Outfit; Camel coat

Jeg har fått skikkelig dilla på kåper for tiden, og da jeg kom over et salg med flere kåper til under 200-lappen - måtte jeg bare slå til! Januarsalget fikk altså endelig et grep om meg også. Med over 70% på veldig pene kåper, håper jeg at jeg ikke er den eneste som blir litt skjelven i knærne og lommeboka åpnes litt lettere. For ikke å snakke om Kardashian-stilen som jeg har vært så alt for opphengt i de siste månedene, en kåpe i camel har stått på ønskelisten min i litt for mange måneder nå.

Det er kanskje litt sent å kjøpe vinterkåper for mange nå. Men, jeg bor på vestlandet, og her endrer været seg på ett blunk. Det snør, regner, blåser og kommer solstråler om hverandre hele døgnet. Men, for det meste er det bare regn.Utrolig nok eier jeg ikke en eneste regnjakke, og gummistøvlene ligger litt for godt gjemt i boden. Dessuten fryser jeg store deler av året, så jeg tenker at personlig kommer jeg til å bruke varme ytterplagg ut april!

Topp - Gina Tricot         Bukse - h&m         Skjerf - Acne        Veske - MK        Kåpe - La redoute


Hvor lenge er det til du bytter ut de varme jakkene med noe lettere?

Antrekk

Hatt & bukse - h&m        Tee - Primark        Jakke - Cubus        Sko - Nike        Veske - Louis Vuitton

Er det bare jeg som syntes at absolutt alle bilder blir penere når det er snø med? Vanligvis hater jeg snø og kulde. For ikke å snakke om når snøen smelter til slaps. Men de fine dagene hvor snøen bare ligger der, elsker jeg å ta bilder. Kanskje det har noe med at huden min er så bleik året rundt at det på en måte går "i ett" med snøen, ellers er det bare noe fantastisk med snøen som jeg ikke klarer å legge ord på. 

Husker dere foresten at jeg i desember fortalte dere at jeg hadde bestilt en gave til meg selv? Det er veska på bildet. Det er den beste gaven jeg noen gang har gitt meg selv, og jeg er utrolig glad for at jeg gjorde det. Delvis julegave, eksamensgave og "jeg tok ikke friår"-gave. Når jeg klarer å spare opp en del penger over tid, elsker jeg å investere dem i noe som kommer til å være med meg i mange år.

Hva syntes du om antrekket?

Outfit; Black, brown and grayCardigan og skjerf - Acne      Genser - Zara      Bukse - Gina Tricot      Veske - MK      Klokke - Daniel Wellington      Sko - Skopunkten

I dag tok jeg meg en liten pause fra eksamenslesingen for å gå ut og ta bilder, få litt frisk luft og for en gangs skyld oppleve dagslyset. Sandnes sentrum har fått opp fantastiske julelys over gågaten sin, og de har jeg virkelig lyst til å ta bilder av når mørket legger seg. Det beste tipset daget før eksamen er jo å slappe av og ikke øve så mye, la underbevisstheten jobbe med det du allerede kan. Derfor tror jeg jammen meg at det blir en liten tur ut sent i kveld også, dersom regnet har tenkt å roe seg selvfølgelig.

I morgen skal jeg ha min aller siste eksamen dette semesteret. Nå kjenner jeg at eksamensnervene burde ha vært her, men jeg er helt rolig. Det er litt rart egentlig, hvor rolig jeg klarer å holde seg i en situasjon mange forbinder med stress, nervøsitet og angst. Min tankegang er at enten så går det, ellers blir det konteeksamen. Jeg har jo faktisk 3 forsøk på meg for å bestå, selv om jeg tror jeg skal klare det på første forsøk. Alt går jo bra til slutt, ikke sant? Det liker jeg å tro på.

Hva syntes du om antrekket?

Outfit; Black and White

Hei alle sammen! I dag har vært en lørdag med sol og pent vær, men nå som mørket har kommet hører jeg regnet pøse ned utenfor stuevinduet mitt. Dagen min har gått i lesing til eksamen, siden jeg endelig har min siste på tirsdag. Føler at jeg har snakket om eksamen i alle blogginnleggene mine i det siste, fordi det er det eneste som har skjedd i livet mitt de siste ukene. I lengden blir dette kjedelig, og det er egentlig derfor det er ganske rolig på bloggfronten min for tiden. På tirsdag får jeg juleferie, og endelig tid til å kjenne at jeg "kjeder" meg og ikke har noe å finne på igjen, da blir det nok mer tid til blogging.

Etter helga kan vi offisielt si at vinteren har startet, selv om klesskapet mitt transformerte til vinter for noen uker siden. Kåpene er hengt frem, vinterskoene blir flittig brukt, og plaggene mine med masse farger er for lengst glemt. Sander kommenterte antrekket mitt i dag, han sa; Jeg vet det er vinter nå, fordi da går du bare med mørke klær. Litt morsomt egentlig, at til og med andre merker at årstidene påvirker stilen min betraktelig. 


Kåpe, bukse, topp - Primark           Skjerf - Acne          Veske - Marc by Marc Jacobs


Påvirker årstidene fargepaletten din også?

Outfit: knitted dress

Har du kjøpt sesongens strikkekjole?

Outfit; marine & white
Genser - Vero Moda        Jakke - Primark        Skjørt - Soaked in luxury        Sko - Skopunkten 

Outfit; Suede, leather and wool

Skjørt - Asos        Sko - Primark        Kåpe og topp - New Yorker


Hva syntes du om antrekket?

Windy outfit
Skjørt, belte og boots - Primark        Body - H&M        Cardigan - Acne

I dag da jeg skulle ut for å ta bilder, skulle selvfølgelig uværet komme her til vestlandet. Her endrer været seg på minuttet, og kan gå fra sol til snø på ett blunk. Vind, småregn og en litt småsur Pia som måtte gå hjem i dag uten mange gode bilder. Nyhetene har fremstilt det slik at det skulle bli storm her, noe som heldigvis ikke har vært tilfellet. Litt småregn og vind gjør egentlig ikke noe, det gir meg bare en grunn til å se noen ekstra episoder av Keeping up with the Kardashians. 

Hva har du gjort i dag?

Back to the fall outfit


Genser & hatt - h&m        Boots - Primark        Veske - Micheal Kors        Klokke - Daniel Wellington

Jeg har ventet så utrolig lenge med å ta frem strikkeplaggene mine. Hele sommeren har jeg gledet meg til å kunne gå i høst og vintergarderoben min igjen, fordi klesmessig er det mine absolutt favoritt årstider. Jeg er helt forelsket i strikk, ull og oversized overdeler. Jeg forelsker meg faktisk på nytt hvert eneste år. Det er muligens enda litt varmt ute, men helt ærlig så jublet jeg litt når jeg så at det er en stund til sola kommer frem igjen. For meg betyr det at jeg kan bruke store ullgensere, tykke cardigans og mange pene sko. 

Hva syntes du om antrekket?

OOTD

Lange dager uten pc tilgjengelig, fører til blogginnlegg som publiseres sent på kvelden. Typisk meg tar antrekksbilder når det er lyst og pent ute, legger fra meg kamera, og fører dem ikke over før mørket har lagt seg. Det resulterer i at jeg uvitende sitter med litt ufokuserte bilder som eneste blogg materiell, haha! Men, det får gå for i dag. Nå skal jeg uansett snart hoppe i dusjen og legge meg, fordi i morgen begynner jeg på jobb kl 10.00, noe som aldri blir lett. Håper alle har hatt en flott dag!

Veske Marc by Marc Jacobs        Cardigan Acne        Body h&m        Bukse Cubus        Hatt Primark

Hva skal du bruke morgendagen til?

Grey, white and blue

Kjole og cardigan h&m        Sko Toms        Solbriller RayBan        Klokke DW        Veske Marc by marc jacobs

Når jeg nå ser ut av vinduet mitt, hagler det ned med regn. Jeg sitter inne i pysjamas, og vet at jeg egentlig burde komt meg ut av senga for lenge siden. Om en halvtime har jeg avtalt å møte kjæresten, men så sitter jeg jo her da, i pysjamasbuksen med enhjørninger på - og uten sminke. Det er på slike dager jeg blir glad for at jeg tok mange bilder utendørs dagen før. Det er ikke gøy å stå ute i regnværet og ta bilder, og i slikt vær blir aldri antrekksbilder pene. Heldigvis viser værvarsleren at det skal bli litt penere senere i dag, noe som gjør en bloggers jobb en del mye bedre. 

Hva skal du i dag?

The messy braid with the grey hat


Alle klær - Primark        Sko - Nike        Klokke - Daniel Wellington

Hva syntes du om antrekket?

OOTDKåpe og bukse - Primark        Topp - H&M        Sko - Nike        Veske - MK        Solbriller - RayBan        Klokke - Daniel Wellington

Vinden er virkelig en bloggers verste fiende, når man står i situasjonen hvor man skal ta antrekksbilder. Det fikk jeg virkelig erfare da jeg tok disse bildene! Håret står til alle kanter, klærne vil aldri legge seg slik jeg ønsker og det hele blir bare en stor irriterende situasjon, hehe. Hele situasjonen med vinden, har blitt til et eget argument til hvorfor jeg skal klippe håret kortere. Jeg har vurdert det helt siden før jul nå, og bør virkelig få satt i gang om det virkelig er noe jeg vil. Men, er det noe jeg er treig på, så er det store beslutninger!

Hva syntes du om antrekket?

Lace & maxiskirtTopp og skjørt - BikBok        Jakke - Primark        Sunnies - RayBan

Ahh, det skal absolutt sies at ferie er deilig. Jeg har anledningen til å sove og dra meg i senga så lenge jeg selv ønsker, selv om jeg ikke alltid utnytter sjangsen. I dag har jeg planlagt en hel dag for meg selv, hvor jeg bare skal nyte alenetiden - og rydde rommet. I den anledningen sov jeg lenge, kjøpte inn litt snacks på butikken og sitter nå klar for å ha et skikkelig netflix marraton. Jeg har sett så og si alle "brukbare" serier på netflix, og har allerede begynt litt på viaplay, og nå har jeg blitt helt hektet på 24! Elsker serien, konseptet, og alt som gjør at den skiller seg fra alle andre kriminalserier. 

Jeg har også vært på tanken rundt et nytt design her på bloggen, ettersom den absolutt trenger en forfriskning! Har innsett at mine tanker "ingen skal få spionere i arkivene mine, stalke meg eller grave frem ting som ingen burde se", gjerne ikke er like tellende lenger. Designet jeg har nå ble laget i forkant av bursdagen min, ettersom venninnene mine syntes det er hysterisk morsomt å finne frem bildene fra 9.ende klasse her på bloggen, for å publisere dem på facebook på min store dag. Har nesten blitt en tradisjon, "hvem kan finne det eldste og merkeligste bildet av Pia, hehe?". Nå vil jeg få tilbake arkiv, kategorier, muligens om meg, OG tillate at folk legger meg til som venn også, noe jeg regelrett har savnet selv på bloggen også. Nå som jeg har tid, hva stanser meg egentlig?

Hva syntes du om antrekket?

BWR

Skjørt  - Bikbok        Bluse - Primark        Hatt - h&m        Klokke - DW        Veske - MK

Hva syntes du om antrekket?

Acne and MBMJ
Cardigan - Acne        Skjørt og genser - Bikbok        Skjerf - Cubus        Veske - Marc by Marc Jacobs        Solbriller - Rayban

Iiih, sommeren nermer seg og jeg har endelig tatt frem skjørtene mine! Både i går og i dag har jeg tatt på meg de dypt savnede skjørtene mine. Denne vinteren har vært preget av kulde og veldig surt vær, og skjørtene har vert nødt til å gi avkall på sine turer ut av klesskapet. Men nå er endelig det grusome været borte, sola skinner svakt mellom regnbygene og russebuksa er av. Jeg føler meg litt ekstra fin når jeg kan gå med skørt og kjoler hver eneste dag, noe dere helt sikkert vil merke på bloggen fremover de neste dagene! Det er utrolig viktig at jeg holder humøret og holdningen på topp den neste uka, fordi et godt humør under eksamen kan gjøre mirakler!

Hva syntes du om antrekket?

Bohemian outfit
Jakke & hatt - h&m        Bukse - Forever21        Tee - Primark        Klokke - Daniel Wellington

Hva syntes du om antrekket?

Russetreff i Stavanger

Wohoo! For en travel og flott dag dagen har vært til nå! Jeg og Victoria har nå pakket ut og satt oss skikkelig på plass i Podpadden vår, sett rundt på hele treffet og kost oss utroolig masse med medruss. Det er en helt utrolig god energi her, og landstreffet er ganske bra til nå vertfall!

Senere i dag skal vi på mange konserter, og det kommer til å bli en lang og søvløs natt, perfekt! Jeg kommer til å blogge igjen når jeg har tid, og akuratt nå sitter folk å maser om at jeg må bli ferdig med bloggen, slik at vorsjet kan starte skikkelig. "Frøken shot" i aksjon!

Antrekk 01.04.15

Hva syntes du om antrekket?

Easter outfit

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så er jeg ikke flink til å tilpasse antrekk til været når jeg skal reise! Men, jeg får så utrolig god påskestemning av den søte gule kåpen min, som jeg forresten har blitt helt forelsket i de siste ukene. Normalt sett er ikke jeg personen som får en spessiel følelse eller stemning til spessielle høytider, men denne låpen gjorde virkelig susen. 

Hva syntes du om antrekket?

Dagens antrekk - Blanco chica

Kåpe - Primark        Skjerf & hatt - Monki         Sko - Nike        Sunnies - RayBan        Veske - MK

Hva syntes du om antrekket?

OOTD: Flower pants


Bukse og skjerf - Cubus         Jakke - Primark        Topp - h&m        Sko - Nike        Solbriller - RayBan        Lommebok - MK

Et tegn på at våren er på vei, at solen holder seg lenger og at antallet dager med regn synker; er at jeg begynner å kle meg i litt sprekere farger igjen! Om vinteren og når det er mørkt, er jeg veldig ofte i en sinnstemning som tilsier at hettegenser, tights og dult hver eneste dag er helt ok. Når hele dagene er mørke, er det lett å kle seg i de samme kjedelige antrekkene, fargene og stilene - hver eneste dag. Det er derfor jeg er veldig glad i våren, fordi da bryter jeg dette mønsteret og faller ut av den vonde sirkelen.Det samme skjer hvert eneste år, og nå har det skjedd meg i gjen. Gule, rosa og hvite kåper, blomsterbukser, skjørt og alt som ikke var spennende om vinteren har begynt å bevege seg ut av klesskapet mitt i et jevnt tempo de siste ukene. 

Hva syntes du om antrekket?

OOTD: Yellow coat

Primark fra nesten topp til tå! Nå har jeg filmet og redigert innkjøpsvideoen fra London, og føler at jeg endelig kan vise frem antrekk som inneholder de klærene. Det tok meg nesten en måned å få igang filmingen, men nå er det endelig i boks. Videoen kommer senere, når jeg har lastet opp videoen.

Den gule kåpen jeg har på meg, var noe jeg kjøpte i London. Jeg kjøpte den ettersom jeg ønsket meg et friskt og sprudlende pust i vårgarderoben, og ikke bare klassiske og tidløse plagg. Den passer virkelig godt nå som sola skinner og blomstene begynner å spire opp fra veikantene. Gul er den fargen jeg bruker minst av, men det er vel gjerne det som gjør den litt spessiel også?

Hva syntes du om antrekket?

Outfit // 08.03.15Kåpe & kjole - Forever21        Veske - Marc Jacobs        Sunnies - h&m       Sko - Primark

For en uke siden var jeg proppet full av inspirasjon og ideer, og jeg var helt klar for å skrive ned alle mine tanker og fotografere alt jeg kom over. Det var ikke mangel på motivasjon, før det smalt. Jeg ble syk. Jeg fikk en voldsom halsbettenelse som lenket meg fast i senga, og jeg klarte ikke å se på film en gang. Jeg hadde ingen fraværsdager på skolen før dette, nå har jeg flere dager fravær. Min gylne regel er at jeg går på skolen så lenge jeg ikke spyr. Men, jeg var i helt elendig form. Feberen tok over hele kroppen min og ville ikke gå bort av paracett, halsen min var tørr som et sandpapir og tørrhosten gjorde at jeg brakk meg til jeg neste spydde. Jeg var i elendig form, og bloggen ble nok en gang liggende på is. Nå har feberen endelig forsvunnet, og jeg er back on track. Nå skal jeg være dronninga på bloggen i gjen, styre alle prøvene og innleveringene jeg har denne uka i rettning toppen. 

Hva syntes du om antrekket?

Antrekk 03.02.15

Har du noen gang planlakt et antrekk, men dagen etter funnet ut at det ikke passet været helt alikevell? vell, det skjedde med meg i dag. Jeg hadde planlagt en søt kjole, med kåpe, ballerinasko og en liten veske. Da jeg våknet opp i dag var det klinis på bakken, og jeg kan bare tenke meg hva kombinasjonen av ballerinasko og kjole ville gjort med meg. Som oftest har jeg alltid en "plan B" for antrekkene mine, dersom været eller humøret mitt endrer rettning. I dag, hadde jeg ikke det. Så da jeg våknet 20 minutter før jeg måtte komme meg ut av huset i dag morges, måtte jeg bare slenge på noe i farten. Ble nesten imponert over meg som ikke hoppet rett i haremsbuksa, en behagelig topp med hettegenser over. Thums up for meg!

Jakke - Primark       Topp - Forever21        Belte - Bikbok        Shorts - h&m        Sunnies - Rayban

Hva syntes du om antrekket?

Outfit // Summer and winter combinedKjole - h&m        Cardigan og øredobber - Gina Tricot        Sko - Primark        Skjerf - Cubus

Hva syntes du om antrekket?

Outfit
Jakke - Nelly        Bukse - Primark        Tee - H&M        Sko - New Balance        Skjerf - Cubus

 

Hva syntes du om antrekket?

OutfitKjole - H&M        Jakke - Primark        Skjerf - Cubus

Hva syntes du om antrekket?

Dagens antrekk
Hva syntes du om antrekket?


Dagens antrekk
Cardigan - Acne       Topp - Forever21        Skjerf - Cubus       Smykke - HM       Bukse - Gina Tricot

Hva syntes du om antrekket?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Februar 2016 » Januar 2016
hits