Interior inspiration

Hei alle sammen! Til sommeren er jeg ferdig med vidergående (iiih, spennende!), og skal ut på egne vinger. Jeg planlegger å gå på skole i stavanger, og i den anledning må jeg jo få meg en leilighet, hybel eller studentleilighet. Jeg er jo veldig glad i pene ting, og bruker stort sett pengene mine på det. I det siste hr jeg vært hekta på pintrest, hvor jeg etter hvert har begynt å få en stor samling me inspirasjon til min store utflyttningsdag. Jeg vet jo at jeg ikke kommer til å ha all verdens med penger, ettersom jeg er student. Derfor har jeg funnet en del inspirasjon med gjenstander som i stor grad kan lages selv! Jeg elsker jo å tukle med DIY-prosjekter, og gleder meg til å bruke helgene mine i "mitt eget hjem" på å lage det utrolig koselig å være der. Jeg har også lastet ned IKEA sin app, som har en funsksjon som gjør at du kan legge varene du vil ha på en huskeliste, noe som er utroolig praktisk, ettersom det nesten er garantert derifra alle nødvendige møbler og gjenstander vil bli kjøpt inn. Back to point, jeg ville egentlig bare dele litt av inspirasjonen min med dere, ettersom det sikkert er flere av dere som liker gode løsninger slik som meg.
Har du noen gode løsninger eller tips?What to wear?

inbetweenMidt mellom vinter og sommer er været såpass ustabilt, at det blir vanskelig å finne ut hva man skal ha på seg. Man vil jo holde seg varm gjennom den veldig varierende årstiden, og det er ikke alltid like lett når været endrer seg fra A til Å på noen få minutter. For min del kunne jeg like gjerne gått i joggebukse og hettegenser i hver eneste dag, men min egne gylne regel er at jeg ikke beveger meg utendørs kledd slik. Faktum er at varmen går ut gjennom hodet. Så lenge du er varm på toppen, er du varm i kroppen. Så kle deg så fancy og trendy du bare vil, og sleng på en stilig hatt, en lue eller ett pannebånd og du er sikret noen varme timer ute i kulden. Jeg har funnet ut at jeg kan likeså gå med skjørt som bukser! Skjørt er alltid like pent, og de aller fleste kler dette. Det høres kanskje ikke så varmt ut, men kjøp en litt tykk strømpebukse så er du good to go.
 
Hvilket antrekk likte du best?

Den fortapte generasjonen

På søndag satt Sander og jeg å så alle episodene tilgjengelig av VGTV sin nettsereie, Oljebarna. Vi satt begge og lo til vi nesten gråt, selvom den evige jakten etter noe litt dypere budskap skulle komme til lys var der hele tiden. Vi ble presentert for karakterer fra forskjellige steder av landet, hvor mange av dem var dummere enn den neste. Hele serien presenterte og fremstilte oss ungdommer, eller oljebarna som vi blir kalt, som noen bortsjemte, overfladiske, egoistiske drittunger som ikke vet forskjellen på rett og galt. For ikke å snakke om mangelen på verdier, vi fremstilles som om vi ikke vet hva ordet betyr en gang. Menneskene, fremstillingene og hele konseptet til VGTV ble nedverdigende, for meg vertfall, men muligens også for alle andre som ikke kan kjenne seg igjen i en eneste av karakterene vi frem til nå har blitt presentert for i serien.

Det tok meg altså lang tid å finne det viktige budskapet, og for meg føltes det ut som om de ønsker å vise hvilke utfordringer vi vokser opp med. Vi mennesker har en natur hvor problemer bare faller inn i livene våre. Vi skal alltid strebe etter noe bedre, noe mer perfekt og det som gjør oss lykkeligere. Realiteten er at vi ikke har de samme bekymringene som våre eldre generasjoner hadde, og da blir det slik at vi bekymrer oss over små idiotiske ting som egentlig ikke betyr noe for andre enn oss selv. I slutten av hver episode får vi vite noe mer dypere om personen, enn hvordan han/hun ble presentert først. Det som irriterte meg var nok hvordan de valgte å fremstille personene i store deler av episodene, og at vi ikke fikk ett eneste vettigt ord fra dem før slutten. I starten var det lett å konkludere med at en stor del av deltagerne de hadde valgt ut var mennesker uten noe mellom øyrene, men nå tror jeg mer på at journalistene som lagde serien måtte grave veldig dypt for å få ut noen smarte ord. Fordi noen av deltagerne var virkelig ikke de skarpeste knivene i skuffa.

Jeg har rett og slett fått et elsk-hat forhold til hele serien. For underholde, det kan de. Mennesker fremstilt på den måten er virkelig ikke hverdagskost for meg. Jeg likte veldig godt episodene hvor de tok opp NAV og innvandring, fordi da kunne vi se noen mer jordnære personligheter. Da fikk vi møte på noen som var takknemmlig for alle ressursene vi har her i landet. I så og si alle andre episodene ble ingen takknemmelighet vist, og vi oljebarna ser ut til at vi tar det som en selfølge å ha en del penger for eksempel, og kan derfor "vaske gulvet med champagne for å vise at man har penger", som ble nevnt av en deltager. Det er virkelig feil at alle tar det for gitt at vi har ressursene vi får, og hele opplegget blir latterlig når flesteparten i serien ser ut til å ikke ha føttene plantet på samme jordklode som oss "normale oljebarn". Men, vi ser de store kontrastene mellom de som tar det for gitt, og de som ikke gjør det. Det er en veldig viktig og interresant kontrast å legge merke til.

Programmet er selvsakt satt på spissen, og er muligens ment for å skape reaksjoner, debatt og hysteri. Med satt på spissen, så er det ikke alle som ønsker seg botox, tattovering, silikon, drikke alkohol hver helg eller ha Vi Menn piken 2013 på cv`en sin. Den personen jeg personlig likte best var bloggeren Halvor, som egentlig latterliggjorde alt og hele opplegget. Men, jeg spør meg selv alikevell "hvorfor har ikke serien tatt med noen flere jordnære personligheter, noen som gjerne er opptatt av skole og utdanning?". Det høres kanskje ikke ut som noe som kunne fått flere hundretusen visninger, og det er vel gjerne derfor de ikke har et storyboard til akuratt dette?

VGTV er som alle andre medier ute etter leserklikk og videovisninger. De ønsker å provosere, men samtidig informere med denne serien, og det er veldig bra å provosere folk. Det bringer frem tanker og meninger man egentlig ikke visste man hadde, og selve provoseringen kan sette lys på ting som vi ikke var klar over at var så viktige. Fordi mellom alt det negative, tar serien tross alt opp temaer som egentlig er veldig viktig. Blogg, kropp, amisjoner, nav, penger, selvbilde og det perfekte liv er i et stort fokus for tiden, og spessielt når vi snakker om ungdommer. VGTV trenger lesere for å overleve, fordi mediebransjen er i hard vind.. Det å tjene på dumme ungdommer som virkelig ikke vet bedre, var et godt knep for dem. De klarer å underholde, og sammtidig provosere akuratt nok til at de kan skrive enda flere saker om temaet. Da kommer det jo trossalt enda flere leserklikk, fordi folk vil jo vite hva som skjer med disse ungdommene uten noe mellom ørene, temaene de skriver om er høyaktuelle. 

Selv er jeg med i "eliten", om vi kan kalle det for det. Jeg er med i eliten, som takket være oljeøkonomien, har råd til å kjøpe meg dyre materielle ting. Vi ungdommer har hvert vårt stykke av den kaka, i forskjellig grad. Nå kunne jeg begynt å snakke om meningene mine og erfaringene mine rundt dette med penger og fritid, men jeg tror at det kan bli til en annen annledning. Det er en selvfølge at god økonomi har en påvirkning for de kommende generasjonene, og generasjonen som er unge i dag har fått mange kallenavn. Oljebarna, cupcake-generasjonen, generasjon Z, generasjon skjermtroll, facebook generasjonen og den fortapte generasjonen. Noen hevder at dagens unge er et produkt av sin samtid og preget av sine foreldre, noe alle generasjoner egentlig er. Vi lever et helt annet liv nå enn hva vi kunne gjort 40 år tilbake i tid. Vi har vært med på det store teknologiske hoppet de siste årene, og selvfølgelig er dette en stor påvirkningsfaktor. Vi er veldig heldige som kan leve et liv som livsnytere i verdens beste land å bo i, men vi er ikke alltid like flinke til å tenke over om hele smørja vi bryr oss om er så viktig som vi skal ha det til.

Hva er din mening om oljebarna?

Outfit // Summer and winter combinedKjole - h&m        Cardigan og øredobber - Gina Tricot        Sko - Primark        Skjerf - Cubus

Hva syntes du om antrekket?

What a girl needs

I helga var siste del av jule-og nyttårssalget, og på vei hjem fra jobb så jeg inn butikkvundet på Gina Tricot. Der sto det et helt smykkestativ med alt for kun 15 kr per smykke. Jeg er jo som jenter flest, og elsker altså disse salgene. Man kan finne så mange skatter, og pene smykker som kan bli seiersvinneren blant alle smykkene på rommet hjemme. Selvfølgelig gikk jeg ikke tomhendt hjem fra salget, men dro derimot noen smykker, øredobber og armbånd hjem. På torsdag skal jeg ta ekstra hull i ørene, og jeg tenkte at jeg ville trenge noen pene øyredobber som ser pene ut som et par, og kjøpte derfor noen pakker med veldig mange øredobber i.

Nå er endelig salget over, og jeg har klart å unngå det for det meste. Nå kan lommeboka mi konsentrere seg om sparing til London, hvor jeg skal ta helt av. Som vanlig reiser jeg ned med tom koffert, og hjem med en stappfull. Har nylig hatt litt problemer med å få plass til alle klærene mine i klesskapet mitt, og planlegger å selge og hive en god del i fremtiden før jeg flytter. Jeg skal jo studere om et halvt år og bo for meg selv, og jeg tviler sterkt på at jeg finner en hybel/leilighet med skapplass til alle mine verdifulle tøystykker. Hardt å si det, men jeg lover dere at det skal bli et rent helsikke å forlate noen deler av klærene mine. 

Har du  kjøpt noe på nyttårssalget?

Outfit
Jakke - Nelly        Bukse - Primark        Tee - H&M        Sko - New Balance        Skjerf - Cubus

 

Hva syntes du om antrekket?

Good but painfull


I dag har jeg bestilt meg en personlig almanakk og kan endelig få orden i livet mitt igjen. I det siste har jobb, venner, skole og blogg bare vært en stor suppe med gjøremål helt uten kontroll, jeg har følt meg helt hjelpesløs og har virkelig ikke hatt kontroll på når og hvor jeg skulle være til tider. Det har kun gått en måned siden min forrige "gikk ut på dato", og jeg så virkelig behovet for en ny almanakk nå. Endelig kan jeg få kontroll på når jeg skal gjøre hva, og få samlet alt på en plass. Heldig meg som vant konkurransen på bloggen til Cathrina, og fikk almanakken uten å bruke en krone på den. 

Akuratt nå sitter jeg hjemme og har nylig kommet hjem fra jobb og en liten handlerunde, og jeg har en helt grusom gangsperre i hele kroppen. Her ligger jeg stiv som en pinne i senga, og prøver å gjøre minst mulig bevegelser. Dette er hva jeg får for å gi litt for god innsatts på egentreningen i gymmen, men det er jo trossalt en god følelse også. Jeg elsker å sitte igjen med følelsen av at jeg trente godt nok, selv om det er litt smertefullt også. Nå skal jeg nyte resten av lørdagskvelden i senga, med netflix, så roligt som jeg kan.

Hva skal du gjøre i kveld?

 

OutfitKjole - H&M        Jakke - Primark        Skjerf - Cubus

Hva syntes du om antrekket?

Mental


I en lang periode har jeg brukt bloggen som et sted hvor jeg kan syte over mørkeperioden, hvor trist det er og hvor lite bilder jeg får tatt. Her om dagen tok jeg meg selv i at det faktisk ikke var så mørkt lenger, og at det var lyst ute nå mye lenger enn det var for noen uker siden. I går for eksempel var det lyst helt til 5-6 tia, noe som er nok for meg! Jeg er nesten overlykkelig over at dagslyset har kommet tilbake, og bildet over er utrolig nok tatt midt på lyse dagen. I den lange mørke vinteren vi har hatt denne sessongen, har jeg lært meg å utnytte det lyset jeg har til fotografi bedre. Jeg har lært at selv om jeg ikke kan kontrollere lyset, kan jeg tilpasse bildet mitt etter lyset som er tilgjengelig.

Har du lært noe i det siste?

Flower Power

flowerpower

Jeg har noen få ord å si; Jeg elsker store deler av vårens trendbilde.

Liker du blomstertrenden?

Lær å unngå spontanshoppingen!

Du går på kjøpesenteret og plutselig ser du en dødspen topp inn butikkvinduet hos din favorittbutikk, skal du kjøpe den? Du legger også merke til at den er på salg, så den er nok ikke dyr. Du ser for deg to-tre antrekk som helt sikkert ville sett bra ut, og du går rett inn og kjøper den, rett og slett fordi den var så billig. Har dette skjedd med deg? Jeg kan med hånda på hjertet si at dette har skjedd meg så alt for mange ganger. Jeg blir så svak, spessielt under romjuls-og nyttårssalget, og kjøper unødvendige ting hvert eneste år. Spontanshopping kan både være positivt og negativt. Noen ganger får du virkelig brukt den toppen som var på salg, men som oftest ender den bre bakerst i skapet med prislappen på selv ett år etter innkjøpet. 

I dette innlegget har jeg samlet sammen noen tips for å unngå denne irriterende spontanshoppingen, som tømmer lommeboka vår uten at vi helt selv tenker over det. Fordi ofte tenker vi at det er såå billig at det ikke vil ha noe å si, men i det lange løp er du nødt til å spørre deg selv, var det virkelig verdt pengene? Jeg tok et søk på google for å se hvor mange blogginnlegg som kom opp når jeg søkte på spontanshopping, og det var nesten 16 000 treff. Ironisk nok var ett av mine egne innlegg øverst. Fy meg.Lag lister
Dette er mitt første, og desidert beste tips. Jeg har selv to lister på mobilen; en som inneholder det jeg trenger, og en som inneholder det jeg ønsker meg. På denne måten er alltid listene tilgjengelige, og det er lett å unngå å kjøpe noe som ikke står på listene. Når jeg da er på shopping, leser jeg alltid gjennom listene før jeg går inn i en butikk for å vite hva jeg er på jakt etter. Du må foresten ikke oppdatere listene når du er på kjøpesenteret, fordi da er det lett å legge til ting du virkelig ikke trenger. Jeg bruker appen "A check list", som gjør det lett for meg å krysse ting ut etterhvert som jeg kjøper noe.

Lag collager
På et tegneark, i et redigeringsprogram eller på polyvore.com. Det skal ikke så mye til for å samle sammen alt du ønsker deg på ett sted, og da får du et visuelt bilde på akkuratt den tingen du ønsker deg og unngår ikke bare spontanshopping, men også å kjøpe noe som ikke helt var det som ønsket deg. Jeg lager gjevnlig slike collager til bloggen, fordi da velger jeg de tingene jeg ønsker meg, og tar bort de jeg egentlig ikke trenger. Om du trenger å ha denne collagen på mobilen for tilgjengelighet, er det bare til å ta et bilde av den!


 Unngå å gå ut på kjøpesenteret
Dette har jeg selv vert nødt til å gjøre dette året, fordi jeg ville unngå spontanshopping. Når du ikke ser pene og eventuelt billige klær på salg, så blir du heller ikke fristet til å kjøpe det. Selvfølgelig er det litt vanskelig med tanke på at man i dag har internettshopping også, men jeg har forsøkt å holde meg borte fra facebook og blogger i det siste, fordi jeg ikke vil møte fristeler som ender i kjøp. Penger spart! 

Ta med deg akkurat nok!
Ikke ta med deg bankkortet ut på shopping om du har muligheten til å ta med kontanter. Ta heller med deg akkurat nok penger til å kjøpe det du har planlagt, for å unngå å kjøpe noe som kommer uventet i ditt synsfelt. På denne måten kan du også spare penger til å kjøpe deg den neste tingen som står øverst på din "wish list", og dessuten unngår du å kjøpe mat og drikke fordi sulten plutselig dukker opp.

Tenk deg om et par ganger
Trenger du egentlig denne toppen? Selv om klesplagget du ser på er latterlig billig, er det ikke sikkert du trenger den for det om. Du har sikkert noe lignende hjemme i klesskapet, og du burde virkelig tenke deg om flere ganger, og finne flere enn 3 kombinasjoner å bruke plagget i. Penger er penger, og det er lett å sløse bort noe som du tenker på som småpenger. Virkeligheten er at du ikke kommer til å bruke plagget, og det er noe spesielt vi jenter må bli bedre på å innse. Bare for å komme med et eksempel, så har alltid Coop obs en avdeling med salg. Hver eneste gang jeg går gjennom denne butikken med Sander, er jeg nødt til å slepe han gjennom avdelingen, fordi han innbiller seg at han trenger alt som er på salg (bokstavlig talt). Unnskyldningen hans er at det er så billig, og at det ikke vil utgjør noen forskjell. Virkeligheten folkens, den er at vi ikke alltid trenger det selv om det er på salg og at det utgjør en forskjell for lommeboka.

Har du noen flere tips for å unngå spontanshopping?

What I want from London

Heisann alle sammen! Wow, for et fravær jeg har hatt. Det er virkelig ikke bra, og jeg kan ikke få beklaget nok. Det må være skikkelig drit å lese hver gang jeg skeiver om fraværet mitt her på bloggen, så jeg skal ikke nevne det mer enn hva jeg har gjort nå. Jeg har noen superspennende å fortelle dere, det første er at jeg skal nok en gang til London! Jeg har virkelig fått dilla på å reise dit, og det er definitivt en av mine favorittbyer å reise til for litt shopping.

I den anledning har jeg laget meg en liten collage over hva jeg planlegger å kjøpe der. Jeg er en ekstrem spontanshopper, og må derfor lage meg lister og collager for å ha noe å holde meg til. På den måten holder jeg meg unna kjøp som egentlig ikke ender i å bli brukt. Jeg planlegger å lage et innlegg om spontanshopping senere, samtidig som jeg også kommer til å dele en, forhåpentligvis, veldig positiv nyhet med dere i kveld.
what i want

Som dere ser holder jeg på å oppgradere garderoben min til noe som passer våren litt mer. Jeg er veldig lei av det sure været utenfor, og vil derfor egentlig bare hoppe over de neste månedene, slik at jeg får sett dagslys igjen. Blomster, tørre veier, sol og litt skyer er alt jeg klarer å tenke på nå. Det har vært så mange dager hvor jeg bare har kunnet drømt om å ta antrekksbilder i det siste, at jeg klarer ikke annet enn å tenke på våren som er rett rundt hjørnet. Jeg håper jeg finner mye pastellfargede klær, ettersom jeg har fått heeelt dilla på det i det siste, både i klær og på andre detaljer. 

Hva har du lyst å kjøpe til våren?

Late sunday nights


Jeg har fått skikkelig skrivedilla, og min noe litt uventede pause har virkelig gitt meg sitt! Det er på slike søndagskvelder som dette, at jeg virkelig blir gira på å skrive både langt og kort, og alle mine kreative sider kommer frem. Dessuten har jeg sett så og si alle (interessante) serier på Netflix, og tenker at nå kan ingenting stoppe meg fra å gi alt av meg selv her på bloggen. Jeg elsker å blogge, elsker å skrive og aller mest elsker jeg å ha et sted som er bare mitt hvor jeg kan utrykke alt jeg selv ønsker. Jeg elsker å være min egen redaktør på min egen side.

Jeg har allerede planlakt 2-3 innlegg for i morgen, og alt jeg trenger nå er å satse på at været samstemmer med planene mine. Jeg får bare be værgudene om at stormen skal roe seg, slik at jeg får tatt de bildene jeg ønsker, om ikke blir jeg veldig sur. Først og fremst skal jeg bruke denne natta på å skrive ned alle ideene mine, fordi jeg har virkelig mange ideer for bloggen fremmover, og jeg håper de blir tatt godt i mot.

Hva har du gjort i dag?

Experiences trough the past year


Januar var ikke en av de mest produktive månedene i året mitt. Jeg gikk en hel del tur i skogen og fotograferte mye. Jeg satt nye inne og photoshoppet bilder, og øvde en god del på de fotografiske kunnskapene mine. Dette var rett og slett grunnen fordi jeg var syk ganske ofte, og forkjølelsene kom som en perle på en snor. Ikke en spessiellt minnerik måned, om man ser bort fra alle fotografiene jeg tok. 


Februar var en måned når mye spennende skjedde! Jeg var jo daglig leder i ungdomsbedriften min dette året, og vi hadde ekstremt mange photoshoots denne måneden! Jeg var helt utslitt, og jeg tror alle var ganske lei av alt arbeidet vi la i bedriften. Jeg fikk meg også jobb i ungdomsredaksjonen til Haugesunds Avis, noe som var veldig stas ettersom jeg elsker å skrive, og spessielt artikkler! På valentines day lagde jeg og sander middag sammen, og gikk på kino. Jeg reiste med familien og Sander på hyttetur til Mandal for å tilbringe vinterferien der, og kom hjem dagen før jeg fylte 18 år. På bursdagen min husker jeg at jeg sto opp tidlig og møtte vennene mine i byen, hvor jeg først gikk til banken for å ordne nytt bankkort (og fikk mastercard..), før jeg gikk på polet for å handle alkohol for aller første gang. På kvelden feiret jeg dagen med alle de nærmeste, og hadde en helt fantastisk 18 års dag! Og for dere som lurer, jeg er utrolig flink til å kun bruke mastercardet når jeg er ute og reiser + at jeg vet at jeg har råd til å betale alt igjen. 


Mars var enda en god måned. Jeg tok endelig til vet, og startet med pugginga til Teorien slik at jeg kunne få lappen raskest mulig. Jeg besto på første forsøk, og litt smågal som jeg er kjøpte jeg meg et nytt kameraobjektiv og Rayban solbriller i premie til meg selv for seieren. Denne måneden reiste jeg også ned til familien i Egersund, og fotograferte en hel del. Den byen er så rolig, og jeg kan fotografere uten at mennesker skal komme i veien, utrolig herlig med andre ord. Der fikk jeg oogså prøvd å lage jordbær dyppet i sjokolade, de så veldig pene ut, men falt ikke helt i smak hos meg. Jeg hadde også et stort fotoprosjekt på skolen som tok en stor del av tida mi, noe jeg elsket!


April må være måneden med flest høydepunkter dette året, og definitivt den mest spennende og travle måneden jeg noen gang har hatt! Jeg begynte måneden med å bestå førerprøven, og kunne endelig skrive LAPPEN! på facebook. Husker at jeg var helt svett og kjempenervøs under oppkjøringa, og er ganske sikker på at det stinket svette av meg da jeg kom på skolen etterpå. Noen dager senere reise jeg på shoppingtur til Bremen med mamma og lillebror. Bremen var en helt nydelig by, og jeg er helt sikker på at jeg skal tilbake dit! En uke etter jeg kom hjem, dro klassen og meg på klassetur til London! Noe som var en av de mest spennende turene jeg noen gang har vært på, wow for en stemning vi hadde. Mens jeg var i London, hadde jeg og Sander 2 års jubileum + han hadde bursdag dagen etter, og dette ble feiret over facetime på hotellrommet, hehe.


Mai var på ingen måte en roligere måned for meg, fordi nå skulle snart alle karakterene settes! Jeg hadde en god del fravær på bloggen, fordi jeg prioriterte skolen. Jeg jobbet hardt, og fikk en god del 6´ere som kommer på vitnemålet mitt nå til sommeren. Det er jeg utrolig stolt av! Jeg fant også frem alle sommerklærne mine, og varmet opp til sommeren. For å distrahere meg bort fra skolarbeidet, måtte jeg lage meg en bucketlist som skulle gjennomføres før sommeren var over... noe jeg helt glemte ut. Men, det fikk blikket mitt bort fra skole og over til mer sosialt arbeid i en periode. 


Juni ble en mer avslappende måned, hvor jeg endelig kunne slippe løs håret og ta meg tid til de små og viktige tingene! Jeg gikk uendelig mange turer i skogen for å ta bilder, tok meg tid til å (endelig) farge håret, og øvde mer på mine matferdigheter! Man kan ikke akuratt si at jeg er den beste kokken som finnes på kjøkkenet, men i juni tok jeg meg tid til å ta et steg opp og lage noen gode måltider.
I juli kjente jeg at det ble litt for mye avslapping på starten av måneden, og måtte bruke mine kreative ferdigheter for å bruke energien min på noe. Jeg lagde derfor mange blomsterbøyler, fotorammer og annet. Jeg reiste også til Frankrike for å delta i bryllupet til tanta og onkelen min, noe som var veldig pent og kulturelt! Jeg fikk også besøkt Disney world i Paris, og kunne med sikkerhet si at den i Orlando var tusen ganger bedre. Jeg fikk også kjøpt meg en ny veske, som jeg enda elsker utrolig mye. Da jeg kom hjem ble jeg med Sander på tur til landstedet deres, hvor mobilen min ble ødelagt. Jeg hadde en usikker fremtid i sikte uten mobilen, men opplevde at jeg bare ble enda mer sosial uten. 
I August var jeg nok en gang på reisefot, og denne gangen var det Kreta som var stoppet! Vi bodde på et all-inclusive hotel, og ble der store deler av turen. Det var deiligt med en hel uke med bading og soling, slik at jeg fikk litt brunfarge på huden rett før skolestart. Skolestart gikk helt fantastisk, og vi fikk noen nye supre folk i klassen, som i dag er blitt veldig gode venner av meg. 
September ble endelig en avslappende måned, uten serlige gjøremål. Jeg fikk tid til å gå på cafe og pleie både gamle og nye vennskap. Denne måneden forsket jeg også en god del med forskjellige hårfrisyrer, og ble helt avhengig av å flette eller dulle med håret mitt hver dag. Det var også denne måneden jeg ble forelsket i hatt, og har brukt hatt veldig ofte helt siden. Tideligere har jeg ikke turt å gå med hatt, fordi det ikke er mange i min lille by som gjør det, men jeg dro meg selv ut og bare gjorde det! Nå er det helt komfortabelt å gå med hatt, selv om jeg får noen blikk, hehe. 


I oktober var jeg nok en gang på reisefot igjen, og denne gangen ble det også med Victoria. Vi reiste til London på jentetur, hvor vi fikk handlet store mengder med klær og utvekslet en god del jentesnakk. Det var også en utrolig god tur, og min aller første tur alene til utlandet uten foreldre. Høsten kom også, som ressulterte til at jeg også denne måneden gikk en god del tur for å ta bilder. Hatt var fortsatt min store forelskelse, og ble selvfølgelig med de dagene jeg fikk tid til å dra på cafe med venninner. Vi hadde også et utrykkshistorieprosjekt på skolen, hvor jeg tegnet flere tegninger lignende det dere kan se over. 
I November roet alt seg ned igjen, sett bort ifra at jeg klarte å knuse macbooken min. Da ble alle pengene mine spart opp igjen, og jeg kunne bare sitte å mimre tilbake til russefestene og russeknutene vi hadde forrige måned. Jeg fikk mye tid til meg selv, og satte av mye tid på å bare slappe av, la tiden gå og planlegge antrekk til bloggen. En veldig rolig måned, med veldig lite penger med andre ord. 
Kjære desember, du gikk alt for raskt. Måneden startet med julegave-hysteri, og storhandel av gaver til både meg selv og andre. Jeg fikk meg enda en jobb, hvor jeg nå i tillegg til å jobbe i Haugesunds Avis nå også jobber på Oasen storsenter. Jeg jobbet mye før jul, men rakk alikevell å handle inn de siste gavene og få ferdig foto-prosjektet på skolen. I desember fikk jeg ogå pakkekalender av mamma, noe som har vært en tradisjon siden jeg var liten. Hele måneden ble avrundet med julaften, og nyttåsaften i går. Nå er jeg veldig klar for nye opplevelser i 2015!

Hva gjorde du i 2014?

Happy 2015
Wow, for en kveld det var i går! Jeg skulle liksom stå på et høyt fjell å ta bilder av rakettene når klokka slo midnatt, men det ble altså ikke slik. På fjelltoppen var det helt tett i tåke, og vi kunne ikke se noen raketter. Tåken var så tett, at vi hadde problemer med å kjøre ned igjen. Utrolig trist med tanke på all planleggingen jeg hadde lagt i det, men jeg har et helt år på å utforske nye steder til neste gang. Så de eneste bildene jeg har nå, er av rakettene vi fyrte selv. 

Jeg feiret nyttårsaften med venner og kjærester, og det var utrolig koselig. Vi koste oss veldig mye, og hadde det supert i hverandres selskap. Jeg stelte meg så sent at det ikke var noe poeng i å ta bilder, så det blir ikke noe nyttårsantrekk-innlegg her på bloggen i år. 

Hvordan var din nyttårsaften?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits