Back at it again


Dette er lenge siden. Det har gått alt for lang tid siden jeg sist skrev et eneste ord her på bloggen. I februar bare forsvant jeg, men også fra andre sosiale medier. Jeg sa aldri hvorfor, men jeg trengte en pause, jeg trengte å fokusere på noe annet. Jeg kunne ikke bare tenke "blogg, blogg, blogg" lenger. Jeg kunne ikke leve med den dårlige samvittigheten hver eneste dag, fordi jeg ikke følte det var godt nok. Jeg følte meg presset. Tiden lot meg ikke rekke over alt jeg ønsket å gjøre. Jeg hadde alt for mange baller i luften på en og samme tid. Jeg gikk på veggen.

Det er ofte slik for oss som blogger. Vi bryr oss så mye om bloggen vår, vi vil at alt skal være perfekt. Derfor går mange av oss også rundt med dårlig samvittighet når vi ikke får blogget på noen dager, når det går for mange dager hvor man ikke blir fornøyd med bildene og når man bare ikke vet hva man skal skrive om. Det krever mye for å produsere 2-3 innlegg dagen, og det vet jeg godt. Det er ikke bare på grunn av dette at jeg måtte ta en lengre pause, men hvorfor kan jeg fortelle mer om senere. Det er veldig privat. 

Jeg har altså nå tenkt å begynne med dette sirkuset igjen. Jeg er klar for å løpe rundt som en galning for å finne det perfekte location med det gode lyset. Jeg er klar til å skrive til fingrene mine verker. Jeg skal begynne på nytt med det som en gang var det beste jeg visste. Men, jeg skal ikke blogge helt likt som tidligere. Før holdt jeg privatlivet og bloggen veldig separat, og var veldig redd for å blande de to. Nå skal jeg være mer personlig, mer åpen og ta dere litt mer med i det personlige. Det håper jeg vil bli tatt godt i mot, selv om jeg setter meg selv i en veldig sårbar situasjon da. Jeg har skrevet så utrolig mange forskjellige versjoner av dette innlegget nå, og merker hvor vanskelig dette er for meg. Skal jeg være helt åpen, eller skal jeg vente litt i starten? Hvilken unnskyldning skal jeg bruke? Hva skal jeg si? er noen av spørsmålene jeg stilte meg selv når jeg skrev. I første avsnitt har jeg beskrevet litt hvorfor, men ikke alt. Hele historien er lang og kompleks. Den kommer når jeg er klar til å skrive om det. 

Når det kommer til eventuelle spørsmål noen må ha, kommer jeg til å strukturere det på samme måte som før. Jeg samler opp alle spørsmål fortløpende, og svarer i eget innlegg. Noen ganger får jeg mail med spørsmål - da svarer jeg selvsagt tilbake på mail, dersom det er langt. Jeg gleder meg til å fortsette å skrive her, og håper på å få like gode tilbakemeldinger som jeg alltid har fått :)Har du noen spørsmål?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits