Makroner & magasiner


For en herlig søndag det er i dag. Det er stygt vær ute, som gjør at jeg kan sitte inne hele dagen uten å få dårlig samvittighet. Jeg bruker dagen til å lese Det Nye og Henne, samtidig som jeg spiser de hjemmelagde makronene mine. Det er så utrolig avslappende å bli inne i sengen hele dagen, lese og bare kose seg. Det er nødvendig med en søndag i uka, fordi alle trenger en dag hvor de kan koble ut og stresse ned. Selv bruker jeg dagen til å bli inspirert og inspirere andre.


Når vi først er innom inspirasjon - I det siste har jeg blitt helt avhengig av twitter, og ble helt ut av det blå veldig aktiv der. Før forstod jeg ikke helt konseptet, men nå er jeg totally in. I den sammenhengen har jeg også åpnet øynene mine for Youtube, nok en gang. Det frister å lage flere videoer igjen, ettersom jeg småflørtet litt med ideen i fjor. Nå har jeg tid, ideer og inspirasjon, noe jeg ikke hadde for 1 år siden. Er dette noe dere ville satt pris på, eller noe jeg skal holde avskilt fra bloggen?


Senere i dag kommer det ut et innlegg som forklarer hvorfor jeg har vært borte en stund nå, jeg måtte til legen pga. smerter i brystet! Skummelt..

Hva gjør du i dag?

Full kontroll

Nok en gang måtte jeg skaffe meg en personlig almanakk, som jeg har vært helt avhengig av de siste årene. Jeg kan ikke lenger se for meg en hverdag uten denne geniale lille boka. Konseptet til Personlig almanakk hvor du får designet og personliggjort din egen almanakk, passer meg i aller høyeste grad. Jeg er helt avhengig av å ha kontroll på dagene mine, og vandrer ellers rundt med en gigantisk klump av usikkerhet i magen. Det å ikke vite når jeg skal på jobb, når neste prøve er eller når jeg skal gjøre diverse ting, passer ikke meg. Jeg stresser meg selv helt opp i skyene, inntill jeg innser at det er på tide å kjøpe en ny almanakk. Heldig som jeg var, vant jeg et gavekort på <denne> bloggen, så slapp jeg å bruke penger på enda en almanakk. 

Tidelgere har jeg alltid valgt almanakken i størrelsen medium, hatt store bildecollager på både fremsiden og baksiden, og hatt vertikale sider med datoene. Denne gangen ville jeg gå mot min egen rytme, og bryte det vanedannede mønsteret jeg hadde. Jeg ønsket meg noe rent, men fortsatt inspirerende. Jeg ønsket meg noe lyst og lite, som var lett å ta med seg uten å tiltrekke seg all verdens oppmerksomhet. Derfor valgte jeg en enkel lys, liten almanakk med horisontalt innhold. Jeg angrer på at jeg ikke har gjort dette tideligere, fordi jeg er så mye mer fornøyd nå enn før! Den er så liten at den får plass oppi nesten alle vekene mine, men den er fortsatt ikke for liten. Skal ærlig innrømme at min første almanakk hadde et stort selfie av meg selv på utsiden, og jeg er ganske så sikker på at det er noe jeg ikke vil gjøre igjen. 


Noe personlig almanakk ikke har hatt tideligere, er disse geniale fargekodene langs sidene i boka. De gjør det mye lettere å finne frem til månedene o.l. som du trenger å se på. Endelig har det kommet en løsning så du slipper å bla deg gjennom over 40 sider for å finne datoen du ønsket å finne frem til. Jeg er vertfall veldig fornøyd med dette, og ble veldig overasket på en positiv måte da jeg oppdaget dette. En utrolig søt og genial effekt på almanakken, som gjør hverdagen nok ett skritt lettere. Personlig almanakk har virkelig gjort livet mitt lettere, og løftet byrden av å måtte være avhengig av mobilen for å kunne avtale ting.Hvordan holder du orden på dagene dine?

5 grunner for å elske høsten


Hva elsker du ved høsten?

Summer stuff


Hei! På bildet over er mine summer-must. Ting jeg har med meg over alt. Neglelakken er gjerne fordi jeg er en superskraper på neglene mine, for å unngå biting av negler. God løsning, men lite pent å se på. Jeg tenkte også på å (muligens) lage en liten videoblogg, hvor jeg viser hva jeg føler er mest essensielt for sommeren. TIng jeg har med meg rundt forbi, osv. Vet ikke helt enda, for syntes det er så syyykt kleint å snakke til meg selv foran kamera.

Hva har du med deg rundt i veska?

WIERDO


Ettersom jeg er på et mystisk gladhumør i dag, har jeg tenkt å dele hvor rar jeg egentlig er med dere. Bare sånn enkle wierdo-fakta om meg, som egenlig er helt ubrukelige, hahaha. Alle har jo sine merkelige sider (søte som jeg sier). De er dem skille meg fra deg, og omvendt. Alle har minst en merkelig ting elle uvane.

☺ Jeg kan ikke bruke leppestift. Jeg sitter alt for mye med både vannflasken min, og har alltid hendene mine i fjeset mitt, spessielt stygg uvane på skolen. Dessuten er jeg utrolig fæl på å smøre den ut i hele fjeset, å det ser jo bare helt fantastisk ut. Det er utroolig pent, så noen ganger bruker jeg det på antrekksbilder, eheh.

☺ Jeg har en egen spilleliste på Spotify som heter "Karaoke i dusjen".. haha, enough said. 

☺ Når jeg er med andre, Sander er spessielt utsatt, kan jeg være verdensmester i å plage. Jeg tar masse bilder av de sovende, før jeg torturerer dem med enten prikkedøden eller sitter å snakker med babystemme til dem. Uffda, virker nesten syk i hodet når jeg skriver dette, men altså, sånn går det når vi er nære venner :-)

☺ Jeg er en person som ikke klarer å si nei. Spør noen meg om hjelp med noe skolearbeid o.l., så klart. Spør noen om å låne noe, så klart. Spør noen om jeg vil finne på noe, så klart. Dere fatter settingen? jeg får så sykt dårlig samvittighet om jeg ikke kan gjøre slike ting for andre.

Har du noe merkelig ved deg?

Autumn inspiration

Inspirert?

Do all things with loveHva syntes du om bildene?

Inspiration is everywhere, everywhere is inspiration
Hva blir du inspirert av?

In the future
I fremtiden ønsker jeg og få meg en liten tattovering på handleddet.              Jeg ønsker og våge å gjøre litt mer risikable ting som gir meg adrenalin kick.                Jeg ønsker og forbedre meg på skolen, slik at jeg kan konsentrere og jobbe bedre med oppgaver, prøver og presentasjoner.             Jeg ønsker at bloggen min skal bli best mulig, og jeg ønsker at jeg gir dere lesere hva dere leter etter på min blogg.                Jeg håper jeg blir bedre meg kamera, slik at jeg kan ta fantastiske bilder av venner, familie og ikke minst, meg selv (hehe).                Jeg håper at jeg kan gjøre masse spontane gjøremål, som pluttselig ta en dagstur til en annen by, ta flere hull i øret ect.                   Mest av alt satser jeg på og overleve til April 2013, for å så kjempe meg gjennom en hel Justin Bieber konsert uten og besvime av kjekkasen.

Noe du har lyst og gjøre i fremtiden?

Am I inspiring?


@ Alle bilder er tatt av meg.

 

Noe som inspirerte deg?

Our life´s as teenagersKjenner du deg igjen i noe?

Inspiration


//fra weheartit // Blogg anbefalingen kommer senere i kveld. Har hatt litt problemer med bloggingen pga. jeg glemte minnekortet mitt hos ei venninne i går, så fikk ikke postet noe antrekksbilde eller noe annet. I dag hadde vi også engelsk heldags tentamen, så jeg måtte øve til den i går. 

Hva syntes du?

Cleaning my room

Nå er jeg endelig snart ferdig med vasking, rydding og støvsuging av rommet mitt. Hard arbeid, føler meg som ei vaskekåne. Noen som trenger hjelp? hehe, neida. ROmmet mitt så bare helt for jævligt ut. Sorry språkbruket. Viser ikke golvet mitt så mye, det var verre.

Før:Etter superrydding:


Hva syntes du om rommet mitt?

Fashion is my motivation


// Weheartit


Hva motiverer og inspirerer deg?

Four faces


DIsse fire jentene er stooore inspirasjonskilder for meg. Jeg elsker alt ved dem - stilen, håret, personligheten og alt det andre. Når jeg går tom for inspirasjon, kan jeg bare søke litt på disse her å få masse inspirasjon.

Hvem inspirerer deg?

Outfit; Vinterdepresjon

Winterdepression

På en skala fra 1-10, hvor deprimert og umotivert er du om vinteren? Jeg er selv en helt klar 8!!

Mine nyttårsforsett

Nyttårsforsett

Hva er dine?

Everybody has inspiration


//weheartit

 

Hva inspirerer DEG?

Fokus på virkeligheten

Heisann!  Nå rundt juletider har jeg, som mange andre det utrolig travelt. Jeg har masse skolearbeid å gjøre, selvom vi er ferdige med alle tentamener. Lærerene våre har fått det for seg å gi oss dobbelt så mye arbeid når det nærmer seg jul.

I tilleg til skole må jeg jo jobbe for pengene mine og oprettholde mitt sosiale liv. Bloggen har tatt så ekstremt mye tid i det siste. Det å kommentere tilbake til hver eneste av dere tar sykt lang tid, spessielt nå som jeg har mer kommentarer enn før.

Jeg skal ikke slutte, men jeg skal roe ned med bloggen. Jeg kommer sikkert til å miste en hel del lesere, men det får jeg gjen med mine nydelige venner. Jeg skal bruke bloggen til bare outfits, innkjøp, mote og inspirasjon. Så fra nå av blir dette en ren rosablogg, bare upersonlige innlegg og bare fokusert på materialistiske ting.Jeg skal vertfall blogge 2 ganger daglig har jeg bestemt, kanskje 3 om jeg har ekstra tid. Begynner forhåpentligvis vanlig blogging igjen i juleferien eller etter den, spørs hvor mye jeg orker å fokusere siste halvåret på ungdomsskolen. 

Jeg skal prøve å kommentere tilbake så offte som mulig, det spørs på hvor god tid jeg har. Nå føler jeg ett press "at jeg må kommentere andres blogger hele tiden" Det blir utrolig kjedelig i lengden og det har hendt jeg har suttet i alt for manget timer på det.

Så nå skal jeg fokusere på virkeligheten som er skole, venner, arbeid og juleshopping. 

 

Er du klar for annerledes blogging?

Fashion inspiration
//weheartit

 

Hva stilinspirerer deg?

1 month to christmas


//weheartit

 

Heisann!   Tiden fyker jo nesten fra meg, føles som om det var i går jeg startet på ungdomsskolen, nå er det jaggu meg bare 7 måneder igjen! Det betyr at det snart er jul, en måned for å være presis. Jeg har ingen julestemmning, great. 

 

For å få litt julestemmning skal jeg kjøpe julebrus og pepperkaker i morgen. Helg, skal bli deilig! På mandag starter vi en utrolig tøff uke, tentamener hver eneste dag + andre prøver. Livet er ikke alltid like lett! Men jeg som alle andre må gjennom det. Gleder meg til å få julekarakterene mine, om dem er bra så kommer nok julestemmningen skal vi se! Hvis ikke, ja, da får jeg sitte å suttre om livet mitt hele jula. Før vi glemmer det, tusen takk for at dere er verdens beste lesere! Dere er så snille, nå har kommentartallet mitt gått helt oppi 5000 kommentarer! Dere hjelper meg virkelig å leve ut ungdommsdrømmen min! Elsker dere alle, håper dere får en helt fantastisk jul! Btw. om du vil kan du følge facebook pagen min her. (åpnes i ny fane)

 

Har du fått julestemmning?

Drømmeantrekk; Some new and some old

Hallo!dreamsweet

Har sett på så utrolig mange online butikker nå, jeg er så alt for svak for klær. Serriøst, jeg er født til feil økonomi. Klær er ikke bare klær, det sier så mye om personen som bruker klærne, det fremmhever personligheten! Har man kontroll på klærne, og kler seg skikkelig - Er man skikkelig. Kler man ser horete , så er man offte litt horete også. I de fleste tilfeller vertfall, hehehe. 

 

Før var jeg jenta som gikk i den kule onepiecen min, joggebukse, dc t-skjorte, store hettegensere og hue. Det er bare 1 år siden nå. Det er så flaut å se på gamle bilder. Føler jeg har mer kontroll på visse saker nå som jeg har endret meg helt stilmessig. Er stolt. 

 

 

Hva mener du stilen til en person forteller?

Glitter, glam and porn?

Heisann!

 

Jeg har tideligere skrevet innlegg, (faktisk laget video) om alle iPhone dekslene. Jeg har jo en ikke så liten sammling. Jeg har mange rosa, leopard-mønstret, ed hardy faktisk og mange mange flere forskjellige. Nå som iPhonen er ødelagt, gir jeg flesteparten vekk til venner og kjente. De som er brukelige vertfall. 

 

Da jeg skulle velge meg ny mobiltelefon, mar ett av mustene mine at det fantes deksel til den! Jeg elsker å pynte opp mobilen min. Det er en del av hvem jeg er. Ett ultimalt Pia deksell er ett knæsj rosa med masse glitter på. Slikt liker jeg, hehe. Men jeg må ha noe diskret også, noe uten mye glitter. 


Disse tre kjøpte jeg meg på Ebay!

Elsker disse 3 mer enn sammlingen min av deksler til iPhonen!

Faren min uttalte seg om alle tre dette er altså "discokula"!

Dette er den som faktisk fungerer sånn halvveis!  


Dette ble bare porno!  hahaha

 

 

Har du deksler til mobilen din?

Fredagens drømme antrekk

Heisann!stylish

 

Ville du gått i dette?

Det Nye

Heisann! 

Leser du DET NYE?

Drømme outfit

Heisann!wants


Alt på dette bildet viser hva jeg har lyst på/trenger. Jeg har så syykt lyst på noen små søte grå pumps. De hadde hvert søte til hvilket som helst antrekk! Og den shortsen, damn. Jeg har sett på slike shortser i 2 mnd nå, vurderer sterkt å kjøpe meg en i Polen, sammen med en slik skjorte med stooor sløyfe, ikke den som BikBok har, hehe. Bikbik sin med sløyfe er litt for "klovn" for meg.

 

 

Hva syntes du?

Fredagens drømme antrekk

Heisann!
Nå var det endelig helg, denne uka har gått noe sinnsykt fort! Mange som har høstferie nå, men det har ikke jeg før i neste helg. Da skal jeg reise! Gleder meg som en liten drittunge. I dag er jeg generelt ganske slask. Så jeg om jeg skulle hatt på meg drømme-antrekket i dag, ville det hvert slik;Friday dream

 

//God helg og ha en fin ferie til dere som har det! <3

 


Hvordan er ditt drømme antrekk?

Inspirasjon; Zara

Heisann!


 

Liker du zara?

Nastygal inspiration

Heisann!Jeg digger klærne til nastygal.com. Jeg digger måten de setter sammen klærne på og hele utførelsen. Klærne blir bare 1000 x ganger bedre når de har brukt Jeffry Cambell sine sko på alle antrekkene denne sessongen, missunelig.

 

 

Liker du Nastygal?

Life is full of happiness

Dette er ting som gjør min hverdag lysere, og gjør meg rett og slett lykkelig!

♥ Å våkne om morgenen å tro at denne dagen blir perfekt! Ta på seg favoritt antrekket og bare smile til alle forbigående fordi du har en god dag, kan gjøre en annens dag bedre.♥ Å vite at det er folk som setter pris på alt arbeidet jeg legger i denne bloggen, får inspirasjon og faktisk leser mine tekster! Jeg har lest så mye om tips til en bra blogg, men egentlig finnes det ikke ett manus for en blogg. I høstferien (uke 41) kommer det ett innlegg om hva jeg ser etter i en blogg for å like den.

 

♥ Å høre på en helt nydelig sang er lykke. Ingen følelse er bedre enn å ligge på senga å høre på favoritt låta, min for øyeblikket er Moves like jagger og Stereo hearts  og It Girl. Kan ikke høre mer på de på spotify. Wow, pia har fått seg spotify. Gidder ikke å laste ned sanger lenger, tar så masse tid i lengden.

♥ Det skjer ikke ofte, men å smile til en helt fremmed og faktisk få ett smil tilbake er lykke. Man får virkelig mange sommerfugler i magen av å vite at man kanskje gjorde en vill fremmed´s dag tusen ganger bedre. Jeg blir vertfall glad hvis jeg møter en annen´s smil.

♥ Å vite at du er til nytte. Det og hjelpe noen er en ganske grei vei til nytte. Bare det å støvsuge ett rom for foreldrene dine å vite at de setter pris på det, herlig. Eller noe så enkelt som å råde ei veninne som trenger hjelp eller støtte, jeg blir alltid glad av å vite at folk liker det jeg gjør for dem.

 

Hva gjør deg glad?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits