It´s soon my birthday

Kalenderdagene suser forbi og det begynner å nærme seg min 20 års dag. Snart er jeg ikke tenåring lenger (eller, ikke på papiret hvert fall). Med tradisjon tro, har jeg som i alle år, laget meg en ønskeliste. Egentlig trenger jeg absolutt ingenting, jeg kjøper jo det nødvendige selv. Med litt sur studentlommebok tar det selvsagt litt lenger tid å spare opp enn ellers, men jeg får det til. Jeg føler egentlig at hvert eneste år er det bare "påfyll" med materialistiske ting som kommer på ønskelistene våre. Jeg lider ikke og er langt i fra i nød. Min ønskeliste er derfor bare fylt opp med ting som jeg har veldig lyst på, som jeg kommer til å kjøpe inn selv uansett med litt tid.

Jeg kan ikke være den eneste som bruker notat-appen til å skrible ned alt mellom himmel og jord, som min lille materialistiske hjerne "trenger" og "skal spare til". Jeg har lange lister på mobilen min, og den blir stadig bort oppdatert med nye "nødvendigheter". Sånn sett, er det en lur måte for å unngå spontanshopping. Fordi med en liste på mobilen, vet man hele tiden hva man virkelig vil ha, og det blir mye lettere å styre unna den søte toppen man nettop fikk et craving om på bikbok. Penger spart! 

 

Det siste året har jeg blitt mer og mer fascinert over enkle og tidløse plagg. Ting som ikke går av moten, og plagg med kvalitet som varer mer enn én sesong. Jeg har droppet en god del handleturer for å heller spare til de litt dyrere gjenstandene. Det er jo så alt for lett å bli lei av alle plaggene man kjøper på impuls. Dessuten får jeg en ganske god følelse når jeg endelig kjøper noe jeg har siklet etter en god stund. Blir nesten litt stolt over meg selv, som oftest i form av en blanding av styrken til å spare - og gleden ved å endelig ha oppnådd målet mitt. 

Ønsker du deg noe av dette?

8 kommentarer

Tone V.

09.02.2016 kl.22:12

Se her ja ;) en del her ja..... den linsen du ønsker deg har jeg - knallbra linse ;) bruker nesten aldri 50mm linsen lengre eg etter jeg fikk den 24mm...

Pia Vinningland

09.02.2016 kl.22:16

Tone: Tenkte egentlig eg sko ta turen innom kvadrat i morgen, klarer nesten ikke å vente på å få meg linsen :))

Text by Tina

09.02.2016 kl.23:10

Så masse fint! :) Jeg har bursdag på lørdag men aaaaner ikke hva jeg ønsker meg haha

Henriette Celin

10.02.2016 kl.00:29

Veldig fine ønsker du har til bursdagen din!

digger bh´ en og solbrillene :-D

kunne godt tenkt meg den bh´en hvertfall ;-)

hvor er den fra?

Pia Vinningland

10.02.2016 kl.00:53

Henriette Celin: Ahh, har veldig lyst på den selv! Den er fra den amerikanske butikken Anthropologie, og de selges på denne nettsiden; http://www.eberjey.com/ :)

Henriette Celin

10.02.2016 kl.00:55

SV: Hihi, det skjønner jeg!

okei, takk<3

Håvard Bjelland

08.06.2016 kl.14:04

Elsker den 24mm pannekake linsen, har den selv! :)

Pia Vinningland

10.06.2016 kl.13:54

Håvard Bjelland: Har kjøpt den jeg også nå, bruker den virkelig til alt! :)

Skriv en ny kommentar

hits