Antrekk 31.01.13


Bukse - Primark // Jakke - Topshop // Genser & lue - H&m // Skjorte - BikBok // Smykke - Nelly // Veske - Modekungen

Hva syntes du?

Never look back


Om vi bare ser tilbake på alle våre feil, kommer vi oss aldri frem i livet.

Har du en god quote?

Antrekk 29.01.13

Genser - Topshop // Jakke - Asos // Shorts - Cubus // Skjerf - BikBok

Hva syntes du om antrekket?

Antrekk 28.01.13

Bukse - Primark // Jakke - Cubus // Topp - h&m // Lue & skjerf - Bikbok

Hva syntes du?

Antrekk 27.01.13
Jakke - Asos // Bukse - Topshop // T-skjorte - Cubus // Smykke - Nelly.com // Veske - Modekungen

Hva syntes du om antrekket?

Red lips


Liker du å bruke rød leppestift?

Look at these bloggers

Vet om to supre jenter, som har helt supre blogger. Hun ene (til venstre), har vært besteveninna mi i så alt for mange år. Hun til høyre har en blogg jeg leser fast. Til alle tilfeldigheter som kunne skje, møttes disse jentene! De begynnte og snakke til meg, og om meg. Jeg syntes at disse supre jentene fortjener litt oppmerksomhet!


Jenta til venstre sin blogg -HER-Og jenta til høyre sin blogg - HER-

Vet du om en ganske god blogg?

Fredagens drømmeantrekk

fredagens anteekk
U like?

believing? bullshit.

Vi må ikke tro på alt vi ser og hører rundt oss. Det er ganske mange historier som er pyntet litt på, og andre som bare er oppspinn. Internett er fyllt opp med masse løyner. Folk lyger for å virke snillere, retusjerer bilder for å se penere ut, og mange later som om de har et fantastisk liv.

Jeg er ikke uskyldig. Jeg selv kan inrømme at jeg har retusjert noen av bildene mine, jeg har heller ikke alltid skrevet hele histrorien. Det er ikke alt som skal, eller kan, skrives på nettet. Jeg prøver å dele litt, men ikke mye av privatlivet mitt. Dette er defor jeg aldri legger ut bilder av venner, utenom når jeg har hatt photoshoots.

Det er flere som klager på at en person er falsk, og løyner om man ikke deler alt. Jeg for eksempel kan lett bli stemplet som overfladisk, diva, og løyner. Bare fordi jeg ikke deler hele livet mitt på internett. Jeg syntes bare det er bra at folk klarer å skille mellom privat, og hva som kan deles med offentligheten.

Alt som postes på nettet, blir på nettet. Når du blir eldre og skal søke jobb, får du kanskje slengt alle bildene dine fra ungdomstida slengt rett i tryne på deg. Har du da lakt ut flere drøye bilder, statuser på facebook, eller skrevet mye dumt på en blogg; da er du fucked.

Har du dummet deg ut på nettet? (det har vertfall jeg..)

 

Antrekk 24.01.13


Bukse & lue - h&m // vest - Carlings // Genser - Topshop

 

Hva syntes du om antrekket?

A sucker for magic
Likte du bildene?

My black & white bedroom
Hva syntes du om bildene?

10 things

Hei! Jeg er syk i dag, har hatt feber i hele natt.. Livet er virkelig kjedelig når alt jeg gjør er å se på film og serier. Dagen ble litt kjekkere da Sander kom etter skolen, beste gutten. Så han skal skrive 10 ting om meg, som kanskje ikke alle vet. Kjedelig blogging, men slik er det å være syk..

1. Når Pia er hyper, da er hun den som hopper rundt over alt, og er glad i alle. Hun roper mye, og ler alt for høyt. 2. Pia tåler ikke pepsi max. Når hun drikker det, blir hun verre enn når hun er hyper. Det er helt sykt å se på. 

3. På skolen, har jeg inntrykk av at hun aldri jobber. Hun sitter bare å ser på serier, eller gror facebook. Allikevell er hun utrolig smart, og får gode karakterer på alt. Litt urettferdig egentlig.

4. Pia er veldig inspirerende, og har fått meg til å ville begynne på media for å bli fotograf. Selvom hun aldri vill la meg bruke kameraet hennes, uten at hun er til stede. 5. Pia bryr seg veldig lite om hva andre sier og mener om henne. Hun følger alltid sin egen mening og går alltid kledd i det hun selv syntes er pent.

6. Av og til virker det som om Pia prioriterer mote, blogg osv. forran alt annet. Hun hater å gå ut uten å stelle seg først, hun kommer heller for seint til skolen for å sminke seg. Jeg sier ofte til henne at hun er penere uten sminke, men hun bryr seg ikke. 

7. Pia er skikkelig dyrevenn. Med en gang hun ser et dyr (spessielt valper, kattunger), begynner hun å leke og kose med dem. 8. Hun elsker vann. Hun drikker flere liter vann hver eneste dag. Alkoholikere er avhengige av alkohol, pia er slik med vann. Hun har alltid vannflaske med seg i veska.

9. Pia kan sovne overalt, når som helst, og på alle mulige måter. Hun sover alltid på dagen, og lite om natten. Hvis vi ser film, og vi ikke snakker på en stund, sovner hun. 

10. Hun er den flotteste jenta jeg noen gang har møtt. Jeg elsker hun over alt på jord. Det har ikke skjedd noen ting bedre enn at hun kom inn i livet mitt. Noe du ikke viste?

Hard work can make you sick

For en hard natt og dag jeg har hatt. Satt oppe i går kveld med feber, og skrev en 6 siders lang raport. Bestemte meg i dag morges for å dusje, og for å prøve meg på en hel skoledag tross for feberen. Siden vi skulle få et nytt prosjekt i dag, og jeg hater å være syk på tirsdager og torsdager (mediefag hele dagen). Måtte desverre gå hjem etter kun 2 timer på skolen.. Så nå ligger jeg her og missbruker nettflix, i senga, alene med feberen. 

Hva skal du i dag?

Antrekk 21.01.13


Jumpsuit - Gina Tricot // Jakke - Asos // Lue - Burton // Briller & Skjerf - BikBok 

Hva syntes du?

Summer is getting closer

Gleder du deg til varmere tider?

Fredagens drømmeantrekk

friday outfit
Likte du det?

Pictures from studio
Hva syntes du om bildene av nydelige Kristine?

Antrekk 17.01.13


Skjorte - h&m // Bukse - Primark // Armbånd - CMYK // Skjerf - Gina Tricot

Hva syntes du om antrekket?

Antrekk 16.01.13


Skjørt - New Yorker // Jakke - Asos // Veske - Modekungen // Skjerf - Bershka // topp - BikBok

Hva syntes du om antrekket?

Du har så høy selvtillit!

Jeg får utrolig mange hyggelige kommentarer her på bloggen, hver eneste dag. Jeg smiler fra øre til øre hver eneste gang jeg godtar kommentarer. Dere er virkelig gull verdt, hver og en av dere. Dagene mine blir så mye bedre når jeg leser gjennom så mye fint. Det er en fantastisk egenskap å kunne gi så fine komplimanger til andre. Vær stolt over at du ikke er en som slenger dritt i kommentarfeltet til andre.

Når sannheten skal frem, viser jeg meg som ei glad og positiv jente i alle innleggene mine (prøver vertfall). Selvom jeg har en dårlig dag, kan jeg skrive et gledes-innlegg for å spre positivitet. Når en person er positiv tvers gjennom, har h*n en fantastisk utstråling. Mange kan tro h*n har fantastisk selvtillit, et bra liv, og at alt bare er bra i hverdagen h*ns.

Daglig får jeg kommentarer om hvor fin stil jeg har, og at mange missunner meg for at jeg tørr å kle meg slik jeg vill. For å være ærlig, har jeg ikke mer selvtillit enn Ola Normann. Jeg har ikke spessielt høy, eller for lav selvtillit. Jeg syntes selv jeg er helt ok, lik alle andre. Alle har sine feil. Jeg har kviser og feil som alle andre, jeg har dårlige stunder, jeg gjør mange feil, og har ikke bare gode tanker om meg selv.

Grunnen til at jeg går kledd slik som jeg vill, uten å tenke på andre, er at jeg har en attitude. Jeg har en holdning mot hatere, som alle burde ha. Jeg gir rett og slett faen om hva andre syntes om meg. Får jeg slengt noe frekkt mot meg, tenker jeg "javell, det var en manns mening. Mange andre kan si det motsatte". Alle har rett til å ha en egen mening, men uheldigvis klarer ikke alle å holde den for seg selv. Slik er det bare. De som faktisk kommenterer frekkt, er kanskje de som sliter mest med sin egen selvtillit. De hadde aldri turt å gjort noe som ikke var mainstream. De er redd for det som er anderledes.

Jeg går i det jeg vil, det er bare mitt valg. Sier noen til meg at den røde genseren min ikke passet til den buksa, så tenker jeg for meg selv at det var den personens mening. Kanskje jeg er enig, og tenker at dette var ett antrekk jeg bommet på, da kombinerer jeg det med noe annet neste gang. Uansett, så er det bare min mening som teller når jeg kler meg.

Alle dere pene mennesker, burde bare ha fine tanker om dere selv. Alle er perfekte på sin egen måte. DU kan føle deg fin, perfekt, og late som om alt bare er bra. Du har en utstråling som andre misunner. Er du positiv, vil selvtilliten din lyse gjennom. Uansett hvor lav eller høy den er. Ikke bry deg om hva andre mener om deg, ikke la dem dra deg ned. La de heller miste troen på seg selv, ved å bare se en annen vei. En av grunnene til at jeg startet med blogging, er fordi jeg ville spre positivitet, og hjelpe andre jenter med selvtilliten.


Om du ønsker å skrive til meg, om hva som helst; så bare kontakt meg i inboks på Facebook (Pia Vinningland), eller skriv en mail til; pia.vinningland.blogg@hotmail.com. Eller hvis du vill gjøre det enkelt, legg igjen en kommentar under, anonymt om du vill. Jeg skal svare så godt jeg kan, uansett hva.

 

Hvordan er din selvtillit?

Antrekk 15.01.13

Jakke - Asos // Tee - Modekungen // Tights - h&m // Sko - all star // Skjerf - BikBok

Hva syntes du om antrekket?

Wish my world was in black and whiteHva syntes du om bildet?

Antrekk 14.01.13

Skjørt - Gina Tricot // Jakke - Cubus // Belte & Topp & hue - h&m // Veske - Modekungen


Hva syntes du om antrekket?

Sweetheart


Hadde en foto-oppgave om lys forrige uke. Ble utrolig fornøyd med dette bildet av Sander. Lyset, smilet og stemmningen ble helt perfekt. Det hele ble tatt i en skummel kjeller uten lys, og beldet består av kun lys fra en sykkellykt. Utrolig spennende og jobbe med lys og slik.

Hva syntes du om bildet?

Knit, studd & dip-dyed shirt
Elsker kontrastene mellom en grovstrikket genser, myk skjorte, med harde og spisse naggler på. 

Hva syntes du?

Happy time


Må nyte den tiden jeg har nå, rett etter ferien. Etter vinterferien begynner det å bli ganske travelt. Bursdager, prøver, fremføringer i bøtter og spann. Ser ikke ut som at jeg kommer til å være så veldig sosial i mars/april.. Gikk gjennom hele halvårsplanen idag, å herregud vi har sinnsykt mye i vente. Forhåpentligvis blir det ganske lette prøver, som lar meg ha et sosialt liv ved siden av skolen.

Har du mange prøver i år`

Antrekk 08.01.13

Genser - Modekungen // Skjorte - DIY // Sko - Topshop

Hva syntes du om antrekket?

Contrast makes it prettier


Syntes at denne øredobben er så pen. Den er liten, men gjør liksom mye i seg selv. Den passe til det aller meste, og kontrastene i den gjør dem enda penere. Før brukte jeg bare å bruke tilbehør i sølv, men nå har jeg virkelig fått sansen for å bruke mer i gull. 

Hva syntes du om den?

Antrekk 07.01.13


Skjørt - New Yorker // Genser - Gina Tricot // Smykke - ? // Klokke - CMYK


Hva syntes du?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits