Back in black

Først og fremst vil jeg bare si, godt nyttår! Det er veldig lenge siden sist jeg skrev eller publiserte noe i det hele tatt her på bloggen. Etter mitt siste innlegg hadde jeg juleferie, og det gikk samme vei for bloggen. Døgnrytmen min var ikke-eksisterende, og sola var allerede sloknet når jeg våknet om morgenen (les; ettermiddagen). Jeg ble positivt overrasket da jeg logget inn på blogg.no i natt og så at en del av dere enda besøker bloggen min hver eneste dag. I dag er bloggen 5 år gammel, og det har utrolig nok vært deilig med en så "lang" ferie fra den. Men, lenger pause enn dette klarer jeg ikke - fordi jeg må jo bruke fritiden min på noe. Blogging har tross alt vært en del av mitt liv i så mange år nå, at det er merkelig å ikke publisere noe her så ofte jeg kan. 

Med tanke på at det er et nytt år og de fleste relaterer dette til en ny start - har jeg gitt bloggen en liten makeover. Et oppgradert og mer tilfredstillende design er nå på plass, selv om det ikke er store endringer. Det er en ting som alltid får bloggeren i meg inn i ekstase; nemlig et nytt design.

Jeg tror at en av årsakene for mitt fravær, er at bloggen min har vært veldig ensidig. Jeg har alltid hatt strenge rammer for hva som kan publiseres på sosiale medier - og hva som skal holdes ute. Jeg vil jo skrive om mer enn bare klær, sminke og vanlige debatter som kommer opp i mediene. Jeg er jo et menneske jeg også - jeg opplever faktisk ting. Jeg har lært meg at man bør skrive om det man er redd for, og det har jeg tenkt til å begynne med. Jeg skal la dere komme nærere på meg, den jeg egentlig er. Uansett hvor skremmende det kan virke. Slippe tøylene fri - og ikke være redd for å skrive noe som kan anses som galt. Skriving fungerer jo som terapi for meg, og kanskje jeg en gang kan hjelpe noen som går gjennom det samme som meg.

Jeg håper at du som leser vil like den nye stilen på bloggen, ikke bare designmessig, men også at jeg skal skrive om mer enn bare det overfladiske. Jeg har så vidt prøvd dette før, men på youtube har jeg fortalt litt "personlige" hendelser som kan anses som morsomme og/eller dramatiske. Det er kanskje ikke helt den vrien som kommer her, med mindre det er et ønske for skriftlige "storytimes". De fleste har vel sett slike videoer på youtube? jeg har i alle fall vært helt obsessed med dem i nesten ett år nå. Back to point. Dere skal få lese mer personlige innlegg med mer følelser fra nå av. Jeg skal skrive mer om hva jeg mener om forskjellige ting. Jeg skal ikke bare publisere det overfladiske lenger. Jeg trodde ikke jeg skulle ha noen nyttårsforsett i år, men kanskje jeg fant et nå. Kategorien "meninger" finnes allerede på bloggen, men nå skal jeg lage en som heter "Tanker og følelser".

Jeg håper dere har lyst til å fortsette å lese bloggen min, selv om tematikken kommer til å endre seg litt fremover. Jeg kommer fortsatt til å skrive om overfladiske ting, men kommer til å blande inn mer personlige og hverdagslige innlegg også. Bloggen betyr så mye for meg, og jeg setter så pris på hver eneste leser jeg har - og spesielt dere som alltid legger igjen en kommentar. Jeg legger merke til dere, og jeg svarer alltid på mailene jeg får av dere. Dette er selvfølgelig ikke noe jeg kommer til å slutte med. Jeg vil gjerne avslutte dette innlegget med å si at dersom det er noen spørsmål; sleng dem i kommentarfeltet. Det kan være spørsmål om bloggen, hva dere vil se mer av, eller bare noe dere lurer på om meg. Det er tross alt lenge siden jeg har hatt en Q&A.

Har du noen spørsmål?

What a girl needs

I helga var siste del av jule-og nyttårssalget, og på vei hjem fra jobb så jeg inn butikkvundet på Gina Tricot. Der sto det et helt smykkestativ med alt for kun 15 kr per smykke. Jeg er jo som jenter flest, og elsker altså disse salgene. Man kan finne så mange skatter, og pene smykker som kan bli seiersvinneren blant alle smykkene på rommet hjemme. Selvfølgelig gikk jeg ikke tomhendt hjem fra salget, men dro derimot noen smykker, øredobber og armbånd hjem. På torsdag skal jeg ta ekstra hull i ørene, og jeg tenkte at jeg ville trenge noen pene øyredobber som ser pene ut som et par, og kjøpte derfor noen pakker med veldig mange øredobber i.

Nå er endelig salget over, og jeg har klart å unngå det for det meste. Nå kan lommeboka mi konsentrere seg om sparing til London, hvor jeg skal ta helt av. Som vanlig reiser jeg ned med tom koffert, og hjem med en stappfull. Har nylig hatt litt problemer med å få plass til alle klærene mine i klesskapet mitt, og planlegger å selge og hive en god del i fremtiden før jeg flytter. Jeg skal jo studere om et halvt år og bo for meg selv, og jeg tviler sterkt på at jeg finner en hybel/leilighet med skapplass til alle mine verdifulle tøystykker. Hardt å si det, men jeg lover dere at det skal bli et rent helsikke å forlate noen deler av klærene mine. 

Har du  kjøpt noe på nyttårssalget?

New before the summer hits
Kjøpte meg noe småtteri i byen i dag. Var tilbud på Babylips, og da måtte jeg jo bare slå til på stortrommen. De både smaker og lukter helt fantastisk. Den største gleden ved dem er vel at man får litt farge på leppene, og beskytter dem mot sola samtidig? Ikke minst så er de utrolig søte. Jeg kjøpte også en søt kjole på Bikbok, ettersom jeg har sett på slike, lenge.

Har du Babylips?

How to style; Maxi-dress

Jeg kjøpte meg en maxikjole her om dagen, en som ligner på den i kollagene under. Derfor ønsket jeg å utforske og finne ulike løsninger for å få brukt den i alle årstidene. En grå maxikjole er et ganske basic-plagg, som også da vil si at det vil passe med så og si alt. Så lenge man ikke går med en posegenser over, og alt ser posete og stort ut. Så under ser dere collagene jeg lagde meg som et inspoboard.spring

 

summer

falll

 

winter maxi
Hvilken likte du best?

WOW

Jeg logget akuratt inn for å godkjenne og svare kommentarer, så ser jeg bort på bloggstatistikken. Den har jo dobblet seg en del ganger, i forhold til andre dager. Utrolig spennende og se at mange besøker bloggen min, men jeg forstår ikke helt hvorfor.

Jeg har egentlig aldri brydd meg noe særlig om lesertall, det er bare litt gøy å følge med på hva folk liker osv. fordi lesertallet stiger jo betraktelig mye når jeg blogger om noe som faller i smak hos andre. Jeg blogger jo mest for min egen del også. Jeg trenger å ha ett sted hvor jeg kan dele bildene mine, og forbedre meg selv på. Det å ha et sted hvor jeg kan se tilbake hvor dårlig jeg var før, gjør meg utrolig glad. Jeg bruker også bloggen for å ivareta og utvikle min egen stil. Hadde jeg ikke blogget, hadde jeg helt serriøst bodd i joggebukse og hettegenser.

Slenger ved et gammelt, sommerslig og pent bilde av meg selv. Ettersom jeg ikke ser så attraktiv ut her under dyna, sent på søndagskvelden. Men altså, i løpet av mine 3 år på denne bloggen, kan jeg nå ærlig si at jeg har slettet mange av innleggene fra 2011, huff og gru. Tusen takk for til alle dere som var innom idag, dere har gitt meg stor glede idag.

Hvor lenge har du blogget?

.


Angelica Blick     -      Chris Lee     -     Hedda     -     Martine Egeland     -     Wanda Luedy     -     Pale Division     -     May-Teresa     -     Amna Sana     -     Yu Lin

 

Leser du noen av disse?

hits