Outfit; TGIF
Skjorte - Bikbok        genser - H&m      Skjerf - Cubus       Veske - New Yorker         Bukse - Gina tricot

Ha en god fredag folkens! I kveld skal jeg legge meg godt ned og slappe skikkelig av, dette blir første gangen på flere uker nå. Kom også på at det bare er 4 fredager før bursdagen min nå, noe jeg irritabelt minner alle rundt meg på hele tiden. 

Har hatt mange tanker på å farge håret i det siste, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken farge. Jeg har jo kjempelyst på rødt hår igjen, men jeg er for redd for at det skal bli helt feil. Med tanke på at jeg elsker røde klær. Mrn, men, en farge må det bli, fordi denne etterveksten min begynner å bli ulevelig lang.

Hva syntes du om antrekket?

New glittering blue
Kjøpte dette pene smykket på januarsalget på cubus for noen dager siden. Har sett på det en stund, og det stopper virkelig blikket mitt hver eneste gang. Da det var på halv pris måtte jeg bare slå til, så raskt for meg mange forskjelige antrekk jeg kan bruke det til, tihi. 

Var det pent?

AntrekkSkjorte - Ebay        Treningstights - h&m       Genser - Cubus       Lue - Carlings       Skjerf - Bikbok       Veske - New Yorker

Har hatt så dårlig samvittighet for lite blogging i det siste. Jeg tar bilder når jeg har mulighet, men har aldri tid til å sette meg ned for å blogge. Må ærlig si at været og mørket har mye og si for blogglysten min. Jeg går bare i hettegensere og tights hver eneste dag nesten, fordi jeg sover for lenge og det er bare grusomt vær ute. Vinden gjør bildene stygge, regnet/snøen ødelegger både hår og sminke, og mørket ødelegger absolutt alt. Kommer til å dele noen antrekk jeg har tatt bilder av, men aldrid postet de neste dagene nå, hahaha.

Ødelegger været for deg også?

Medier og kommunikasjon på VGS?

I fjor skrev jeg dette innlegget, da jeg gikk medier og kommunikasjon vg1. Dette året har jeg gått vg2 på samme linje, og jeg skal generelt fortelle litt om det nå, ettersom jeg fikk spørsmål om dette. Siden det snart er tid for å velge studierettning for mange, vet jeg at dette kan komme litt til hjelp. 

Vg2 på medier og kommunikasjon er ikke så ulikt fra første året (beskrevet i linket innlegg over). Det første året lærer vi det mest grunnleggende, og andre året lærer vi litt mer avanserte greier til å bygge på det. Hvor mye du jobber utenom skoletiden legger du helt opp til selv, du får mer enn nok tid til oppgavene på skolen. Vi har ingen lekser. Selv blir jeg alltid ferdig med oppgavene mine ved å kun jobbe i skoletiden, om jeg ikke blir for oppslukt i Candy Crush..

Den største forskjellen er at første året har vi engelsk, matte, norsk, naturfag og gym i tillegg til mediefagene. Nå i andre klasse derimot, har vi engelsk, norsk, samfunnsfag og gym i tillegg. I alle fagene jobber du egentlig ganske selvstendig, og de fleste lærerne er ganske greie på Vardafjell vgs (skolen jeg går på).


Her er bilde av jentene i bedriften min, Phopix ub.

Noe annet helt nytt vi har i 2.året er jo at vi starter opp en egen ungdomsbedrift. Mange vil tro at dette er mye arbeid utenfor skoletiden, men det kan du velge helt selv. Jeg startet opp en fotobedrift, som vil si at noen få av ettermiddagene mine går bort på foto-oppdrag. Men det gjør ingenting, fordi jeg har aldri lært så mye gjennom hele min skolegang. Det å starte en egen bedrift har vært en wake-up call for meg, jeg har lært så mye om hvordan bedrifter og næringslivet fungerer.

Vil bare legge til her at du også kan starte en bedrift hvor du selger iPhone-deksler, som tilsier at det bare blir arbeid i skoletiden.

Utenom er det jo utrolig koselig å drive en egen bedrift. Hver fredag har vi valgt at bedriften spiser kake og danser sammen, før vi starter å jobbe skikkelig.. Jeg har tråkket over mange av mine egne komfortsoner i sammenhenger med bedriften, noe som jeg bare har hatt godt av. Før hadde jeg aldri turt å ringe fremmede for og spør om tjenester, snakke med kunder var det kleineste jeg visste, og jeg ville aldri stå å dele ut flyers og starte en salg samtale med helt fremmede personer. Ved å gjøre det ukomfortable, har jeg oppdaget en ny versjon av meg selv, og forberedt meg på fremtiden.


Her er reklamefilmen til bedriften min.

Etter vg2 medier og kommunikasjon har du 3 valg. Du kan gå ut som lærling, vanlig påbygg, eller mediepåbygg. På mediepåbygg har du da de samme fagene som vanlig påbygg, bortsett fra at du har 10 timer mediefag i uken. På vanlig påbygg har du 5 timer med et helt NYTT fag du må starte fra bunn av med. Derfor vil jeg tro, at mediepåbygg vil være lettest å gjennomføre, ettersom du kjenner til fagområdene fra før av. Selv skal jeg ta mediepåbygg, og de som går der nå kan fortelle at de ikke angrer på det valget.

Selvfølgelig vil et påbyggsår bli tøft, men alt handler om holdninger. Holder du en positiv holdning og har en god motivasjon for å gjennomføre, går alt fint. Lærerne i mediefagene er i alle fall helt fantastiske til å holde oss motiverte og blide!

Over til det sosiale. Det sosiale i en klasse blir jo bare bedre og bedre over tid, men på media er du alltid sosial. Vi jobber mye i grupper, men også mye seperat. Om du da velger å gå mediepåbygg fortsetter du i medieklassen, med de samme folkene som årene før. Det sosiale har en god del å si for hvordan du har det, og kan påvirke motivasjonen og gleden over å gå på skolen. Det sosiale er viktig for å kunne komme seg gjennom et tøfft påbyggsår, som er tøfft uansett hvilken rettning du velger. 

Det som er litt spennende ved å gå på media, er at lærerene ser på deg som annerledes fra vanlige studiespesialiserende elever. Vanligvis er det ikke låv å gå på do i timen, spise, drikke annet enn vann, sitte med mobilen ect. Når en lærer kommer inn til oss sløvingene på media, bryr de fleste seg ikke. De vet vi er annerledes, og medielærerne gir oss nesten eget skolerglement. Vi vandrer og spiser fritt i timene, så lenge vi er der når lærerne går gjennom teori og viktige greier.

Jeg vil helt klart anbefale alle å gå på medier og kommunikasjon, det er et valg jeg aldri kommer til å angre på. Nå skal snart hele klassen reise til London, noe alle gleder seg til. På medier og kommunikasjon får du en annerledes vei til generell studiekompetanse, og du kan da studere nesten hva du vil videre. Jeg vil så absolutt anbefale denne linjen for alle. Vi er innom så utrolig mange fagfelter, at det nesten er umulig at du ikke har interesse for minst en av dem. Så for alle dere som ikke har peiling på hva dere vil søke på til neste år, kan jeg fortelle at medier og kommunikasjon vil være et godt valg som passer de fleste av oss.

Hadde medier og kommunikasjon vært noe for deg?

Tut-tut

Hei! I dag har jeg øvelseskjørt en god del, og skal straks ut for å kjøre mer. Når familien skal rundt omkring hele dagen, kan jeg like så godt utnytte det til å øvelseskjøre litt. Gleder meg så utrolig mye til å få lappen om litt over en måned, skal bli en så utrolig mye letter hverdag.

Øvelseskjører du?

Outfit; simple
Jakke - Asos.com        Tee & skjerf - Cubus        Bukse - Gina Tricot        Sko - Dinsko

I dag er jeg helt utslitt og trøtt. Kjenner forkjølelsen er på vei, og jeg vil egentlig bare synke langt under dyna, og sove i infinity. Beklageligvis for meg, må jeg lage middag selv i dag. Kjenner at strekningen opp til kjøkkenet blir litt for lang, siden sengen jeg er i føles så god. Jeg får dra meg selv i gang, så kan jeg heller pakke meg under dyna etter middag. 

Hva syntes du om antrekket?

Nytt designI dag har jeg ordnet et nytt design til bloggen, og jer er utrolig fornøyd. Jeg liker enkle design i sort & hvitt, så det jeg har nå passer meg helt perfekt. Har ikke akkuratt så mye å gjøre på skolen nå, ettersom vi har hatt fritimer siden kl 9 i dag. Nå skal vi derimot snart på yrkesmessen, det blir gøy å gjøre noe litt annerledes. 

Hva syntes du om designet?

Hva har du med deg i veska?

I dag tenkte jeg at jeg kunne komme med et litt annerledes innlegg. Det er så typisk meg å kun poste antrekk og fotografier, men i dag skal jeg vise dere hva jeg bringer med meg i vesken min. Dette er både annerledes, og gøy! Selvfølgelig bruker jeg den nye Michael Kors veska mi mest for tiden, så jeg viser bare det som alltid er i. Jeg bruker også denne til skoleveske, ettersom den har egen lomme for mac, ipad, iPhone osv. Om noen skulle lure, har jeg den største modellen.


Noe jeg alltid bringer med meg er jo iPhonen min, føler meg naken og tom uten. Du finner ikke meg uten den, jeg er alltid tilgjengelig. Har jo så klart også alltid lommeboken min med meg også, det er jo nesten det viktigste det også. På en lang skoledag, eller når jeg er ute kan også mobilladeren komme til nytte, så den ligger nesten fast i en egen lomme i veska mi, tenk hvor trist det er å gå uten strøm på mobilen, det klarer jeg bare ikke.

Jeg er helt avhengig av å ha systematisk kontroll og god planlegging. Derfor har jeg alltid bedriftsboka og personlig almanakk med meg, uansett hvor jeg skal. Jeg hater å glemme avtaler, og de kan dukke opp når som helst, derfor er det viktig å skrive dem ned med en gang. Spessielt med tanke på hvor glemsk jeg kan være. Husnøkkel har jeg alltid med, det er utrolig trist å bli låst ute. Hjemme har vi fingeravtrykk som nøkkel, men om strømmen har gått er det viktig å ha en nøkkel som reserve! Jeg må også alltid ha solbriller og lesebriller med meg. Solbriller beskytter mot sol, regn, snø og alt. Lesebriller må jeg ha for å generelt bare unngå hodepine.

Andre små duppedingser jeg også har med meg er eksempelvis hårstrikk og fliseklemmer. Man vet alldri når det kommer en dårlig hårdag, eller et stygt uvær ute. Jeg har også alltif neglefil med meg, for når uhellet først er ute og neglen knekker, kan jeg fikse sen pen igjen. Jeg har også en hel haug me lipglosser og lipsyler liggende i veska. Jeg hater tørre lepper over alt på jord, så det er bare et must for meg. Dessuten elsker jeg å sitte med EOS på skolen, lukter jo utrolig godt. Den siste tingen jeg alltid har med meg, er den geniale lille reise parfymeflasken. Jeg kan velge hvilken parfyme jeg vil ha i, å ta den med over alt. Den er så liten og lett, og passer over alt. En liten genial oppfinnelse med andre ord.

Hva har du alltid i veska?

Kveldstid
God kveld alle sammen! Nå skal jeg legge meg godt under dyna, samtidig som jeg jobber på noen skoleprosjekter. Kan ikke si noe annet enn at jeg har en travel tid fremfor meg. Jeg gruer meg ikke, men det er absolutt ikke noe jeg gleder meg til heller. Generelt sett hater jeg å få alt for mye arbeid lagt på mine skuldre, da pleier jeg bare å droppe og utsette alt, fordi jeg hater å gjøre noe under press. Håper dere har en litt mer avslappende kveld enn meg, og sover godt i natt!

Har du noen pågående prosjekter?

Dagens antrekk
Tee - Obey        Vest - Monki        Jakke - h&m       Tights - Bikbok       Sko - Dinsko        Veske - New Yorker

Hva syntes du om antrekket?

Mandager, de grusome morgenene


Hei! Mandager må helt klart være den værste morgenen i uka. Hver mandag sliter jeg meg ut av senga, drar meg selv ut. I helga har jeg vært utrolig travel. På fredagen hadde jeg og bedriften min foto-oppdrag på et skoleball, sammtidig som jeg var der sammen med Sander. På lørdag var jeg i 18-års dag til veninna mi, og nå vil jeg egentlig bare slappe av etter en travel helg.

Etter fredagen står vi 5 jenter igjen på å redigere godt over 5000 bilder. Har merket at flere spør meg på facebook og her når dere får dem, eg det er et enkelt svar på det. Etter hvert som vi redigerer dem, sender vi dem ut med en gang. Om du ikke har fått bildene dine enda, er vi ikke ferdige å redigere dem. Ettersom vi har så masse å redigere jobber vi dag og natt for å bli ferdige kjappest mulig, slik at alle blir fornøyde. 

Hvordan er en mandags morgen for deg?

Dette skjer alltid meg

Heisann alle sammen! Det er så typisk at jeg blir syk når finværet kommer, skjer hvert eneste år. Jeg var jo syk før og i helga også, og med en gang jeg får symptomer på å være frisk, kommer feberen og kvalmen tilbake igjen. Utrolig typisk at dette skjedde når finværet kom også, så jeg måtte bare gå hjem igjen fra skolen..

Håper alle andre holder seg friske! :-)

Vi lever i en ikke-eksisterende verden

Vi lever i en så moderne tid at hver eneste dag gjør vi minst en av disse tingene; vi oppdaterer, kommenterer, liker, scroller, tweeter, blogger, streamer, stalker, snapper, chatter, hashtagger, poker, spiller, publiserer, og mailer. Vi lever oss altså inn i en egen ueksisterende verden, internett. Denne verdenen besøker vi (minst) en gang daglig. Det ligger bare i oss at vi må stikke innom dette stedet hver eneste dag, i vårt korte lille liv. Mobilene våres er limt till oss, og den er alltid overvarmet. Vi tar til og med mobiltelefonene og pcene våre med på do. Til tider tenker jeg for meg selv, hvordan skulle vi klart oss uten Facebook, Snapchat og Instagram? Til tider lurer jeg også på om vi er mer glad i de teknologiske tingene våre enn vennene og familien vår. 

I den teknologiske verdenen vi lever i utvikles alt raskt. Det er alltid en person som tenker nyere enn den andre. Vi vill altid finne nytenkende sjeler i samfunnet vårt. Og takk for det. De gjør alle vår verden lettere å leve i. Både den eksisterende, og den ueksisterense. Vi blir alle ganske påvirket av dette, og de fleste vil kunne rekke opp handa og kunne si at h*n er avhengig av den nye teknologien. Det er rart å se hvor fort alt utvikler seg videre, og hvor lett et menneske kan endre syn og mening om verdensbildet takketvære dette. Denne nye teknologien har hjulpet utrolig mange, men noen blir også tapt. 


Overskriftene i de store nyhetsavisene blir tatt som sannhet, og vi alle blir dømt etter antall followers og likes. Vi blir hele tiden vurdert utifra hvor overlegne vi fremstiller oss på internett. Hva har denne teknologien gjort med oss? Vi blir avhengige av å dømme folk etter hvordan de fremstår i denne ikke eksisterende verdenen. Enten vi vil eller ikke, så blir vi påvirket av ulike sosiale medier. Det blir vi alle, både godt og vondt.

Vi kan finne informasjon til skoleprosjekter, finne inspirasjon til å nå mål, vi holder lettere kontakt med venner, men kan vi ikke finne dette i den eksisterende verden også? Jo. Likevell har internett en større makt over oss alle, alt er så lett der. Internett gjør alt så lettere å finne, alt er bare ett tastetrykk unna.

Vi burde alle huske at selv om internett har mye bra å by på, så burde det ikke være der vi bygger en plattform av grunnlag for å dømme hverandre. Likes på profilbildet ditt har ingen verdi. Followers på Twitter, Vine eller Instagram har ingen verdi. Du kan srive så mye fint på profilbildet til veninna di, dette har ingen verdi med mindre du sier det til henne i virkeligheten. Hva som står svart på hvitt kan likeså være en løyn, som sannhet. Der er hvordan du er i virkeligheten som skaper verdi, fordi det er den du egentlig er. 


Selv har jeg skapt et overfladisk liv på bloggen, der jeg deler bilder av innkjøp, antrekk og andre materielle ting. Jeg deler også andre fotografier jeg tar, men jeg forteller aldri historier fra mitt virkelige liv på nett? Jeg har rosemalt livet mitt. Jeg fremstår en perfekt illusjon av mitt liv, men egentlig ligger det mye bak meg som person. Hvordan folk oppfatter meg på nett har liten betydning.

Vi bør alltid være varsome, og ikke bruke for mye tid i denne verdenen. Det er hvordan vi fremstår i virkeligheten som faktisk skaper mening. I den virkelige hverdagen sliter vi alle med rotete rom, kviser og problemer kommer stadig opp. Se tingene gjennom øynene dine, ikke gjennom kameraet på mobiltelefonen din. Opplev ting før du oppdaterer dem. Konsekvensene av nettavhengighet, og dømming av de overfladiske livene våres, kan være større en det vi ser nå i dag.

VinterlandI dag kom snøen. Den hvite vennen som jeg hater så mangt. Det er så kaldt ute, og jeg kan ikke bevege meg utenfor uten å komme hjem med pandaøyne. Har gjort sminken min 3 ganger i dag, nå har jeg bare gitt opp. For all del, snøen er pen å se på og ta bilder av. Om noen dager er den garantert vekke, da står vi igjen med slaps som nekter å la oss gå ute uten å bli våte og syke. Snø er ikke gøy i det hele tatt. Jeg ber om at dette vil være den første og siste gang snøen er her denne vinteren.

Snør det hos deg også i dag?

Video tutorial; Foto-manipulasjon

Har nå laget videoen for hvordan du lett kan fjerne uønskede elementer i bildene dine. Viser ikke så nøyaktig i videoen, men håper det er til hjelp! :-)

Noe i Photoshop du lurer på?

Photographies


Var ute på tur i skogen i går, er så utrolig koselig. Selvfølgelig tok jeg bilder, som vanlig. Lekte meg mer enn vanlig med lukkertiden, ettersom det er så utrolig gøy, spessielt når det kommer til vann og fossefall.

Hva syntes du om bildene?

See trough face


Søkte litt etter torturials på youtube, så kom jeg over en som ressulterte i dette bildet. Jeg liker å søke litt rundt å trene meg opp til og bli bedre, ved å se på andre. Må bare skrive at jeg ikke finner datamusen min, så dette er gjort med pad, klokka 2 på natten. 

Hva syntes du  om bildet?

Light up the day


Canon 60d     50mm  f/t 2.8

Hva syntes du om bildet?

 

Tips; Amerikansk netflix

Hei alle sammen! Jeg er enda syk, så jeg har ikke samlet opp energi til å blogge. På det forrige innlegget mitt fikk jeg spørsmål om netflix. SKal besvare og forklare dem så godt jeg kan i dette innlegget, håper dere forstår. Ps. Bare minner om at du må ha netflix fra før for at dette skal funke. Ikke tro dette er gratis netflix, du bare lurer serveren elller noe lignende til å tro du er i amerika.


Når jeg ser på netflix, bruker jeg den amerikanske og britiske verisjonen. Jeg har to måter og gjøre dette på, og jeg kommer til å gi dere den ene. Du må bruke nettleseren chrome, og laste ned noe som heter "media hint". Linken til siden der du laster dette programmet ned er > HER <. 

Har du lastet det ned nå? flott. Det du skal gjøre nå er å trykke på vindu, og så skal du velge utvidelser. Der skal programmet komme opp, og du skal bare huke av for å aktivere det. Nå kan du bare refreshe siden hvor netflix er, og nyte opplevelsen.

Og, ja du som lurte, det finnes One Tree Hill på netflix, har sett alle sesongene der. De har i alle fall alle på den amerikanske nettflix.

Var dette til nytte?

What doesn't kill you makes you stronger
I dag er jeg så utrolig trøtt, tror jeg har sovet totalt 16 timer dette døynet. Som dere sikkert forstår, så er jeg syk i dag. For å toppe det hele har jeg gjennomført Candy crush, så jeg har ikke så mye og ta meg til de få timene jeg er våken.

Heldigvis for meg, kom det ny episode av pll ut i dag, så nå er det bare en uke til neste. Netflix alltid noe underholdende da, tror snart jeg har sett alle girl-power seriene som som ligger ute der. Er så glad for at jeg har netflix, jeg bruker det serriøst hver eneste dag. Anbefaler dere som bruker netflix til å laste ned en utvidelsespakke som gjør at dere får ameriknsk/britisk nettflix. Dere får da et større utvalg av serier og filmer, og flere sessonger på de som allerede ligger på den norske :-)

Tips meg om gode serier!

Trekker blogganbefaling!


Jeg trekker ut i fra design, tekst og bilder. Altså helheten av bloggen.

Meld deg på!

Avgjørelser for min fremtid

Tiden flyr. Vi er nå i 2014, og dagene bare fyker hele tiden. Nå er det vinter, det er kaldt og det blir mørkt raskt. I det skrivende øyeblikket er det golden hour utendørs, som vil si at det er mørkt om en time. Jeg nærmer meg 18 år, og om bare ett år må jeg ta et av mitt livs største valg. Studierettning. For 2 år siden valgte jeg å gå media og kommunikasjon i 3 år, og til neste år må jeg ta valget mitt om hva jeg virkelig vil bli når jeg blir "stor". 

Vi har alltid hatt et press på oss gjennom hele livet. Folk har alltid spurt "hva vil du bli når du blir stor da?", og jeg har alltid hatt en drøm jeg har svart med. Prinsesse, tv-dame, cowboy, arkitekt, advokat osv. Folk spør enda, men endelig har jeg et litt bedre og sikkert svar. Selv om man alltid er usikker, fordi man vet aldri hva fremtiden bringer, klarer de fleste å prestere med et enkelt svar. De fleste på min alder svarer sikkert "jeg vet ikke".Jeg føler meg på en måte ikke klar, men alikevell vet jeg hva jeg vil. Jeg har alltid hatt en drøm, men jeg har satt meg ned med den samme drømmen i noen år nå. Jeg vil studere noe innen media-bransjen. Jeg er midt mellom journalist og grafisk designer, to utrolig spennende yrker. Jeg drømmer om å jobbe i et stort magasin, og jobbe med en av de to tingene.

Jeg kjenner en god del som velger å gå ut som lærling, men det er ikke noe for meg. Mange er utrolig skoleleie, men jeg liker å gå på skolen. Jeg elsker å lære nye ting, og jeg liker å møte de samme folkene hver eneste dag. Helt siden jeg gikk på barneskolen har jeg alltid siktet høyt, og siktet på en høy utdannelse. Jeg har lyst å studere meg til en mastergrad, som vil si at jeg kommer til å studere lenge. Jeg liker å legge mål for meg selv, fordi det er så god følelse å mestre det. Da jeg kom inn på media & kommunikasjon, du kan ikke fårestille deg følelsen jeg fikk da. Fordi jeg har alltid jobbet hardt, fått gode karakterer, så jeg får det som oftest slik jeg vil.

Selv om jeg liker valget mitt, blir det alltid stilt krav for de voksne. Voksne som klager på yrker med dårlig råd, og som kun ønsker at barna dems skal ha toppyrker med millioner i årslønn. Pappa pleier å si at jeg burde bli tannlege, fordi de tjener mye, men jeg hater tannlegen. Jeg er livredd, akkuratt som ei 6 år gammel jente. Jeg hadde med foreldrene mine til tannlegen til og med da jeg gikk på ungdomsskolen, haha.

Det er så store forventninger til oss alle, og ikke alle kan prestere like bra. De voksne kan dylle og mase så mye dem vil, men til slutt er det alltid vi selv som bestemmer hva man vil bli. Jeg vet hva jeg vil, og jeg har høye forventninger til men egen fremtid.

 

Hva vil du bli?

Lulu´s

Fikk et spørsmål her om dagen om jeg kunne skrive litt om de forskjellige størrelsene på Lulu´s toalettveskene mine. Jeg har 3 stk i forskjellige farger og størrelser. En i rosa, beige og svart. Under bildet skal jeg forklare litt mer på størrelse og hva som får plass i hver enkelt av dem.

Rosa: Denne søte lille toalettvesken er den minste av alle, men får allikevell plass til mer en nok. Jeg bruker denne til å oppbevare øyenskygge, maskara, øyenbryns penn og annen øyensminke. Ettersom jeg liker å ha system i sminken min, ble dette gjort om til en "øyesminke-toalettmappe". Den vil også romme små sminkekoster (eks. bare mineral sine koster), men kan da lett bli overfyllt.

Beige: Den beige toalettvesken er i en perfekt størrelse for alt. Hadde det ikke vært for at jeg er så systematisk som jeg er, kunne denne rommet all min hverdagssminke. Nå er den ganske tom, og inneholder bare sminkekoster, pudder, primer og rouge. Den har også "lommer" inni, så det er lett å separere sminkekostene fra hverandre og andre ting. 

Svart: Denne store tingen har plass til alt fra tannkoster til hårspray, rettetang, bodylotion, og andre pleieprodukter. Den er genial å ha med på reise, eller ha stående på badet for å holde et system. Denne har også et lommesystem inni, så det er lett å skille produker som ikke bør være ved siden av hverandre.

En dag må jeg ta bilde av skuffen min på badet, så skal dere få se hva jeg virkelig mener når jeg sier jeg er systematisk. Håper ellers dere fikk et bedre bilde over hvordan størrelsene og bruksområdet på toalettmappene er. Ha en god dag videre.

Har du Lulu`s?

Dagens antrekk
Sko - Dinsko       Jakke - Asos (DIY)        Skjorte - Cubus        Tee - h&m       Bukse- Bikbok

Hva syntes du om antrekket?

Time does not need to change

Hei og godt nyttår til alle dere godmenesker der ute! Kan helt ærlig si at jeg ikke var klar for å bytte årstall allerede, jeg henger fortsatt igjen i 2012. Hver gang jeg skal skrive årstallet vi er i eller klassetrinnet mitt på en prøve, klarer jeg alltid å feile og skrive at jeg går i 1.klasse og er i 2012. Føler meg så dum når jeg innser det gang etter gang. 

I år har jeg bestemt meg for å ikke ha noen andre nyttårsforsetter, utatt å fortsette og ha det gøy. Jeg har aldri klart å holde noen uansett, så jeg kan bare drømme om å slutte med og bite negler sånn helt pluttselig. Har heller kjøpt inn en almanakk som jeg har vist tideligere, så kan jeg holde meg strukturert og travel, da blir det ingen tid til neglepittling, hehe. Om jeg absolutt må ha et nyttårsforsett i år, må det være at jeg skal klare oppkjøringen til lappen, da blir livet mitt 10 ganger lettere.

Håper at alle har et håp om å sammen skape nye minner, og et bedre år enn i fjor. Hvert år skifter vi til blanke ark, og lager et kulere år enn det som var. Vi lærer for hvert år som går, og bruker lærdommen etter litt tid. Må alle få et fantastisk 2014!


Jeg vet jeg ikke har blogget på en god stund, men det er fordi jeg rett og slett ikke en gang har åpnet maccen på disse dagene. Har tatt halve juleferien maccfri, og det er jeg utrolig stolt av. Hadde aldri trodd jeg skulle klare og holde meg borte så lenge.

Har du et nyttårsforsett?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits