Back in black

Først og fremst vil jeg bare si, godt nyttår! Det er veldig lenge siden sist jeg skrev eller publiserte noe i det hele tatt her på bloggen. Etter mitt siste innlegg hadde jeg juleferie, og det gikk samme vei for bloggen. Døgnrytmen min var ikke-eksisterende, og sola var allerede sloknet når jeg våknet om morgenen (les; ettermiddagen). Jeg ble positivt overrasket da jeg logget inn på blogg.no i natt og så at en del av dere enda besøker bloggen min hver eneste dag. I dag er bloggen 5 år gammel, og det har utrolig nok vært deilig med en så "lang" ferie fra den. Men, lenger pause enn dette klarer jeg ikke - fordi jeg må jo bruke fritiden min på noe. Blogging har tross alt vært en del av mitt liv i så mange år nå, at det er merkelig å ikke publisere noe her så ofte jeg kan. 

Med tanke på at det er et nytt år og de fleste relaterer dette til en ny start - har jeg gitt bloggen en liten makeover. Et oppgradert og mer tilfredstillende design er nå på plass, selv om det ikke er store endringer. Det er en ting som alltid får bloggeren i meg inn i ekstase; nemlig et nytt design.

Jeg tror at en av årsakene for mitt fravær, er at bloggen min har vært veldig ensidig. Jeg har alltid hatt strenge rammer for hva som kan publiseres på sosiale medier - og hva som skal holdes ute. Jeg vil jo skrive om mer enn bare klær, sminke og vanlige debatter som kommer opp i mediene. Jeg er jo et menneske jeg også - jeg opplever faktisk ting. Jeg har lært meg at man bør skrive om det man er redd for, og det har jeg tenkt til å begynne med. Jeg skal la dere komme nærere på meg, den jeg egentlig er. Uansett hvor skremmende det kan virke. Slippe tøylene fri - og ikke være redd for å skrive noe som kan anses som galt. Skriving fungerer jo som terapi for meg, og kanskje jeg en gang kan hjelpe noen som går gjennom det samme som meg.

Jeg håper at du som leser vil like den nye stilen på bloggen, ikke bare designmessig, men også at jeg skal skrive om mer enn bare det overfladiske. Jeg har så vidt prøvd dette før, men på youtube har jeg fortalt litt "personlige" hendelser som kan anses som morsomme og/eller dramatiske. Det er kanskje ikke helt den vrien som kommer her, med mindre det er et ønske for skriftlige "storytimes". De fleste har vel sett slike videoer på youtube? jeg har i alle fall vært helt obsessed med dem i nesten ett år nå. Back to point. Dere skal få lese mer personlige innlegg med mer følelser fra nå av. Jeg skal skrive mer om hva jeg mener om forskjellige ting. Jeg skal ikke bare publisere det overfladiske lenger. Jeg trodde ikke jeg skulle ha noen nyttårsforsett i år, men kanskje jeg fant et nå. Kategorien "meninger" finnes allerede på bloggen, men nå skal jeg lage en som heter "Tanker og følelser".

Jeg håper dere har lyst til å fortsette å lese bloggen min, selv om tematikken kommer til å endre seg litt fremover. Jeg kommer fortsatt til å skrive om overfladiske ting, men kommer til å blande inn mer personlige og hverdagslige innlegg også. Bloggen betyr så mye for meg, og jeg setter så pris på hver eneste leser jeg har - og spesielt dere som alltid legger igjen en kommentar. Jeg legger merke til dere, og jeg svarer alltid på mailene jeg får av dere. Dette er selvfølgelig ikke noe jeg kommer til å slutte med. Jeg vil gjerne avslutte dette innlegget med å si at dersom det er noen spørsmål; sleng dem i kommentarfeltet. Det kan være spørsmål om bloggen, hva dere vil se mer av, eller bare noe dere lurer på om meg. Det er tross alt lenge siden jeg har hatt en Q&A.

Har du noen spørsmål?

2 kommentarer

Maren

19.01.2016 kl.18:49

Hei søte du og godt nytt år:). Et koselig innlegg:). Ønsker deg en knall fin tirsdag videre:):)

Julie

19.01.2016 kl.18:50

Så fin og tøff blogg du har :) Ta gjerne en titt innom bloggen min også, hvis du føler for det ;) Skal følge deg ;)

Skriv en ny kommentar

hits