New phoneEndelig kan jeg pakke bort den gamle og slitte telefonen min. Den hadde ingen lagringsplass, og jeg måtte leke Russian Roulette med bilderullen hver eneste gang jeg ville ta et bilde eller laste ned en ny app. Det var lite kult å gjennomføre det da jeg allerede hadde slettet alle selfies som aldri kom til å se dagslys uansett. Batteriet mitt har også vært et problem. Du vet de kveldene du vet at du er nødt til å ha strøm, fordi du skal gå hjem alene i mørket eller vet at noen skal få tak i deg? Eller bare når du skal hjem fra skolen og vil høre på musikk å finne ut hva du skal ha til middag. Det er da min mobil svikter. Det er som om den vet når jeg trenger den mest, og bare svikter og skrur seg av. Selv om den har over 60% strøm. 

Jeg valgte å kjøpe meg en ny iPhone 6s, med mye lagringsplass! Nå kan jeg endelig ta mange bilder uten å bekymre meg for plass. Det blir ett mindre hverdagsproblem. Jeg har lenge ønsket meg en telefon i gull, ettersom jeg hadde min forrige i sølv - og før det kunne jeg bare velge mellom sort og hvit. Fargen kommer ikke til å være så synlig da, fordi jeg har selvfølgelig kjøpt inn noen deksler. Jeg vil jo ikke knuse eller ødelegge mobilen før det har gått noen år. Når kjøpte du mobil sist?

New in my closet

Butikkene i januar har så mange salgsvarer at vi lett kan glemme hva man faktisk trenger. Meg selv inkludert. Men, i år har jeg vært utrolig flink til å bare kjøpe det jeg har ønsket meg over en lenger periode. Altså, ingen hastekjøp i år! Kort applaus til meg. Jeg er utrolig fornøyd med det jeg klikket hjem fra Nelly og La Redoute i går kveld, fordi jeg vet at jeg får bruk for hvert eneste plagg.

Nå skal jeg ikke kjede dere for lenge, dersom du har lest så mye av innlegget mitt, fortjener du å få noe tilbake. Derfor ønsker jeg å fortelle dere hvordan jeg fikk 10% ekstra rabatt på salget hos Nelly. Dersom du er student, kan du melde deg inn hos studenttorget, helt gratis. Da får du blant annet rabatt hos nelly, men også hos veldig mange andre butikker! Litt ekstra rabatt skader egentlig ingen :-)
1.Smykke  //  2.Strikkegenser  //  3.Armbånd  //  4.Skjørt  //  5.Camel kåpe  //  6.Sort kåpe  //  7.Klokke - utsolgt! //  8.Poncho //

Hva står på din ønskeliste?

My new Michael KorsIiih, jeg er i litt ekstase nå. I dag har jeg kjøpt meg en ny veske, og jeg er utrolig fornøyd. Jeg var innom Michael Kors butikken her i Stavanger på Lørdag, og da jeg så denne veska falt jeg helt pladask. Ettersom veska er dyrere enn en vanlig H&M veske, ville jeg ikke kjøpe den helt spontant. I hele helga har denne veska vært i hodet mitt, og jeg kom bare aldri over den. Derfor måtte jeg bare kjøpe den rett etter skolen i dag, og jeg angrer absolutt ikke.

Veska er i modellen Sloan Large Quilted-Leather Shoulder Bag, og den finnes også i flere farger. Jeg har en fast regel for meg selv; jeg prøver å kun kjøpe nøytrale og klassiske farger når jeg legger en del penger i veskene mine. Det jeg liker godt med denne veska er at den "ligner" litt på Chanel sin klassiske veske i mønsteret. Jeg er også helt betatt av gulldetaljene, og at den ikke skriker ut "MICHAEL KORS" slik som de andre veskene jeg har. Den er liksom litt annerledes, akkuratt slik jeg liker det.


Jeg er veldig rar av og til, men jeg liker å belønne meg selv når jeg har gjort noe godt. Jeg tenker at denne veska kan være en gave til meg selv, fordi jeg klarte å gjennomføre påbygg med gode nok karakterer til å gjøre det jeg selv ville. Jeg hadde også et trangt budsjett i sommer da jeg dekorerte leiligheten, så nå har jeg endelig råd til å belønne meg selv litt. JippI!Hva syntes du om den nye veska?

Something new, marble and blue

De siste ukene har jeg hatt en murrende forkjølelse over meg, og nå i helga kom den endelig. Jeg er glad for at den endelig kom, fordi jeg er så utrolig lei av å hoste og ha vondt i halsen hele tiden. Fra nå av kan jeg bare føle meg bedre, og jeg er allerede i bedre form i dag enn i går. Selv om jeg har hatt mine runder med feber, hosting og snytepapir - stoppet det meg ikke fra å shoppe. På fredag tok jeg og søskenbarnet mitt oss en runde gjennom Kvadrat, og ingen av oss kom tomhendt hjem.

Jeg kjøpte to "støv"ruller på Gina tricot. Jeg er som en katt, og røyter utrolig mye. Derfor er det essensielt at jeg har med meg en liten i veska, men også har en liggende hjemme. Super praktisk, billig og enkel i bruk! Dere som leser bloggen min, husker sikkert da jeg kjøpte en rosa matt leppestift. Jeg var og er så fornøyd med den, at jeg nå også kjøpte meg en i rød. Jeg elsker å kunne ha farge på leppene uten den klissete følelsen, og da er dette det perfekte produktet for meg. Dessuten holder den lenge, enda ett pluss i boka!

Jeg kjøpte vell litt mer enn de rullene på Gina Tricot. Jeg fant også tre topper, som jeg smeltet helt for. Jeg har plutselig fått sansen for topper med hals, og kjøper bare det for tiden. Klesskapene mine består for det meste av sort, grått og hvitt. I det siste har jeg fokusert på å få litt mer farge inn i stilen min, og da passet disse toppene rett inn.

Her i studentleiligheten har jeg ikke lov til å henge noe på veggene, sett bort i fra en planke som er festet langs den ene veggen. Veggene er derfor helt tomme nå, noe som gir oss litt mer luft i rommet og åpner opp leiligheten. Jeg ønsket å pynte litt der, og kjøpte derfor disse søte sitatbildene til å henge opp. Jeg skal finne rammer på ikea, så skal dere få se hvordan resultatet blir etter det.


Er det noen farger og/eller mønster som går gjennom i leiligheten min? JA! Jeg er utrolig opphengt i fargepalett når det kommer til leiligheten. Fargene jeg har valgt er hvitt, gull og pastellblå. Et mønster som går igjen i flere blogger nå for tiden er marmor, også kalt marble. Jeg har nå kjøpt meg nye puter, som står i stil med stuebordet! Jeg oppdaget ganske raskt at de gamle putetrekkene mine ikke passet inn med resten av stilen, og byttet de ut med disse pene fra Kremmerhuset.

Hva syntes du om innkjøpene mine?

Jerngrep om tiden

Utendørs pøser det net akkurat nå, og jeg føler meg veldig heldig som får sitte inne og se på reprisen av VMA`s. Jeg slutter så tidlig på skolen hver dag, at jeg har mye tid til å se slike repriser på tv.Jeg har skole hver eneste dag enten fra 9-12 eller 12-15. Hvor chill er ikke det? Jeg har bare 3 timer skole hver eneste dag. Jeg klarer ikke å beskrive hvor deilig det er i forhold til de tunge 8-timers dagene på videregående. Selvfølgelig er det en god del arbeid jeg må gjøre på fritiden, som gjør at skoledagene mine blir litt lenger enn jeg påstår ovenfor. Men, jeg har ikke funnet ut hvilken studiemetode som passer best for meg enda. Blir jeg den som leser litt hver dag? hun som går på alle forelesninger, og ikke leser en eneste bok? Personen som bare jobber i grupper? En kombinasjon av dette, kanskje?

Jeg håper på å finne ut av dette snart, og da må jeg kunne planlegge når jeg skal gjøre hva. I sommer mistet jeg almanakken min, og jeg var håpløs uten. I helga var jeg i Haugesund for å jobbe litt, men også for å hente alle pakkene som hadde kommet til meg. Blandt dem var min nye bestevenn og hans følgesvenn, de nye matchende almanakken og notatboken min ♡ 

Endelig kan jeg ha kontroll på alle innleveringer, forelesninger og alt annet som skjer i livet mitt det neste året. Almanakken min hjelper meg virkelig å holde kontroll på alt. Jeg har flere ganger opplevd hvor håpløs jeg er uten en, og den stressende følelsen klarer jeg ikke å leve med. Notatboka kjøpte jeg inn for å skrive ned alle ideene som plutselig kommer til meg. Jeg får bokstavelig talt bloggideer, oppskrifter, antrekksideer, skoleinnleveringsideer og alt annet - når jeg ikke har noe å skrive det ned på. Mest når jeg skal sove, men også i andre situasjoner. Det er utrolig slitsomt og dumt at jeg alltid skal glemme disse ideene, fordi de fleste er egentlig veldig gode. 

En grunn til at jeg legger litt ekstra penger i almanakken, og denne gang notatboken, hver eneste gang jeg skal ha ny - er fordi jeg kan designe hele selv. Jeg elsker å bruke fritiden min på å leke meg i Photoshop og InDesign, og derfor er det alltid spennende å lage en ny almanakk. Jeg er alltid utrolig kresen, og leter etter inspirasjon i timesvis før jeg har noen skisser for hva jeg skal gå for. Av de fem almanakkene jeg har hatt tidligere, er det denne jeg er mest fornøyd med til nå. 

Husker enda min første almanakk, som hadde et stort bilde av meg selv på skateboard, på både forsiden og baksiden. Jeg hadde duckface klistret i fjeset, og druknet i store klær fra Session. Skriften på forsiden var knallgul, og i kursiv. Kun fordi det matchet den gule skriften på den blå merkegenseren. Det sto "Pia Emilie Mehammer Vinningland 2009". Kult, eller hva? haha. 

Som vanlig har jeg også gått for den minste boka nok en gang. Den passer som vanlig perfekt ned i alle veskene mine, og er utrolig hendig å bære med seg i alle situasjoner. For meg som aldri vet når jeg skal på skolen, hvilket bygg eller hvilket klasserom jeg skal i, har det blitt et must for meg å bære den med meg. 

Husker du din første almanakk?

Ordered from Ebay

Igjen har jeg latt meg selv rive meg selv litt løs på Ebay. Den nettsiden har virkelig alt, og det til latterlig lave priser. Jeg elsker det. Akkurat nå venter jeg 8 pakker derifra i posten, så det blir nok noen hjemreiser til Haugesund når de begynner å komme i postkassen. Jeg ville ikke bestille dem hit, fordi de umulig får plass gjennom den lille sprekken av postkasse jeg har her i studenboligen. Jeg gleder meg masse til dem kommer, selv om det har gått opp for meg at alt ikke var like nødvendig som jeg trodde da jeg kjøpte dem, hehe. Men, slik er Ebay. Det er så billigt at man kjøper gjerne litt ekstra når man først er i gang!

LENKER: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8.

Jeg har tidligere laget et innlegg om hvordan man handler sikkert på Ebay, som du kan lese HER!.

Hva kjøpte du sist på nettet?

Summer is over

I dag er det siste søndag av sommerferien for mange av oss. Jeg har jobbet i flere uker for å få en noen lunde god døgnrytme for å forberede meg for morgendagen, og de neste ukene som kommer så alt for fort. Jeg føler meg klar til å begynne på en ny skole, lære nye ting og bare begynne på noe helt nytt. Det skal bli spennende å lære nye ting som jeg har en utrolig stor interesse for. Leiligheten er klar, alt er kjøpt inn til skolestart og jeg er klar for et nytt kapittel i livet.Til anledningen har jeg kjøpt inn noen ting til skolestart. Jeg har kjøpt meg en iPad for første gang, og et supersøtt cover til den. Jeg har alltid vært en fan av appleprodukter, men har aldri følt behov for å ha en iPad før nå. I morgen skal jeg kjøpe et tastatur for å kunne bruke den på skolen. På den måten slipper jeg å ta med meg macbooken når jeg skal på skolen, og risikerer ikke å ødelegge den lenger. Jeg har også kjøpt inn mange søte fargepener, kulepenner, markeringspenner, binderser og alt annet jeg måtte trenge til skolestart.

Coveret er fra Marc By Marc Jacobs, som er mitt favorittmerke for tiden. Det var 70% salg på en butikk i Stavanger, og da måtte jeg bare slå til. Det var ikke før jeg kom hjem at det viste seg at coveret egentlig var til iPad 2, og ikke til Air. For meg gjør det egentlig ingenting, så lenge iPaden ikke faller ut eller knuser. Det jeg likte så godt med dekselet var at det lignet litt på en bok, hadde en strikk som holdt den lukket og selvfølgelig fordi den er blå. 
Begynner du på skolen i morgen?

The new perfect knit
I dag har jeg handlet inn litt småting som kommer til nytte i høst. Jeg har lenge lett etter den perfekte strikkegenseren, ettersom jeg har veldig lite ullgensere til vinteren. Jeg har ganske nerme 0. Da jeg så denne på Carlings, tok det ikke mange sekundene før jeg hoppet bort i kassen for å betale. Den var/er helt perfekt, og den er kjempevarm og behagelig å ha på seg. Nå kan vinterkulden komme, jeg er forberedt.

Har kjøpt inn årets strikkegenser?

News

Det er ganske lenge siden jeg lagde ett slikt innlegg nå, med tanke på hvor mye jeg har kjøpt. Har glemt en del på bildene, men det får da bare være. Har samlet alt på tre bilder, så blir det ikke så masse å bla gjennom. Hater selv å bla gjennom en og en ting på hvert bilde på andre blogger, så da gjør jeg det lettere og samler det i en kategori på hvert bilde. Skjønnhetsprodukter, klær og teknologisk. Enkelt og greit.
Jeg er heelt avhengig av denne selvbruningen, og har brukt den i flere år nå. Så lenge jeg bruker den riktig, og er nøyaktig med smøringen, så får jeg aldri skjolder. Hender jeg slurver, men da må jeg ta i mot straffen selv, hehe. Neglelakkene er et manikyrsett fra OPI, som jeg fikk Sander til å kjøpe i tax-free for meg. Elsker french-manicure, så er utrolig gøy å lakke neglene med slik! Kan lage ett innlegg om hvordan senere, om det er interesse. Hårkuren kjøpte jeg, fordi jeg trengte ny. Jeg er fast bruker av Lee Strafford, men denne gangen prøvde jeg en annen enn den jeg vanligvis bruker. 

Buksa er ei helt vanlig dongeribukse fra MAC, som er det eneste buksemerket jeg går med. Jeg hater å gå med bukser, men denne kan jeg leve med. Den er så myk og god, att man knapt merker at det er ei trang dongeribukse. Skjerfet planla jeg å kjøpe i fjor, men det ble utsolgt med en gang. Da jeg så det på butikken, måtte jeg kjøpe det. Ble utrooolig glad for at jeg gjorde det, fordi nå er det utsolgt igjen. Populær farge, jepp ja. Veska er fra Kreta, men i skinn. Så den har kvalitet. Den er ikke en fake-jalla jalla veske, noe jeg personlig syntes er litt harry. Det er ikke vanskelig å se om ei veske er kopi-design, for å si det slik.. 


Her er litt av hvert av det jeg handlet på Ebay, selv om alt ikke har kommet enda. Var akkuratt i postkassen, å der lå det 2 ting til fra Ebay. Orker ikke å ta nye bilder bare pga det. Chess fikk også endelig ut fingen, og sendt meg en iphone uten defekt. Var på tide. Var utrolig trist å leve uten iphone. Aple-hekta, der har du meg.

Noe du også har?

Filter kit


Jippi, endelig er det her. Jeg forguder virkelig billige kupp på ebay, spessielt når de kommer raskt hjem til meg. Denne pakken med filter til kameraet mitt, kommer til å bli mye brukt. Skal også lage et litt lenger og detaljert innlegg om Ebay i kveld, så blir det postet i morgen. Litt om kjøp, sikkerhet og pris osv. Skal prøve å slenge sammen alt jeg vet i innlegget. Så lenge man vet hvordan man kan handle på Ebay, sikkert, så ser ikke jeg noe problem i å storhandle der. 

Hva kjøpte du sist på Ebay?

 

New in

// Jakke - Vero Moda           // Topp - Gina Tricot


// Gina Tricot

// Gina Tricot

// Bok - Notabene        // Blyant, viskelær, penalhus - Søstrene Grene

I går skulle jeg bare en tur ut i solværet for å vindusshoppe, men det ble ikke helt slik. Det var masse salg i diverse butikker, og jeg fant noen skolesaker. Penalhuset jeg kjøpte, pyntet jeg med litt blomster og nagler. Det var utrolig kjedelig penalhus fra begynnelsen av, men ble utrolig mye bedre etter jeg brukte litt tid på det.

I dag har jeg vært på åkrastranden, for å nyte litt sol. Jeg er barnevakt for lillebror, ettersom mamma skulle på festival. Snart skal jeg også sette i gang med middagen, før jeg skal teste ut det nye fotoutstyret som kom i posten i dag. JIppi! Håper den nye mobilen min popper opp i posten i morgen, jeg har virkelig ikke en lett hverdag uten den..

Hva har du gjort i dag?

Som photo-stuff from Ebay

Bestilte dette til kameraet mitt i går kveld fra ebay. Klarer nesten ikke å vente til det kommer i posten, det kan ikke komme raskt nok. Fikk mail i dag om at det allerede var blitt sent, og håper det kommer før jeg reiser til Kreta. Da får jeg virkelig tatt gode bilder der nede. Utrolig hyggelig selger, ettersom jeg først bestilte til feil linse, og det var null problem å sende den som passer i stede. Gleder meg utrolig mye til det kommer, herregud, jeg kan ikke få sagt det nok en gang. Jippi, wii, yaay!

Har du noe av dette?

Some inspiring french stuff
Kjøpte disse søøøte småtingene den siste dagen i Frankrike. Har planlagt å henge postkortene opp på skohyllen min. De var så utrolig stilige, kreative, og ikke minst billige. Tror jeg betalte rundt 16kr for alle sammen totalt. De kan virkelig fungere som inspirasjon, spessielt til medieoppgaver. Også kjøpte jeg den lille boksen med karameller i, kun for å ta bilde av den. Ga den bort til Sander, ettersom han elsker godteri mer enn meg, hehe. 

Hva gir deg inspirasjon?

Innkjøp i Frankrike
Har ikke shoppet all verdens denne turen, men alikevell er jeg veldig fornøyd med det jeg har kjøpt. Har dessuten så mye klær og sko hjemme, at jeg nesten ikke vet hva jeg skal kjøpe lenger. Fant noen småting som var pene, og ikke minst billige. Har nesten bare handlet på salg denne turen, som for min glede vil si i hele Paris. Det er 50% på alt i nesten alle butikker her nede, som er utrolg gøy for meg og min krympende lommebok.

Noe du likte?

New in for the France-wedding


Aldo

Bianco

Moods of Norway

Aldo - Glitter - Glitter

Nå har jeg endelig fått handlet inn siste del av nødvendighetene til bryllupet i Frankrike. Nå må jeg bare finne en matchende veske, og en strømepukse. Nå er det bare 2 dager til jeg reiser til Frankrike, hvor jeg kommer til å oppleve flere ting på én ferie, enn på ett helt år til sammen. 

Skal sette i gang å redigere DIY-filmen i kveld, så kommer den ut da eller i morgen. Ettersom så mange av dere ville se den, så må jeg nesten legge den ut. Her ikke sett på ressultatet av filmingen igjen, jeg håper det er ok filment, i det minste. Om ikke får jeg forklare via bilder og tekst. 

Noe du likte?

Shopping gjør en hver blogger glad


LINKER:          KJOLE  -  SKO  -  JUMPSUIT  -  SKJØRT


Nå har jeg nettopp bestilt disse små pene skattene fra Nelly.com. Disse skal bli godt brukt i sommer, spessielt i Frankrike. Gleder meg kjempemasse til det kommer i posten, så håper ikke Nelly er treige. Selv om de pleier å være ganske treige, egentlig. Etter mine erfaringer vertfall.

Det er jo ikke et lite kjent fenomen at mange av oss bloggere, shopper en del. Mange av oss har stappfule klesskap, og blir omtrent tvungne av oss selv til å enten selge eller kaste mye klær. Dette problemet lever jeg med daglig. Jeg har ikke samvittighet til å kaste klærne jeg brukte i 9.klasse, enda jeg ikke bruker det lenger. Jeg er bare alt for glad i alle klærne mine. Har sikkert 3 ødelagte bukser liggende..

Hva likte du?

New summerdressKjøpte denne kjolen på h&m i går. Ble helt forelsket ved første øyekast. Kunne ikke bare la den bli igjen i butikken, det var jo den siste de hadde igjen. Den var utrolig billig, som bare gjorde det lettere å dra frem lommeboka. Ser for meg titalls av antrekk med den, den er jo så basic og pen. Kan lage et innlegg med forskjellige, så får jeg vist frem hvordan jeg ser for meg å bruke en maxikjole.

Har du en maxikjole?

Shopping i Bremen

Ettersom jeg var i Bremen, var shopping en selvfølge som fulgte med turen. Jeg kunne derimot ikke bruke alle pengene mine, ettersom jeg også skal til London om en uke. Mesteparten handlet jeg på Primark,  som er en utrolig billig butikk, med et uffattelig stort utvalg for alle smaker. Nå gleder jeg meg bare til å reise til London, for å shoppe enda mer. Shopping i utlandet er helt ærlig min favoritt sport, man går faktisk ganske mye for å finne de rette butikkene. Noe du likte?

Ray Ban Clubmaster
I går fikk jeg endelig solbrillene mine i posten, og jeg er så lykkelig. Kan med hånda på hjerte si at jeg har lnsket meg disse i mange år nå. Typisk bloggbriller, men altså, jeg ville ha disse før jeg begynte å blogge. Før jeg i det hele tatt interesserte meg for mote. Er helt i lykkerus for at de endelig er mine, mine, mine. Kommer sikkert bare til å bruke disse i år, er så fornøyd.

Har du disse?

Smil, det er mandag!

For en herlig start det har vært på denne uka! Solen skinner, og jeg håper bare det vil vare i noen dager... måneder? ... Det er meldt vakkert vær hele uka, og jeg har allerede kastet bort ytterjakken min. Ikke har jeg noen store medieprosjekter å fokusere på, kun oppkjøringen min om 15 dager. Fikk også raybans brillene mine idag, så jeg har iallefall stor grunn til å smile denne uken! Ikke bryr jeg meg om at jeg i dag fikk min værste karakter så langt i år, jeg kunne ikke gjøre annet enn å le, haha. 

Hvordan har din mandag vært?

New glittering blue
Kjøpte dette pene smykket på januarsalget på cubus for noen dager siden. Har sett på det en stund, og det stopper virkelig blikket mitt hver eneste gang. Da det var på halv pris måtte jeg bare slå til, så raskt for meg mange forskjelige antrekk jeg kan bruke det til, tihi. 

Var det pent?

Personlig almanakk
Bestilte nylig en julegave til meg selv, nemlig, enda en personlig almanakk. Jeg har hatt det så uffattelig travelt de siste månedene, at jeg rett og slett ikke klarer å holde styr på alt lenger. Jeg kom på den almanakken jeg hadde før, og besluttet meg for å kjøpe en ny. Jeg er helt avhengig av å ha kontroll og struktur i sakene og planene mine, så denne vil bli en viktig del av mitt liv igjen.

Har du personlig almanakk?

Acne Alaska

Bestilte Acne skjerf forrige uke, og nå er det endelig kommet!! Kjøpte Alaska modellen, istedet for den tradisjonelle Canada. Var litt dyrere, men verdt det. For dere som lurer så bestillte jeg på acne sine egne sider, trygt og raskt.

Rekk opp en hånd alle som har samme skjerf! Tror jeg har sett seks-syv jenter med det sammes skjerfet, og det var kun i dag. Mainstream. Jaja, når dette er det fineste og varmeste skjerfet denne vinteren, i den fineste fargen får det bare være.. Passer perfekt inn i den mørke garderoben og det kjipe, grå været ute.

Har du acne skjerf? eheh

New in


Begge fra Bikbok

Tank topp fra Cubus

Genser fra Monki

Vest fra Monki

Hva syntes du om innkjøpene?

Ordered and delivered

Mønstret bukse - 124 kr         Svart tights - 99 kr        Skjorte - 129 kr

Jeg kjedet meg da jeg var på skolen for 2 dager siden, og fant meg selv litt tid for nettshopping. Buksene i de øverste bildene er mer sorte i virkeligheten, er bildet som lyger litt. Jeg bladde meg iallefall gjennom salgskategoriene til bikbok, og da jeg så at de kun hadde 1 igjen av favoritttightsen min (selvom den er en størrelse for stor..), så bare måtte jeg bestille det.

Ser for meg at i morgen kommer jeg til å bruke skjorta og få et skikkelig boho utrykk, litt annerledes enn hva jeg pleier.

Hva syntes du om innkjøpene?

New in


Det tristeste ved å ha rødt hår, var at det så passe idiotisk ut å gå med røde klær. Var mange som kledde det og, men ikke jeg. Det var vel hovedgrunnen til at jeg farget det bort fra rødt, kun for å kunne bruke røde klær. Så nå i det siste har jeg kjøpt masse røde klesplagg, ahh i love it. Denne skjorten var vell noe jeg har siklet over ganske lenge, men alltid tenkt "næh, tar det til neste stipend". Så da jeg så at det var 30% på hele Cubus idag, slo jeg til.

Hva er din favorittfarge?

Stikkord:

New winter essentialsGenser  - Bikbok 199 kr        Lue - Carlings 69 kr

Begge skjerfene - h&m for 149 kr & 30 kr
Smykke - h&m 30 kr

I går var det nattåpent og elleville dager på senteret. Jeg gikk passe tidelig på dagen, slik at jeg kunne unngå de store folkemengdene og køene om kvelden, er ikke særlig fristende og shoppe da uansett. Jeg trengte klær som kunne holde meg varm nå som vinteren har kommet, og da fant jeg noen flotte kupp. Heldigvis for meg kom stipendet for noen dager siden også, hehe.

Her i Haugesund har det heldigvis ikke komt snø enda. Det er bare iskaldt ute, bra jeg har en varm jakke for å si det mildt. Ser stadig at bloggere legger ut bilder av snø som har kommet, og det begynner å nærme seg hitover. Gruer meg, jeg hater snø. Eneste som er positivt, er at det blir flotte bilder om vinteren!

Hva syntes du om innkjøpene?

Stikkord:

Henri Lloyd
Kjøpte meg ny jakke i helga. Den er av merket Henri Lloyd, og er supergod å ha på! Siden jeg bor i kystbyen Haugesund er jeg nesten avhengig av å ha en god jakke som tåler litt av hvert. Den var ganske dyr, men kjenner jeg meg selv rett klarer jeg å ha denne jakka i like mange år som alle andre.


Har du kjøpt vinterjakke i år?

Stikkord:

Leopard flatforms, yeah
I går kjøpte jeg disse stilige skoene på Din sko. Var heelt forelska, og har sett etter lignende en god stund nå. Kjente lykken spre seg inni meg da de hadde tatt prisen ned fra 299, til bare 99kr. Lucky me, min størrelse var siste dem hadde inne.

Hva syntes du om skoa?

Stikkord:

Summer Haul


Kåpe fra BIkbok, 499 kr                                                                      Tee fra Gina Tricot, 179 kr


Genser fra h&m, 199 kr


Kjole fra Gina tricot, 49 kr                                                                      Skjorte fra Bikbok, 299 kr


Blondekjole fra New yorker, husker ikke pris                                                                                      Grått skjørt fra h&m, 199 kr


Topp fra Bershka, 129 kr                                                                      Skjorte fra Zara, 499 kr


Jakke fra New Yorker, 79 kr                                                                      Cardigan fra Gina Tricot, 199 kr


Begge fra Tyrkia, husker ikke pris.


1. 99 kr fra Bikbok       2. 99 kr fra New yorker        3. 149 kr fra h&m        4-5. fra Tyrkia, husker ikke pris.

Dette er noe av det jeg har kjøpt i sommer. Har handlet en god del, men mye av det er til høsten. Jeg er mer høst-person enn sommer-person. Jeg elsker å kle meg i store varme gensere og tulle meg inn i skjerf, fremfor sommershortser med en enkel topp. I morgen kommer en slags "del 2" av innlegget, fori jeg har ikke fått tatt bilde av skjerf, smykker, sminke osv.

Noe du likte? Stikkord:
Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits