Antrekk 310112// Bukse, Strikkejakke - Gina Tricot // Topp - BikBok // Smykke - Cubus // Ringer - USA //

Hva syntes du?

Nobody is perfect


I dag har jeg full timeplan, bare så vidt jeg har tid til å blogge! Skal vertfall snart hive meg ut i havet av husarbeid, å støvsuge hele huset. Deretter skal jeg til byen og kjøpe meg briller, ettersom synstesten min viste at jeg var langsynt å hadde skeive hornhinner. Vondt i hodet mutch? ja.  Skal gå å brife med de nye brillene mine etter det, eller ikke. Jeg skal faktisk bare slappe av og henge med noen venner da.

Trenger du briller?

Outfits of January
Denne måneden har jeg kledd meg etter hvordan humøret har vært. Har gått i ganske mye svart, fordi jeg blir helt sykt vinter-deprimert hver eneste vinter. Jeg klarer ikke å bli inspirert til noe som helst på denne tiden av året. Var rett før jeg bare stengte ned hele bloggen, men heldigvis ikke. Den har jo gitt meg så mye, og dere lesere er virkelig best på å gi meg tilbakemeldinger! 

Januar har vært en helt sykt bra måned. Det har skjedd så utrolig mye bra, men samtidig mindre bra ting. Alt i alt er jeg ganske fornøyd med den måneden som er gått, og jeg er helt sikker på at Februar skal bli minst 10 ganger bedre! Da har jeg bursdag, skal på konsert, starter flytteprossesen and so on.

Hvordan har din Januar vært?

Denim collar
 

Syntes du skjortekrager er pent? 

Antrekk 300112//Knit & shorts - Cubus // Denim - BikBok // Ring - Nelly// Sko - DinSko //

Paljetter, blonder & classy


Direkte llinker: 1 - 2 - 3

Helt pluttselig har jeg fått det for meg at jeg vil ha nye kjoler, ikke bare til fest, men til hverdag også. Er helt forelsket i disse 3 fra Topshop. Den svarte sikkler jeg nærmest etter, den hadde sett dødspen ut med en stor knit oppå, pumps og en clouch. Håper det snart blir en London tur på meg, kommer til å bosette meg på topshop, primark og river island.

Hvilken likte du best?

Den følelsen

God morgen sunshines! I dag har jeg planleggingsdag, noe som vil si at jeg sløver en hel del. Hadde det ikke vært for at jeg hadde mobilalarmen på klokken 8 i dag, hadde jeg enda lugget søtt i senga, sovende. Den følelsen, sant?

Snart skal jeg ut å filme til ett skoleprosjekt, den handler om midtøsten. Så om noen her i Haugesund ser meg rundt om kring i helt merkelige klær, og oversminket - dette er derfor.  Hva skal du i dag?

USA

Det var ei jente som spurte en del om jeg hadde vært i USA, hvor lenge, hvor jeg var and so on. Så jeg bare skriver ett eget innleg om det. Jeg har vært i USA 2 ganger. En gang for 3 år siden, og en gang for 9 mnd siden. Begge gangene var jeg i staten Florida, og den ene gangen på cruise.

Første gangen var vi der med hele familien til moren min, det var mormoren min som feiret at hun fyllte 60 år og spanderte cruise for hele familien. Vi var da på cruise i jula, og feiret nyttår i Miami. Det kan jeg love dere at er det feteste jeg noen gang har vært med på.  

Miljøet i USA er mye bedre enn her i Norge. Folk er vennlige, smiler til fremmede og hilser aldri. Jeg har aldri blitt bedre mottatt i en butikk enn i USA. butikkene er heller ikke overprisede, men jeg kommer mer tilbake til det lenger nede. Begge gangene var vi der ca 17-21 dager om jeg husker rett.

Steder jeg kan anbefale er helt klart Miami, vi bodde rett ved miami beach begge gangene. Da leide vi helt nyydelige hus, var helt forelsket. Jeg kunne serriøst dødd for å selv eie ett så vakkert hus. Vi bodde også litt i Fort Lauderdale, Orlando og noen andre plasser. 

Sorry for den heeelt emo pannelyggen min, hate. Jeg hater den selv, fatter ikke hva som fikk meg til å klippe en slik.

I Orlando var det helt klart kjekkest pga. det er der alle de store fornøyelsesparkene er der. Men Fort Lauderdale var en utrolig koselig og rolig plass med masse bra shopping! Vi var vell på ett av americas største outleter, saw grass eller noe slik. Det anbefaler jeg på det sterkaste, der er det design/merkeklær billigere enn Gina Tricot/BikBok med en kvalitet som varer mye lenger.

Da vi var på cruise var vi på mange av øyene i caribien. Min absolutte favoritt var Den dominikanske republikk, der skal jeg tilbake. Den øya hadde de nydeligste strendene jeg noen sinne har sett (og jeg har sett alt for mange, siden familien elsker å reise). Store drømmen er vell å gifte seg der. Var også blandt annet på Bahamas, nydeligt! 

Drømmer om å en dag flytte til USA for å studere, jobbe og bo der. Har veldig lyst å studere noe innen markedsføring eller journalistikk da, har allerede startet jakten etter den perfekte skolen. Akuratt nå står det mellom New York eller London, mine favorittplasser i hele verden!

Hvor er din favoritt plass?

Antrekk 290112//Sko - DinSko//Cardigan, Topp & headband - BikBok//Shorts - Cubus//Øyering & armbånd - Gina Tricot//Annen ring-Tyrkia//

Hva syntes du?

Everyone remember the stupid things I´ve done
..in my life, but what can I do to make you remember all the good things I´ve also done?

Det er så typisk folk å huske på alt det dumme folk gjør i livet sitt, og har det lett å glemme at de faktisk gjør gode ting også. Nå for tida er det så utrolig lett å bli stemplet for å være noen, slik som andre ser deg som. Kanskje dette stemmer, men noen ganger gjør det ikke det. Vi ungdommer forandrer oss mye i årene vi har forran oss, og det må vi bare leve med, om vi liker det eller ikke.

Er du stemplet som ei helt uskyldig jente som aldri gjør noe galt, er det utrolig vanskelig å forandre på dette. Folk snakker bak ryggen din om du gjør noe gale, og ser på det som en stor katastrofe. Pluttselig er du blitt It-snakkeemnet rundt om i hele området rundt deg. Jeg lover dere, det er ikke noe gøy. 

Jeg har selv mistet utrolig mange venner de siste årene, jeg har byttet vennekrets flere ganger. Samtidig, har jeg også stiftet nye vennskap, og de vennene jeg har nå betyr alt mellom himmel og jord for meg. Jeg forandrer meg enda, og håper at de rundt meg vil respektere mine valg, og mitt liv. Jeg lærer av mine egne feil, ikke andres.

Så ta vare på hverandre, og man må tåle at folk forandrer seg. Selvom de ikke har den samme personligheten de en gang hadde for 2 år siden, betyr ikke det at man skal snakke om den personen til alle. Vi kommer alltid til å ha dem som baksnakker alle for alt, men de ligger så lavt nede at man lett kan ignorere dem. Så det jeg vil frem til nå, er at vi må virkelig bry oss om dem vi har rundt oss 

Noen tanker?

Four faces


DIsse fire jentene er stooore inspirasjonskilder for meg. Jeg elsker alt ved dem - stilen, håret, personligheten og alt det andre. Når jeg går tom for inspirasjon, kan jeg bare søke litt på disse her å få masse inspirasjon.

Hvem inspirerer deg?

My weekend life


Helger er til for å kose seg, slappe av, feste og være med venner. Så nå skal jeg stelle meg ferdig før jeg løper ut døren for å ha en helt fantastisk lørdag, håper dere får det like gøy!

Hva skal du i kveld?

Antrekk 260112// Bukse - Gina Tricot // Topp & Hals - BikBok // Cardigan - H&M // Uglering - USA // Korsring - Gina Tricot //

Jeg hadde ganske slaske dag i går, gadd rett og slett bare ikke å kle meg noe opp. Dagen min gikk jo i vindusshopping, vandring, buss og dansing på kvelden. Vant faktisk 100 kr i gavekort i en dansekonkurranse.

Hva syntes du?

My thing
Flere ganger i uka er jeg på det lokale kjøpesenteret, skal dit nå, igjen. Har unnlatt å skrive det her på bloggen, fordi det hadde blitt de samme fortellingene dag etter dag. Victoria, Jeanett og meg henger altid der, er det rart vi starter å gå lei? Blitt så gale at vi brukte mer penger på buss en selve shoppingen. Nå har jeg busskort da, kruse rundt i buss når jeg vil gratis. 

Hvor pleier du å "henge"?

Fredagens drømmeantrekk

tgif

 

Ville du gått med dette?

Ett steg mot fremtidenHeisann!
Det var noen som ønsket at jeg skulle ha litt mere hverdag med her på bloggen, so here we go. Jeg og familien min (mamma, typen, brødre) skal jo snart flytte, i mars ca. Det gleder jeg meg noe sykt til, skal bli så chill å stå opp sent og slippe å gå 4,5 km til skolen hver dag. 

Jeg holder også på å lete etter dekorasjon til det nye rommet mitt, og gamingstua mi. Jeg er skikkelig svettgamer når jeg kjeder meg, lover. Tenkte jeg skulle vise dere litt av det jeg planlegger å bestille snart? Soverommet mitt skal ha en Chabbychick stil. Kanskje jeg klarer å inspirere dere litt, eller ikke. Håper det er mange som liker at jeg tar med litt mere hverdag btw.

Har du noen gang flyttet?

Antrekk 260112// Topp & sjkorte - BikBok // Shorts - Cubus // Ring - Nelly // Øredobber - Gina Tricot //

Herregud det blåser mye her i Haugesund nå, full storm. Prøvde egentlig å ta bilder ute i dag, for en gang skyld, men neida. Det blåser, å blåser, å blåser. Blir snart gal, ikke får jeg sove skikkelig om nettene heller. 

Hva syntes du?

Hard to choose


Var ute i stad og skulle ta antrekksbilder, men det er helt umulig. Så dere får innebilder senere i dag. Har hatt en utrolig chill dag frem til nå, utplasering på forskjellige skoler. Tror jeg er ganske sikker på valget mitt om vidergående skole nå. Blir nok Media & kommunikasjon på førstevalget. 

En annen ting jeg har tenkt mye på i det siste, er om jeg skal begynne å ta dere mer inn i hverdagen min? Da blir det ikke ren moteblogg. Jeg lover, jeg har en uffattelig kjedelig hverdag. Det er mye jeg ikke kommer til å legge ut, å en del personlige ting så skjer som ikke kommer til å komme på bloggen uansett. Så valget er deres (BTW. jeg legger ofte ut hvor jeg er og hva jeg gjør på >facebooksiden min<); Vil du ha mer hverdag på bloggen?

Dior vernis 611


This is real loooove! Elsker fargen på denne (611), den er så matt, men alikevell glittrende. Perfekt for meg, blir alltid så lett lei av knall fargede negler. 

Hvilken farge har du på favoritt neglelakken?


Inspired by YSLFikk ringen jeg kjøpte i posten i går, elsker den allerede! Den passer akuratt, noe som er bra siden det var onesize. Regner vell med at ringen er på størellse med en ring i strl. medium på eks. Gina Tricot? Kjøpte den på Nelly for under 50 kr, og er superfornøyd! 

U like?

Drømmeantrekk

Chill cross tee

 

Ville du gått med dette?

Dip dye


Jeg har sy sykt lyst å ta dip dye, jeg syntes det er så utrolig kult og fresht! Det spørs egentlig fra person til person, men jeg tror kanskje jeg ville tatt blonde tupper? Noen av bildene over har det, sykt nice. Jeg ville nok ikke kledd en rosa eller blå farge.

 

Hot or not?

Cross tee by realitee

//Jeg kunne serriøst dødd for denne dødspene toppen fra topshop!

 

 U like?

Antrekk 240112// Genser - Cubus // Bukse, Armbånd, øredobber - Gina Tricot // Skjerf - BikBok // Ring - Tyrkia //

Hva syntes du?

Summer or winter

Nå er det virkelig på tide at værgudene bestemmer seg, sommer eller vinter? Vi her i Haugesund får jo aldri en snø som blir liggende. Den smelter bare vekk etter ett par dager. Solen vil heller ikke komme, regnet tar jo helt overhånd. Det kom jo litt snø i natt, men det går vell vekk når som helst...

Jeg hater snø, men elsker alle bilder som blir tatt i snøen. Jeg  vet ikke hva det er, men jeg tror det må være lyset. Til tross, håper jeg at det kommer massemasse snø hvert øyeblikk, for å bli. Da skal jeg øve masse å ta utrolig mange fine bilder til bloggen. 

Hvordan er været der du bor?

Antrekk 230112
// Denim skjorte & hals - BikBok // Shorts - Cubus // Topp - h&m //

Sorry for dårlig kvlitet på bildene, men victoria ville ikke ut og kameraet hennes suger...

Jeg utfordrer deg til å..... spille mot meg i wordfeud! Jeg er sykt dårlig da, men jeg trenger flere å spille mot. Brukernavnet mitt er Piavinningland, bare add meg eller skriv ditt brukernavn i kommentarfeltet (om du har). Hvis du ikke har, anbefaler eg alle dere med iPhone eller android til å laste det ned gratis. 

Hva er ditt brukernavn?

Antrekk 22.01.12
//Genser og shorts - Cubus // Strømper - Primark // Armbånd - Gina Tricot & BikBok // Smykke - Cubus //

En solskinnsdagUkesspørsmål #2

Jeg har fått helt sykt mange spørsmål i det siste. Om det er noe du lurer på til neste søndag, så stiller du bare spørsmål under her, eller i hvilket som helst annet innlegg. Jeg ønsker at alle leser det jeg allerede har svart på i kategorien "spørsmål". Takk på forhånd! 


Hvilket program brukte du til headern din? Var utrolig fin!

Aaaw, tusen takk! Det er ikke jeg som har laget den, men en veldig nær veninne av meg. Jeg vet at hun har redigert den i Photoshop :)


kan du vise steg for steg hvordan du redigerer headeren din?

Det kan jeg desverre ikke, det er veninna mi som har gjort det.


Kan du lage header til meg?

Nei, sorry, jeg klarer ikke å lage header selv.

 

Så kult! Hvor er leopard jumpsuiten fra ? :)


Den kjøpte jeg i sommer på H&M.


hvorfor har du lagret innlegget i kategorien "skeiv"?

Fordi når det ikke er noen kategorier som passer det emnet jeg skriver/tar bilder av, så bruker jeg skeiv som random kategori. 


Kan du skrive hvor ringene og skjerfet er fra??

Skjerfet/halsen er fra BikBok, Den største ringen er fra Gina Tricot og den minste er fra h&m :)


 

Jeg lurer på en ting... Hvordan fikser du "ikke reklamer for bloggen din" i kommentarfeltet?

Bare google det, jeg fant det vertfall >HER<


Så nice, hvor kjøpe du dekselet til maccen din?


Ebay, finnes >Her<

Kuult! hvor fant du bildene?

Fra >DETTE< innlegget (before i die), er bildene >herifra<

 


Hvor er glitter-neglelakkene fra?


Jeg vet ikke, fikk dem til jul av en tante :)

 

Noe du lurer på?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits