En freshere look

"WOOOW, hva har skjedd?" tenkte dere sikkert når dere så at jeg, endelig, har endret designet her på bloggen. Jeg håper dere blir fornøyde med det.Som jeg sa tidligere i dag, så er det ingenting å gjøre på søndager! Jeg har lenge tenkt på å lage et nytt design som passer meg bedre, og gir dere bedre bevegelsesmulighet på bloggen, men har bare aldri fått fingeren ut. Dermed ble det til at jeg bare gjorde det i dag. Jeg har endelig fått tilbake den ønskede sidemenyen, en søkefunksjon og har gjord det lettere for dere å finne meg på sosiale medier! Jeg har sakt farvell til plain white, og satt inn noen få fargede elementer. Akkurat nå er jeg fornøyd, men det kan hende at det blir noen småjusteringer i fremtiden som kommer. 

Ellers er ikke dette det eneste jeg har planer om å "fornye" i fremtiden. Om dere har følgt med på bloggen min en stund, vet dere at jeg rundt juletider snakket om at jeg ville gjøre noe stort med håret mitt. Vel, jeg har enda planer om det. Men slike store forandringer tar tid for en som meg. Jeg kan gå rundt i månedsvis og vurdere frem og tilbake hva jeg ønsker å gjøre, uten å komme til noe fasit. Jeg er med andre ord ikke tattoo-personen, ettersom det ville tatt meg årevis å vurdere en slik beslutning. Denne gangen har dilemmaet vært om jeg skal klippe av lengdene på håret, for å få en lob-frisyre. Håret mitt er voldsomt slitt etter alle fargingene det har vært gjennom de siste årene, selv om jeg har gått uten å farge det i ett år nå. Noe du ser på etterveksten min på bildene under, heh - flaut -. Jeg får se om jeg klarer å gjennomføre det enten denne uka, eller neste. Hvem vet når jeg får fingeren ut får den neste freshe looken.Hva syntes du om det nye designet mitt?

Nytt designI dag har jeg ordnet et nytt design til bloggen, og jer er utrolig fornøyd. Jeg liker enkle design i sort & hvitt, så det jeg har nå passer meg helt perfekt. Har ikke akkuratt så mye å gjøre på skolen nå, ettersom vi har hatt fritimer siden kl 9 i dag. Nå skal vi derimot snart på yrkesmessen, det blir gøy å gjøre noe litt annerledes. 

Hva syntes du om designet?

Lager iPad-app
På skolen denne uka startet vi å lage en egen app! Jeg har valgt å lage en foto-app om bildene jeg har tatt selv, og tips og slik. Det er utrolig spennende og gøy, men det beste må nok være at vi fikk utdelt hver vår iPad. 

Har du laget app før?

New

Som dere sikkert ser har bloggen nå fått et nytt design. Det gamle har irritert meg i flere uker nå, så et nytt får sikkert opp blogglysten igjen. Har valgt at denne gangen skal jeg laste opp større bilder, så nå i starten vil det se litt merkelig ut nedover i gamle innlegg.

Jeg har også åpnet for at dere kan se i arkivet, og lett bla gjennom kategorier o.l. Så nå må jeg gå gjennom alle gamle innlegg selv, og slette de som rett og slett blir for kleine. Har hatt denne bloggen siden jeg var 14 år, så jeg tror det blir en del. Jeg skal også oppdater "Om meg" knappen i menyen, begynner å bli litt gammel info.

Har laget ny facebook-side til bloggen HER. Den forrige var blitt så tullete og koblet seg opp til mange andre blogger, weird. Rop ut om det er noe du finner ut at mangler eller noe du savner, så skal jeg få ordnet i det.


For dere som alltid spør, ja jeg lager alle designene mine selv. Nei, jeg lager ikke design til andre.


Liker du det nye designet mitt?

New for you


Har nå jobbet hele skoledagen for å lage et nytt design her på bloggen. Er så lei av mitt eget design, irriterte meg grenseløst. Håper dere liker det like mye som jeg gjør. Har prøvd å gjøre det så lyst, luftig og enkelt som mulig. Si ifra om det er noe jeg mangler, da retter jeg opp i det :-)

Hva syntes du om det nye designet mitt?

New look

Året 2012 har i mitt hode gått kjappere en andre år. 2012 har vært et år fylt med både opp og ned turer. Det har skjedd så mye fantastisk, og bra at jeg sitter og smiler av tanken. Tenkte å ramse opp (kort) noen av de gode tingene som har skjedd i livet mitt dette året.

 

Som dere sikkert ser har jeg også jobbet med et nytt bloggdesign som jeg nå har lansert ut på bloggen. Siden det er et nytt år, trenger vi nye ting. Har jobbet hjemme med dette dag og natt i flere dager nå, for å bli ferdig til i dag. Så håper dere liker det, og finner lettere frem på bloggen min. Det er bare til å skrike ut om det er noe dere mangler.

Før:

Etter:

Liker du det nye designet mitt?

Gratisdesign til dere---> HERHERHER <----
er link til hvor dere finner det gamle designet mitt. Velger og legge dte ut som gratisdesign ettersom det var mange fårespørsler om dette. Om dere skal bruke det står dere fritt til og endre litt selv, men det hadde betydd mye for meg om dere oppgir at det er jeg som har laget det.

Designet´s koder er fordelt på 3 innlegg ettersom det var max antall tegn i hvert innlegg. Så før dere starter må dere gå nesten nederst på bloggen og lese infoen, det er også der kodene starter. Stilsett - maler(forsiden) - Maler (innlegg) - Maler (kategorier) - Maler (arkiv).

Noe du lurer på? kommenter her eller send meg mail (pia.vinningland.blogg@hotmail.com)

Nytt design, wii

Gammelt:

Nytt:


Nå har jeg ofret svett, blof og masse søvn for å få dette designet ferdig. Jeg ble ganske fornøyd med det, noe jeg burde siden jeg har lagt så sykt mye tid ned i det. Jeg har også oppdatert menyknappene, så nå er det nytt i "Om Pia", "kontakt" & 3 nye knapper.

Håper dere liker det, siden det er dere som skal lese bloggen min liksom. Om det er noe dere savner, skrik det ut! Noe annet, om dere vil ha det forrige designet mitt ut som gratisdesign, si ifra. Headeren er fra veninna mi Kristine (link).

Likte du det gamle eller det nye best?

Innsendte headere

Heisann dere! Nå har det gått at par for mange måneder siden sist jeg byttet header, så nå føler jeg virkelig at det er på tide med noen små forandringer i designet her på bloggen. I det siste har jeg fått innsendt utrolig mange fine headere, og jeg vet ikke hvilken jeg skal bruke i det hele tatt! Tusen takk folkens, jeg elsker alle!

Så nå skal dere for en gangs skyld få velge hvordan bloggen min skal se ut, det er jo trossalt dere som skal lese og like den. Bare skriv tallet/ene på headeren/headerene du likte best i kommentarfeltet, og gjerne hvorfor du likte den/dem best. Så bytter jeg ut headeren i kveld eller i morgen. 

1. innsendt av: solveigkristinee.blogg.no


2. innsendt av: solveigkristinee.blogg.no


3. innsendt av: schtine.blogg.no


4. innsendt av solveigkristinee.blogg.no


5. innsendt av:  solveigkristinee.blogg.no

6 innsendt av:  adamlambertnorway.blogg.no

7. innsendt av: ukjent


8. innsendt av:  ukjent.

9. innsendt av:  smiileup.blogg.no


10. Innsendt av: Mathildal.blogg.no

 

Hvilken skal jeg bruke?

Ny start, ny header

Herregud, det var sykt uvant å tenke på bloggen når jeg kom hjem fra skolen i dag! Jeg bare tenkte for meg selv "oh shit, jeg skal blogge nå ja". I går fikk jeg Kristine til å lage en ny header til meg. Siden jeg skal starte "på nytt" etter en lang pause, måtte jeg bare endre litt og gjøre bloggen litt ny. Jeg ble vertfall utrolig fornøyd, som alltid. Gå innom tumblr hennes -> HER <- og bloggen hennes -> HER <

Gammle:

Nye:


Hvilken likte du best?


Something newKristine var så snill å spurte meg om jeg ville ha ny header i går. Overraskende, pleier å være meg som maser om å få en ny i minst 3 uker. Den nye ble virkelig pen, digger den mer enn noen andre jeg har hatt! Tusen takk kristine. Skal sette inn headeren litt senere i dag, må bare høre hva dere syntes først.

 

Hva syntes du?

New design

Heisann!   Som dere faste lesere ser har det kommet et helt nytt desig her på bloggen, jeg elsker det! Har laget det med mine egne to hender. Håper det ikke blir for vanskelig å bevege seg rundt på bloggen, dere finner det meste i menyen over headeren. Om du finner noe som mangler blir jeg utrolig glad for at du sier ifra! 

 

Har også byttet bildestørrelse fra 700 px til 800 px, så det kommer til å se litt rart ut de neste dagene med forskjellige bildestørrelser, men det overlever vi vell? 

Btw. Tuuusen takk for enda en nydelig header fra veninna mi Kristine! (link i navnet til nytt vindu)

 

Gammelt design:

Nytt design:
Hvilket likte du best?

New design comming up


Heisann!   Etter en hel dag med har jobbing, er jeg endelig ferdig med designet mitt! Jeg ble utrolig fornøyd, det blir ganske stor og drastisk forandring i forholt til hvordan dere er vandt til å se bloggen. Innleggene blir 800px, det blir drop-down meny istedefor sidemeny +++

 

Alt jeg mangler å lage og sette på plass er en passende header. Så om jeg får ræva i gir og maser litt på Kristine (som lager headere for meg), så skal nok det nye designet komme raskt. Men om noen av dere som leser bloggen min er flinke til å lage header, da tar jeg gjerne imot og linker dere i ett innlegg.

Btw. i morgen kommer vinneren+anbefaling av vinneren av konkurransen min.

 


Ser det nye designet på bildet okey ut?

Photoshoot


Er ute og tar masse nye bilder nå, blir helt nytt design og header om noen uker! Kjenner jeg gleder meg :)

 

Hvilke farger vil du ha i designet mitt?

Duckface

Heisann!

Har virkelig tatt mange bilder nå! Prøvde meg på 100 forskjellige trutmunn bilder, men endte bare opp seende ut som en and. Ikke noe jeg legger ut på hele internett. Not at all. Begår ikke den tabben noen gang igjen, håper jeg. Derfor valgte jeg bare ett helt vanlig og normalt bilde. Det var nok historie om bildet, heh.

 

Jeg har fikset litt i kategoriene mine i sidemenyene. Jeg har slettet diverse kategorier som enten blir skjeldent brukt, eller bare er unødvendige. Laget også en ny, Antrekk. Var ei som spurte om jeg kunne lage en egen kategori for det, så lå ikke outfitene mine sammen med alle andre "mote" ting. Ønske oppfyllt. Jeg føler meg som den julenissen nå.

 

 

 

Hva har du gjort i dag?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits