like bra som meg?

 

Sove, spise, sove


For meg, er det å ligge hjemme en hel dag å bare sove, sløve og slappe av himmelsk. Om jeg ikke var syk, hadde denne dagen hvert helt perfekt. Ja, jeg er altså syk i dag. For første gang i 2012, men det blir sikkert 100 dager til, jeg er alltid masse syk, spessielt på våren. Vet ikke om jeg har spist noe rart, eller om det bare er den pluttselige snøen som har gjort meg syk.

Kommer sikkert ikke til å blogge mere i dag, er for trøtt selvom jeg som til klokken 3 i dag. Nå skal jeg se litt på Pretty little liars, Gossip Girl og lese/svare bloggene som har kommentert ♥ Dere gjør virkelig hverdagen min ti ganger lysere og bedre, spessielt når jeg er litt deppa og nedfor. Tusen takk!

Legg igjen en koselig kommentar, så skal du få TO tilbake 

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits