Summer baby


Noe av det jeg elsker ved at vi nærmer oss sommer, er alle blomstene som popper opp over alt. De er så utrolig vakre, og med riktig lys kan det bli riktig så pene bilder. Jeg har lagt merke til at oppløsningen på bildene mine ikke er den samme når jeg laster dem opp på blogg.no lenger. Tror jeg må lese meg litt opp på det snart, fordi jeg vil jo legge ut bildene i god kvalitet. Jeg tok meg selv i å begynne å redigere nye bilder til dette innlegget, fordi jeg ikke var fornøyd med kvaliteten. Men, så tenkte jeg - nei, det har jeg ikke tid til.

Snart skal jeg nemlig løpe ut for å ta bussen hjem til Haugesund for helga. Der skal jeg sitte barnevakt og tilbringe litt tid med venninner på en koselig jentekveld med grilling. Selv om jeg har sommerferie, og de fleste forventer at jeg nå tilbringer hele sommeren i Haugesund, har jeg så mange planer her i Stavanger at jeg reiser en del frem og tilbake. Jeg har tatt en del bilder i den lange bloggpausen min, så dersom om jeg ikke tar med kameraet med meg i helga, skal jeg få blogget likevel. 
 

Hva skal du i helga?

Én kommentar

Åh, så vakre bilder! Elsker akkurat det med sommeren selv, mye grønt og blomster over alt. Herlig! I helgen skal jeg faktisk ikke noe spesiellt. Jeg skal trene for det meste! Ønsker deg en fin helg, og kos deg masse :-)

Skriv en ny kommentar

hits