VINN TRENINGSDAGBOK!

Hei alle sammen! Nå nærmer det seg den 7 mars med stormskritt, og det blir ikke hvilken som helst dag. Dette blir nemmelig dagen hvor bedriften min og meg skal vinne mange premier i flere konkurranser. Men for å vinne publikumsprisen for beste reklamefilm, trenger jeg nå DIN hjelp! I gjengjeld kan du vinne en treningsdagbok, fra getinspired.no.

-> LIK DETTE INNLEGGET <- , og kommenter i kommenter i kommentarfeltet under, så er du med i konkurransen. Under er reklamefilmen vår.

-> HER ER LINKEN IGJEN <-


https://www.facebook.com/UERogaland/posts/639409702761146?stream_ref=10 #konkurranse #likogdel #trening #kosthold

Har du stemt?

Anbefaling

Da var det tid for en anbefaling for dere som meldte dere på. Som vanlig hadde jeg minst 10 blogger jeg ville anbefale for dere, men jeg klarte etter mye lesing på bloggene og velge ut disse 3 bloggene. Det ble 3 blogger, som jeg har vært innom før også. Jeg har lagdt merke til alle disse 3 jentene før pga. bloggen er så bra, derfor valfte jeg ut dem. Gratulerer så mye!

Ragnhildfredrikke ;

Denne bloggen er bare helt fantastisk. Har vært innom den mange ganger, og jeg liker alltid det jeg finner. Hun er ei 16 år gammel jente som blogger om mote, hverdag og fotografering. Bloggen hennes er bare så søt og inspirerende.

lillsu.blogg.no

Bloggen til denne 14 år gamle jenta er også utrolig bra. Hun blogger for det meste om alt fra fotografering, antrekk og hverdag. Hun deler fototips som er utrolig gode, og hun tar helt fantastiske bilder med kameraet sitt. Verdt og ta en kikk innom denne!

 

cmvt.blogg.no

Denne 27 år gamle jenta har en helt fantastisk og unik stil. Hun tar fantastiske bilder og har gjenomførte antrekk. Hun har masse store, flotte bilder på bloggen sin, som jeg elsker.  Dere bør ta en titt innom bloggen hennes også!

Har du lest noen av disse før?

Anbefale din blogg?


Vil du være med i konkurransen om en blogganbefaling på min blogg? meld deg på i kommentarfeltet under, så trekker jeg alt fra 1-3 stk som jeg anbefaler på søndag. Follow meg gjerne på facebook også, her.

Er du med?

Blogganbefaling

Det var sykt mange som meldte seg på blogganbefaling, jeg var innom alle bloggene, og alle skal få kommentar tilbake så snart jeg har tid. Jeg skulle i grunn bare velge 3 blogger, men herregud så mange flinke det var! Jeg klarte rett og slett ikke å bare velge 3, fordi det var så mange utrolig flinke bloggere. Trykk på adressene eller bildene for å åpne bloggen i ny fane.


http://gloriie.blogg.no/


http://juliemd.blogg.no/


http://mariehi.blogg.no/


http://ourstylediary.blogg.no/

 

Noen du leser fast?

Skal jeg anbefale DIN blogg?
Legg igjen en kommentar under, så kan du være en av de 3 heldige som blir anbefalt av meg i kveld! 

Er du med?

Anbefaling av 3 blogger

Det var utrolig vanskelig å velge hvilke 3 blogger jeg skulle anbefale for dere, det var så utrolig mange som var kjempeflinke! Om jeg hadde hatt tid kunne jeg skrevet ett innlegg om alle sammen. Men til slutt måtte jeg jo velge 3 blogger da, og jeg er virkelig helt forelsket i alle tre!

1.Ladies of the lemons blir skrevet av to 15 år gammle jenter. De skriver om mote, foto og hverdagen sin. Bloggen er stappfull av nydelige bilder og det er utrolig gøy å lese om hverdagen dems. Jentene har en helt fantastisk stil i tillegg, å det elsker jeg! Jeg har faktisk lest bloggen deres siden dem startet nesten.

2. 

Pernille sin blogg er bare helt fantastisk! Enda en blogg jeg leser hver ensete dag. Jenta har en helt fantastisk klesstil som jeg beundrer. Hun er 15 år gammel og blogger om hverdagen sin, mote og fotografi. Bildene hennes er helt nydelige og hun ser utrolig bra ut bak kameraet. Bloggen hennes er fantastisk, anbefales på det sterkeste!

3.Denne bloggen handler om ei anonym 17 år gammel jente som lider av spiseforstyrrelsen anoreksia. Hun blogger om hverdagen sin, om oppturer og nedturer. Det er virkelig sterkt å lese hennes opplevelser. Hun har en interesse for fotografi, alle bildene hennes er helt fantastiske, er det opp til meg er hun proffisjonel!

Jeg tror at alle dem som leser bloggen hennes blir rørt, det blir vertfall jeg hver gang jeg er innom! Jeg er også sikker på at alle dem med anoreksia kunne fått motivasjon og inspirasjon til å jobbe seg veien til å bli frisk ved å lese bloggen hennes. Anbefales for alle!

 

Leser du en av disse bloggene?

Blogganbefaling #sun96niva

Heisann!   For noen uker siden startet jeg en konkurranse, som nå er avsluttet. Den gikk ut på at dere skulle like ett bilde på facebook. Hvis min gruppe fikk nok likes kunne vi vinne kinobiletter, men vi fikk bare 156 likes eller noe. Jeg er utrolig takknemmelig for at dere stemte på meg der, tusen takk!  

 

Jeg har gått gjennom bloggene til alle dem som meldte seg på og kom frem til en soleklar vinner; Gratulerer Sunniva! (link) Hu er ei utrolig flink blogger og blogger om hverdagen sin generelt. Hun tar utrolig mange fine bilder og legger virkelig sjela si i det hun skriver. Det er ikke rart jeg er innom bloggen hennes hver eneste dag!

// Alle bilder er lånt fra bloggen hennes

 

Leser du bloggen hennes?

Husker du konkurransen min?

Heisann!  Har postet dette innlegget tidligere, men minner dere på det igjen Jeg og noen andre jenter er med i en konkurranse på facebook, det er om å få mest likes. Derfor trenger jeg deres hjelp! Av alle dere som liker bildet på facebook, skal jeg velge én som får en vurdering og linking av meg. Høres ikke det greit ut? Vi har så utrolig lyst å vinne kinobiletter!

 

Det du må gjøre er;

 

Har du stemt?

Konkurranse! (her på min blogg nå)

Heisann! Jeg og noen andre jenter er med i en konkurranse på facebook, det er om å få mest likes. Derfor trenger jeg deres hjelp! Av alle dere som liker bildet på facebook, skal jeg velge én som får en vurdering og linking av meg. Høres ikke det greit ut? Vi har så utrolig lyst å vinne kinobiletter!

 

Det du må gjøre er;

 

Har du stemmt?

En konkurranse til deg

Heisann!

 

Dere er så sykt flinke å kommentere for tiden, jeg blir helt varm inni meg! Jeg elsker alle sammen som leser bloggen min, og alle som kommenterer! Dere er så søte og snille alle sammen. Nå skal jeg belønne dere;

 

Jeg skal ha en konkurranse for deg som gidder å gå på bloggen min. Det er ikke noe stort du må gjøre. Du trenger ikke å skrive innlegg på bloggen din om det :) Men dette må du gjøre;

  • Like facebook-siden min (<- link)
  • Lage ett antrekk på; www.polyvore.com (<- link). Lag ett antrekk som inspirerer deg. Du må kunne gå med antrekket selv. Håper mange blir med, da kan jeg bli ganske stil-inspirert! Etter du har laget antrekket sender du linken til meg i kommentarfeltet under :)

 

Classy streetstyle

 

Et eksempel på ett antrekk jeg selv ville brukt.  Vinneren vinner en annbefaling+vurdering siden jeg ikke har noe bedre å tilby akuratt nå. Det kommer også større konkuranser senere selvfølgelig!
Hva er ditt bidrag?

Ny vinner i konkurransen min!

Hei!

Siden jeg ikke får kontakt med hun ene som vant konkurransen min, og hun ikke har kontaktet meg innen fristen, må jeg trekke en ny vinner. Denne gangen brukte jeg også random.org,  Så den nye vinneren er:


Siri på 13 år!! :)

Grattulerer, håper du kan kontakte meg i dag eller i morgen, så slipper jeg å styre med dette når jeg er på ferie. Til dere som ikke vant; Det kommer alltid flere sjangser! Holder på og ordner en ny konkurranse til dere nå! :)
 

Hva skal du i dag? 

Vinnerene av iPhone deksel er trukket

Hei!

Da har jeg trukket ut vinnerenne i konkurransen min. Som sakt skulle jeg bruke random.org til å trekke vinneren. Grattulerer så mye til dere som vannt!

 

38: Grattulerer Vår!

64: Grattulerer Kwie! (fant ikke navn på bloggen din)

Dere må sende meg en mail på; Pia.vinningland.blogg@hotmail.com med navn og adresse, innen onsdag. Er det ikke kommet en mail innen da, trekker jeg en ny vinner! Grattulerer så mye til dere!

Vil dere ha enda en konkurranse? :)Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits